Více info tel: 702 098 882 UNIKÁTNÍ MATEŘSKÁ ŠKOLKA ČEKVES (ochr.zn.) S PŘÍPRAVOU PRO NOVOU SOLÁRNÍ TECHNOLOGII, PRO MALÉ OBCE I MĚSTA http://midoneways.webmium.com/nova-solarni-technologie---the-new-solar-technology.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt uspěl při výběru v programu „Pomáháme lidem zlepšovat místo, kde žijí“ a byl podpořen Nadací VIA a Nadací České spořitelny částkou Kč.
Advertisements

Spolupráce s mikroregiony
Koncepce politiky bydlení v ČR do roku 2020 a sociální bydlení 18. Září 2012.
Solární systémy pro aktivní topení
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Občanské vybavení a služby Program rozvoje venkova ČR OSA III.
Vědecko-technologické parky, technologická centra – zkušenosti z budování a provozu (Ostrava, Praha) Jaromír Dudek Bratislava,
Založení restaurace La Veranda
Solární systémy pro aktivní topení Ing. Tomáš Kopecký 10:30.
NAŠIM NEJMENŠÍM. Partnerský projekt 3 sousedních MAS MAS Sdružení pro rozvoj Poličska o.s. MAS Boskovicko PLUS, o.s. MAS Partnerství venkova.
Ekologická stopa Velké Meziříčí Viktor Třebický, VM, CI2, o.p.s. | | indikatory.ci2.co.cz |
Systém MISYS a jeho podpora Instalace MISYS – obce a města.
Integrovaný plán rozvoje města Ústí nad Labem - Centrum Podporováno z Evropského fondu pro regionální rozvoj „Vize přestane být snem“
Michal Pluta Česká spořitelna, a.s. IX / 2008
Programy v oblasti regionální politiky pro rok 2010 RNDr. Josef Postránecký.
Vodohospodářská zařízení Šumperk, a.s.
Přístup města Zlína k OZE Ing. Zdeněk Urbanovský, Magistrát města Zlína.
NABÍDKA PROJEKTU ENERGETICKÝCH ÚSPOR 1. Projekty energetických úspor – metoda Energy Performance Contracting (dále EPC) EPC – „energetické služby se zárukou,“
Partnerství a spolupráce v oblasti bydlení PCRBF.
Vliv energetické koncepce na obchodníka s energiemi Dr. Tomáš Křížek Ekonomický ředitel.
1 Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST října 2008 Mgr. Kateřina Bučková.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Aktuální stav realizace projektu Ing. Jana Moravcová
Využití metody EPC Jaroslav Maroušek SEVEn, Středisko pro efektivní využívání energie, o.p.s. Praha.
Země živitelka 2009 Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Tisková konference
Jak předcházet finančním problémům Odbor: Finanční a strategické služby 2011.
Mateřská školka - Zlonín
Představení projektu Rozvoj strojnické výroby - KOVO UNI s.r.o.
Wienerberger cihlářský průmysl, a. s.
Nabídka na malou franchisu na provozování činnosti SJEDNÁVÁNÍ SCHŮZEK PRO FINANČNÍ PORADCE a NABÍDEK PRONÁJMU LIDÍ JAKO OBCHODNÍHO ÚSEKU A KANCELÁŘÍ STAVEBNÍM.
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení a realizace staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka.
Koncepce internetizace knihoven Vít Richter Národní knihovna ČR ISSS 2004.
Název projektu Změna vytápění Mateřské školky a Domu s pečovatelskou službou na vytápění biomasou Tomáš HojdaMartin Paťha Luboš RypáčekMartin Müller.
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
GP Bydlete na venkově 2008 Celkový objem finančních prostředků: 1,2 mil. Kč Předmět podpory: projektová dokumentace pro stavební řízení - 1. rekonstrukce.
Opatření 2.2. Rozvoj informačních a komunikačních technologií v regionech.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace společnosti.
III.1.1. Diverzifikace činností nezemědělské povahy opatření je zaměřeno na realizaci jednotlivých aktivit ve venkovských oblastech v rámci diverzifikace.
JIHOČESKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA Další možnosti podpor ROADSHOW Možnosti podpor pro podnikatele v období dubna – 15. května 2015.
AKTUALITY O REALIZACI ROP SČ 13/08/2009 Příbram JUDr. Ing. Tomáš Novotný, Ph.D.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM (IROP) - možnost získání FINANČNÍ PODPORY pro pořízení územně plánovacích dokumentů - alokace 46 mil. EUR 1.
Obchodník s elektřinou a plynem Partner pro bydlení a podnikatelské prostory Dr. Tomáš Křížek Ekonomický ředitel.
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Na padesátém 81, Praha 10 Aktuální údaje o stavební výrobě a bytové výstavbě Tisková konference Stavebnictví.
Komerční banka – partner pro Vaše podnikání. | Na aktuální rostoucí chuť inovovat a rozvíjet podnikání reaguje banka nabídkou produktů a služeb, které.
1 PRIORITY SEKCE NÁMĚSTKYNĚ MINISTRA PRO SOCIÁLNÍ A RODINNOU POLITIKU.
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
Podpora meziobecní spolupráce Prezentace výsledků dotazníkového šetření ORP Poděbrady.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR 3. června 2014 Senát Parlamentu ČR SPOLEK PRO OBNOVU VENKOVA ČR.
NÁKLADY VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK a MOŽNOSTI JEJICH KONTROLY IODA, z.s. ČVUT Fakulta dopravní.
Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost Kateřina Čočková, regionální projektová manažerka.
EJPOVICE Výstavba obytné zóny. Umístění Ejpovic: Plzeňský kraj, okres Rokycany.
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně Provozně ekonomická fakulta Analýza trhu zemědělské techniky a dotační politiky pro české zemědělce Diplomová.
Operační program Výzkum a vývoj pro inovace. Veřejná podpora - příjemce Hlavní činností je VaV, výuka, TT Zisk je zpětně reinvestován do hl.činnosti Oddělení.
Litoměřice 20. října 2016 Energeticky soběstačné obce.
Strukturální fondy – nové možnosti, nové zkušenosti… Ing. Radim Konečný
Projekt Sociální služby v Ústeckém kraji
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
Národní dotační programy
Chytrý Jihomoravský kraj ?
Podnikatelská zóna Š t e r n b e r k
Integrovaný regionální operační program
Animace škol (šablony)
Program obnovy venkova Jihočeského kraje
odbor politiky bydlení
Operační program životní prostředí
Valašské Klobouky, květen 2013
Obec Sibřina Plán investičních a provozních záměrů obce 2018 – 2022
Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z Evropského.
V. Setkání se starosty obcí
Indikativní Nabídka Data instalace: Rodinný dům Aku do vody
Indikativní Nabídka Data instalace: Rodinný dům Aku do vody
Transkript prezentace:

Více info tel: 702 098 882 UNIKÁTNÍ MATEŘSKÁ ŠKOLKA ČEKVES (ochr.zn.) S PŘÍPRAVOU PRO NOVOU SOLÁRNÍ TECHNOLOGII, PRO MALÉ OBCE I MĚSTA http://midoneways.webmium.com/nova-solarni-technologie---the-new-solar-technology hotové projekty kompletní příprava území možnost žádání dotací zajištění odborné realizace oprávněným subjektem Předfinancování http://midoneways.webmium.com/materska-skolka-cekves

Dovolujeme si Vám představit unikátní novinku, určenou oblastem, které politici i podnikatele často opomíjí: malou mateřskou školku Čekves® pro 24 dětí. Při zpracování tohoto projektu, na kterém se podílel zkušený a mezinárodně uznávaný autor, se přihlíželo ke všem důležitým faktorům: pořizovací cena, provozní náklady, atraktivní a příjemný vzhled, a komplexní služby vybraných licenčních dodavatelů, kteří za svoji práci ručí kvalitou a cenovou stálostí. Díky tomu se podařilo navrhnout typ stavby, kterou si ekonomicky mohou dovolit i malé obce a lze ji pořídit téměř do každé vesnice nebo města, případně i jako skupinovou výstavbu. Více na tel: 702 098 882

http://midoneways.webmium.com/pensionek-pro- seniory Malý, kvalitní a úsporný originální domek pro seniory: PENSIÓNEK Čekves® (pro 5-6 obyvatel) Tel: 702 098 882 Vyniká malými rozměry, sympatickým vzhledem a nízkými pořizovacími i provozními náklady (a další využití viz mail)

Tel: 702 098 882 začínající mladé rodiny  – řeší náš projekt unikátní postupné dostavby rodinných domů Klasik 2017, uznaný v Ženevě, jako jeden z nejlepších systémů pro mladé rodiny a obnovu venkova, kdy je možno bydlet již ve 2+1 za 1,5 mil. a rovnou mít připravený dům pro zvětšení a postupně dle finančních možností dostavovat http://midoneways.webmium.com/domky- klasikvenkov

UNIKÁTNÍ POSTUPNÁ DOSTAVBA. „1“ mezi malými domky UNIKÁTNÍ POSTUPNÁ DOSTAVBA ! „1“ mezi malými domky! „Originální systém originálních a kvalitních domků Čekves®nestárnoucí řady “KLASIK“ pro rok 2017 s již právy a možností zkušební instalace nejnovější solární technologie ve vývoji podle patentu č.302600CZ. Základní údaje: HS-hrubá stavba, Svép.-svépomoc, MINI velký, zastavěná plocha cca 100m2, užitná plocha cca 90 – 160m2, 2-7+1, (vrchní stavba vč.DPH, bez základ.desky cca 150 tis. a inž.sítí cca 10tis./bm – dále viz. Ceník služeb 2017 - a energ. kompletu se spotřebou 5tis./rok cca 0,5mil.). Na výběr ze 3 velmi kvalitních technologií: zděná typ velox, zděná typ porotherm, a zdokonalená dřevostavba proti vřezání/vyloupení a vyhoření. Vyhrazujeme si právo úpravy cen bez předchozího upozornění, mimo uzavřených smluv a písemných dohod. Ceny platí pouze pro smlouvy, uzavřené do konce roku 2017. Mnoho doplňků a úprav (dále viz. Ceník služeb 2017). Čekves je ochranná známka č.304690 ÚPV v Praze. Hypotéční úvěr je na 30 let a pouze vzorový.