Reportáže Fotodokumentace

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
IV. etapa březen – květen 2013
Advertisements

Z obnovitelných zdrojů
Projektové vyučování na SOU v Šenově u Nového Jičína.
Reportáže Fotodokumentace
Jak jsme třídili a jak třídíme odpad Základní škola ve Vejprtech M.Nuslauerová Projekt Rodinné výchovy- Životní prostředí a vliv na naše zdraví Rok 2007/2008.
NESEPARUJ SE!!! SEPARUJ!!! ZŠ Vyškov Letní pole.
Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Co víš o recyklaci?.
Gymnázium Trutnov Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Královéhradeckém kraji. partner projektu.
ENVIRONMENTÁLNÍ PROJEKT Základní školy Kolín IV., Prokopa Velikého 633
Označení vzdělávacího materiálu (kód):VY_52_INOVACE_ZE.8.71 Název školy: Základní škola a Mateřská škola Byšice, okres Mělník Název programu: Operační.
Projekt „Environmentální výchova ve školních úlohách, experimentech a exkurzích“
Přikrmování přezimujících ptáků
KAM S NÍM ? prezentace nového soutěžního systému
VII. etapa září – prosinec 2014 ReportážeFotodokumentace.
Přijdu, vidím, zamyslím se, pokusím se … environmentální reportáže z Kolína a okolí ENVIRONMENTÁLNÍ PROJEKT naší školy FINANCOVANÝ VE SPOLUPRÁCI S MĚSTEM.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Třídění odpadu V domácnosti. Každý moderní člověk třídí odpad a s novými pomocníky na třídění do domácnosti to jde jedna radost. Poradíme vám jak třídit,
Přijdu, vidím, zamyslím se, pokusím se … environmentální reportáže z Kolína a okolí ENVIRONMENTÁLNÍ PROJEKT naší školy FINANCOVANÝ VE SPOLUPRÁCI S MĚSTEM.
Martin VRZALA. * Energetika * Primární energetické zdroje * Obnovitelné energetické zdroje.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Nadační fond Pomocná ruka ve spolupráci ve spolupráci se školou Chotouňská připravily akci DEN ZEMĚ.
Společenské a hospodářské prostředí
PUTOVÁNÍ PO ZDROJÍCH, PŘENOSU A EFEKTIVNÍM UŽITÍ ENERGIE Klára Andrlíková a kolektiv –
Jsou zásoby přírodních zdrojů na Zemi omezené?
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Benedikt Chybík Název šablonyIII/2.
Den Země 2006 Zpráva třídy 6. A, aneb jak jsme Den Země prožili my.
EVVO v Plzeňském kraji.
- Socioekonomická sféra -
Větrná elektrárna Autoři: Jakub Vlasák Jiří Folta Nabídka pro ministerstvo průmyslu.
Úvod do problematiky Evropské unie. Historie Společenství průmyslová revoluce II. světová válka Schumanův plán Evropské společenství uhlí a oceli (ESUO)
V.etapa září 2013 Přehled výjezdů Průběžné pořadí skupin Konečné pořadí skupin.
EXKURZE DO SPŠ TÁBOR TECHNIKA OČIMA DĚTÍ. V pátek šli žáci 9. třídy ZŠ Bernarda Bolzana na Exkurzi do Střední Průmyslové školy v Táboře.
STÁŽ SLOVINSKO 2015 Stáže se zúčastnily: P. učitelky: Hana Kunzfeldová, Bc. Olga Širanová z MŠ Okružní 23, Bruntál Navštívené školy: MŠ Škofije Pedagogická.
NÁRODNÍ ALOKAČNÍ PLÁN, OBCHODOVÁNÍ SE SKLENÍKOVÝMI PLYNY, DOPADY ZÁKONA O INTEGROVANÉ PREVENCI NA PRŮMYSL Ing. Josef Bubeník Česká energetická agentura.
VIII. etapa leden 2015 – červen ReportážeFotodokumentace.
Proč s aplikací pracovat?. Aplikace Stopy mé Ekoškoly má jednoduché ovládání a snadno prezentovatelné výstupy. Zábavnější práci s analýzou Kvalitní a.
energie má své dobré stránky ale i špatné ENERGIE.
SILNÉ A SLABÉ STRÁNKY ŠKOLY ZŠ Želechovice nad Dřevnicí 4. Května 336, Želechovice nad Dřevnicí.
Autor – Vlastimil Knotek Závěrečná práce.  Elektrická energie je schopnost elektromagnetického pole konat elektrickou práci. Čím větší energii má elektromagnetické.
Nevyčerpatelné energetické zdroje Zbožíznalství 1. ročník.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Dobrá Jana Název DUM: VY_32_Inovace_1.3.4 Rostliny - dělení Název sady: Člověk a jeho svět 4. ročník Číslo.
Richard Dlouhý. Druhy elektráren  Vodní  Solární  Jaderná  Větrná  Tepelná  Geotermální Tyto elektrárny vytvářejí elektrickou energii.
Životní prostředí a jeho ochrana. Co je životní prostředí? Prostor, ve kterém žijeme. ŽP – přírodní (louka, les, hory, řeky…) – umělé = vytvořené člověkem.
Martin Sedlák, ředitel AliES 29. února Zvonečník, Praha.
Průřezové téma - Enviromentální výchova Lidské aktivity a životní prostředí Zdroje energie III. Alternativní zdroje 2/2 Anotace: Prezentace slouží jako.
Sára Motyčková 9.B 2015/2016 Název úkolu: Životní prostředí - Jak se vám žije ve Veselí nad Moravou? Číslo úkolu: 28 Zadání úkolu: Vytvoř a následně zpracuj.
Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_01_Ochrana.
X. etapa duben - červen 2016 ReportážeFotodokumentace.
Botanické a zoologické zahrady
X.etapa září – prosinec 2016 Přehled výjezdů Průběžné pořadí skupin Konečné pořadí skupin.
Možnosti třídění odpadů v obci a motivování občanů ke třídění.
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Zazelenit: fasády, zábradlí u mostů Zabránění erozi: stromy, rybníky.
IX. etapa září – prosinec 2015 ReportážeFotodokumentace.
FLL 2015/16 Hodkovice nad Mohelkou Medvíďata Nakládání s odpady ve městě Hodkovice nad Mohelkou.
Centrum Veronica Hostětín Potravinová soběstačnost
Obor: Elektrikář Ročník: 1. Vypracoval: Bc. Svatopluk Bradáč
Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
PŘÍRODNÍ SPOLEČENSTVA
Den Země 3.A – 25. dubna.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu "EU peníze školám"
X. a XI. etapa duben – říjen 2016
Autor: Mgr.Lenka Preisová
Interaktivní prezentace pravidel
Základní škola, Hradec Králové
Název školy: Svobodná základní škola, o. p. s
Marek Barták ZŠ a MŠ Ludgeřovice
Transkript prezentace:

Reportáže Fotodokumentace X. etapa duben - červen 2016 Reportáže Fotodokumentace

14.4. Papkov, sběrný dvůr a dotřiďovací středisko SKUPINA Č. 1 Kdy? 14.4.2016 Kam? Papkov, sběrný dvůr a dotřiďovací středisko S kým? M. Novotná a M. Ješetová Provázel: Jiří Kubrycht, ředitel firmy Hlavním úkolem firmy je dotřídit recyklovatelný materiál a volně nebo v balících poslat dál ke zpracování. Jeden balík platu vážil 150 – 300 kg. Plasty zde třídí podle barev, čím menší barevnost, tím vyšší cena.

14.4. Papkov, sběrný dvůr a dotřiďovací středisko (autor: Marko Pekárek, 2016)

25.5. Planta Naturalis, produkce osiva volně rostoucích rostlin pro zvyšování druhové rozmanitosti SKUPINA Č. 3 Kdy? 25.5.2016 Kde? Markvartice u Jičína, Planta Naturalis S kým? Monika Novotná, Marta Ješetová Co a proč produkují ve firmě Planta Naturalis? Semínka planých rostlin na obnovení luk. REPORTÁŽ Byli jsme ve firmě Planta Naturalis. Provázela nás Zdena Nikodémová. Pěstují zde plané rostliny z louky. Přibližně mají 30 hektarů polí na setí rostlin. Pěstují například: mateřídoušku, česnek medvědí, koukol polní atd. Na konci jsme si mohli koupit také nějaká semínka. Moc se nám tam líbilo.

1.6. Praha, Prazelenina.cz, projekt obnovy sousedských vztahů, samozásobení zeleninou SKUPINA Č. 3 Kdy? 1.6.2016 Kde? Praha, Prazelenina.cz S kým? Monika Novotná a Marta Ješetová Jaký je význam projektu Prazelenina.cz? Dát možnost lidem, kteří nemají zahradu si něco vypěstovat. Byli jsme v Praze, podívat se na projekt Prazelenina.cz. Tento projekt je pro lidí, kteří nemají v Praze zahradu. Zaplatí poplatek, vezmou si velký pytel, do něj si nasypou zeminu a něco si tam zasejí (zasadí). My jsme si mohli také „udělat“ takový pytel. Pan Filip Volavka nám vše vysvětlil. Moc se nám tam líbilo.

1.6. Praha, Prazelenina.cz, projekt obnovy sousedských vztahů, samozásobení zeleninou

14.6.2016 Hradec Králové, IC Hučák, obnovitelné přírodní zdroje SKUPINA Č. 2 Kdy? 14.6.2016 Kde? Hradec Králové, Hučák IC, obnovitelné zdroje S kým? Monika Novotná a Marta Ješetová Provázela: sl. Vodehnalová, sl. Tomášová Viděli jsme, jak funguje vodní elektrárna, byly tam modely – větrný mlýn, solární panely na ukázku a plno věcí na elektřinu. Ukázali nám, jak funtují solární panely a jak se vyrobí tornádo a to bylo hezké.

14.6.2016 Hradec Králové, IC Hučák, obnovitelné přírodní zdroje

14.6.2016 Hradec Králové, IC Hučák, obnovitelné přírodní zdroje

4.10.2016 Projektový den, tvorba nových skupin, ochrana životního prostředí, třídění odpadu Vzhledem k zapojení nové třídy (1.C) do programu, byly vytvořeny nové skupiny, noví členové byli seznámeni s projektem a jeho fungováním. Tématem společných aktivit byla ochrana životního prostředí a třídění odpadu.