Delegování expertů ČR do ERA organizační podmínky

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Činnost AKVŠ v roce 2012 Marta Machytková Bibliotheca academica 2012
Advertisements

Národní program udržitelnosti I
Co je nutné zařídit v hostitelské instituci v souvislosti s přijetím zahraničního výzkumného pracovníka, který bude zaměstnán na řešení projektu VaVaI.
Rozpočty územně samosprávných celků v roce 2011 Leden 2011.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem ČR InoBio – CZ.1.07/2.2.00/ "InoBio - Inovace biologických a lesnických.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Moderní škola
Výzkumné projekty MPO řešené v r na ZČU náležitosti účetních dokladů na ZČU u projektů se samostatným bankovním účtem.
České vysoké učení technické v Praze
ČVUT1 Jak podat žádost na MŠMT o dofinancování projektů mezinárodní spolupráce ve VaV K AM PUŠ+
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Velké infrastruktury pro výzkum, vývoj a inovace
Rozvoj klíčových kompetencí v praktických činnostech školy  projekt ZŠ Třebíč, Na Kopcích  realizace od do  přidělená dotace =
Inovace 2007, Praha, 4. prosince Mezinárodní vědeckotechnická spolupráce ČR Jan Marek Miloš Chvojka Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
MOBILITY VĚDECKÝCH PRACOVNÍKŮ A PRACOVNIC Mgr. Libor Daněk Odbor mezinárodní spolupráce ve výzkumu a vývoji MŠMT 2. prosince 2010.
Technologické platformy a dopravní výzkum
Nejčastější chyby při vyúčtování dotací EVVO z rozpočtu kraje Kontakt: Ing. Hana Jadviščoková
Asociace výzkumných organizací EUREKA evropská spolupráce v oblasti aplikovaného a průmyslového výzkumu a vývoje Ing. Václav Neumajer výkonný předseda.
Aktuální úkoly MŠMT v oblasti VaVaI Josef Janda. Obsah prezentace 1. Mezinárodní spolupráce ve VaV Programy EU Infrastruktury VaVaI 2. Lidé 3. Instituce/NPV.
3. zasedání předsednictva Rady vysokých škol Praha, 16. března 2006 Česká konference rektorů Prof. Ing. Petr Sáha, CSc.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
ZASEDÁNÍ PŘEDSEDNICTVA RVŠ ( ) STRUČNÁ INFORMACE MŠMT 1. ZÁKON O VYSOKÝCH ŠKOLÁCH 2. ZÁKON O FINANČNÍ PODPOŘE STUDENTŮ 3. PŘÍPRAVA ROZPOČTU 2012.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Statut a Jednací řád Výboru České republiky pro programy nadnárodní a meziregionální spolupráce Praha 21. ledna.
KANCELÁŘ CZELO: PARTNER ČESKÉHO VaVaI V BRUSELU ANNA VOSEČKOVÁ.
Seminář pro žadatele o finanční podporu z OP VK 2007 – 2013 FINANČNÍ ČÁST.
Tyto projekty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem státním rozpočtem České republiky 1 „Vzdělávejte se!“ Ing. Blanka Švorcová vedoucí Odboru.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_245.
Povinné přílohy žádosti pro 4. výzvu k předkládání projektů v JPD 2 Mgr. Jakub Benda Magistrát hl. m. Prahy Odbor zahraničních vztahů a fondů EU Oddělení.
Školení příjemců Phare 2003 RLZ Finanční zprávy Ing. Kateřina Auerveková NVF Praha.
Vladimír Šiška Náměstek ministra – ředitel sekce
Schůzka projektového týmu Postdoc I. 5. ( ) Zaměstnáním čerstvých absolventů doktorského studia k vědecké excelenci, reg. č. CZ.1.07/2.3.00/
Stav příprav na SROP v krajích Příprava financování projektů internetizace knihoven ze strukturálních fondů Ústí nad Orlicí, 20. – Zdeněk Semorád.
Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica, Elektronické schvalování v praxi Moravskoslezského kraje Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Datum:
1 RESPONSIBLE CARE Projekt „Adaptabilita a posílení konkurenceschopnosti chemického průmyslu ČR“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem.
Interreg IIIA Česká republika - Svobodný stát Bavorsko v Plzeňském kraji Plzeň,
Zápatí prezentace1 Evropské projekty a jejich podpora na ESF MU v roce 2009 Porada vedení fakulty+ vedoucí kateder předkládá: proděkan pro SaR.
Zasedání uspořádané k oficiálnímu zahájení činnosti Českého centra pro mobilitu Datum konání: Místo konání: budova AV ČR, Národní 3, Praha.
Cestovní náhrady kapitola rozpočtu 2 Jiří Haken 1.
1 Centralizovaný rozvojový program 2017 a Institucionální program Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 529/5, Praha.
Postupy při proplacení dotace, závěrečná žádost o platbu u projektů nezakládajících veřejnou podporu.
Informační schůzka k podávání žádostí o finanční podporu z rozpočtu JMK v souladu s ustanovením § 105 zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách
Jak získat veřejné finance na projekty výzkumu, vývoje, inovací a vzdělávání 1 Ing. Anna Mittnerová,
Program Horizont 2020 – současný stav projednávání a podpora účasti.
R OZPOČET K APITOLA 7 – P ŘÍMÁ PODPORA Ing. Jana Švarzbergerová Ing. Tereza Modráková , FSS MU 1 Přímá podpora - kapitola 7.
AKTUÁLNÍ INFORMACE MINISTERSTVA ZDRAVOTNICTVÍ („MZ“) – „Bílý dům“ Mgr. Aleš Kapucián Oddělení vědy a výzkumu (odbor VLP/1)
PŘÍLOHY MONITOROVACÍ ZPRÁVY 6. října OBSAH  Jednotlivé přílohy monitorovací zprávy  Elektronická žádost o platbu.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Pracovní workshop pro příjemce 1. výzva 2. GG oblast.
Program EUPRO II podprogram INTER-INFORM
Poskytovatel Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Schválení programu 2. května 2016 Předmět podpory Projekt, který může mít charakter mezinárodní.
NPU I - Průběžné hodnocení 2017:
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Pracovní workshop pro příjemce 2. výzva 2. GG oblast podpory 1. 1, 1
Vyvinuta za podpory projektů LE a LE programu MŠMT, EUPRO II
Mobilita studentů mimo program Erasmus+ financovaná z příspěvku MŠMT)
Setkání regionálních výrobců
odbor politiky bydlení
Praha, 23. června 2016 Pavel Lukeš
hodnocení a financování výzkumu, vývoje a inovací
Národní programy VaV v gesci Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy 28. června 2007.
Projekt „CzechELib" – informace od realizátora IPs
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z přezávazkování/nedočerpání Programu Olomouc Zlín
Písemnosti při organizaci a řízení podniku III
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2015
Krajský úřad Zlínského kraje
Již v roce 1707 byla v Praze založena Česká stavovská inženýrská škola
Možnosti financování studentských projektů Grantovou agenturou Univerzity Karlovy Mgr. Alena Tůmová, Ph.D.
Možnosti financování studentských projektů Grantovou agenturou Univerzity Karlovy Mgr. Alena Tůmová, Ph.D.
Ing. Jiří Kalenský Odbor drážní a vodní dopravy
Odbor školství oddělení školské ekonomiky
Rychlá spojení Příprava pilotních projektů
- aplikace pro vyhledávání vědecko- výzkumných výzev
Transkript prezentace:

Delegování expertů ČR do ERA organizační podmínky Ing. Anna Mittnerová, Ing. Hana Malichová http://eupro.vscht.cz/delegati EUPRO II LE14016 8.12.2016

Popis projektu Projekt programu EUPRO II MŠMT – LE 14016 Období řešení: 04/2014 – 12/2017 Posilování evropské dimenze českého výzkumu zastupováním ČR v expertních skupinách ERA a transformací výzkumné organizace z hlediska genderové vyváženosti PEDICEV = DELEGÁTI /EXPERTI + GRO http://eupro.vscht.cz/delegati Příjemce: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze Řešitelka projektu: Ing Anna Mittnerová E-mail: anna.mittnerova@vscht.cz 8.12.2016

Řešitelský tým http://eupro.vscht.cz/delegati/kontakt Ing. Hana Čadková (Malichová) administrátorka vysílání expertů z projektu Iva Hamouzová vyúčtování cestovních nákladů Arpád Plachetka spojka mezi VŠCHT a MŠMT Adresa: Vysoká škola chemicko –technologická Technická 3, přízemí kancelář B05 166 28 Praha 6 - Dejvice tel: 220 444 466, e-mail: hana.cadkova@vscht.cz 8.12.2016

Informace k vysílání expertů http://eupro.vscht.cz/delegati VŠCHT zajišťuje pro MŠMT Experti nominovaní MŠMT Cesty na zahraniční zasedání poradních skupin pro mezinárodní spolupráci ve VaVaI  Delegovaní experti http://eupro.vscht.cz/delegati/delegovani-experti Ve 2016 přibyli zástupci ESA 8.12.2016

Pokyny pro vysílání expertů/1 http://eupro.vscht.cz/delegati Před cestou Expert si stáhne z webu formuláře a Smlouvu Vyplněné formuláře, Smlouvu a pozvání na zahraniční jednání zašle Ing. Čadkové (Malichové) VŠCHT odnese vyplněné formuláře a pozvání na MŠMT k paní Murinové (odbor 31 či 33) MŠMT potvrdí souhlas na Návrhu na vyslání VŠCHT po schválení Návrhu podepíše Smlouvu 8.12.2016

Pokyny pro vysílání expertů/2 http://eupro.vscht.cz/delegati přečtěte si Podmínky a instrukce pro vysílání delegátů expertních skupin Expert si zakoupí letenku, jízdenku a zajistí ubytování v hotelu sám Varianta A - v případě, že Vás na cestu vybaví Vaše organizace a bude VŠCHT žádat o přeúčtování nákladů k tíži projektu EUPRO II LE 14016, náležitosti faktury. Varianta B – finanční vybavení přímo na pokladně VŠCHT Praha (denně od 10:00 do 12:00) nebo elektronicky po cestě zaslány uznané výdaje na cestu na bankovní účet experta. 8.12.2016

Pokyny pro vysílání expertů/3 http://eupro.vscht.cz/delegati Po návratu z cesty Expert provede vyúčtování a zašle cestovní zprávu do 10 dnů po uskutečnění cesty Varianta A – mateřská organizace zašle žádost o přeúčtování s cestovními doklady na VŠCHT Varianta B – expert vyúčtuje přímo VŠCHT Kontakt: Iva Hamouzová, 22044 4322 Iva.Hamouzova@vscht.cz 8.12.2016

Cestovní zpráva Šablona na http://eupro.vscht.cz/delegati Není veřejná – obsahuje informace, které se projednávají na zasedání VŠCHT Praha předá Cestovní zprávu do úložiště, http://www.evropskyvyzkum.cz/cs Slouží pro předávání informací poradním orgánům a skupinám v ČR Důvěrnost dle přístupových práv do úložiště cestovních zpráv 8.12.2016

Přehled vysílaných expertů a počet cest v období 01-12/2016 Delegovaní experti a cesty v 2016 http://eupro.vscht.cz/delegati/delegovani-experti Přehled vysílaných expertů a počet cest v období 01-12/2016 Výbor Expert Počet cest BBI JU SRG Ing. Světlík EMBL-SDIG Board Meeting prof. Palková 1 ESA RNDr. Fárník 3 Ing. Urbář 2 Václavík 9 ESFRI Uhlíř ESO Council prof. Palouš 4 EUREKA Ing. Janeček EUREKA a Eurostars RNDr.Halada 5 Euro-Biolmaging prof. Rektor H2020 Doprava Ing. Fencl Helsinky group on Women and science Mgr. Linková, Ph.D. IMI SRG MUDr. Demlová ITER, F4E   Ing. Pavlo JU FCH SRG prof. Bouzek Ing. Doucek Shift2Rail SRG Ing. Haltuf 6 V4 + Japonsko Šafanda Celkem cestovní výdaje, počet cest 997 000,00 Kč 47 8.12.2016

Děkuji za pozornost ! Ing. Anna Mittnerová anna.mittnerova@vscht.cz VŠCHT Praha, Odděleni pro vědu a výzkum http://eupro.vscht.cz/gro EUPRO II, LE 14016 8.12.2016