Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

KOPŘIVA 2009 23. ročník přehlídky netradičních divadel 24. a 25. duben 2009, Kopřivnice.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "KOPŘIVA 2009 23. ročník přehlídky netradičních divadel 24. a 25. duben 2009, Kopřivnice."— Transkript prezentace:

1 KOPŘIVA 2009 23. ročník přehlídky netradičních divadel 24. a 25. duben 2009, Kopřivnice

2 BÁBKOVÉ DIVADLO, ŽILINA „OTHELLO ALEBO ŠKRTIČ BENÁTSKY“ Pouliční představení, které situačním a slovním humorem změnilo nejznámější tragédii světa v komedii.

3 DIVADLO FACKA, BRNO „JARIN A PEPE“ Nonverbální klauniáda.

4 TEATRO HUGO „HUGO“ Když se Hugo ráno probudil z nepokojných snů, zjistil, že se proměnil... Animovaná černobílá groteska.

5 KEJKLÍŘSKÉ DIVADLO Z DOUDLEB „DON QUIJOTE Z DOUDLEB“ Komedie o hrdinném umírání slovutného Dona Quijota v podání kejklíře Vojty Vrtka a loutkoherce Jana Brůčka.

6 KONCERT SKUPINY „HLUČNÍ SOUSEDÉ“

7 PaS DE THEATRE, OSTRAVA „DVA POD BALKÓNEM VE VERONĚ ANEB CYRANO, HAMLET A JULIE NA MOTIVY W. SHAKESPEARA A E. ROSTANDA“ Pouliční divadlo plné šermů a písní. Neskutečné setkání tří dramatických postav, které si přinesly a vzájemně vyřešily svá témata.

8 BURANTEATR, BRNO „CIZINCI VE VLAKU“ Náhodné setkání dvou mužů, které vedlo ke dvěma vraždám. Dramatizace románu, který zfilmoval i Alfred Hitchcock.

9 STUDIO MARTA, BRNO (studenti ateliéru Výchovné dramatiky pro neslyšící) „BÝT SÁM“ Pohybové představení inspirované životem a dílem Edvarda Muncha, autora obrazu Výkřik.

10 SOUBOR KOHEN, ÚDIVADLO, KOPŘIVNICE „KOHEN MARKET“ Experiment spojující pohyb, zvuk a videoart. Žena nastoupila jako běžná pracovnice do hypermarketu a její „běžný“ život se tím proměnil.

11 PREŠPORSKÉ DIVADLO, BRATISLAVA „POKUŠENIE“ Na motivy P. Coelho o krachu morálních hodnot a lidské chamtivosti. Přijali vesničané zlatý poklad za porušení Božího přikázání Nezabiješ?

12 Cenu diváka převzal moderátor přehlídky a herec souboru PaS DE THEATRE z Ostravy, Vladimír Polák

13 TO BYLA

14 KOPŘIVA 2009.


Stáhnout ppt "KOPŘIVA 2009 23. ročník přehlídky netradičních divadel 24. a 25. duben 2009, Kopřivnice."

Podobné prezentace


Reklamy Google