PROJEKT "START" - speciální nabídka pro podnikatele

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Cestovní ruch Luhačovické Zálesí
Advertisements

23. – Představení 2. ročníku veletrhu Chytré bydlení Šetrné budovy Smart technologie Poradenské centrum Odborný seminář Šetrné budovy Odborný.
PRAGOALARM/PRAGOSEC zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy Koncept veletrhu pro rok 2012.
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
2 CHARAKTERISTIKA PROJEKTU  Veletrh se zaměřením na setkání potenciálních zaměstnavatelů, personálních agentur s cílovou skupinou volných pracovních.
Plán akcí oddělení cestovního ruchu odboru regionálního rozvoje krajského úřadu pro rok 2002.
_ Czech Convention Bureau Kongresový turismus.
_ Setkání koordinátorů Počátky Mgr. Jan Martinec.
Koncept veletrhu pro rok VELETRH PRAGOALARM/PRAGOSEC 2012 zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy.
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
Jak podnikat v cestovním ruchu ?
Portál hl. m. Prahy – Co předcházelo úspěchu
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
Český klastr přípojných vozidel a nástaveb, družstvo.
Priorita č. 3 Aktivní zapojení výzkumné a vývojové základny do rozvoje podnikání.
Národní informační portál s podporou call centra (NIP) Fórum cestovního ruchu listopadu 2011 Pardubice.
Prezentace PROJEKTU SENIOR POINT
JPD 3 CZ / /0370 Posílení konkurenceschopnosti pražských podnikatelů v programech zahraniční rozvojové spolupráce Evropských společenství.
Tématické stezky zaměřené na cestovní ruch Stezka řemesel v Livradois-Forez v oblasti Auvergne.
PARTNER VAŠEHO ÚSPĚCHU 19.MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY 23. –
Prioritní osa 2 Rozvoj cestovního ruchu výstavba, technické zhodnocení turistické infrastruktury (např.: kongresových či lázeňských center, sportovně rekreačních.

Setkání informačních center Zlínského kraje Vizovice
Územní a hmotné podmínky rozvoje cestovního ruchu ČR - DSO Tato distanční studijní opora vznikla v roce 2005 z velké většiny jako praktický dílčí výstup.
Destinační management turistické oblasti Jeseníky (Jeseníky-východ)
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Portál - kultura a historie Prahy Ivan Seyček Miroslav Váňa Lada Králová Magistrát hl. m. Prahy ePraha ISSS/LORIS/V4DIS Portál – kultura.
 POTENCIÁLNÍ ROZVOJOVÉ MOŽNOSTI VYSOČINY Pobytová turistika v ekologicky nezatížené přírodě Městská kulturně-poznávací turistika.
ICT triatlon - 5. ročník triatlonu pro pracovníky ICT Račice června 2010.
Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí. TERMÍN A MÍSTO KONÁNÍ 15. – 17. října 2009 TIPSPORT ARENA Jeronýmova 570/22, Liberec 7.
Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání GAUDEAMUS 2015/2016 Zasedání přípravného výboru veletrhu 31. března 2015 FIT VUT, Brno Zasedání.
Příprava veletrhu z pohledu organizátora Ing. Miloň Mlčák Veletrhy Brno, a.s. ředitel projektů GO a REGIONTOUR, MOBITEX, PRODÍTĚ a RYBAŘENÍ Veletrhy a.
Efektivní reklama na internetu Luboš Plotěný
JAZYKOVÉ MUTACE WEBU : česká, anglická, německá, polská s možností přidání dalších jazykových mutací Cílem tohoto internetového portálu.
Jana Kočová Jana Vítková.  Přilákání turistů do města  Karta zlevní pobyt turistům  Rozšíří možnosti pobytu  Zvedne návštěvnost památek.
Na dětské veletrhy s ODMAMINKY.CZ…. Podzimní dětské veletrhy 2015: 8. – 11. října PRAHA Letňany 8. – 11. října PRAHA Letňany 13. – 15. listopadu PRAHA.
Koncept projektu Packaging Live Packaging Live je doprovodný program v rámci MSV Po úspěchu Packaging Live na EMBAX /SALIMA 2010, 2012, 2014 a.
Distribuce umění a kulturního dědictví. Faktory ovlivňující distribuci Místo, budova, sídlo organizace Odvětví nebo hlavní předmět činnosti organizace.
OSOBNOSTI AUTOGRAMIÁDY KOSMETIKA ZÁBAVA KULTURA OSOBNÍ ROZVOJ PŘEDNÁŠKY MÉDIA.
Konference INOVACE JE ZÁKLAD VAŠÍ EXISTENCE Brno,
Projekt Destinační management MSK - možnosti spolupráce.
Projekty realizované ROP SM krajem a ORP Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
Sdružení Český ráj Destinační management v TR Český ráj.
Destinační management TO Poodří - Moravské Kravařsko Konference Kunín 9. června
OSTRAVSKÉ VÝSTAVY, a. s. Veletrh DOVOLENÁ a REGION 7. –
Turistické informační centrum Poděbrady Nám. Jiřího 19, Poděbrady Tel.: V TURISTICKÉ SEZONĚ duben -
Projekt 2 -Studie vybrané destinace v cestovním ruchu se zaměřením na sportovní aktivity 1)Rozdělení studentů do dvou až tříčlenných týmů 2)Výběr destinace.
Portál Kudy z nudy Statistiky 2009 Marketingové aktivity v roce 2009 Plán aktivit 2010.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Go / Regiontour Brno 15. ledna 2015 Podpora a spolupráce A.T.I.C.
MUZEUM SKLA A BIŽUTERIE V JABLONCI NAD NISOU státní příspěvková organizace zřizovaná Ministerstvem kultury ČR od 60. let 20. století celostátní působnost.
Novinky portálu Kudy z nudy Aktivní dovolená:
BÝT ČLENEM PROFESNÍ ORGANIZACE. BÝT ČLENEM PROFESNÍ ORGANIZACE Být členem asociace znamená: nestát "mimo" profesní dění, mít možnost se potkávat a vyměňovat.
_ Marketingový mix na podporu domácího cestovního ruchu 21/05/13 Radka Neumannova.
BÝT ČLENEM PROFESNÍ ORGANIZACE REGIONTOUR Brno ledna 2015.
Souběžně probíhají: 23. – Brno - Výstaviště Veletrh DSB - Dřevo a stavby Brno.
 Nádvoří  Letecké motory  Realizace expozice textilní výroby  Realizace expozice řemesel s vazbou na region  Drobné výstavní.
Autor: Bc. Jana LehárováObor: Ekonomika a podnikání Datum: Ročník: IV. Předmět: Cestovní ruch Střední škola oděvní, služeb a ekonomiky Červený.
Regionální rozměr podpory zemědělství Ing. Josef Ryšavý Litoměřice.
Mgr. Z. Flašková, MBA
Aktivity na podporu středního odborného školství v JMK
Asociace turistických informačních center České republiky
59. mezinárodní strojírenský veletrh
Nabídka partnerství na konferenci NEUROVĚDA VE VZDĚLÁVÁNÍ 2018 V
RSK, KÚ Ústeckého kraje.
ZASTOUPENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE PŘI EU
Výstava BETON a 23. listopadu 2017
10. ročník Veletrhu odborného vzdělávání
2018 JARNÍ TRHY vystavistepraha.eu.
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
GO a REGIONTOUR 2019 Veletrhy cestovního ruchu
Transkript prezentace:

PROJEKT "START" - speciální nabídka pro podnikatele z regionů

BASIC INFO Statistika veletrhů /2016/: Největší prezentace průmyslu CR ve střední Evropě se zaměřením na regiony Odborná spolupráce: MMR ČR, AK ČR, CzechTourism, ACK ČR, AČCKA, AHR, Asociace leteckých provozovatelů Vysoká návštěvnost Kvalitní doprovodný program zaměřený na aktuální témata Statistika veletrhů /2016/:

Základní koncept Nový rozměr veletrhu REGIONTOUR „Posílení obchodního charakteru veletrhů = zvýšení efektivity účasti“ Turistické produkty se prezentují ale neprodávají Prodej – návštěvník chce porovnat, vyzkoušet a koupit. To může realizovat jen podnikatel /na GO již funguje/ Společně s regionem oslovíme podnikatele k účasti Nový lay-out veletrhu REGIONTOUR „zpřehlednění obsahu veletrhu“ Pavilon P je rozdělen na jednotlivé segmenty, které jsou rozmístěny okolo hlavní pasáže. Segment = prezentace konkrétního kraje, případně oficiální účast ze zemí V4. Členění segmentu: Přímo u hlavní pasáže je umístěna expozice kraje/of. účasti. Dále jsou umisťovány individuální expozice subjektů z daného kraje. Následně návštěvník naleznete prezentaci neziskovek Efektivní komunikace: Propagace konkrétních vystavovatelů a produktů ( před, v průběhu a po veletrhu ) Internetový průvodce návštěvníka a mobilní aplikace

Základní koncept CÍL: Atraktivita, efektivita účasti a návštěvnost Rozvojová témata veletrhu / Atraktivní doprovodný program: Aktivní dovolená v regionech Kulturní bohatství regionů ČR Regionální gastronomie GO Kamera – cestovatelský festival REGFOODFEST - Festival krajových specialit a regionální potraviny CÍL: Atraktivita, efektivita účasti a návštěvnost

Podmínky účasti Zvýhodněné podmínky účasti pro podnikatele v CR, kteří zatím nevystavovali Nabídka START již od 6 000 Kč bez DPH do 30. 11. 2016. Pak 9 000 Kč Podmínky: registrační poplatek 4 000 Kč, v ceně je – základní údaje ve veletržním katalogu po dobu celého roku,1ks montážní/demontážní a 1ks vystavovatelský průkaz,1x vstupenka na společenský večer, umístění v průvodci návštěvníka 4 m2 výstavní plochy, informační pult s uzamykatelnými dvířky 1x židle barová límec se zvoleným názvem do 15 písmen zahrnuje i podíl na společném zázemí – více vystavovatelů z regionu na jednom místě Další nabídky na web stránkách K účasti na veletrhu se lze přihlásit prostřednictvím elektronické přihlášky na adrese: http://www.bvv.cz/go-regiontour/jak-se-prihlasit. Při vyplňování uveďte do poznámky „projekt START„

Kontakty Miloň Mlčák Markéta Kamenická Jan Šilhánek Michal Štefáček ředitel veletrhu manažerka PR a reklamy tel.: +420 541 152 520, tel.: +420 541 152 568, e-mail: mmlcak@bvv.cz email:mkamenicka@bvv.cz Jan Šilhánek Michal Štefáček manažer veletrhu Regiontour výstava expozic a služby tel.: +420 541 152 984, tel.: +420 541 152 953, e-mail: jsilhanek@bvv.cz e-mail: mstefacek@bvv.cz www.bvv.cz/regiontour