Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Ringoturnaj 2019.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Ringoturnaj 2019."— Transkript prezentace:

1 Ringoturnaj 2019

2 Pár slov na úvod Děkujeme všem, kteří dali zpětnou vazbu k loňskému Ringoturnaji. Vážíme si jí, četli jsme ji a bereme ji v úvahu při přípravě tohoto i dalších ročníků.

3 8.–12. května 2019 do Křižanova, Kdy a kam přijet?
což je super, neboť budete mít 2 dny dovolené a děti se ulijí (omluví) ze školy; pro děti také připravíme oficiální omluvenky.

4 = termín pro zapsání do kalendáře – teď hned!
Jak se přihlásit se dozvíte nejpozději 17. března 2019. Registrační systém podobný jako loni bude spuštěn 1. dubna 2019 v 20:19 = termín pro zapsání do kalendáře – teď hned!

5 Co Vás čeká Turnaj v ringu – pochopitelně Ranger roku – jako letos, rozšířený o kategorii Royal Rangers Turnaj v deskových hrách – novinka

6 Ne, na duchovní program jsme nezapomněli
Téma: Izaiáš 49,1–3 Staň se šípem Tentokrát máme 4 večery: Bůh o tobě ví Bůh chce, aby tvá ústa byla meč – nebát se vyznat, kým je pro mne Bůh Jsi šíp – Bůh tě chce použít Jsi drahý v Božích očích – Bůh je naší silou

7 Na koho se můžete těšit Slova se ujmou tito Boží služebníci: Petr Walach, Petr Machalec, Marek Bužga, Pavel Trefný, Láďa Menčík, Petr Helešic, Karel Hauptman, Aleš Jančík

8 A co modlitby? Budou! Opět bude v provozu modlitební stan, a aby nebyl prázdný, prosíme ty, kteří v něm chtějí sloužit, aby se přihlásili organizačnímu týmu. Termín: co nejdříve.

9 Samo se to neudělá… Takže hledáme rozhodčí, dobrovolníky a doprovodné programy. Prosíme ty, kteří se plánují zapojit se svým doprovodným programem, aby co nejdříve kontaktovali Karla Hauptmana. Informace pro rozhodčí a dobrovolníky dodáme později.

10 www.ringoturnaj.cz a Facebook profil Kde hledat informace
Budou zasílány em, ale nezapomeňte, že máme taky webové stránky: a Facebook profil

11 Díky za pozornost a těšíme se na viděnou v Křižanově!!!


Stáhnout ppt "Ringoturnaj 2019."

Podobné prezentace


Reklamy Google