Souboj školních kapel 8. června –24.00

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Čísla stran v Microsoft Office Word
Advertisements

MS Malování I. VY_32_INOVACE_57_MS_Malovani_I.
PowerPoint Založení nového souboru .pptx Tlačítko Office, Nový
Na panelu zpráv klikněte na Povolit úpravy,
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
MS Malování II. VY_32_INOVACE_58_MS_Malovani_II.
možnosti: -spustit prezentaci na interaktivní tabuli -na centrálním PC -pracovat ve dvojicích / jeden PC jako náhled a druhý na aktivní činnost/ -jeden.
možnosti: -spustit prezentaci na interaktivní tabuli -na centrálním PC -pracovat ve dvojicích - / jeden PC jako náhled a druhý na aktivní činnost/
Školení internetového vyhledávače. Co je to internetový vyhledávač Aplikace na internetu, která dokáže podle klíčového slova najít internetovou.
Výukový program: Obchodní akademie Název programu: Grafická úprava prezentace Vypracoval : Ing. Jiří Durďák Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Zde se naučíme jak měnit pozadí snímků 1/ U jednotlivého snímku zvlášť 2/ U všech snímků zaráz.
PowerPoint. Rozložení stránky 1.Na kartě Domů klikněte na tlačítko Rozložení a vyberte profil „Dva obsahy“ 2.Totéž můžete udělat tak, že kliknete pravým.
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P4_3.7 Tematická oblast: Aplikační software pro práci s informacemi II. Databáze - sestava Typ: DUM - kombinovaný Předmět:
Autor:Ing. Pavel Brož Předmět/vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
…potom klepněte na zástupné symboly a přidejte vlastní obrázky a titulky. Vyberte rozložení…
Styly písma - vytvoření vlastního stylu, zápatí a záhlaví stránek
PowerPoint II. Miroslav Lorenc.
Jak vytvořit prezentaci
Excel úpravy grafu, karta Návrh
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_253 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Moderní učitel.
WORshop 2008 Týdenní seminář Klára Otavová. Cíle projektu: Chcete, aby se vaše děti bavily? Chcete aby měly cíle? Chcete, aby se zapojily?
POZNÁMKA: Pokud chcete změnit obrázek na tomto snímku, vyberte obrázek a odstraňte ho. Potom klikněte na ikonu Obrázek v zástupném textu a vložte vlastní.
Název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ šablona III/2 autor výukového materiálu: Mgr. Jana Jiroušová, VM vytvořen: květen.
Slovník Nevíte jak pracovat se slovníkem na internetu?Nevadí,přečtět e si můj návod: Návod Jméno:Karolína Průšová Datum: Škola:Nám.Bří.Jandusů.
POWER POINT 1 Základní pojmy Power Point - základní pojmy.
Tutoriál Nastavení alertů pro časopisy
Vytvoření hypertextového odkazu
MS Word Hromadná korespondence v MS Word 2007.
HYPERTEXTOVÉ ODKAZY V PowerPointu 2010.
3. Kompozice ve výtvarném umění
Stručný přehled © 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Lync Web Appu Připojení ke schůzce v Lyncu pomocí zvuku počítače Pokud nemáte Lync.
© 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Přidání kontaktu Seznam kontaktů vám zjednodušuje komunikaci a umožňuje zjistit stav a kontaktní.
Vytváření tabulek MS Access (4). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro.
POZNÁMKA: Pokud chcete změnit obrázek na tomto snímku, vyberte obrázek a odstraňte ho. Potom klikněte na ikonu Obrázek v zástupném textu a vložte vlastní.
Tvorba prezentace Vypracovala : Jana Šimková, ZŠ a MŠ Mladoňovice Materiál vznikl v rámci projektu Šance pro všechny č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
Microsoft FRONT PAGE Šablona 32 VY_32_INOVACE_19_10_Front Page.
Název:VY_32_INOVACE_ICT_7B_10B Škola:Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Autor:Mgr. Milena Vacková Ročník:7. Tematický okruh,
SEM VLOŽTE RAZÍTKO. Poznámka: Tato brožura je určená k tisku. Pokud chcete mít jistotu, že je umístění pro tisk správně nastavené, zkuste si ji nejdřív.
Název společnosti Produkty a služby
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 4– POWERPOINT – PRÁCE S TEXTEM Název školy:
NÁVOD NA PODÁNÍ PŘIHLÁŠKY NA BAKALÁŘSKÉ A MAGISTERSKÉ STUDIUM
Klasické fotoalbum.
PŘIPRAVUJEME NA PROSINEC
Poznámka: Pokud chcete mít jistotu, že má vizitkový papír správné umístění pro tisk, zkuste si vizitky nejdřív vytisknout na běžný papír. Možná.
Klasické fotoalbum.
PowerPoint.
Výpočetní technika VY_32_INOVACE_11_16_PowerPoint.
Současné fotoalbum.
Rozložení nadpisu Podnadpis.
Název události Úvodní informace k události Podnadpis události Datum
Cestovní kancelář Margarita
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
Přečtěte si o tom vše Příspěvky Microsoft SharePointu
Jak vytvořit výstupní bezpečnostní předpis k řízení rizik
Přizpůsobení webu Microsoft SharePointu Online
Rozložení obrázku s titulkem
téma vyjádření Obrázek SmartArts obrázky na červeném pozadí
Helena Vrchotková VICEPREZIDENTKA Přední 1234 Znojmo , Česká republika
Název události Datum akce Čas akce
Petr Petr Zveme vás na oslavu! Zveme vás na oslavu! bude mít 18 let!
NORTHWIND TRADERS Kdo jsme [Podtitulek brožury nebo motto společnosti]
Počítačová grafika.
Jarní úklid s Fabrikamem Již 10 let
Postup vložení tohoto snímku do prezentace
[Nadpis plakátu] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit maecenas porttitor congue massa fusce [Následující tituly a jména nahraďte tituly.
Název: VY_32_INOVACE_ICT_7B_11B Škola:
Práce s powerpoint. Lekce 1 - více výukových souborů najdete zde: emagister.eu
Transkript prezentace:

Souboj školních kapel 8. června 2013 20.00–24.00 Pro všechny věkové skupiny Předprodej školních kapel 200 Kč 400 Kč VIP Skupinové slevy na místě Přímý prodej Kdy 250 Kč 500 Kč VIP Skupinové slevy na místě Pokud chcete tento leták změnit, stačí vybrat ukázkový text a potom zadat podrobnosti o události. Nebo pokud byste radši chtěli vytvořit leták sami bez šablony, klikněte na kartě Domů na tlačítko Nový snímek a vložte si novou stránku. Pak si místo prázdného zástupného textu dejte svůj text. 8. června 2013 20.00–24.00 Sponzoři Adventure Works Alpine Ski House Contoso, Ltd. Fourth Coffee Cestovní kancelář MT Škola výtvarného umění Telefonní společnost Wingtip Hračky Kde Sál studentského spolku Náměstí Akademiků 15, Praha 6 Ve prospěch PŘEDSTAVÍ SE: • Název kapely • Název kapely • Název kapely • Název kapely • Název kapely • Název kapely • Název kapely Hudební školy a Univerzitní rady pro umění a zábavu WEBOVÁ ADRESA