Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Společnost Na přelomu 19. a 20. století. Jak by vypadal můj nedělní den kdybych žil ve městě na přelomu 19. a 20. století?

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Společnost Na přelomu 19. a 20. století. Jak by vypadal můj nedělní den kdybych žil ve městě na přelomu 19. a 20. století?"— Transkript prezentace:

1 Společnost Na přelomu 19. a 20. století

2 Jak by vypadal můj nedělní den kdybych žil ve městě na přelomu 19. a 20. století?

3 Přečti si text. Vytvoř plakát: Indikátor pro kvalitu 1Indikátor pro kvalitu 2Indikátor pro kvalitu 3 Kritérium 1 obsažené informace stránka obsahuje informace, které nám objasní téma, které jsem si vybral stránka obsahuje podstatné informace, ale příliš detailů a podrobností, které někdy nesouvisejí s tím, na jaké téma jsem se měl zaměřit. stránce chybí důležité informace, přináší především detaily a podrobnosti nebo informace, které se netýkají toho, jaké téma jsem si vybral. Kritérium 2 přehlednost na stránce snadno najdeme všechny důležité informace některé informace hledáme na stránce těžko důležité informace se na stránce ztrácejí Kritérium 3 sladění slov a grafiky verbální a obrazová podoba stránky se doplňuje, podporuje, stránka působí vyváženě; stránka obsahuje obrázek, nákres či kresbu slova a obrázek se zbytečně zdvojují nebo jsou v protikladu převažuje jedna ze složek – buď grafická, nebo slovní, nebo celkově stránka vyvolává dojem chaosu; obrázek zcela chybí

4 Projdi si plakáty. Napiš jedno ocenění, které bude vycházet ze splnění kritérií. Nalep lísteček na vybraný plakát.

5 Jak by vypadal můj nedělní den kdybych žil ve městě na přelomu 19. a 20. století?


Stáhnout ppt "Společnost Na přelomu 19. a 20. století. Jak by vypadal můj nedělní den kdybych žil ve městě na přelomu 19. a 20. století?"

Podobné prezentace


Reklamy Google