Schůzka rodičů 2017.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Technika,tak jak ji vidím já…
Advertisements

Oddělení vzdělávání trenérů FAČR. Motto Dovolte sobě i druhým se cítit dobře.
1. konference o bezpečnosti jaderného úložiště. Neovlivní stavba jaderného úložiště prašnost v oblasti? •N•Nijak výrazně. Neočekáváme že to bude problém.
Řemeslo má zlaté dno a čisté ruce Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Komunikace ve zdravotnictví – potřeba kontaktní sestry Konference nadačního fondu Porozumění Mgr. Alena Šmídová.
BOJUJ SE ŠIKANOU! Tento materiál vznikl za finanční podpory EU prostřednictvím programu Daphne. Za obsah je zodpovědný příjemce podpory The BB Group a.
Poznávání přírody.
CrossFire (Beilstein on-line) Jan Šarek, katedra organické chemie, UP, PřF, web: Motto: Sekundární chemická.
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
 Projekt je samostatná práce frekventanta kurzu – součást absolvence kurzu  Každý frekventant samostatně vymyslí, naplánuje, zrealizuje a zhodnotí:
Myšlenka? Aktivita? Životní styl.
PROJEKT NAŠÍ ŠKOLY PŘÍPRAVNÝ KURZ PRO BUDOUCÍ ŽÁKY PRVNÍHO ROČNÍKU.
PPF Úvodní informace o organizaci a průběhu studia.
VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU PRO RODIČE. Myslíte si, že pro vaše dítě nyní existuje bezpečná cesta do (ze) školy?
Má žák ZŠ dostatek informací pro volbu technického vzdělávání ? Miroslav Strouhal ZŠ Velké Němčice.
RS Cup 2014 Press F5 bro (zmáčkni F5 kámo). O CO JDE?
Střelské Hoštice – Lokalizace: na břehu řeky Otavy, Střelské Hoštice 100, okres Strakonice (silnice č. 22 ze Strakonic) Charakteristika.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Třídní schůzky I. čtvrtletí
Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše a děti jsou z nebe JOHN GRAY
Družina = parta a tým.
Zlatá lilie – Mazaskazi Wanča
1. oddíl skautů a vlčat Slavkov
KONCEPCE DVOJKY…. TŘI CÍLOVÉ SKUPINY… RodičeVedeníČlenové.
Patronus 9/06 Madam Pomfrey, prof. McGonagallová, prof. Snape od Veni.
KUK PO ROCE…. Rok se zase s rokem sešel a opětovně bychom se mohli společně projet…. DRAŽETICE
TÁBOR ….
Prosím zapněte si zvuk a klikněte na ikonku
které je stále třeba brát v úvahu !
Londýn 5. – schůzka s rodiči
2.oddíl Slavkov Něco o Nás! Slavkov u Brna Ve Slavkově je škola J. A. Komenského a Tyršova. U Slavkova se konala významná Bitva tří císařů roku 1805.
Masarykovo gymnázium.
97.1 Omluvenka Jdu k zubnímu lékaři. Zúčastním se soutěže.
Plánování LASA & FIDO. Úvod Co je to plánování?  Čeho chceme dosáhnout?  Čeho jsme schopni dosáhnout?  Jak toho chceme dosáhnout?  Jak poznám, že.
Jsem svobodný právě proto, že sloužím Ježíši Kristu, svému Pánu. Skautský máj 09.
Proč miluji důchod.
v oddíle je nás 16 dětí a 7 vedoucích scházíme se první a poslední pátek v měsíci v 16:00 – 18:00 občas máme i nějakou tu výpravu máme 3 družiny naše.
Hudební tábor – informační schůzka 2014
Zdravý Životní Styl Michal Burda.
Technika řízení LH Přednáška 2 Vladimír Mana. Vybavení a výstroj rozhodčího Brusle Přilba a chránič očí Ostatní chrániče Dres a kalhoty Píšťalka Ostatní.
Vyúčtování grantů Magistrátu hl.m. Prahy
Název školy: ZŠ A MŠ ÚDOLÍ DESNÉ, DRUŽSTEVNÍ 125, RAPOTÍN Název projektu: Ve svazkové škole aktivně - interaktivně Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
Ahoj! Tak jsem slyšel, že chceš studovat na gymplu? Ano, rád bych, ale mám strach z přijímacích zkoušek z matiky!
 Odborná praxe v Rottenburgu (Wümme)  Datum konání: –  Jak: Díky programu EU Leonardo da Vinci  Praxe se účastnilo 6 dívek ze 3.
INTERNET Pro 5. ročník.
NABÍDKA ZÁJEZDŮ LÉTO 2007 vlastní spací pytel a karimatka
Výtvarný tábor na koních
HLEDÁNÍ ZAMĚSTNÁNÍ Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
Čím chci být až vyrostu ? Proč zrovna plavčice ? Pomáhá a zachraňuje lidské životy. Má to hodně těžké protože, když se člověk topí je velice těžké si ho.
Czech club in Birmingham
Jak na PR (absolutní základ)
Co musím udělat, pokud se chci zúčastnit?
Škola v přírodě
Komunikace. Komunikace – neverbální „řeč těla“ zrakový kontakt mimika gesta pohyby doteky oblečení.
Čím chci být, až vyrostu Tomáš Fryčka.
Vzdělávání Okresní sněm 2016
Za celý tým vedoucích a instruktorů
Sušenčino cukrářství Tento web vznikl roku 2011.Díky tomuto webu se můžete podívat jaké cukroví,dorty pro vás máme připravený.
které je stále třeba brát v úvahu !
SCHŮZKA RODIČŮ (MŽ C 2007) 2018 Ing. Pavel Neuman.
Organizační pokyny: Odjezd ve sobotu v 7:45 od školy (u bazénu)
Pokročilé metody speciální pedagogiky
Tábor 2019 DUB.
Tábor 2019 Horosedly.
BRIGÁDA – Firemní bankovnictví
Ringoturnaj 2019.
Tajemství internetu Minule jsme si společně ukázali karty jednotlivých zařízení a říkali jsme si, že některá z nich se umí připojit na internet. Vzpomenete.
mise EGYPT KDY: – KDE: PENZION U ŠPIČÁKU
Transkript prezentace:

Schůzka rodičů 2017

Fungování oddílu Kontaktní osoby Oddílová konference Omluvy Majda (Káňata), Matouš (Svišti), Albertka (Veverky), Liška (Sýkorky) Vedoucí akce Oddílová konference Rys-rodice@googlegroups.cz (chci se zbavit oddílového vybavení, našel jsem/postrádám) Omluvy Omlouvat se hned, jak o neúčasti víte Mail, v den akce pouze sms Stačí omluva od dítěte Kartička pojištěnce Vozit kopii Přístup n web

Fungování oddílu Fotky https://drive.google.com/drive/folders/0B39htzAjfD1EYXNkZC12Y0x0ZjQ Oblečení na výpravy- prosíme ne tepláky. Nejlépe nějaké tmavé kalhoty. Nezapomínejte vrstvit (lépe více odkládacích vrstev, než jedna zimní bunda) Registrace- prosíme všechny kdo ještě nemají zaplaceneno, aby to dali do pořádku.  Nováčci- Pokud někdo si není něčím jist, nebo má dotazy ohledně fungování, necť je směřuje na Majdu Rysí podmínky

Rysí podmínky Vzhledem k tomu že s dětmi chodíme často do přírody, je třeba aby zvládly ujít 15 km s malým batůžkem a s tím velkým alespoň 5km. Dokážou si sami správně sbalit batoh i na vícedenní výpravu, tak aby na něm nic neviselo a obě ruce byly volné. Jsou schopni a ochotni se plně zapojit do programu. V kolektivu 25 dětí je to pro nás velmi důležité. Při nástupu každé dítě dostane nováčkovskou zkoušku, jejímž splněním do tábora prokazuje zájem o oddílovou činnost. Není to nic těžkého a jejím splněním získá nové dovednosti díky kterým zvládne tábor levou zadní. Telefony ano, ALE. Máme pravidlo, že pokud je nevidíme na programu a neslyšíme o poledňáku, nevadí nám. Naopak se mohou hodit při hledání cesty, nebo vyhledání spojení. Víme že telefony jsou primárně určené k telefonování, ale přesto Vás prosíme, na výpravy dětem nevolejte. Kdyby se cokoli dělo, my musíme být na telefonu stále :)

Příprava programu není jednoduchá Příprava programu není jednoduchá. Pokud vaše dítě chybí na akci častěji než je zdrávo(nemocno), ochuzuje tím o kvalitní program ostatní děti. S účastí automaticky počítáme, pokud se vaše dítě nemůže zúčastnit, prosíme dejte nám vědět co nejdříve, moc nám to usnadní práci. Nedílnou součástí činnosti oddílu je třítýdenní tábor v červenci, kterého je třeba se zúčastnit celého.

Tábor 2017 Dub u Vlašimi

brigáda 2. – 4. 6. 2017 Účastní se všichni, děti i rodiče Spí se ve vlastních stanech, doprava vlastními auty Je tam pitná voda, latríny a řeka Oblečení na práci, prac. rukavice

přípravka 30. 6. – 2. 7. 2017 Dobrovolná

tábor 30. 6. – 22.7. 2017 cena: zaplatit do 30. 4. 2017 4 300,- 3 800,- při účasti na brigádě zaplatit do 30. 4. 2017 přihlášky do 28. 2. 2017 návštěvák 14. – 16. 7. 2017 tábor je podmíněn aktivní účastí dítěte na akcích

potřebujeme pomoc s nakládánám i vykládáním v Praze poštu možno odevzdat rovnou s dítětem oceníme darované domácí medy, džemy, povidla, kompoty na svačiny a snídaně Etapa – VIRUS Oblečení které se může zničit – tmavé barvy

Těšíme se na brigádě