ZW3D – Lite pro nástrojárny

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Tabulkový procesor Práce se souborem – otevření, tvorba a použití šablony, tisk, propojení tabulky Excel s Wordem, nastavení Excelu, uložení Autorem materiálu.
Advertisements

Grafické systémy II (úvod) Kubín Tomáš. Grafické systémy I - 2D kreslení v systémech na bázi AutoCAD - 3D modelování součástí a skládání do jednoduchých.
Konstrukce CNC strojů I. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo.
Projekt Informační a vzdělávací portál Libereckého kraje I CZ.1.07/1.1.00/ I Školení pro uživatele portálu.
ZŠ Brno, Řehořova 3 S počítačem snadno a rychle Informatika 7. ročník III
PROJEKTY ZAMĚŘENÉ NA VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH Dříve realizované projekty PALMIF – 3 projekty (Fond aktivních opatření trhu práce) PALMIF – 3 projekty (Fond.
Program Malování Vytvořila Jana Šimková, ZŠ a MŠ Mladoňovice Materiál vznikl v rámci projektu Šance pro všechny č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
Školení AACR2 – staré tisky pro účastníky SK ČR Národní technické muzeum Praha Běla Moravcová Národní knihovna ČR.
TVORBA PROPAGAČNÍCH PROSTŘEDKŮ pro začátečníky napodruhé lektor: Mgr. A. Peříková.
Mobilní regály Sestava policových regálů, která je umístěna na pohyblivých podvozcích. Použití pojízdných regálových systémů značně zvyšuje skladovou.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Digitální technologie 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Movie Maker uložení a sdílení filmů Co se všechno naučíme???
Název SŠ: SŠ-COPT Uherský Brod Autor: Bc. Martin Bártek Název prezentace (DUMu): 5. Stříhání plechů, rovnání a ohýbání, pájení (krabička) Název sady: Tematické.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Digitální technologie 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Práce s grafickým programem GIMP Co se všechno naučíme??? Tvorba.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Manipulace s materiálem, inovuje výuku použitím multimediálních.
Název:VY_32_INOVACE_ICT_7B_9B Škola:Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Autor:Mgr. Milena Vacková Ročník:7. Tematický okruh,
Práce se spojnicovým diagramem Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastMATEMATIKA - Finanční matematika a statistika.
Výpočetní technika VY_32_INOVACE_12_16_Excel. Excel Tabulkový procesor pro vytváření tabulek a grafů Pochází z kancelářského balíku Microsoft Office Nejčastěji.
Tvorba prezentace Vložení snímku Vyberte si nejvhodnější typ snímku.
Inf Vizualizace dat a tvorba grafů. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
= Sada diapozitivů (snímků), které se promítají na promítacím přístroji (zpětném projektoru). Jednotlivé snímky se zobrazují v určitém pořadí a umožňují.
Databáze © Mgr. Petr Loskot
Moderní metody navrhování převodových ústrojí
Senzory pro EZS.
Správa fotografií v Adobe Lightroom I.
Jak se UČIT K MATURITĚ? Motivace, koncentrace, paměť.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Objem a povrch kvádru a krychle
Tvorba jednoduché tabulky - rozvrh
Název školy: Základní škola a mateřská škola Dolní Bojanovice, okres Hodonín příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Označení materiálu:
EU_12_sada1_19_Inf_Excel_1_Šeb
SŠ-COPT Uherský Brod Bc. Martin Bártek 9. Výroba petlice
Edgecam.
Windows – WordPad VY_32_INOVACE_32_649
12. Simulace před obráběním a spuštění programu na CNC frézce HURCO
EU peníze školám Základní škola , Znojmo, Mládeže
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace
Databáze MS ACCESS 2010.
Výzkum přírodních geochemických a remediačních procesů a jejich využití pro sanace po těžbě nerostů GEOCHEM Kontrolní den ‘04 GEOCHEM – KD 2004.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Poměr v základním tvaru.
Správa fotografií v Adobe Lightroom II.
1. Jak si rychle a jednoduše upravit vzor
Inf Vývojový diagram.
Kvadratické nerovnice
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Název školy: Základní škola a mateřská škola Dolní Bojanovice, okres Hodonín příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Označení materiálu:
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tematický celek
Broušení rotačních tvarových ploch
Informační a komunikační technologie Informatika Operační systémy
Uživatelská příručka DuoTrainin
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
MATEMATIKA První písemná práce a její analýza.
Člověk a jeho svět 3. ročník
Nádherné prezentace navrhnete a předvedete snadno a s jistotou.
Název: VY_32_INOVACE_ICT_7B_12B Škola:
* Funkce Matematika – 9. ročník *.
Počítačová podpora konstruování
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno,
Poměr v základním tvaru.
Vítá vás nový PowerPoint
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Mgr. Lenka Marková Název materiálu:
Název projektu: Učíme obrazem Šablona: III/2
Kód materiálu: VY_32_INOVACE_09_DEN_ZEME Název materiálu: Den Země
NABÍDKA ŠKOLENÍ CE 2017 / 18 Q2.
Transkript prezentace:

ZW3D – Lite pro nástrojárny Jiří Tomíček ZWSOFT.CZ

Co je ZW3D Lite ? Hybridní modelář (plochy a objemy) Unikátní převodník CAD dat ZW3D Lite JE CENOVĚ DOSTUPNÉ CAD/CAM ŘEŠENÍ, KTERÉ POUŽÍVAJÍ KONSTRUKTÉŘI OD NAČTENÍ DAT PŘES ZÁKLADNÍ NÁVRH PO FINÁLNÍ VÝROBEK V JEDNOM JEDINÉM UŽIVATELSKY PŘÍJEMNÉM PROSTŘEDÍ.

V čem Vám ZW3D Lite pomůže? CAM Načtení CAD dat (příprava nabídek) Přenos modelu do CAM (a obrobte ve Vašem CAM) Léčení načtených dat (příprava dat pro další zpracování) Vytváření vlastních modelů, sestav a výkresů (dodělejte vše co potřebujete) Úprava načtených dat (upravíte dle Vašich požadavků)

ZW3D Lite - Načtení jakýchkoli CAD dat Co můžete načítat? Všechny dostupné 2D a 3D modeláře Co můžete s načtenými daty dělat? Zjistit velikost, hmotnost, polotovar atd.. Zjistit formovací úkosy Upravovat všechny objemy a plochy Upravovat sestavy Léčit Rozvinout importované plechové díly Vazbit a animovat sestavy, kontrolovat kolize Rychle vytvářet 2D výkresy sestav a dílů Generovat kusovníky a tabulky děr

ZW3D Lite – Léčení porušených CAD dat Dostali jste data s chybou? Není problém ZW3D Lite to opraví Automaticky detekuje a opraví chyby Opraví plochy Zavře otevřené hrany Doplní chybějící plochy, hrany, díry A mnoho dalších praktických oprav…

ZW3D Lite – Úprava načtených CAD dat A co navíc? Načtené sestavy jsou přehledně seřazeny a můžete s nimi ihned pracovat. S celou sestavou stejně jako s jedním dílem Jak můžete data upravovat? Technologie Direct Edit (přímá editace) Přímo editujte velikost, zaoblení, úkosy atd… Rozvin importovaného plechu je hračka

ZW3D Lite - Vytváření vlastních modelů, sestav a výkresů Potřebujete něco dokreslit ? Co třeba upínače a upínací desku? Nebo celý CNC stroj a předejít tak kolizím? Nebo Vám v konstrukci zapomněli něco dokreslit? Můžete modelovat vše co potřebujete !!! Jak modelovat a tvořit výkresy ? Používejte přednastavené tvary, nebo 2D skicu Vytvořte tvar a opracujte ho Tvar uložte a máte 1. díl Vytvořte další díly Z dílů uděláte sestavu a pak výkresy Hotový model můžete odeslat do Vašeho CAM A jak začít kreslit za 3 hodiny? Najděte na Youtube „ZWSOFT CZ“ kurz „Naučte se ZW3D Lite za 3 hodiny“

ZW3D – Více než pouze CAD? Chcete více než pouze základní kreslení? ZW3D je připraveno pro každou práci Plechy FTI – rozviny tažených plechů Svařované konstrukce Formy – komplexní modul pro konstruktéry forem 3D měření + scanování (reversní inženýring) Render pro krásnou prezentaci Animace a tvorby návodů A mnohem více…..

ZW3D Lite – přenos dat do Vašeho CAM? Načtení CAD dat Léčení načtených dat Přenos 3D modelu do CAM Úprava načtených dat Vytváření vlastních modelů, sestav a výkresů

ZW3D Lite - cena

Včetně : ročního upgrade, školení novinek a on-line supportu Kolik stojí ZW3D Lite ? ZW3D Lite – CAD pro každého Načítání většiny dostupných CAD formátů Kreslení dílů Základní plošné modelování Sestavy Výkresy Kusovníky Cena 1300 € Včetně : ročního upgrade, školení novinek a on-line supportu

Děkujeme za pozornost