ProŽeny Třebíčské centrum o.s..

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Podpora plánování rozvoje sociálních služeb formou založení odborných partnerství CZ.1.04/3.1.03/
Advertisements

Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi D.R.A.K., o.s.
OČIMA ŽEN Projekt OČIMA ŽEN je podpořen z programu „Fondu pro nestátní neziskové organizace“. Program „Fond pro nestátní neziskové organizace“, jež je.
Střednědobé plány krajů, sítě sociálních služeb a přechod financování sociálních služeb na kraje Konference Financování sociálních služeb pro města a obce.
Spolupráce Odboru sociálně-právní ochrany dětí Magistrátu města Karviné s poskytovateli sociálních služeb.
PROJEKTY ZAMĚŘENÉ NA VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH Dříve realizované projekty PALMIF – 3 projekty (Fond aktivních opatření trhu práce) PALMIF – 3 projekty (Fond.
Formy a druhy sociálních služeb. Sociální služby Činnost zajišťující pomoc a podporu osobám za účelem sociálního začlenění nebo v rámci prevence před.
STRATEGIE SPOLUPRÁCE OBCÍ MAS BYSTŘIČKA PROJEKT SDRUŽENÍ MÍSTNÍCH SAMOSPRÁV „MAS JAKO NÁSTROJ SPOLUPRÁCE PRO EFEKTIVNÍ CHOD ÚŘADŮ“
Workshop dne prezentace projektu. Problematika rovných příležitostí patří mezi prioritní oblasti v politice EU. Spadá se tedy i rovnost mužů.
Grantový projekt OP VK oblast podpory 1.3 DVPP škol a školských zařízení Mozaika nových inspirací pro pedagogy mateřské školy CZ.1.07/1.3.02/
Fokus Praha o.s. Nová struktura vedení Fokusu Praha – rok 2005.
Projekt střední školy stavební Jihlava Partneři: Vysočina Education Romsdal Videregående skole Godalen Videregående skole.
Podpora odborných partnerství v sociálních službách, existuje ano či ne?
SEMINÁŘ K PROBLEMATICE EVROPSKÉHO SOCIÁLNÍHO FONDU Porovnání obsahu a zaměření OP RLZ a JPD Cíl 3 * Městská knihovna, Praha.
Česká společnost pro rozvoj lidských zdrojů Lublaňská 57/5 | Praha 2 | | T | F | |
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta, Jírovcova 24/1347, České Budějovice 1 Vzdělávání poskytovatelů sociálních.
Aktivity a projekty Lísky na podporu spolupráce v regionu Pomáháme lidem porozumět přírodě a být dobrými hospodáři přírodního i kulturního dědictví.
Práce nebo rodina? Obojí je možné! Kateřina Kaňoková GENDER Consulting
MĚSTO ČESKÉ BUDĚJOVICE PRO RODINU INSPIROMAT 12. DUBNA 2012.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY CENTRUM PRIMÁRNÍ PREVENCE SEMIRAMIS o.s. Mgr. Simona Krajíčková.
Projekt Zvyšování kvality života uživatelů sociálních služeb se zdravotním postižením ve Zlínském kraji je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím.
Registrační číslo: CZ.1.07/2.4.00/ O PROJEKTU Cílem projektu E-SYNERGIE je vytvořit funkční vědeckovýzkumnou, aplikační, komunikační a vzdělávací.
Tematické setkání KAP Ústeckého kraje Metodická podpora KAP pro intervenci Rozvoj škol jako center CŽU (dalšího profesního vzdělávání) Jana Bydžovská,
Dokument KAP MSK - obsah
„Činnost krajských koordinátorů pro menšiny a krajských manažerů prevence v Kraji Vysočina“ Mgr. Lumír Bartů.
Mgr. Radek Jiránek ředitel Agentury pro sociální začleňování
Dětský domov a Základní škola Liptál
Ing. Kateřina Lichtenberková
SPOLEČNÉ VZDĚLÁVÁNÍ V KONTEXTU OP VVV
Vytvoření jednotného systému v oblasti finanční gramotnosti a prevence předlužení na úrovni územních samosprávných celků F I N G R A M.
Členská schůze MAS Nepomuk,
Odbor rovnosti žen a mužů Sekce pro lidská práva ÚV ČR
Bilaterální spolupráce mezi ČR a donorskými zeměmi
SEMINÁŘ AKTIVNĚ S BESIPEM
Centrum ÁČKO, p.o. Valašské Meziříčí
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace
Závěrečná konference Zlín,
Hlavní město praha a integrace cizinců
Základní informace o poskytovateli
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Společenská odpovědnost organizací Město Třebíč 21. září 2017
Směrnice OECD pro nadnárodní podniky – význam a role
OŠMS, Krajský úřad Kraje Vysočina
Program celoživotního učení Comenius
2. ROČNÍK KONFERENCE K RODINNÉ POLITICE MĚSTA OLOMOUCE,
Průběh tvorby Školních akčních plánů (ŠAP) v Libereckém kraji
Role a možnosti spolupráce s orgány sociálně-právní ochrany dětí
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Role sociální práce ve vztahu k výkonu veřejného opatrovnictví Hradec Králové Workshop je pořádán v rámci projektu Systémová podpora sociální.
MAP II. MAP Praha 12 pokračuje
PPP!!! VŠ - PARTNERSTVÍ PROJEKTOVÉHO PROSTŘEDÍ VYSOKÝCH ŠKOL
Konference ke čtenářské gramotnosti Spolupracující partneři
Komunitní centrum v přírodní zahradě
Národní agentura pro evropské vzdělávací programy
2. setkání platformy: .d Tvorba Školské inkluzivní koncepce Libereckého kraje Manažer aktivit projektu: Bc. Jakub Lang
Projekt Komplexní program podpory ke zvýšení zaměstnanosti žen na trhu práce v Ústeckém kraji PRÁCE PRO KAŽDOU Registrační číslo projektu.
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Fond pro bilaterální vztahy První otevřená výzva
Místní akční plán rozvoje vzdělávání na Písecku II
Strategické řízení a plánování
IPs APIV_B Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Online databáze pro ohrožené rodiny a děti v ORP Chrudim SÍŤ POMOCI A PODPORY na Chrudimsku V RÁMCI PROJEKTU EFEKTIVNÍ ŘÍZENÍ SÍTĚ SLUŽEB PRO OHROŽENÉ.
Ochrana spotřebitele v počátečním vzdělávání Praha
Vzdělávací kurzy Rodinného Integračního Centra zaměřené na problematiku poruch autistického spektra
Martin VLASTNÍK, vedoucí oddělení politiky nerostných surovin
Tematické setkání KAP Olomouckého kraje
v kontextu změn a potřeb moderního trhu práce
PRACHATICE VYUŽITÍ DOBROVOLNÍKŮ V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Transkript prezentace:

ProŽeny Třebíčské centrum o.s.

www.fondnno.cz a www.eeagrants.cz. ProŽeny - cíl projektu Cílem projektu je prostřednictvím vzdělávacích, aktivizačních, motivačních a podpůrných aktivit přispět ke zvyšování podílu žen v rozhodovacích a řídících rolích a přispět k rozšíření preventivních a následných služeb pro ženy ohrožené násilím. Část aktivit je zaměřena na osvětu a zvýšení informovanosti široké veřejnosti v oblasti rovných příležitostí mužů a žen a násilí založeného na různosti pohlaví. Podpořeno grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci EHP fondů. www.fondnno.cz a www.eeagrants.cz.

ProŽeny - informace o projektu Termín realizace: 1.4.2015 - 31.3.2016 Rozpočet: 1,101.361,00 Kč Dotace: 991.467,00 Kč Místo realizace: Kraj Vysočina Podpořeno grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci EHP fondů. www.fondnno.cz a www.eeagrants.cz.

www.fondnno.cz a www.eeagrants.cz. ProŽeny - spolupráce Projekt je založen na spolupráci subjektů působících v oblasti rovných příležitostí a násilí na ženách a je realizován na různých místech Kraje Vysočina. Hlavní spolupracující organizace: Síť MC o.s., mateřská a rodinná centra v Kraji Vysočina Český svaz žen Family Pointy a Senior Pointy Odborná spolupráce: Bílý kruh bezpečí, Intervenční centrum, Krizové centrum, Občanská poradna, Probační a mediační služba, Policie ČR, Diana o.p.s. Podpořeno grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci EHP fondů. www.fondnno.cz a www.eeagrants.cz.

ProŽeny - cílové skupiny CS 1: ženy aspirující na řídící pozice a aktivní účast v rozhodovacích procesech (zejména ženy - manažerky a předsedkyně MC, RC a jiných NNO, dále drobné podnikatelky, angažované matky, ředitelky, starostky a zastupitelky Kraje Vysočina). CS 2: zaměstnavatelé, politické strany, státní správa zejména v Kraji Vysočina CS 3: ženy - oběti všech forem násilí a jejich rodiny zejména v Kraji Vysočina CS 4: NNO (zejména neziskové organizace, které pracují se sociálně vyloučenými a ohroženými skupinami a zabezpečují prorodinné a sociální služby v Kraji Vysočina) CS 5: široká veřejnost Podpořeno grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci EHP fondů. www.fondnno.cz a www.eeagrants.cz.

www.fondnno.cz a www.eeagrants.cz. ProŽeny - aktivity 1. VZDĚLÁVÁNÍ A SEBEPOZNÁNÍ 2. PODPORA A MOTIVACE 3. KONFERENCE A KULATÉ STOLY 4. SDÍLENÍ A POMOC 5. BUDOVÁNÍ KAPACITY ORGANIZACE Podpořeno grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci EHP fondů. www.fondnno.cz a www.eeagrants.cz.

www.fondnno.cz a www.eeagrants.cz. ProŽeny - aktivity 1. VZDĚLÁVÁNÍ A SEBEPOZNÁNÍ Vzdělávací semináře - z oblasti psychologie, komunikace, kariérní růst, slaďování pracovního a rodinného života, moderní technologie, ... celkem 10 seminářů, kapacita 12 osob, celkem 121 účastnic Mentoring a koučing - předávaní zkušeností, sdílení, osobní a osobnostní rozvoj celkem 62 hod, 23 osob, 31 kontaktů Sebepoznávací kurzy - pochopení svých potřeb, rozvoj osobnosti, sebeprezentace celkem 10 kurzů, kapacita 8 osob, celkem 87 účastnic Podpořeno grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci EHP fondů. www.fondnno.cz a www.eeagrants.cz.

www.fondnno.cz a www.eeagrants.cz. ProŽeny - aktivity 2. PODPORA A MOTIVACE Podpůrná setkávání a sdílení dobré praxe - určeno pro ženy v řídících a rozhodovacích pozicích, vzájemná podpora, sdílení a motivace celkem 10 setkání, 76 účastnic Vydání publikace ProŽeny - příběhy úspěšných žen, jejich zkušenosti, rady, postřehy celkem 36+2 příběhů žen Podpořeno grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci EHP fondů. www.fondnno.cz a www.eeagrants.cz.

www.fondnno.cz a www.eeagrants.cz. ProŽeny - aktivity 3. KONFERENCE A KULATÉ STOLY Konference ProŽeny: Rovné příležitosti - realita a možnosti (celkem 48 účastníků) Konference ProŽeny: Společně proti násilí (celkem 88 účastníků, 18 zapojených organizací, 4 doprovodné programy, 18 prezentací) Kulaté stoly s cílem síťovat subjekty a osoby, které v obou oblastech nabízejí své služby, možnost setkávání a výměny zkušeností celkem 4 kulaté stoly, 60 účastnic Newsletter (Informační listy) - rovné příležitosti žen a mužů a násilí na ženách Podpořeno grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci EHP fondů. www.fondnno.cz a www.eeagrants.cz.

www.fondnno.cz a www.eeagrants.cz. ProŽeny - aktivity 4. SDÍLENÍ A POMOC Prevence - přednášky na téma Jak rozpoznat násilí na ženách, kde hledat pomoc (celkem 10 přednášek, 214 účastníků) - informační kampaně (newsletter, letáky, facebook) - konkrétní akce - série akcí u příležitosti Mezinárodního dne proti násilí na ženách (25.11.) a Mezinárodního dne lidských práv (10.12.) celkem se zapojilo 11 organizací v celém Kraji Vysočina Podpořeno grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci EHP fondů. www.fondnno.cz a www.eeagrants.cz.

www.fondnno.cz a www.eeagrants.cz. ProŽeny - aktivity 4. SDÍLENÍ A POMOC Poradenství - právní, psychologické, v oblasti osobnostního rozvoje a komunikace Osobní, telefonické, mailem, celkem 60 hodin vykázaných Terapeutické činnosti a podpůrná setkávání rukodělné kurzy spojené s psychoterapií - celkem 10 kurzů, 57 účastnic Podpořeno grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci EHP fondů. www.fondnno.cz a www.eeagrants.cz.

www.fondnno.cz a www.eeagrants.cz. ProŽeny - aktivity 5. BUDOVÁNÍ KAPACITY ORGANIZACE Posílení personální politiky a budování týmu teambuildingové akce vzdělávací kurzy a semináře supervize intervize akční plán personálního řízení Podpořeno grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci EHP fondů. www.fondnno.cz a www.eeagrants.cz.

www.fondnno.cz a www.eeagrants.cz. Podpořeno grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci EHP fondů. www.fondnno.cz a www.eeagrants.cz.

SPOLEČNĚ PROTI NÁSILÍ A ZA ROVNÉ PŘÍLEŽITOSTI MUŽŮ A ŽEN Podpořeno grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci EHP fondů. www.fondnno.cz a www.eeagrants.cz.

DĚKUJI ZA POZORNOST. Bc. Anna Machátová, manažerka projektu tc.machatova@gmail.com, tel. 603 870 272 www.trebicskecentrum.cz