Kachní salát s nudlemi 01/01/15 | Recept | Vietnam

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Mladé choroše šupinaté jsou šťavnaté a chutné…
Advertisements

H Ř I B Y H Ř Í B K Y a H Ř Í B E Č K Y.
Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Projekt MŠMT ČREU PENÍZE ŠKOLÁM Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Babiččiny recepty Andrea Smáhová, 4. B.
Projektový den - vaření
TATARSKÁ KUCHYNĚ aneb něco do zobáčku… Autor: noname.
Zdravá výživa a příprava jednoduchých pokrmů
Pokrmy z brambor.
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
 INGREDIENCE:  125 g másla (v kostce), 1 lžíce citrónové šťávy, 1 lžíce nastrouhané citrónové kůry, sůl, bylinky  POSTUP PŘÍPRAVY: Máslo necháme povolit,
Ingredience: Recept :.  1 cuketa  Zakysaná smetana  Sůl  Pepř  Barevný pepř  Koření které vám chutná  Vodu na vaření  Chleba nebo  celozrnou.
Receptury teplých pokrmů J. Runštuk a kolektiv str. 325
Ivana Francová, SOU LIběchov Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Fazole Jen málo druhů zeleniny přináší takový užitek jako tyčkové či keříčkové fazole,. Od začátku kvetení tvoří stále lusky, které se dají v kuchyni upotřebit.
Příprava vánoční večeře. Kapr s pivní omáčkou. Ingredience 1,5 kilogramu kapra bez vnitřností a šupinbez 1 velkou cibuli 1 mrkev 1 lžíci másla 1 lžíci.
Mexická kuchyně.
Příprava Vánoční večeře
Hovězí vnitřnosti žáludky.
VÁNOČNÍ KUCHAŘKA.
Bramboráky.
Střední škola Oselce Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk, Projekt: Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Název: Modernizace.
Střední škola Oselce Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk, Projekt: Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Název: Modernizace.
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Guláše z jatečného masa
Ingredience Brokolice 1/2 kg Brambory 4 ks Cibule střední 1 ks Česnek 2 stroužek Tavený sýr - trojúhelníček 2 ks Pomazánkové máslo velká, vrchovatá 1 lžíce.
Příprava vepřových vnitřností
Vaření vepřového masa Vařením nejčastěji upravujeme hlavu, koleno a bůček.
Předmět: Odborný výcvik Ročník: 3. ročník
Štědrovečerní večeře.
Lasaně zapečené se zeleninou
Technologie pokrmů 1.Ročník obor kuchař s maturitou 26.hodina
Pečení na anglický způsob
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Bc. Zdeňka Sîrbu Zpracováno:
Omáčky.
Způsoby krájení potravin
CHARČO PANÍ MANČO (Paní Man č o) 24/05/15 | Recept | GruzieGruzie
KUŤJA (Oksana) 24/12/15 | Recept | UkrajinaUkrajina
HKATENKWAN (Mustafa) 04/05/15 | Recept | GhanaGhana
DOLMEH (Pichak) 29/07/15 | Recept | ÍránÍrán
BANÁNOVÉ CHIPSY (Mustafa) 20/08/15 | Recept | GhanaGhana
GHEYME SIBZAMINI (Ata) 07/08/15 | Recept | ÍránÍrán
GHANSKÉ KUŘE NA ZELENINOVÉ OMÁČCE (Mustafa) 14/10/15 | Recept | GhanaGhana
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Škola budoucnosti s využitím IT Název materiálu: VY_7_INOVACE_TE 16 Název.
B o r š č Příprava výtečné Ruské polévky fecit Kristian Svoboda.
BÚZ (Jagarmaa) 10/09/15 | Recept | MongolskoMongolsko
Recept – těstovinový salát VY_32_INOVACE_2C_18 Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Sada 3 Práce v domácnosti Mateřská škola, Základní škola a Praktická.
SUŠENKOVÝ SALÁM (Melisa) 22/01/15 | Recept | IrákIrák
P RAKTICKÉ ČINNOSTI Brambory Vypracoval: Lukáš Karlík.
CHAČAPURI SE TŘEMI DRUHY SÝRŮ (Tamara) 20/03/15 | Recept | GruzieGruzie
OVESNÉ KULIČKY (Rahima) 20/10/15 | Recept | AfghánistánAfghánistán
Příprava pokrmů ze skopového masa
Vareniky (Nataliye) 19/01/15 | Recept | Ukrajina
Zdravý oběd VY_52_INOVACE_31
DUM - Digitální Učební Materiál
Sada 3 Práce v domácnosti MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola Trhové Sviny
Kookoo sabzi (Ata) 12/08/15 | Recept | Írán
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Jednoduché pomazánky na večer- salámová
Gruzínský lilkový salát s barevnými paprikami
Kuřecí moambe (Paul) 25/10/15 | Recept | Konžská dem. republika
H Ř I B Y H Ř Í B K Y a H Ř Í B E Č K Y.
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník – kuchař
H Ř I B Y H Ř Í B K Y a H Ř Í B E Č K Y.
H Ř I B Y H Ř Í B K Y a H Ř Í B E Č K Y.
H Ř I B Y H Ř Í B K Y a H Ř Í B E Č K Y.
H Ř I B Y H Ř Í B K Y a H Ř Í B E Č K Y.
H Ř I B Y H Ř Í B K Y a H Ř Í B E Č K Y.
H Ř I B Y H Ř Í B K Y a H Ř Í B E Č K Y.
Transkript prezentace:

Kachní salát s nudlemi 01/01/15 | Recept | Vietnam http://foodblog.migrace.com/cs/recepty/00036/kachni-salat-s-nudlemi

Kachní salát s nudlemi Kachna se dá připravit na mnoho způsobů. Jednou z těch zdravějších variant je použít ji do salátu a v případě, že ji chcete nějak ozvláštnit, přidejte nudle. Úžasně chutný recept z Vietnamu!  Doba přípravy: 30 min. Nasytí: K přípravě salátu si připravíme množství surovin podle počtu porcí.

Postup: Příprava salátu: Na přípravu potřebujeme: Salát: Sladko-kyselá omáčka: kachní prso rybí omáčka rýžové nudle citron červená cibule cukr čerstvá máta čili papričky koriandr česnek arašídy pepř sůl Postup: Příprava salátu: Nejprve kachní prso umyjeme, vložíme hrnce se studenou vodou, osolíme a uvaříme. Vyndáme kachní prso, necháme vychladnout a nakrájíme na tenké plátky. Rýžové nudle uvaříme podle návodu na obalu. Cibuli oloupeme, nakrájíme na tenké plátky a opláchneme ve studené vodě. Koriandr a mátu důkladně omyjeme a nakrájíme. Arašídy rozmačkáme v hmoždíři. Příprava sladko-kyselé omáčky na jednu porci salátu: Smícháme 2 polévková lžíce citronové šťávy – 2 polévkové lžíce cukru – 2 polévkové lžíce rybí omáčky - 4 polévkové lžíce vody.  Přidáme rozmačkaný česnek a čili dle chuti. Nakonec celou směs nalijeme na salát a opepříme.

Dobrou Chuť! Proudly created by maasha 2016