Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 1_26

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 1_26"— Transkript prezentace:

1 Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 1_26
ČLOVĚK I. NÁPOJE Anglický jazyk Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 1_26

2

3 DRINK water [wo:ter] voda lemonade Coca cola [lemoneid] [kouka kole]
limonáda Coca cola [kouka kole] Coca Cola Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802- 4785financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

4 beer [bier] pivo espresso [espresou] Šálek kávy tea [ti:] čaj
Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802- 4785financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

5 Odkazy a citace Commons. In Wikipedia : the free encyclopedia [online]. St. Petersburg (Florida) : Wikipedia Foundation, [cit ]. Dostupné z WWW: < [e-příspěvek] Commons. In Wikipedia : the free encyclopedia [online]. St. Petersburg (Florida) : Wikipedia Foundation, [cit ]. Dostupné z WWW: < [e-příspěvek] Commons. In Wikipedia : the free encyclopedia [online]. St. Petersburg (Florida) : Wikipedia Foundation, [cit ]. Dostupné z WWW: < [e-příspěvek] Commons. In Wikipedia : the free encyclopedia [online]. St. Petersburg (Florida) : Wikipedia Foundation, [cit ]. Dostupné z WWW: < [e-příspěvek] Commons. In Wikipedia : the free encyclopedia [online]. St. Petersburg (Florida) : Wikipedia Foundation, [cit ]. Dostupné z WWW: < [e-příspěvek] Commons. In Wikipedia : the free encyclopedia [online]. St. Petersburg (Florida) : Wikipedia Foundation, [cit ]. Dostupné z WWW: < [e-příspěvek] Commons. In Wikipedia : the free encyclopedia [online]. St. Petersburg (Florida) : Wikipedia Foundation, [cit ]. Dostupné z WWW: < [e-příspěvek] , Dostupné z Metodického portálu ISSN: financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.


Stáhnout ppt "Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 1_26"

Podobné prezentace


Reklamy Google