Setkání s výchovnými poradci

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace

Advertisements

Třebechovická slévárna a strojírna
MARKETING A MANAGEMENT
Komplexní dodávky řídicích systémů po systémy s vysokým výkonem
 Význam inovací pro rozvoj společnosti  Postavení ČSVTS v inovacích  Dosavadní zkušenosti v této oblasti.
Ing. Blanka Doležalová, ITP Analýza vlivu automobilového průmyslu na zaměstnanost v PK.
Organizační struktury
Jak se uplatnit na trhu práce
Siemens PLM Software © Siemens Product Lifecycle Management Software Inc. All rights reserved Využití CAM Express pro řízení obráběcích strojů a.
Ekonomická geografie Stanislav Polouček International School of Management Prešov, Slovakia.
INTEGROVANÉ INŽENÝRSTVÍ V ŘÍZENÍ PRŮMYSLOVÝCH PODNIKŮ 13. konferenci v rámci cyklu: Při příležitosti konání MSV Brno v Kongresovém centru Pořádají
Strategické plánování při zakládání spin-off
Podnikatelské prostředí: Mezoprostředí
GLOBÁLNÍ PROBLÉMY DNEŠKA Stanislav Polouček International School of Management Prešov, Slovakia.
BAUMANN SPRINGS s.r.o.,Karviná
Technologie – výrobní proces ve strojírenství
KDM s.r.o. Majitel firmy - Dominik Mašík. Základní informace o firmě: Založení společnosti KDM s.r.o. v dubnu 2014 Sídlo společnosti: Ždírec nad Doubravou.
Poskytování služeb jako ekonomická činnost. Tvorba podnikatelského plánu Analogie s výrobními podniky Nutno mít na zřeteli charakteristické vlastnosti.
2.Marketingové prostředí
Bakalářský studijní program Elektrotechnika Obor  Aplikovaná a komerční elektronika Oborová katedra  Katedra elektroniky.
AirPackage s.r.o. Zakladatel: Jan Falta. Podnikatelský záměr  prodej technického řešení pro bezpilotní stroje  dominantní dodavatel technologie na trhu.
Teleworking v Asseco CR Renata Leflerová Ředitel LZ Praha
Materiál vznikl ve spolupráci SPŠ OSTROV a ZŠ Konečna 25, p. o.
Požadavky KOMA-Servis na absolventy pro obor hydrauliky Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH OBORŮ“ Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH.
STARTEK Profil společnosti Společnost STARTEK spol. s r.o. je výhradně česká soukromá strojírenská společnost, která vznikla roku 1996 jako nástupce původní.
Sun Tour s.r.o. Prezentace cestovní kanceláře. Historie a současnost firmy Firma Sun Tour s.r.o. byla založena r.1992, člen Asociace cestovních kanceláří,
Inovace je změna daného stavu a lze ji aplikovat ve všech směrech lidských aktivit. Tyto změny mají sedm řádů, sedm faktorů a sedm zdrojů. Inovační proces.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Vytvořila: Dominika Dvořáková
TECHO historie  Český výrobce kancelářského nábytku od roku 1991  Akciová společnost od roku 1998  ISO 9001 certifikace rok 1999  Nejvýznamnější výrobce.
GLOBÁLNÍ PROSTOROVÉ DATOVÉ PROJEKTY Prof. RNDr. Milan KONEČNÝ, CSc.
Setkání k problematice investic do ekologizace průmyslu 28. srpna 2012 Richard Broda ředitel ŽP BOZP PO EVRAZ VÍTKOVICE STEEL, a.s.
Firemní prezentace Taforge a.s.
Petr Štoček, SPZ, part 11 Strategie prodeje textilního zboží Ing. Petr Štoček LS 2005/ 2006 FT, TM3.
CAD a parametrické modelování
Copyright © 2005 Accenture All Rights Reserved. Accenture, its logo, and High Performance Delivered are trademarks of Accenture. Představení společnosti.
Projekt 8.B. Co je to ESAB? Společnost ESAB je přední světový výrobce svařovacích a řezacích zařízení a přídavných svařovacích materiálů. Jejich inovační.
Silnoproudá elektrotechnika zabývá se řízením toku a přeměn elektrické energie.
Služby obyvatelstvu Klára Čermáková 3.C. Dělení podle: - oblasti spotřeby: - pro potřeby celé společnosti = kolektivní (státní správa, obrana, bezpečnost)
Každý náš žák může být uznávaným odborníkem nebo vyhledávaným řemeslníkem.
PREZENTUJÍCÍ Technické fórum 2016 Aktivity na podporu technické tvořivosti a zručnosti v základních školách Kamil Ubr, vedoucí OŠMS Krajského úřadu Kraje.
Business den Ruské federace 4. října 2016, Brno. 2 | Cílových zemí podpořeného financování Realizovaných obchodů Mld. CZK objemu podpořeného.
Úspěšnou firmu tvoří kvalifikovaní zaměstnanci Hradec Králové EA Hotel Tereziánský dvůr
PREZENTUJÍCÍ Projekt kraje je financován z prostředků Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu Co se rozumí kvalitou vzdělávacích služeb Setkání.
Дац.В.А.Міхедзька Геапалітычнае становішча Беларусі ў я гг. XX ст. Заходняя Беларусь у складзе польскай дзяржавы 1.Рыжская мірная дамова 1921 г.
Problémy návratu k přírodě Doc. PhDr. Jan Neuman, CSc. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem, státním rozpočtem České republiky a.
Situace na trhu práce Pardubický kraj.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
VAŠÍM ÚKOLEM BUDE: nepřetržitý pracovní režim, 8-hodinová pracovní doba obsluha výrobních linek pomocí manipulační techniky - odebírání hotové výroby z.
„Řemesla s techniky začneme od píky“ Veletrh technických povolání
Firma byla založena v roce 1921 a v současné době má v průměru 650 zaměstnanců. Isolit–Bravo, spol. s r.o. je ryze českou firmou a uznávaným dodavatelem.
STROJÍRENSKÝ DĚLNÍK na lisovně
„Řemesla s techniky začneme od píky“ Veletrh technických povolání
Příprava prezentace podnikatelského plánu pro investora
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích ANALÝZA MARKETINGOVÉHO MIXU VYBRANÉHO SUBJEKTU (Obhajoba bakalářské práce) Autor práce: Libuša.
SDP tramvajová sekce Bratislava 16. –
Mercedes - Benz CapaCity v Praze
VELETRH TECHNICKÝCH POVOLÁNÍ
STROJÍRENSKÝ DĚLNÍK Společnost MORA MORAVIA s.r.o. se sídlem
Příprava prezentace podnikatelského plánu pro investora
Střední průmyslová škola a Střední odborné učiliště Uničov
FAKULTA STROJNÍHO INŽENÝRSTVÍ UNIVERZITY JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
Podnikatelské koncepce
Informace o společnosti
Dobré příklady z praxe aneb Jak to chodí u nás
LETNÍ BRIGÁDA NA MĚSÍCE ČERVENEC - SRPEN 2018
Setkání kariérových poradců oblasti Ústí nad Labem, Děčín a Litoměřice
Informace o společnosti
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ NA STŘEDNÍ ŠKOLY
Transkript prezentace:

Setkání s výchovnými poradci Title of Handouts Setkání s výchovnými poradci Rieter CZ Říjen 2016 . Richard Bednář Presentation title . Month 20XX . First Name Last Name

Jsme součástí globálního světa Rieter Rieter Group je švýcarskou průmyslovou skupinou se sídlem ve Winterthuru. Společnost byla založena již v roce 1795 a v současnosti je vedoucím dodavatelem na globálním trhu v oblasti technologických komponentů a strojů pro předení a ve svém odvětví nabízí zákazníkům nejširší škálu výrobků a služeb. Surovina Příze

Chci být konstruktér Předpoklady Technické myšlení Praktičnost, přesnost Vynalézavost Prostorová představivost Práce na PC (CAD)

Chci být konstruktér elektronik/programátor Předpoklady Technické myšlení Kombinační schopnosti Vynalézavost Přesnost Zájem o elektrotechniku

Chci být technolog Předpoklady Technické myšlení Organizační schopnosti Praktičnost Zručnost Prostorová představivost, přesnost

Chci být CNC obráběč Předpoklady Technické myšlení Manuální zručnost Přesnost Práce na PC/programování

Chci být elektromechanik Předpoklady Technické myšlení Manuální zručnost Soustředěnost Přesnost Zájem o elektrotechniku

Chci být kontrolor kvality Předpoklady Technické myšlení Důslednost, přesnost Organizační schopnosti Prostorová představivost