Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Koncept projektu Packaging Live Packaging Live je doprovodný program v rámci MSV 2015. Po úspěchu Packaging Live na EMBAX /SALIMA 2010, 2012, 2014 a.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Koncept projektu Packaging Live Packaging Live je doprovodný program v rámci MSV 2015. Po úspěchu Packaging Live na EMBAX /SALIMA 2010, 2012, 2014 a."— Transkript prezentace:

1

2

3 Koncept projektu Packaging Live Packaging Live je doprovodný program v rámci MSV 2015. Po úspěchu Packaging Live na EMBAX /SALIMA 2010, 2012, 2014 a na MSV 2010, 2011, 2012, 2013 se projekt bude opakovat na BVV již poosmé. Packaging Live se tak stává jedním z klíčových doprovodných programů v rámci Mezinárodního strojírenského veletrhu 2015. Celý projekt bude interaktivní. Návštěvníci shlédnou v přímém přenosu proces balicí linky od balení, přes značení, manipulaci až po paletizaci a dosledovatelnost. Partneři se mohou účastnit aktivně na stánku, kde představí svou firmu, své produkty nebo služby přímo v místě dění.

4 Cíl projektu Primárním cílem projektu je: přilákat nové návštěvníky prostřednictvím jedinečného originálního projektu, který bude propagován v médiích, nabídnout zúčastněným firmám nové pojetí účasti na veletrhu, služby s přidanou hodnotou s vyšší propagační účinností, podpora prodejních aktivit firem a získání nové potenciální klientely zúčastněným firmám. Sekundárním cílem projektu je: vytvořit tradiční doprovodný interaktivní program, který se bude rozvíjet a zlepšovat.

5 Přínosy pro partnery Zvětšení prezentační výstavní plochy na veletrhu. Ukázka toho, co opravdu umí v praxi, v kompaktním funkčním celku s ostatními technologiemi partnerů. Simulace reálného provozu. Maximální vizualizace a poskytnutí zážitku odbornému návštěvníkovi. Využití synergie, kterou nabízí hlavní koncept. Aktivní propagace a podpora firmy. Další komerční výhody díky BVV a propojeným marketingovým kanálům. Příležitost k novým kontaktům s návštěvníky, vystavovateli a partnery. Zajímavý poměr cena / účinnost.

6 Interaktivní program Každé dvě hodiny se koná živé moderování s konkrétními informacemi partnerů o vystavované technologii, a to přímo u balicí linky. Soutěže pro návštěvníky. Výklad zástupců společností a odborníků. Živá prezentace výrobců strojů, poskytovatelů služeb a vysokých škol.

7 Děkuji za pozornost Michaela Zachová


Stáhnout ppt "Koncept projektu Packaging Live Packaging Live je doprovodný program v rámci MSV 2015. Po úspěchu Packaging Live na EMBAX /SALIMA 2010, 2012, 2014 a."

Podobné prezentace


Reklamy Google