OSTATNÍ HOSTINY Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Inovační technologie v odborných předmětech a odborném výcviku
Advertisements

Raut.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_SPOLECENSKA_VYCHOVA_A_KOMUNIKACE_JDEME_TANCIT_OBLEKANI_ PREZENTACE_17 Název školyStřední.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JARMILA_VOHRADNIKOVA_OVOCE_SKORAPKOVE_OVOCE_PREZENTACE_ 09 Název školyStřední škola služeb, obchodu.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JARMILA_VOHRADNIKOVA_OVOCE_MELOUNY_PREZENTACE_18 Název školyStřední škola služeb, obchodu a gastronomie.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_SPOLECENSKA_VYCHOVA_A_KOMUNIKACE_ETIKETA_VSEDNIHO _DNE-II_PREZENTACE_06 Název školyStřední.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_BOZENA_SEDIVA_HOLENI A UPRAVA VLASU A VOUSU_04 Název školy Střední škola služeb, obchodu.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_SPOLECENSKA_SETKANI_PRACOVNI_PLAN_PREZENTACE_06 Název školyStřední škola služeb,
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_NAPOJOVA_GASTRONOMIE_ODRUDY_VINA_BILE_PREZENTACE_09 Název školyStřední škola služeb,
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_VLADIMIR_CELOUD_CESKA_LIT._1._POL._20._ST._MEZIVALECNE_CESKE_DRAMA_PR EZENTACE_16 Název školyStřední.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JARMILA_VOHRADNIKOVA_OVOCE_DOVAZENE_SKORAPKOVE_OVOCE_PR EZENTACE_12 Název školyStřední škola služeb,
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_SPOLECENSKA_VYCHOVA_A_KOMUNIKACE_PRIJIMACI_POHOVOR_BOTY _PREZENTACE_20 Název školyStřední.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_SPOLECENSKA_SETKANI_BANKET- SESTAVOVANI_TABULE_PREZENTACE_09 Název školyStřední škola.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_MARTA_KAFKOVA_PRODEJ_TEXTILNIHO_ZBOZI_TE XTILNI_ZBOZI_PREZENTACE_16 Název školy Střední.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_SPOLECENSKA_SETKANI_MALA_VELKA_SVATBA_PREZENTACE_20 Název školyStřední škola služeb,
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_SPOLECENSKA_VYCHOVA_A_KOMUNIKACE_ETIKETA_VSEDNIHO _DNE_PREZENTACE_05 Název školyStřední.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_BOZENA_SEDIVA_HOLENI A UPRAVA VLASU A VOUSU_19 Název školy Střední škola služeb, obchodu.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_SPOLECENSKA_SETKANI_ZADANKA_NA_INVENTAR_CATERING_PREZE NTACE_10 Název školyStřední.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_SPOLECENSKA_VYCHOVA_A_KOMUNIKACE_V_DIVADLE_KINE_NA_K ONCERTE_PREZENTACE_07 Název.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_NAPOJOVA_GASTRONOMI_HISTORIE_A_PESTOVANI_VINA_PREZENTA CE_01 Název školyStřední škola.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_NAPOJOVA_GASTRONOMIE_ODRUDY_VINA_MODRE_PREZENTACE_10 Název školyStřední škola služeb,
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_SPOLECENSKA_HOSTINY_OBJEDNAVKA_HOSTIN_PREZENTACE_05 Název školyStřední škola služeb,
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JARMILA_VOHRADNIKOVA_OVOCE_SKLADOVANI_A_KONZERVOVANI_OVOCE _PREZENTACE_03 Název školyStřední škola.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_SPOLECENSKA_SETKANI_BANKETNI_MENU_PREZENTACE_12 Název školyStřední škola služeb,
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JARMILA_VOHRADNIKOVA_OVOCE_JADROVE_OVOCE_PREZENTACE_06 Název školyStřední škola služeb, obchodu.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_SPOLECENSKA_SETKANI_RAUT-1_PREZENTACE_13 Název školyStřední škola služeb, obchodu.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_VLADIMIR_CELOUD_CESKA_LIT._1._POL._20._ST._PROLETARSKA_POEZIE_PREZENTA CE_03 Název školyStřední.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_SPOLECENSKA_SETKANI_GARDEN_PARTY_PREZENTACE_16 Název školyStřední škola služeb, obchodu.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_SPOLECENSKA_VYCHOVA_A_KOMUNIKACE_SPORTOVNI_DIVACI_DO_N EPOHODY_PREZENTACE_08 Název.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_SPOLECENSKA_VYCHOVA_A_KOMUNIKACE_KOURENI_ALKOHOL_PRE ZENTACE_09 Název školyStřední.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JARMILA_VOHRADNIKOVA_OVOCE_PISTACIE_PREZENTACE_14 Název školyStřední škola služeb, obchodu a gastronomie.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_MARTA_KAFKOVA_PRODEJ_TEXTILNIHO_ZBOZI_TE XTILNI_ZBOZI_PREZENTACE_12 Název školy Střední.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_TOMAS_VASATA_ZAKLADNI_PRAVNI_POJMY_SYSTEM_PRAVA_08 Název školyStřední škola služeb, obchodu.
Nashi, Mochyně, Mučenka, Papája, Liči, Mangostan a Rajčenka
Pleteniny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
OSLOVOVÁNÍ Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Dělení ovoce Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Třídění vína Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
OSTATNÍ HOSTINY I. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
Sušené ovoce Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
RAUT II. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
TEXTILNÍ ZBOŽÍ Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
RAUT III. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Bobulové ovoce Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Francie - Champagne Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
IMPRESIONISMUS Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
FRANCOUZSKÉ VINNÉ OBLASTI
Testy Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
ZASEDACÍ POŘÁDEK Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
ROZDĚLENÍ HOSTIN Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Sběrné ovoce Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
OBSLUHA, U STOLU Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Výrobky z tkanin Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Ananas, Kiwi, Banán, Kvajáva, Rambutan, Mauricijská papeda
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Technika obsluhy – Společenská setkání
Textilní vlákna Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Slavnostní hostiny Rozdělujeme podle dvou základních kritérií
OSTATNÍ HOSTINY III. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Secese - malířství Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Výtvarné umění starověkého Říma - test
Transkript prezentace:

OSTATNÍ HOSTINY Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0479 Číslo materiálu VY_JAROSLAV_HRUZA_SPOLECENSKA_SETKANI_OSTATNI_HOSTINY-2_PREZENTACE_18 Název školy Střední škola služeb, obchodu a gastronomie Hradec Králové Ročník 3. Vzdělávací oblast Odborné vzdělávání Vzdělávací obor Stolničení Tematický okruh Společenská setkání Téma Ostatní hostiny Jméno autora Bc. Jaroslav Hrůza Vytvořeno dne 11.7.2013 Metodický popis (anotace) Prezentace vytvořená v programu MS Powerpoint seznamuje žáky s ostatními hostinami. Prezentaci lze uložit rovněž ve formátu PDF a poskytnout ji žákům k jejich mimoškolnímu vzdělávání.

OSTATNÍ HOSTINY KOKTEJL PARTY Krátké setkání, max. 2h Odpoledne (17 – 19h) Hosté stojí Pokrmy: kanapky, chlebíčky, moučníky – vše do ruky Pokrmy – konzumace bez talířů a příborů

OSTATNÍ HOSTINY KOKTEJL PARTY Pouze odkládací a kuřácké stoly Servis z plat Míšené nápoje (alko i soft) – příprava na nápojovém stole(bar) Ostatní nápoje: nealko + káva z plat

OSTATNÍ HOSTINY koktajl party Obr. 1 Obr. 2

OSTATNÍ HOSTINY River party – VÝLET NA LODI HO může pronajmout loď Trvání do 3h i v noci, Z bodu A do bodu A, (přehrady, řeka, moře) Pokrmy - servis z nabídkových stolů Grilování, lávový kámen, kanapky Nápoje – z baru, víno, nealko, MN, pivo

OSTATNÍ HOSTINY River party – VÝLET NA LODI Gastronom. část není dominantní Hudba k tanci i poslechu - přestávky spol. program a soutěže, cíl plavby Bezpečnost! Počasí!

OSTATNÍ HOSTINY Matiné Dopolední hudební, divadelní, literární představení Představení je krátké, 1,5h Nápoje i pokrmy z plat Nealko, víno, káva Kanapky, koktejlové chlebíčky apod.

OSTATNÍ HOSTINY Vernisáž, křest Slavnostní zahájení výstavy, otevření nové budovy, expozice Tři fáze: Projevy Prohlídka Raut nebo koktejl

OSTATNÍ HOSTINY Vernisáž, křest Video http://www.youtube.com/watch?v=l8if_2H-3Ws

Použité zdroje Pokud není uvedeno jinak, použitý materiál je z vlastních zdrojů autora

Použité obrázky Obr. 1 - CHRISTIAN. wikimedia commons [online]. [cit. 5.8.2013]. Dostupný na WWW: http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Cocktail_Caipirinha_r aw.jpg Obr. 2 - RALFG. wikimedia commons [online]. [cit. 5.8.2013]. Dostupný na WWW: http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Cocktailspits.jpg