Piráti do Parlamentu Krajský plán pro rok 2017 Piráti na Vysočině

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
JAK NA DOTACE NA VYSOČINĚ? RVVZ Vysočina 23. –
Advertisements

Projekt uspěl při výběru v programu „Pomáháme lidem zlepšovat místo, kde žijí“ a byl podpořen Nadací VIA a Nadací České spořitelny částkou Kč.
Rodinné centrum Kamarád Nenuda o.s.: Enkaustika pro rozvoj osobnosti Mgr. Ivana Scharfová
ô BARVY ŽIVOTA odkaz: Pozitivní noviny AInformace o projektu SENIOŘI K POČÍTAČŮM! (pro další šíření v médiích) ● POZITIVNÍ NOVINY jsou tvůrcem.
ZAČLENĚNÍ PODNIKATELŮ DO TVORBY REGIONÁLNÍ INOVAČNÍ STRATEGIE KONKRÉTNÍ AKTIVITY SPOLUPRÁCE S VÁMI PRO OBDOBÍ OD DO – JAK SE MŮŽETE.
RIS3 MSK – stav přípravy, další postup klastrnet,
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
PR KLUB Jsme tu pro vás?! Media relations…pojďme si to vyříkat.
Problémy a řešení stranické struktury Kateřina Klasnová místopředsedkyně strany VV.
Dotační programy odboru umění, literatury a knihoven kulturní aktivity v oblasti profesionálního umění program státní podpory stálých profesionálních divadel,
Tisková konference Poslanecká sněmovna Parlamentu ČR 12. března 2013.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Setkání členů SPIS 13. června 2007 Sahara Café.
Bratrská jednota baptistů
Plán participace aktérů na rozvoji Prahy 14 (komunity, NNO, UMČ, komerční sektor) Městská část Praha 14 Praha 14 kulturní p. o. Anthropitures z. s.
Aktualizace Programu rozvoje města Dobřany Ukázka postupu zapojení veřejnosti do procesu strategického plánování Vojtěch Černý Agora Central Europe, o.p.s.
Krajské sdružení Okresní sdružení.  29. března - shromáždění představitelů OSH (pořádá okres Vsetín)  26. dubna 21. hasičská pouť na Sv. Hostýn  5.
Spojuje tři generace a pomáhá. Celý projekt je postaven na principech lidskosti a vzájemné pomoci a nejdůležitějším předpokladem pro jeho fungování je.
Spojuje tři generace a pomáhá. Program 3G Vznik Praha 2011 Je určen především pro občany ve věku 50+, kteří nemají vlastní vnoučata anebo s nimi nejsou.
WATCHDOG Cesta pro aktivní občany LOKÁLNÍ Tomáš Kramár.
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
1 Konference ZASTUPOVÁNÍ ZÁJMŮ V EU Senát Parlamentu České republiky Praha, 11. listopadu 2008 Ing. Roman Línek Člen Výboru regionů EU vicehejtman Pardubického.
Alena Gajdůšková - senátorka Talent marketingových komunikací.
Příprava České republiky na výkon předsednictví v Radě Evropské unie leden – červen 2009.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2009/2010 Krajský úřad Libereckého kraje odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Ing. Eva Kotková & Ing. Věra Exnerová.
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
PRAHA OLYMPIJSKÁ, o.p.s..
MO JmK 2015 Plán aktivit Mediálního odboru Jihomoravského krajského sdružení Pirátské strany pro rok 2015 Ondřej Kotas, vedoucí MO JmK.
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
Petr Machala. Proč je důležitá volební kampaň? Napište argumenty pro a proti. Volební kampaň KLADYZÁPORY Volební kampaň = organizované úsilí stran či.
Stav realizace ESF programů v gesci Ministerstva práce a sociálních věcí k Tisková konference 5. února 2007.
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Veřejné výběrové řízení 17. ročníku sbírkového projektu Pomozte dětem.
Účast veřejnosti ve veřejné správě 12. května 2009.
Rodinná politika v Jihomoravském kraji Rodinná politika v centru pozornosti krajů a obcí ( Jihlava – konference)
Fairtradové město Litoměřice Únor 2011 – komise ZM ustanovila Řídící / pracovní skupinu pro fair trade Duben 2011 – RM schválila Deklaraci.
Ohlédnutí za rokem 2015 Kiwanis Club Golden Prague.
16. prosince 2015 Jednání Rady vlády pro národnostní menšiny.
KONFERENCE MĚSTO PRO DĚTI
SPOV – POR - červen 2011 Cíl SPOV  nastolit toto téma v přesvědčení, že právě venkov a zejména malé obce mohou sehrát velmi důležitou roli při obnově.
Rozvojová spolupráce Města Litoměřice Únor 2011 – komise ZM ustanovila Řídící/ pracovní skupinu pro fair trade. Duben 2011 – začal mezinárodní.
Výroční zprávy Rady vlády pro udržitelný rozvoj 7. zasedání Pracovní skupiny pro udržitelný rozvoj regionů, obcí a území RVUR 31. březen 2010.
Projekt Jihlava Zdravé město.  město Jihlava je členem Národní sítě Zdravých měst ČR od června 2007  politikem zodpovědným za PZM a MA21 je náměstkyně.
Math Exercises for You (Math4U)
PROGRAM ROZVOJE OBCE TUPESY NA OBDOBÍ 2017–2024 Úvodní informace
Trh práce v ČR, veřejné služby zaměstnanosti ČR
Projekt GDA PR aktivity v realizaci
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Otakar Mestek, Michal Blažej
Společné setkání „minitýmů“
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Libereckého kraje
Piráti do Parlamentu Připoj se Piráti na Vysočině
Informace o úpravách webu
Koordinátorka projektu: Mgr. Kateřina Platzerová
Mgr. Tereza Brumovská, M.Sc.
Strategie Highlights OTÁZKY TEZE Strategie Highlights.
Rodinná politika Libereckého kraje
S heslem roku: Dohnat a předehnat Ameriku
Science Meets Art - SMART
PSB_999 Seminář studentské psychologické organizace
ORP a NNO Petr Holý.
REFORMANDA 2030: Strategický plán Českobratrské církve evangelické
Školní aktivity v oblasti kariérového poradenství
Zralostní model SK Florbal Benešov: komentář 2018
REFORMANDA 2030: Strategický plán Českobratrské církve evangelické
I. Setkání se starosty obcí
Střední škola obchodně technická s. r. o.
Řídicí výbor DDM Monet v Praze 12
Pracovní setkání IKAP, Implementace Krajského akčního plánu Kraje Vysočina I – Učíme se ze života pro život Ing. Zvolánková Adéla Bc. Rabasová.
Společně pro Telč – Piráti a Zelení
Transkript prezentace:

Piráti do Parlamentu Krajský plán pro rok 2017 Piráti na Vysočině

Jaké si stanovíme cíle? Jak jich dosáhneme? Kdo nám může pomoci? Jak konkrétně nám může pomoci? 2017 = volební rok veřejně prospěšné aktivity Piráti do Parlamentu ČR

O co nám jde (cíle) Dostat Piráty do Parlamentu. Minimálně 5% (13102 voličů na Vysočině) Zábava Zkušenosti Dílčí krajské cíle 20 členů (aspoň půlka aktivních), funkční předsednictvo, lídr – osobnost a pná kandidátka PSP, 10 aktivních dobrovolníků (nečleni) a jejich smysluplné zapojení, neanonymní kontakty na média, mít komu posílat pravidelný newsletter ...

Pravidelná činnost kraje Veřejné schůze – měsíčně Mumble krajského předsednictva – 14 dní Stanovisko ke krajské politice – 2 měsíce Svodka/newsletter – měsíčně Pravidelná setkání volebního štábu Vysočiny

Primární volby Lídr kraje – do konce ledna 2. - 4. místo – do konce února 5 – 20. místo – do konce března Chceš kandidovat? Přihlas se: https://forum.pirati.cz/vysocina-f84/topic35438.html

Kampaň Začneme v dubnu . V dubnu a září vyjdou celostátní pirátské noviny. Budeme mít i pirátské noviny o naší činnosti. Propagace od května? Rozdělit si kraj na oblasti, kampaň na ostro, petiční stánky, mítinky, diskuzní setkání … Co nás napadne... Sestavíme volební štáb kraje. A budeme řešit..

Pirátské noviny kraje Máme 20.400,- Kč z participativního rozpočtování. Zbytek budeme financovat z rozpočtu. Chceme 20.000 výtisků, do konce ledna. V květnu musí být hotovo. Vytisknuto. Proplaceno. Rozdávat průběžně po celém kraji. Pomoct můžeš s texty, sázením, grafikou, organizačně …

Co k tomu potřebujeme? Tebe (připoj se) Vyladěný a schválený rozpočet – bez něj je plán k ničemu Volební štáb - dobrý plán

Nápady na akce Pořádat celostátní fórum na Vysočině. Ukliďte Česko 8.4.2014. Založit petici – téma? Krajská konference – téma? Festival svobodného filmu – svobodná kultura. Vyosení. Kryptopárty. Otevřený kraj. Piráti do hospod (celostátní aktivita).

Piráti do hospod Hospodská setkání, která slouží jako sociologický průzkum. Můžeš se zapojit. Vyplň dotazník a mrkni na video. Ostatní pak probereš s koordinátorkou kraje, Míšou. Dotazník. Video Pokud jsi s někým udělal rozhovor, zapiš vše do formuláře. Začni rodinou, přáteli, známými. Procvičíš se a třeba se dozvíš zajímavé věci.

Říjen 2017 20. - 21. října volby do PSP

Děkujeme za pozornost.