SKUTEČNÉ policejní zápisy

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Po převozu do nemocnice lékař konstatoval smrt pacienta, ale to jsme tušili, už když jsme ho našli na třech místech v lese. Pachatel odcizil ze zásuvky.
Advertisements

SKUTEČNÉ POLICEJNÍ SPISY.  TOHLE JSOU VÝTAŽKY ZE SKUTEČNÝCH SPISŮ POLICIE ČR  Příjemnou zábavu při čtení přeje kujaros.
Přímá a nepřímá úměrnost
NEHODY Nehody motorek…
Nejprve si Přečtěte pozorně text
Máš rád humor pro dospělé ?.
JÁ A MOJE ŽENA.
BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA – lekce i příběh
Výletek kolový 17. června LP Tak jsem se odpoledne rozhodl, že se projedu na kole, v terénu, o kterém jsem již delší dobu uvažoval. Auto jsem nechal.
Per pedes 2. červce Tak jsem si řekl, že bych si zase mohl trochu užít přírody. Asi ne na kole, ale i pěšmo. A tak se začínám připravovat, z intu.
C h v i l k a p o e z i e ( nikdy nikoho nezabije )
Jednoho dne paní, která měla tři dcery, všechny moc dobře vdané, se rozhodla vyzkoušet své dva zetě a Motoflashe jak ji mají rádi.
Popelka Česko- Slovenský projekt 9. B ZŠ A MŠ SNP6 ÚSTÍ NAD LABEM.
BAJKA O JEDNÉ MYŠI. Jednoho dne myš koukala skrz puklinu ve zdi farmáře a viděla jeho ženu, jak otvírá nějaký balíček. Jaké jídlo by asi mohl obsahovat?
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
Někdy je dobré se zastavit a zamyslet se nad životem Všem mým přátelům.
Pan X říká příteli panu Y: „Mám tři dcery. Když vynásobím jejich věk dostanu číslo 72, když sečtu jejich věk dostanu číslo stejné, jako má dům před kterým.
Zákon setrvačnosti (první newtonův pohybový zákon)
Sedm desetin sekundy Víte co všechno se stane
Moje Firma Zvěrolékařka Dobrý den.Mé jméno je Veronika Borbášová.
Zlatovláska Autorka: Dáša Kudová.
Když je nejhůř Když je nejhůř. Byly 2 žáby Žily spolu.
Za Holicemi u odbočky na Vysoké Chvojno
Dopis manželovi. Můj drahý manželi, ještě než se vrátíš ze své zámořské cesty, chci tě informovat o maličké nehodě, kterou jsem měla s pick-upem, když.
Velikonoční příběh Ilustrace Henry Martin Copyright © 2005
Vysoká rychlost největším zabijákem Při každé padesáté nehodě, kterou způsobí řidič „závodník“, zemře jeden člověk. V roce 2008 tak zahynulo 432 lidí,
Trochu legrace neuškodí :-)
Děvče se ptalo chlapce, jestli si myslí, že je pěkná
Rámci projektu Digitální učební materiál vytvořený v rámci projektu: HUMANIZACÍ ŠKOLSTVÍ K ROVNÝM PŘÍLEŽITOSTEM CZ.1.07/1.4.00/ Dětský domov, základní.
IVO JAHELKA „SOUDNÍ VÝROKY“
Dopis od Boha.
Tři Skoti sedí u baru. „Až umřu,“ říká starý Skot, „polejte můj hrob nejlepší skotskou whiskou.“ „To pro tebe uděláme,“ řekl jeden z mladších mužů,
Jde zajíc za hadem a říká: "Hade promiň, že jsem se ti včera posmíval, že nemáš nohy... ", Had odpoví: "To je v pohodě... " a zajíc na to: "Jo? Tak ruku.
Cyber stalking (pronásledování) Nikol Káninská. Ahoj já jsem Petra a jednoho dne jsem si našla kluka. Jmenoval se Olda. Byl docela super do doby než jsem.
Krkonoše.
Charles Bukowski Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Dej dvojku červeného měj hezký večer a.
Jezevčí vrch 2.díl.
Téma: Slovní úlohy (trojčlenka)
Troj č lenka Ing. Kamila Kočová Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
CARP TOUR 2007 Carp team …..Žďár nad Sázavou…...
Toto je jedna z otázek z přípravného testu studijních předpokladů pro uchazeče o přijetí na vysokou školu:
Odkud se vzal kuchyňský robot?. Víte proč člověk vynalézá? Protože je líný! V 17. století kuchaři šlehali hodinami vaječný bílek březovými metličkami.
Tisková konference odboru služby dopravní policie KŘP Ústeckého kraje.
Na výletě v Bruselu Alena Rampová Mateřská škola Kličkova vila Příbram.
VÝVOJ DOPRAVNĚ BEZPEČNOSTNÍ SITUACE NA ÚZEMÍ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE ZA ROK LEDNA 2011 KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE.
Deník Malého Poseroutky STARÁ ŠKOLA Jeff Kinney. Úvod Toto je nejnovější kniha od Jeffa Kinneyho – desátá z této série Každá kniha bude světovým bestsellerem.
Vysoká rychlost je největším zabijákem Při každé padesáté nehodě, kterou způsobí řidič „závodník“, zemře jeden člověk. V roce 2008 tak zahynulo 432.
mail.com Miláčku, ty jsi úžasný milenec – jsme spolu jen dva týdny a já jsem už ve třetím měsíci !
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_12_INOVACE 1_28_Z POHÁDKY DO POHÁDKY ČESKÝ JAZYK - ČTENÍ Z POHÁDKY DO POHÁDKY.
Něco pro dobrou náladu !. Něco pro dobrou náladu !
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
Trojčlenka Ing. Kamila Kočová
Trojčlenka Ing. Kamila Kočová
O třech prasátkách Autor: Jiří Jarolímek.
Přímá a nepřímá úměrnost
( nikdy nikoho nezabije )
ŽELVA DANUŠKA ŽELVA STEPNÍ.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ NETVOŘICE, OKRES BENEŠOV
Máš rád humor pro dospělé ?.
BAJKA O JEDNÉ MYŠI.
BAJKA O JEDNÉ MYŠI.
Autor: Mgr. Eva Kotounová Název: VY_32_INOVACE_2C56Čj6_Číslovky
Trochu legrace neuškodí :-)
Krkonoše.
Krkonoše.
Morbidní říkanky a neb chvilka poezie.
Transkript prezentace:

SKUTEČNÉ policejní zápisy tedy jejich části

mincí v celkové hodnotě 300 Kč. Po převozu do nemocnice lékař konstatoval smrt pacienta, ale to jsme tušili, už když jsme ho našli na třech místech v lese. Pachatel odcizil ze zásuvky vedoucího nezjištěné množství pětikorunových mincí v celkové hodnotě 300 Kč. Nejdříve jsem si myslel, že jen žertuje a že po mně střílí slepými náboji. Když mě odváželi do nemocnice, tak jsem si to už nemyslel.

nepředpokládali a pokračovali dál rovně. Několikrát jsem ho vyzval, aby zastavil, ale on padal z okna dál. Po několika dalších metrech zabočil sledovaný vpravo, což jsme nepředpokládali a pokračovali dál rovně. V tom parku jsem byl jen já a pachatel. No a ještě asi padesát jiných lidí,které jsem neznal.

Nasadil jsem mu pouta a než jsem se vzpamatoval, utekl i s policejním Vystřelil jsem na něj služební zbraní až poté, co jsem střílel do vzduchu, ale to bylo tři dny předtím a to zadržený asi neslyšel. Služební pes sledoval stopu několik metrů a poté usnul. Zadržený se při zatýkání bránil, jako kdyby věděl, že ho chceme zatknout. Nasadil jsem mu pouta a než jsem se vzpamatoval, utekl i s policejním psem. Služební pes sice zadržel pachatele, ale pouta jsem mu musel nasadit já. Zadržený při zatýkání kousal, proto to asi služební pes nevydržel s nervy a kousl ho také.

naboural do stromu, protože ho doma na tomto místě nemám. J.K. se při zatýkání bránil tak intenzivně, že jsme se po chvíli už bránili my. Hrubě mne urážel, tak jsem ho mírně uklidnil obuškem. Narazil jsem do telefonního sloupu, protože jsem chtěl zabít mouchu. Ten náklaďák nacouval skrz přední sklo do manželčina obličeje. Když jsem přijížděl domů, vjel jsem omylem do jiného dvora a naboural do stromu, protože ho doma na tomto místě nemám.

To druhé auto do mě nabouralo bez jakéhokoli předchozího varování. Před jízdou jsem něco vypil. To ale nebylo nic proti žízni,kterou jsem měl. Nehodu tedy zavinila manželka, která přesolila oběd.

Ten děda, kterého jsem porazil, by se na druhou stranu silnice stejně nedostal. Myslel jsem si, že mám stažené okénko. Zjistil jsem ale, že je zavřené, až když jsem vystrčil ruku ven.

všiml nečekaně smutného výrazu. S odcizeným autem jsem jel dost rychle, nemohu ale říci kolik, protože se mi všechno pro opilost rozmazávalo. V autě jsem ale už nepil. Chodec do mě narazil a pak mi skočil pod auto. Ten chodec váhal, kterým směrem se má vydat, a tak jsem ho přejel. Když se mi stala nehoda, řídil jsem vůz už čtyřicet let a usnul za volantem. Kde se vzalo, tu se vzalo, přijelo neviditelné auto, narazilo do mého vozu a zase zmizelo. Řekl jsem policii, že nejsem zraněný, ale když jsem si sundal klobouk, zjistil jsem, že mám frakturu lebky. Ve tváři toho starého pána, který se odrazil od kapoty mého auta, jsem si všiml nečekaně smutného výrazu.

Nepřímou příčinou této nehody byl chlapík v malém autě s velkou hubou. Před jízdou jsem požil alkohol v množství šesti velkých alkoholů, ale podotýkám, že zatáčku jsem přehlédl jen proto, že foukal dost silný vítr. Telefonní sloup se rychle přibližoval. Snažil jsem se mu uhnout z cesty, ale najednou mi narazil do předku auta.