WORLD GYMNAESTRADA 7. až 13. července 2019

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pořadové číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:VY_32_INOVACE_DUM51_20 Sada:VY_32_INOVACE_DUM51 Autor: Mgr. Jaroslav HASIL Ročník/předmět:6. –
Advertisements

MLÁDEŽ V AKCI Cíle programu  Podpora aktivního občanství mladých lidí  Rozvoj solidarity a tolerance mezi mladými lidmi  Posílení vzájemného.
Nabídka pro partnery. Nabídka pro partnery Co jsou světové gymnaestrády Světové gymnaestrády pořádá Mezinárodní gymnastická federace (FIG) jedenkrát.
Ruzanna Sargsyan dobrovolnice z Arménie Jeďte jako DOBROVOLNÍCI do celého světa!
Můžeme i tančit Projekt probíhá od listopadu 2010 do prosince 2011
TOUR MORAVA, 0. ročník SPRING SCOOTER CLASSICS, Tour Morava není závod. Jde o přátelské jarní putování. Celkem cca 333km rozděleno do.
Letní škola ve Frankfurtu nad Mohanem. Podmínky účasti  Studium v prezenční formě na PdF UP (nejlépe studijní program společenské vědy v kombinaci s.
Obyvatelstvo Pohlaví Věk Rasová příslušnost Etnická příslušnost Jazyk
Studentská inovace praxí Jana Mina ř íková, 5. NŠ-NJ.
Soutěž Obec přátelská rodině P etr Nečas ministr práce a sociálních věcí 15. května 2008.
Program Mládež v akci. Program MLÁDEŽ V AKCI  Největší grantový program na podporu volnočasových aktivit  Podpora a rozvoj neformálního vzdělávání 
Návštěva areálů pro studenty středních škol V rámci FIS Mistrovství světa v klasickém lyžování.
Vysokoškolské katolické hnutí BRNO. mše modlitba poutě duchovní cvičení duchovní aktivity.
Pozvánka Floristický minikurz v Plumlově 5. až 7. května 2012 Pořádá Moravskoslezská pobočka České botanické společnosti ve spolupráci se základní organizací.
Věda na scéně - Science on Stage Jitka Houfková KDF MFF UK Praha.
Valné shromáždění Asociace U3V červen 2006, Zlín - Kostelec.
Team Building Program, který jsme pro Vás připravili je složen z pohybových bloků, krátkých přednášek, relaxace a ochutnání zdravého, přesto chutného stravování.
Jaký smysl má takové setkání? - upevnit vztah s Bohem - nalézt inspiraci pro další dynamiku tohoto vztahu - týdenní program je zaměřen na rozvoj osobnosti.
Rotary Exchange Columbus, Wisconsin Columbus, Wisconsin Město v jižní části státu Wisconsin Město v jižní části státu Wisconsin Přibližně.
S RAZ DOROSTU NA OKRESE K OLÍN aneb i dorost má svoji kategorii.
Celostátní setkání mládeže Žďár nad Sázavou.
CHCI BÝT JAKO VY ZŠ VELTRUSY Projekt schválený Zastupitelstvem Středočeského kraje v rámci 2. výzvy 2. globálního grantu v oblasti podpory 1.2 Rovné příležitosti.
Světové dny mládeže. LOGO Koruna p. Marie Almudenské „M“ – Madrid, Maria Kříž – symbol křesťanství, logo Maria – rychlá a spolehlivá cesta ke Kristu Spontánní,
Hledá se Kamarádka knihovna (už podruhé). Kdo jde s námi Generální partner: firma 3M Česko O záštitu nad soutěží požádáno: Ministerstvo kultury ČR Odborný.
Společně Měníme a Rozvíjíme Venkov – SMARV PRV ČR III /005/3310a/672/
Hry III. tisíciletí Melchiorova Huť 2013 Mgr. Monika Pelánová.
Marketing a sport Ing. Petr Hedrlín.
Studijní obor: Sociální činnost
V roce 2005 jsme se na setkání, které organizoval TANDEM Plzeň, seznámili s kolegyní z Německa, která měla zájem o spolupráci a navíc se sama učila česky.
Projekt Brno-Zdravé město přínos občanům v rámci veřejné správy
ZŠ EDEN = ZDRAVÁ SPORTOVNÍ ŠKOLA CO TO ZNAMENÁ? ZŠ EDEN = ZDRAVÁ SPORTOVNÍ ŠKOLA TO ZNAMENÁ: VYTVÁŘÍME PRO DĚTI ZDRAVÉ PROSTŘEDÍ.
SOS dětské vesničky.
Čujkovova 31 Ostrava – Jih tel: tel:
Sportovní zařízení a akce
* Nepřímá úměrnost Matematika – 7. ročník *
Co jsme zač? skupina fajn lidí skupina lidí, kteří rádi mluví anglicky rádi objevujeme rozdíly mezi národy a mezi formami zemědělství rádi cestujeme rádi.
79. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Automobilové a motocyklové výstavy “ ve složení: Ing. Šípek Antonín,
1 Největší Běžecký závod pro studenty středních škol v ČR 14 semifinálových závodů v centrech měst v celé ČR Finálový závod v rámci Volkswagen klasického.
Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: Výuková prezentace Předmět:
Sportovní klub Case study EKOS P10. Typologie sportovních klubů Dle velikosti (počtu členů) –Univerzální organizace (Sokol, Orel,..) –Velké – nad 300.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
Fyzická geografie Podzim 2013 Z0026/4 – pondělí 13 – 13.50, Z3 Z0026/5 – pondělí 12 – 12.50, Z3 Cvičení 1 - Organizační pokyny Mgr. Ondřej.
Domov pro osoby se zdravotním postižením v Horním Benešově
Pilotní tréninky hotel Zlatý Orel K1- K14 Výsledky hodnocení tréninku kompetencí: Bilanční workshop hotel Troyer
RAKOUSKO – VÍDEŇ NĚMECKO - REGENSBURG Popis mobilit Mgr. Kristina Maderová Celoživotním vzděláváním k zefektivnění výuky jazyků Seminář k předání informací.
STUDIJNÍ POBYT RAKOUSKO SALZBURG
Co je EUROGYM 2016? celoevropská sportovně – společenská akce s téměř dvacetiletou tradicí, desátý ročník proběhne od 18. do 24. července 2016 v Českých.
ČESKO - AMERICKÁ SPOLUPRÁCE V RÁMCI MEZIVLÁDNÍ DOHODY O VTS MEZI ČR A USA.
Datum: Zpracoval: Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Přijímací řízení 2016 základní informace.
Podpora profesního rozvoje učitelů Programové prohlášení vlády Vláda bude prosazovat následující priority rozvoje ČR: Rozvoj kvalitních a všeobecně dostupných.
Problémová analýza – shrnutí Návrh scénářů řešení –
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
CZ01-KA dubna – 14. května 2016 Ilona Bartášková
Nabídka partnerství na konferenci NEUROVĚDA VE VZDĚLÁVÁNÍ 2018 V
Program MŠMT VIII v roce 2017
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic
Tel:
Organizační formy práce v TV Vyučovací jednotka TV Lukáš Buřt
Organizační formy ve školní TV vyučovací jednotka
Sociální skupiny a role
Klasifikace hotelů a ubytovacích zařízení
ŠKOLNÍ VÝLET DO PORTSMOUTH
Liberecký kraj a nestátní neziskové organizace
Projekt ERASMUS
TURNAJ O POHÁR PRIMÁTORA STATUTÁRNÍHO MĚSTA JIHLAVY
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
ORGANIZACE PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ 2016/2017 část I. - Přihláška na SŠ
„Cesta k městu“ STRATEGIE PRO MLÁDEŽ PO KARVINSKU
KLUB MLADÝCH DIVÁKŮ (KMD)
Škola v přírodě Přimda 1. třídy a 3. až 9. třída
Transkript prezentace:

WORLD GYMNAESTRADA 7. až 13. července 2019 Dornbirn, Vorarlberg, Rakousko

CO ZNAMENÁ SVĚTOVÁ GYMNAESTRÁDA? Největší mezinárodní sportovní festival na světě Jednou za 4 roky v jiném městě Přes 20.000 účastníků z 50 zemí Odlišnost: Cvičení pro všechny – žádné soutěžení Cíl: společné cvičení s jinými národy bez tlaku na výsledek

KDO SE MŮŽE ZŮČASTNIT? Všechny sportovní výpravy, které spojuje radost z pohybu Bez omezení počtu členů výpravy, talentu, bez rozdílu věku, pohlaví, náboženské příslušnosti nebo sociálního postavení Gymnastics for ALL – vítáni jsou všichni Sportovní výpravy se musí registrovat u svých národních svazů, které musejí být členem světového svazu FIG. 0ficiální registrace probíhá přes národní svaz. Při jakýchkoli nejasnostech vám rádi pomůžeme.

KDY A JAK? 7. až 13. července 2019 7 dnů / 8 nocí Místo: Dornbirn, Vorarlberg, Rakousko Možnosti k přespání: školy a hotely, strava a doprava jsou zajištěny Účast by měla být národními svazy všem zainteresovaným skupinám finančně zajiště

PRŮBĚH Přihláška přes příslušný národní svaz (v případě nejasností vam rádi pomůžeme) Sportovní skupiny přijedou do Rakouska Ubytování v hotelech nebo školách, karimatky, přikrývky atd. jsou zajištěny Strava: snídaně ve školách nebo hotelích, obědy nebo večeře je možno objednat, tyto budou podávány v halách Transfer z ubytoven k halám je zajištěn (jedná se o krátké vzdálenosti, max. do 30 minut) Účast na různých vystoupeních Navštěva jiných vystoupení sportovních výprav z jiných zemí Nabídka volnočasového programu

ÚČAST NA PŘEDSTAVENÍCH Všichni účastníci mají svá pevně daná vystopuení. V případě zájmu se mohou přihlásit i k dalším vystoupením. Dvě pevně daná představení: Zahajovací akce: Nástup: Výpravy přicházejí na stadión ve svých národních oblečeních, nesou své národní vlajky a nakonec usedají na tribuně Skupinová vystoupení: Tři vystoupení pro výpravy od 10 účastníků po 10–15 minutách, rozděleno na tři dny Žádné hodnocení, nejdůležitější je ‚být u toho‘, NEBO účast na World-Team (v týmu světa)

VARIABILNÍ VYSTOUPENÍ Skupiny mají navíc možnost (mimo svých fixních vystoupení), přihlásit se na následující vystoupení: (podrobnosti viz Bulletin nebo www.wg2019.at) Velké skupiny – vystoupení pro výpravy od 200 účastníků Vystoupení v centru měst, pro skupiny od 10 účastníků Národní vystoupení společně s jinými sportovními výpravami Evropy/kontinentu Prezentace národní kultury a tradic FIG-Gala zde budou vybrány zvláštní skupiny, které zobrazí mnohostrannost všeobecného sportu World-Team je mezinárodní velká skupina, zúčastnit se mohou všichni, výpravy jakékoliv velikosti

WORLD-TEAM= mezinárodní velká skupina Zůčastnit se mohou všichni – není zapotřebí žádná skupina, i účast jednotlivců je možná Choreografie bude k dispozici ke konci roku 2018, jednotlivé země se ji naučí samostatně, v průběhu gymnaestrády se sejdou účastníci těchto zemí společně ke generální zkoušce a poté ke dvěma představením Tímto způsobem (skrze World-Team) se mohou světové gymnaestrády zúčastnit také výpravy čítající méně než 10 osob Možnost k účasti mají rovněž i jednotlivé osoby z výprav

DŮVODY PRO ÚČAST NA SVĚTOVÉ GYMNAESTRÁDĚ Radost z cvičení Podpora sportu Zájem o jiné země Prezentace vlastní země Mezinárodní výměna Kontakty s jinými svazy Učit se od jiných Být součástí rodiny Gymnaestrády

ZÁKLADNA A MULTIPLIKACE CVIČENÍ Jen ten, kdo má radost z cvičení se může stát cvičencem. To platí stejně pro masový sport jako i pro špičkový sport Světová gymnaestráda svou filozofií a svým pojetím přibližuje radost z cvičení velkému počtu lidí motivuje a aktivizuje lidi k pohybu a dává tak základ k masovému cvičení a jeho dalšímu vývoji je důležitý multiplikátor. Mezinárodní účastníci přenášejí nadšení ke cvičení do celého světa, mluví o něm a navazují kontakty s jiným lidmi posiluje a zvyšuje význam cvičení V každém účastníku gymnaestrády je skryt malý lobbista cvičení …

CONTACT Worldgymnaestrada 2019 office@wg2019.at Tel: 0043 5572 931801 www.wg2019.at www.facebook.com/wg2019 www.fig-gymnastics.org Erwin Reis Christina Mäser