Proč ZŠ Hostýnská?. Proč ZŠ Hostýnská? Dětské hřiště ZŠ Hostýnské disponuje dětským hřištěm, které nevyhovuje z hlediska bezpečnosti (chybějící dopadové.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Spolu si pomáháme, společně se vzděláváme aneb místně zakotvené učení v praxi Závěrečné setkání škol -ŠUŽ - Praha dne Projekt - Úprava okolí.
Advertisements

MY JSME MŠ VYHLÍDKA J.K.Tyla
PŘÍPRAVNÁ TŘÍDA „ŠKOLIČKA, DO KTERÉ SE VŠICHNI TĚŠÍME“
Název školy: MŠ a ZŠ Veselí nad Moravou, Kollárova 1045 : AUTOR: Mgr. Marie Horehleďová NÁZEV: VY_32_INOVACE_9/12_ Přírodověda TEMA: Jak bydlíme ČÍSLO.
Seznámit žáky s vývojovými fázemi člověka. Vysvětlit změny ve vývojových fázích mladšího školního věku a především změny v dospívání. Výukový materiál.
Dětské umění překonává hranice. Principy přeshraniční spolupráce projektu Možnost poskytnutí širší nabídky oborů i v případech, kdy by pro školu (samostatně)
Děčín - město bez bariér (?). Komunitní plánování KOORDINAČNÍ SKUPINY Senioři OZP (Osoby ze zdravotním postižením) Rodiny v krizi Osoby v krizi.
Základní škola a Střední škola CREDO, o.p.s. Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Výukový materiál č.: VY_32_INOVACE_107_Nebezpečí elektřiny Vypracoval:
PREZENTACE aktivit MC KAŠPÁRKOV o.s., v roce 2013 Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov Autor: Simona Lehrausová Datum/období: Podzim 2013 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Název SŠ: SŠ-COPT Uherský Brod Autor: Bc. Martin Bártek Název prezentace (DUMu): 5. Stříhání plechů, rovnání a ohýbání, pájení (krabička) Název sady: Tematické.
Aktivity a projekty Lísky na podporu spolupráce v regionu Pomáháme lidem porozumět přírodě a být dobrými hospodáři přírodního i kulturního dědictví.
9. Mateřská škola, Písek, Alšova Identifikační údaje o škole Právní subjekt:Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391.
Anotace: Materiál je určen pro 1. ročník učebního oboru zedník – vyučovací předmět “technologie“. Je použitelný i pro výuku dané problematiky u jiných.
TŘENÍ Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3.0. Odkazy a citace jsou platné k datu vytvoření této práce. VY_32_INOVACE_18_29.
,, O.S. ZA KRÁSNÉ A VESELÉ OTICE,, Tak šelll čas … a rok 2014.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ J. E. Purkyně Libochovice AUTOR: RNDr. Adéla Lipšová NÁZEV: VY_52_INOVACE_23_BEZPEČNOST PRÁCE TÉMA: BEZPEČNOST PRÁCE ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Třídní aktiv (1.D) Školní řád od nový školní řád (vyvěšený v kmenové třídě, webové stránky, zadní strana diáře - podepsat) ŠŘ dostane.
Celistvost lidského organismu. Šablona : V/2 Sada: 2/36 Ověření ve výuce: Třída: 5 Datum: Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Pořadové.
OD PŘEDŠKOLNÍ VÝCHOVY K PŘEDŠKOLNÍMU VZDĚLÁVÁNÍ A ZPÁTKY K PŘEDŠKOLNÍ VÝCHOVĚ Doc. PhDr. Eva Opravilová, CSc., PhDr. Jana Kropáčková,
Zdravá škola Křižánky Dotace Kraje Vysočina – MA 21, Zdraví 21
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Výukový materiál Zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Mgr
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM
SLABIKÁŘ DĚTSKÝCH PRÁV VY_32_INOVACE_01_10
Fyziatricko – rehabilitační oddělení Nemocnice Břeclav, p.o.
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Tišnovská lukostřelnice pod Klucaninou Spolek Odyssea Tišnov
Mimoškolní aktivity dětí
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Řešení nerovnic Lineární nerovnice
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633
pravodaj Z Obce Troubky - Zdislavice Vážení spoluobčané,
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Vojtěch Kawan Název materiálu: VY_32_INOVACE_10_HUDEBNI_CINNOSTI_02.
Název školy: Základní škola Pardubice – Spořilov
Číslo materiálu: VY 32 INOVACE  4/11
ZOOKURZ Sexta 2016/17.
Název školy: Základní škola a mateřská škola, Hlušice
PERMUTACE S OPAKOVÁNÍM
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková organizace
VY_32_INOVACE_29_Deleni_se_zbytkem Matematika - 3. ročník
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Dětský klub Malý drak.
Sčítání desetinných čísel
Léto v přírodě VY_32_INOVACE_18_03
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
DIDAKTIKA LYŽOVÁNÍ.
Věcné učení Bezpečné chování ve škole, při hrách, výletech, koupání
Řešení nerovnic Lineární nerovnice
Děti jsou naše budoucnost
Název materiálu: VY_32_INOVACE_12_JEDNODUCHÉ LEŠENÍ 2_Z2
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Investice do rozvoje dalšího vzdělávání
Zápis do základní školy proběhne 5.dubna 2018 od 13 do 17 hodin
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Mgr. Pavla Balejová Název materiálu: VY_12_INOVACE_ČJS.2.Bal.33_Hmyz Datum: 3.
pro základky projekt Město Slaný ve spolupráci se Základní školou ve Slaném Na Hájích "Image Provided by Classroom Clipart"
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170
Zkušenosti Gymnázia, Praha 5, Na Zatlance 11
Škola v přírodě - hotel SRNÍ 2. A, 2. B a 3. C
Vztah k životnímu prostředí
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
Třídní schůzky 4.A
Umím si umýt ruce Samostatně používám ručník Nepoužívám v průběhu dne nebo odpoledního odpočinku pleny Umím používat WC (nepoužívám nočník!) Umím se vysmrkat,
Život bez střeva , Praha.
Ustavující jednání Řídícího výboru MAP II, Praha 1
Transkript prezentace:

Proč ZŠ Hostýnská?

Dětské hřiště ZŠ Hostýnské disponuje dětským hřištěm, které nevyhovuje z hlediska bezpečnosti (chybějící dopadové plochy) ani kapacity (málo prvků). V areálu školy chybějí lavičky, místa, kde by mohla probíhat výuka pod širým nebem a neformální setkání rodičů žáků. Celé hřiště trpí absencí stinných míst. Na hřišti není zázemí pro školní družinu.

Vstup do školní družiny Chybějící lavičky pro čekající rodiče

Herní prvky na školním hřišti Chybějící dopadové plochy

Herní prvky na školním hřišti Chybějící dopadové plochy

Zbytky kladiny na školním hřišti Pozor nebezpečí!

Pískoviště Kde je písek? Pískoviště je malé. Vysvětlit, proč je pískoviště nefunkční a je potřeba ho vyměnit. Kde je písek? Pískoviště je malé. Zakrytí pískoviště nefunguje.

Co chceme změnit?

Dopadové plochy Ke stávajícím herním prvkům doplnit dopadové plochy z praného kačírku.

Pískoviště je základ! Bez pořádného pískoviště si nedokážeme představit žádné hřiště. K pískovišti navrhujeme instalovat stínění, protože na hřišti je občas jako na Sahaře.

Šplhneme si! Navrhujeme na hřiště doplnit šplhací věž pro všechny šplhouny a opičáky.

Udržíme balanc? Udržet balanc je důležité pro děti i dospělé, takže navrhujeme na hřiště doplnit kladinu a houpačku.

Také vás to unavilo? Zjistili jsme, že na školní zahradě chybí lavičky (a odpadkové koše). A to se musí změnit! Rádi bychom vyřešili uskladnění sportovních pomůcek pro školní družinu. info o bedně na pomůcky pro družinu

Altánek? Altánek! Navrhujeme na školní zahradu umístit altán, který by sloužil: výuce pod širým nebem školní družině (když zrovna sprchne, nebo naopak pálí slunce) neformálnímu setkávání rodičů, dětí a učitelů pro školku, která také sídlí ve zdejší škole info o místní MŠ

Lavičkové hnízdo Pod vzrostlé stromy poblíž školní budovy umístit lavičkové “hnízdo” Místo je zvoleno pro jeho přirozenou stinnost “Hnízdo” může složit jako třída pod širým nebem, pro skupinové aktivity školní družiny a komunitní setkání Je tvořeno pěti masivními lavicemi s kovovou konstrukcí a čtyřmi drobnějšími lavičkami bez opěradla uspořádanými do kruhu

Pro koho to všechno je? Pro děti z okolí Pro školní družinu Pro anglickou školku Pro učitele, kteří chtějí občas vyučovat pod širým nebem Pro komunitní setkávání dětí, rodičů a učitelů pro všechny, kteří chtějí strávit čas na školní zahradě a nechtějí zrovna sportovat …

A to je teprve začátek… Děkujeme za pozornost.