Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 1_54

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ivana Kuntová, Pětiúhelník Přesná konstrukce velikosti strany pětiúhelníku ze zadaného poloměru opsané kružnice Ivana Kuntová,
Advertisements

(délka, obsah, objem, hmotnost, čas)
PROVĚRKY Převody jednotek času.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Rozklad čísel 6 – 10 – doplňování varianta A
Základní části obličeje
Dělení lomených výrazů
Funkce s absolutní hodnotou Využití grafu funkce při řešení rovnic a nerovnic s absolutní hodnotou Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Anotace Opakování – jednoduché stroje Autor Dagmar K a isrová JazykČeština Očekávaný výstup Plynulé čtení s porozuměním. Schopnost vyhledávání informací.
AnotacePracovní list k procvičení základních poznatků o zvuku AutorDagmar Kaisrová JazykČeština Očekávaný výstup Plynulé čtení s porozuměním.Výchova k.
ČESKÝ JAZYK – ČTENÍ Svět kolem nás Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_12_INOVACE 2_02.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Alena Doušová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Alena Doušová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Pracovní list k procvičení znalostí o jednoduchých strojích Autor
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_12_INOVACE 1_01
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 7_15
ČLOVĚK I. CHUŤ A ČICH – PRVOUKA - 3. r
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_12_INOVACE 1_07
Dostupné z Metodického portálu www. rvp
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_sada 1_08
NÁZEV DIGITÁLNÍHO UČEBNÍHO MATERIÁLU: Léto
LOGARITMICKÉ ROVNICE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Kateřina Linková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 2_89
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_12_INOVACE 1_35
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
KRAJE ČR mapky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 1_73
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 7_11
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 2_93
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 7_12
NÁZEV DIGITÁLNÍHO UČEBNÍHO MATERIÁLU: Ptáci - tělo
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 1_47
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 1_26
PROSTOROVÁ ORIENTACE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lenka Čekalová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Zakresli dle 3D modelů – nárys, bokorys a půdorys
K U F R Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
MEDVĚD Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Alena Doušová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného.
Dělení desetinného čísla desetinným číslem
HAD Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Alena Doušová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného.
Autor © Žaneta Prošková
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
ZEMĚ I. PŘÍRODNÍ SÍLY - ČESKÝ JAZYK – 5. r
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 1_47
PROVĚRKY Převody jednotek času – 2. část
Barvy a tvary logické řady
Najdi dva stejné obrázky
Název učebního materiálu
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 2_63
Převody jednotek délky - 2.část
Rozklad čísel od 1 do 10 Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 9_19
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 2_31
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 9_17
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 2_36
Hyperoskulační kružnice hyperboly
Najdi rozdíl IV. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
B a r v y Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
ZLOMKY pracovní listy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Dušan Goš. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 1_59
Procenta % Prezentace je zaměřená na procvičování procent užitím trojčlenky. Obsahuje celkem řešených 15 příkladů. Mgr. Eva Černá, Plzeň Autor © Eva Černá.
Převody jednotek objemu − 2. část
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 2_83
Převody jednotek hmotnosti – 2. část
Tvary – přiřazování Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Orofacionální cvičení III.
ČESKÝ JAZYK - ČTENÍ Z POHÁDKY DO POHÁDKY
Převody jednotek času – 2. část
ČÁSTI TĚLA Potřebné věci Autor © Žaneta Prošková
WHAT IS ORANGE? Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Transkript prezentace:

Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 1_54 ČLOVĚK II. Prvouka, 1. ročník; části obličeje, barvy, velikost Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 1_54

NÁZEV DIGITÁLNÍHO UČEBNÍHO MATERIÁLU: Prvouka – části obličeje – barvy, velikost AUTOR: Mgr. Soňa Lánská STRUČNÁ ANOTACE (OBSAH, DATUM PILOTÁŽE):8. 3. 2011 Prezentace i pracovní list. Žáci doplňují a dokreslují podle pokynů předkreslený obličej – např. – velká červená pusa. VZDĚLÁVACÍ PŘEDMĚT (VE KTERÉM BYL MATERIÁL ODUČEN): prvouka KLÍČOVÉ KOMPETENCE: - Používá základní pojmy z různých vzdělávacích oblastí - Chápe obecně používané termíny, znaky a symboly Rozumí obsahu sdělení a přiměřeně na něj reaguje MEZIPŘEDMĚTOVÉ VZTAHY: matematika, výtvarná výchova OČEKÁVANÝ VÝSTUP: Pojmenovat hlavní části lidského těla TYPICKÁ VĚKOVÁ SKUPINA: 1.- 3. ročník, základní škola praktická Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

DOKRESLI PODLE NÁVODU OBLIČEJ HOLČIČKY DLOUHÉ ŽLUTÉ VLASY MODRÉ OČI, ČERNÉ ŘASY HNĚDÉ OBOČÍ VELKOU ČERVENOU PUSU RŮŽOVÉ TVÁŘE ORANŽOVÝ NOS MALÉ RŮŽOVÉ UŠI Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

Odkazy a citace Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.