Elliot John Gleave narozený 20. 6

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pražská hiphopová skupina Indy&Wich svůj první koncert odehrála v prosinci Kde jinde, než v klubu 007 na Strahově. O rok později se do.
Advertisements

Povolání: herečka , zpěvačka Datum narození: Věk:17
FLORIDA JEHO ZAČÁTKY  Narodil se ve městě Carol City, státu Florida, okolo roků 1979 a 1980, přesné datum je nejasné, ale vychází se z 16 prosince.
Mgr. Lenka Vrzáňová VY_32_INOVACE_5B_13_ROCK Dějiny hudby 8. ročník 8. února 2013 Materiál obsahuje výklad učiva o rocku. Součástí jsou poslechové ukázky.
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD | Na padesátém 81, Praha 10 | ŽIVOTNÍ PODMÍNKY ČESKÝCH DOMÁCNOSTÍ Michaela Brázdilová Šárka Šustová Tisková konference,
Základní škola a mateřská škola Lázně Kynžvart Autor: David Holubec NÁZEV: VY_32_INOVACE_01_INF Vzdělávací oblast: informatika Ročník: 9. Číslo projektu:
Miley Cyrus. Miley Ray Cyrus Miley Ray Cyrusová, nep ř echýlen ě Miley Ray Cyrus (* 23. listopadu 1992, Nashville, Tennessee, USA) je americká here č.
Kamarádství, přátelství. ZPRACOVAL Mgr. Alena Jakubcová ŠKOLA ZŠ Bor, Školní 440, , příspěvková organizace TÉMA Umění, kultura, sport, zdraví, svět.
Programové období 2014 – 2020 a proces SEA Mgr. Zuzana Plešková Ministerstvo životního prostředí 14. února 2014.
Autor práce: Vojtěch Balík Vedoucí práce: Mgr. Ludmila Růžičková Školní rok: 2009/2010.
Grantový projekt OP VK oblast podpory 1.3 DVPP škol a školských zařízení Mozaika nových inspirací pro pedagogy mateřské školy CZ.1.07/1.3.02/
Šablona 32 VY_32_INOVACE_18_24_Ernest Hemingway.  ANOTACE: Prezentace, která může sloužit jako výklad o životě a díle Ernesta Hemingwaye  AUTOR: Mgr.
Canisterapie Když pes uzdravuje lidskou duši Motto našeho týmu: „Polož na mě svoji ruku a já ti ji prohřeju, obejmi mě a rozjasním tvoje srdce.“
Projekt Zvyšování kvality života uživatelů sociálních služeb se zdravotním postižením ve Zlínském kraji je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím.
NÁZEV ŠKOLYěh BRÁNA, základní škola a mateřská škola Kollárova 456, Nová Paka ČÍSLO PROJEKTUCZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV PROJEKTURozvoj čtení a.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ludmila Jakubcová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Název školy: Svobodná základní škola,o.p.s. Autor: Ivana Makovičková Název materiálu: VY_12_INOVACE_4_ČTENÁŘSKÁ GRAMOTNOST_SILÁK BIVOJ Název: SILÁK BIVOJ.
SVĚTOVÁ POPULÁRNÍ A ROCKOVÁ HUDBA Pojem populární a rocková hudba.
Klára Lysová Pravidla Rady Kraje Vysočina pro poskytování stipendia pro studium na zahraničních středních školách v partnerských regionech.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
 Onika Tanya Maraj lépe známá pod svým uměleckým jménem Nicki Minaj [nyki mináž],je "rapperka" a "textařka" z New Yorku. Narodila se na Trinidadu. 
Číslo materiálu: VY 32 INOVACE 19/04 Název materiálu: 20.léta ve světové populární hudbě Zpracoval: Mgr. Bc. BcA. Michal Jančík.
Střední škola pedagogická, hotelnictví a služeb Pedagogika a psychologie 3. ročník ŠKOLNÍ ZRALOST Mgr. Irena Kudláčková.
Shawn Mendes Shawn Peter Raul Mendes (* 8.srpna 1998, Toronto, Ontario, Kanada)
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
JAK PROPAST MACOCHA DOSTALA SVÉ JMÉNO
Poměr Co je poměr. Dělení v daném poměru..
MICROSOFT WINDOWS.
Demi Lovato.
Internet.
BOB MARLEY.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Internetové služby – Disk Google Číslo DUM: III/2/VT/2/2/36 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická.
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Moje velikonoční prázdniny
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
AUTOR: Kateřina Křížová NÁZEV: VY_32_INOVACE_05_09 sociální role
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_19_AJ4
Skrillex Eminem Stránky o Skrillex Stránky o Eminem Klip.
Zpracovala: Mgr. Kateřina Holá
- vlastním jménem Sonny John Moore -je americký producent elektronické hudby, DJ a bývalý frontman kapely From First to Last - narodil se 15. ledna.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková organizace
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 1_71
Kojenecké období od 6. týdnů do 1. roku Andrea Ječmenová 2012.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Základní škola a Mateřská škola, Liberec, Barvířská 38/6, příspěvková organizace O PERNÍKOVÉ CHALOUPCE Název : VY_32_inovace_13 - ČJ – O perníkové.
Zpracovala: Mgr. Věra Kreuzová
ENVIROMENTÁLNÍ VÝCHOVA EKOSYSTÉM – les a pole
Technické prostředky v požární ochraně
AUTOR: Mgr. Marcela Lazáková NÁZEV ŠKOLY:
Jak na strategické plánování v MŠ a ZŠ Přehled o dotací
2. ROČNÍK KONFERENCE K RODINNÉ POLITICE MĚSTA OLOMOUCE,
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 9_09
Mgr. Jana Doubková Dějiny hudby listopadu 2012
Číslo materiálu: VY 32 INOVACE 26/07
Za jednoho chladného rána se zastavil jeden mladík v metru ve Washingtonu a začal hrát na housle. Během 45 minut zahrál 6 skladeb, všechny od Bacha. Odhaduje.
Česká hymna a její tvůrci
ZŠ Vratislavova, Praha 2 - Vyšehrad Asociace učitelů dějepisu ČR, z.s.
Poměr Co je poměr. Dělení v daném poměru..
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Název školy Základní škola praktická Rožnov pod Radhoštěm
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_35_ČJ4
Věcné učení První pomoc
Návykové látky Alkohol
Šablona 32 VY_32_INOVACE_03_22_JAN AMOS KOMENSKÝ
VY_52_INOVACE_PR Šablona.
Narozeniny VY_32_INOVACE_2B_09 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Každý den jsme trochu starší…
Transkript prezentace:

Elliot John Gleave narozený 20. 6 Elliot John Gleave narozený 20. 6. 1982 v Londýně je především známý jako Example, je anglický rapper a zpěvák, který je aktivní v žánrech electro house, dubstep a britský hip hop.. Example

Jeho pseudonym pochází z jeho indiciálu E.G., který zároveň znamená latinskou frázi ‘‘exempli gratia‘‘. Alba What We Made (2007) Won't Go Quietly (2010) Playing in the Shadows (2011) The Evolution Of Man (2012) http://www.youtube.com/watch?v=qMsmdQ2oTN4

Demetria Devonne „Demi“ Lovato narozená 20. 8 Demetria Devonne „Demi“ Lovato narozená 20. 8. 1992 v Novém Mexiku je americká zpěvačka, herečka, textařka, kytaristka a pianistka. Demi Lovato

Je mexicko-irsko-italského původu. Má starší sestru Dallas Lovato a mladší sestru Madison de la Garza. V televizi se poprvé objevila v seriálu Barney & Friends, kde si zahrálu postavu Angely. Zde se také seznámila se svou nejlepší kamarádkou Selenou Gomezovou. Na klavír se učí od sedmi let. Je vegetariánka. Je křesťanka a modlí se s kapelou před vystoupením Je fanouškem heavy metalu.

Šikanovaná.. V sedmé třídě procházela bolestnými zkušenostmi se šikanou. Byla psychicky týrána ze strany svých vrstevníků. Týrání bylo tak hrozné, že jednoho dne, v záchvatu frustrace a strachu, požádala svou matku, aby ji poskytla domácí vyučování. …"Poznamenalo mě to víc, než kdybych byla ve škole šikanovaná tělesně," prohlásila dnes dvacetiletá Demi. "Vždycky jsem říkala, že si přeju, aby mi prostě dali facku a nechali mě být, protože to, co říkali, nejde zapomenout ani dnes," dodala.

Léčení.. 1. listopadu 2010, Demi oznámila, že odešla z turné Jonas Brothers, aby mohla vstoupit do léčebného centra a vyhledat lékařské ošetření na emocionální a fyzické problémy. [Bojovala s poruchami příjmu potravy a v minulosti i poruchou sebepoškozování.] …"Vaše podpora mě z toho dostala," řekla v jednom videu jako poděkování fanouškům za jejich e-maily a zprávy na Twitteru. http://www.youtube.com/watch?v=1zfzka5VwRc

Timothy McKenzie Labrinth

anglický zpěvák, textař a producent R&B, Hip hop, Electro, Dubstep,.. Narozen 21. 3.1989 anglický zpěvák, textař a producent R&B, Hip hop, Electro, Dubstep,.. Svou premiéru v UK Singles Chart si odbyl v březnu roku 2010, kdy se při příležitosti spolupráce s Britským rapperem Tinie Tempah píseň "Pass Out" dostala na vrchol tohoto žebříčku. Svůj první sólo singl "Let the Sun Shine" vydal v září 2010 a v oficiální britské hitparádě se tentokrát umístil třetí. Debutové album Electronic Earth vydal 31.března 2012. Jeho vydání přecházeli další dva singly "Earthquake", na kterém opět spolupracoval s Tinie Tempahem a "Last Time". http://www.youtube.com/watch?v=u0fk6syQ7iY

Vypracovala: Klára Uřičářová IX.B