Referát – památka ČR Kritéria hodnocení.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jen tak….
Advertisements

3MA382 Manažerská informatika projektové řízení
název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Literární věda.
Registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/
PUNSKÉ VÁLKY.
Společnost Na přelomu 19. a 20. století. Jak by vypadal můj nedělní den kdybych žil ve městě na přelomu 19. a 20. století?
Vypracovala: Mgr. Hana Toflová Dne: ICT2/1/3/5.
Čtěte pomalu a tiše!  .
PREZENTACE aneb KDYŽ VÍŠ O ČEM MLUVÍŠ. Co tě čeká a nemine V průběhu zhruba 2 – 3 měsíců se budeš učit pracovat s PWT prezentacemi My víme, že jsi zdatný.
VY_32_INOVACE_06 - Aktivačně-motivační vlastnosti
Seminární prací žák prokazuje schopnost:  vyhledávat a třídit informace,  pracovat s odbornou literaturou a internetem,  porozumět danému tématu, 
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Cvičení Slovní přízvuk.
Dobytí Ameriky.
Prosím nepodvádět a čestně odpovídat. Jinak podvádíš jenom sebe ! ! !
B Ů H
Závěrečné seminární práce 9. ročník 2014/2015
POŽADAVKY NA ZÁPOČET Z MAEK1 Ing. Martina Hedvičáková, Ph.D.
Práce s textem ve Wordu 2010, vkládání obrázků do textu.
7. třídy. Věštění z křišťálové koule Prohlédněte si obrázek, který jste si vybrali a zamyslete se nad tím, co by mohlo být dnešním tématem. Zkuste jednou.
Jak psát projekt a bakalářskou práci. Termíny Dnes : Zadání projektu : odevzdání projektu : zveřejněn rozpis prezentací Týden
Přátelství v literatuře
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Hodina Prvouky- Rok, roční období
Maturity – jaro 2014.
Autor: Janoštíková Tereza. Zadání Co udělat, když potřebujete nějakou fotku nebo obrázek pro svou školní prezentaci Krok po kroku sledujte popis.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Multimédia Multimediální prezentace Ročník: 8 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: Multimédia 1 Ověřeno ve výuce:
Zadání samostatné práce SP3 Historie počítačů. CÍL a Úkol Vyhledat informace na internetu Téma je Historie počítačů Napište referát na minimálně 1stranu.
Office I. Miroslav Lorenc.
Vítej! Tato prezentace ti ukáže, jak do svého telefonu s Windows Phone 8 nainstalovat aplikaci Třídní novinky. Další.
Šablona: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika Ročník:7. Datum vytvoření:Březen.
Nevíš si rady ani s jedním? Přihlas se a dostaneš indicii.
2. B – Bi, Děj  Žáci plní jednotlivé povinné aktivity  Každý úkol je hodnocen body  Hodnocení splněných aktivit – přidělením kladných bodů  Nesplnění.
Jak na bezpečný internet?
Naučná stezka okolím naší školy Obr. 1 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jana Míková. Dostupné z Metodického portálu
POLITICKÝ SYSTÉM ČR Zadání práce pro žáky 8. ročníku. Výchova k občanství Téma: POLITIKA.
Březnová všehochuť Zadání práce pro 1.březnovou hodinu.
ORGANIZACE VÝUKY PŘÍRODOPISU
S Olgou hodinu za hodinou Mgr. Renata Nogolová Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Renata Nogolová. Autor obrázků Tomasz.
OB21-VVP-HUM-OBN-BUJ-U Náboženství a církve 2.
Název projektu:ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Oblast podpory: Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních.
Volný čas Volný čas a jeho využití a jeho využitíOB21-VVP-HUM-OBN-BUJ-U
METODY A NÁSTROJE VYHLEDÁVÁNÍ INFORMACÍ NA INTERNETU Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lenka Čekalová. Dostupné z Metodického.
Maturity – jaro Předměty Povinně: Český jazyk a literatura Na výběr jeden z předmětů: - Cizí jazyk -Matematika Jediná úroveň Další (profilové) zkoušky.
Knížka je můj kamarád Autor: Mgr. Ivana Tesařová Materiál vznikl v rámci projektu Škola pro život č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, MATEŘSKÁ ŠKOLA, ŠKOLNÍ JÍDELNA A ŠKOLNÍ DRUŽINA BOUZOV, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost, č.OP.
Název projektu:ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Oblast podpory: Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních.
INZERÁT Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
Název školy Základní škola Jičín, Husova 170 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název klíčové aktivity 3.2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Závěrečné seminární práce 9. ročník 2016/2017
Obědy ve Školní jídelně 5.A 2016/2017
Czech club in Birmingham
Úvodní hodina do předmětu Knihovnické procesy a služby
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost, č.OP CZ.1.07
METODY A NÁSTROJE VYHLEDÁVÁNÍ INFORMACÍ NA INTERNETU
Ukázka zpracování referátu.
Náš region Česká republika se člení do 14 krajů.
Seminář ze sociální psychologie
Maturity – jaro 2017.
Název oborové práce Jméno autora třída.
NA JEDNÉ LODI Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
BEZBARIÉROVÉ KNIHOVNY
CZ.1.07/1.4.00/ Autor Mgr. Zbyněk Jícha Škola
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
Anglický jazyk Bc. Renata Fehérová 
Autor: Mgr. Jitka Šteflová Název: VY_32_INOVACE_03_Rodina Téma: Rodina
VÝKLAD základní útvar výkladového postupu
Nedvědová, Kotlárová, Bannertová
Transkript prezentace:

Referát – památka ČR Kritéria hodnocení

Jak na to? Vyhledej si na internetu, v knížce informace o kraji, který sis dnes vylosoval (a) a vyber si jednu památku, místo, které tě zaujalo. O tomto místě napiš referát.

Kritéria hodnocení tvé práce Termín odevzdání je v pondělí 20. 2. Svůj referát předneseš před třídou v následujícím týdnu. Tvým úkolem není referát přečíst, ale vymyslet krátkou aktivitu (úkol) pro ostatní spolužáky, aby si o tvém vybraném místě zapamatovali nějakou, pro tebe důležitou informaci. Úkol (povídání) by mělo trvat max. 5 minut. Popřemýšlej, určitě tě napadne něco zábavného!

Co by v tvém referátu nemělo chybět? Nadpis. Důležité informace o místě. Obrázek nebo fotka. Proč sis tuto památku vybral(a)? ZDROJE: Na konci referátu uveď všechny internetové stránky nebo knihy, z kterých si čerpal(a). Budu se těšit na tvou práci!