PŘEHLED SORTIMENTU AUTOMOTIVE

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Materiál vznikl ve spolupráci SPŠ OSTROV a ZŠ v Teplé
Advertisements

PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI
Prezentace společnosti Koramex a.s. (Czech republic)
Řízení jakosti výrobků ve společnosti TESCOMA s.r.o.
Komplexní dodávky řídicích systémů po systémy s vysokým výkonem
Kompletní sortiment injektážních zařízení, příslušenství, výrobků a materiálů pro technologie tlakových injektáží.
Složení a zalisování souborů dveřovek
DRUHY NÁŘADÍ METR ROZKLÁDACÍ měří s přesností na 1mm METR SVINOVACÍ
Přístroje pro bagry a jeřáby Anbaugeräte für Bagger und Ladekrane
2 Informace o společnosti Výrobní program Certifikace Lisovna plastů Lisovna gumy Významní zákazníci Kontakty Kde nás najdete?
Třískové obrábění v Kamax, s.r.o. Turnov
PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI 2 T AFORGE A. S.  patří do holdingu TATRA TRUCKS, a.s.  zaujímá jednu z vedoucích pozic kovárny zápustkových výkovků v ČR 
Úvod do předmětu Technologie
ARMOR Tiskové kazety nové generace. Představení skupiny ARMOR a společnosti ARMOR s.r.o. Skupina ARMOR - vznik 1922 ve Francii (Nantes) - dnes 16 obchodních.
Moderní výrobní trendy ukázky z firmy Kovostal s.r.o.
Stanislav Kazda - umělecké kovářství. Vážení zákazníci, dovoluji si Vám, představit svoji firmu, která je zaměřená převážně na umělecko-řemeslnou kovářskou.
přehled základních technologii zpracování kovů
Druhy a názvy ručního nářadí
Inovační technologie v odborných předmětech a odborném výcviku
Druhy a názvy ručního nářadí
Elektrotemp spol. s r.o. Obchod s kovoobráběcími stroji -novými ( HELTOS, FLOTT,PROMA,FERM) - použitými (všech druhů a značek )
* Prakticky se jedná o výrobu železa a oceli, výrobu barevných kovů, a jejich následné zpracování. * nejčastější výrobky : trubky, roury, ocel, kolejnice,
Parabel s.r.o. Padělky 192, CZ – Lukov Tel.:
Palírna Moravice byla založená v roce 2001 navázala na nenahraditelné zkušenosti místních paličů, znalých zdejšího podnebí, půdních podmínek a druhů.
Digitální učební materiál
Člen skupiny JSC Tyazhmash
Frézování2 VY_32_INOVACE_22_428
Agentura BESTa Promotion. Firmy využívají řadu nástrojů na podporu prodeje. Profesionální pomoc a organizace jsou zde nezbytné.Specializované agentury.
Příklepová vrtačka 500W, v kufru + sada A7062 ZDARMA CD 601 A Úhlová bruska 1 200W, kotouč 125mm, v kufru + DIA kotouč ZDARMA Kotoučová pila 1 100W, prořez.
ROZBRUŠOVÁNÍ - BRUSKY Název školy
Materiál vznikl ve spolupráci SPŠ OSTROV a ZŠ Konečna 25, p. o.
PČ_137_Kovy_Nástroje pro ruční zpracování kovů
COMEX INTERNATIONAL fax
Automobilní a dopravní systémy
Firemní prezentace Taforge a.s.
Projekt 8.B. Co je to ESAB? Společnost ESAB je přední světový výrobce svařovacích a řezacích zařízení a přídavných svařovacích materiálů. Jejich inovační.
Projekt Pospolu Prezentace Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Vladimír Ptáček.
Pč_137_Kovy_Nástroje pro ruční zpracování kovů
L O společnosti - Rodinná společnost Matějovský byla založena v první polovině 90. let - Více než 20 let je úspěšným výrobcem ložního povlečení a jedničkou.
FF WHEEL EXPRESS, s. r. o. SŠ a JŠ Volyně Lidická VOLYNĚ Tel.: wheel. www
AMiT, spol. s r.o.. O společnosti 2 Elektronika pro kolejová vozidla a veřejnou dopravu AMiT je společnost s ručením omezeným Vysoce kvalitní výrobky.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad používání ručních mechanizovaných nástrojů.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_660_STROJNÍ OBRÁBĚNÍ MATERIÁLŮ Název školy Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší.
Název SŠ:VOŠ, SPŠ automobilní a technická Autor:Chaloupka Jiří Název:Úhelník Tematická oblast:Ruční zpracování kovů Ročník:1. r očník obor automechanik.
Sekání a probíjení - test. A buď k oddělování tlustých třísek nebo k oddělování materiálu, přičem úhel břitu je v rozmezí 10-20° B ke zpevňování povrchové.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 18 Anotace.
Název učebního materiálu Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je (doplňte jméno a příjmení autora). Dostupné z Metodického portálu.
Anotace: Anotace: Materiál je určen pro 2. ročník učebního oboru zedník – vyučovací předmět “materiály“. Je použitelný i pro výuku dané problematiky u.
Název školyStřední škola hotelová Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Bc. Pavel Sedlák Název šablonyVY_32_INOVACE SAZ Název DUMuSAZ U.
LECTURA VALUATION Page 1 LECTURA Systém oceňování mobilní stavební a zemědělské techniky.
PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI SDP října PARTNER DOPRAVNÍCH PODNIKŮ PARTNER VÝROBCŮ VOZIDEL PARTNER PRO VÁS.
Business den Ruské federace 4. října 2016, Brno. 2 | Cílových zemí podpořeného financování Realizovaných obchodů Mld. CZK objemu podpořeného.
Zakázková výroba plastových a pryžových dílů
AKČNÍ NABÍDKA PRODUKTŮ PRO LEDEN A ÚNOR 2017
Konzervárenská výroba
Ultrazvukové obrábění, obrábění paprskem vody
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Firma byla založena v roce 1921 a v současné době má v průměru 650 zaměstnanců. Isolit–Bravo, spol. s r.o. je ryze českou firmou a uznávaným dodavatelem.
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Zpracování drátu I Háček na tabuli
Zpracování plechu I Podstavec pod hrnec
Dřevoobráběcí stroje pily frézky vrtačky dlabačky brusky.
Zpracování plechu I Podstavec pod hrnec
ROVINNÉ (2D) DWG SYMBOLY A KNIHOVNA GDL PRVKŮ ZÁSOBNÍKŮ ZNAČKY KATRIN
Ruční obrábění plastu I
Ruční mechanizované nástroje
Multifunkční pracoviště HCW 4 S s virtuálním modelem a VNCK simulací
Vychutnejte si přírodní, ručně dělané sýry přímo ze srdce Řecka! sídlíme v severo-západní části Řecka, v regionu Greneva Založeno roku 1960 jako rodinný.
Transkript prezentace:

PŘEHLED SORTIMENTU AUTOMOTIVE S.T.C.a.s.Praha, Koněvova 33, 130 00 Praha 3, tel:222585810, email: stc@stcnet.cz, www.stcnet.cz

Kompletní nabídku produktů naleznete v souhrnném katalogu WERA. Německá společnost WERA Werk se již více než 80 let zabývá vývojem, výrobou a distribucí utahovacího nářadí. Jejím motem je výroba „nářadí pro lepší pracovní výsledky“. V roce 1995 došlo k vybudování zcela nových moderních výrobních prostor v ČR, konkrétně v Bystřici nad Pernštejnem. Tato výroba je neustále rozšiřována a modernizována. Společnost WERA Werk je držitelem certifikátů TÜV ISO 9001, ISO 14001, OHSAS18001. Do výrobního programu společnosti WERA Werk patří tyto produkty: ráčny v různých provedeních včetně úhlových, s úchyty 1/4“, 3/8“ či 1/2“, nástavce a kompletní sady ráčnové očkoploché klíče samostatné či v sadách šroubováky různých provedení a dříků včetně sad šroubovací nástavce různých tvrdostí, provedení dříku či velikostí úchytu včetně adaptérů L-klíče ve verzi s kuličkou či bez, v provedení SW či TORX momentové šroubováky Kompletní nabídku produktů naleznete v souhrnném katalogu WERA. Přední německý výrobce kleští pro různé oblasti montáží či použití. Společnost VBW byla založena v roce 1828 a od té doby se zabývá kompletní výrobou a vývojem kleští. Všechny produkty jsou vyráběny za dodržování přísných požadavků na kvalitu POUZE ve výrobních závodech VBW v Německu. Do výrobního programu společnosti VBW patří mimo jiné tyto produkty: Kompletní nabídku produktů naleznete v souhrnném katalogu VBW.

ruční kartáče různých provedení s možností výběru typu a síly drátu Přední německý výrobce kartáčů působící na trhu již více než 120 let, firma OSBORN, nabízí ve svém širokém výrobním kartáče na čištění či povrchovou úpravu v zásadě jakéhokoliv materiálu. Tyto produkty jsou nabízeny v několika provedeních dle způsobu, jakým jsou používány (strojní, ruční, vrtačka..). Také nabídka použitých vláken kartáčů je poměrně široká a zaručuje použití vhodného kartáče na konkrétní materiál. Veškerá výroba probíhá za použití nejmodernějších technologii a vysokém důrazu na kvalitu finálního produktu. Více než 700 produktů je certifikováno značkou TÜV SÜD. Společnost OSBORN je držitelem certifikátu DIN EN ISO 9001:2008. Do výrobního programu společnosti OSBORN patří mimo jiné tyto produkty: úhlová bruska hrncové nebo radiální kartáče různých průměrů s možností výběru typu a síly drátu či vlákna strojní bruska radiální kartáče pro strojní brusky různých průměrů a možností výběru typu a síly drátu či vlákna vrtačka a přímá bruska radiální, štětkové a hrncové kartáče se stopkou pro vrtačky či přímé brusky různých průměrů a možností výběru typu a síly drátu či vlákna ruční kartáče ruční kartáče různých provedení s možností výběru typu a síly drátu speciální kartáče speciální kartáče různých provedení s možností výběru typu a síly drátu či vlákna Společnost SONNENFLEX Abrasives se již více než 55 let zabývá výrobou a vývojem brusných a řezných kotoučů, lamelových kotoučů a brusných hrnců pro opracování železných či nerezových materiálů. Kotouče a brusné hrnce jsou určeny pro úhlové brusky prům. 115-230 mm. Dále je dodávána řady řezných kotoučů pro stacionární či ruční pily prům. 300, 355 a 400 mm. Samozřejmostí je výroba dle evropské normy EN12413 a EN13473 či bezpečnostní normy oSa.

Tradiční německý výrobce upínací techniky a svěrek se 125-ti letou tradicí v oboru. Obrovskou výhodou je spolupráce s dceřinou společností BESSEY Präzisionstahl GmbH, která se zabývá výrobou kvalitních tažených a ušlechtilých ocelí. Produkty této společností jsou používány při výrobě upínací techniky společností BESSEY Tool. Je tedy zajištěna nejlepší kvalita vodících tyčí a ramen svěrek. V portfoliu společnosti BESSEY Tool naleznete svěrky pro lehké upínání, vysoce výkonné svěrky pro náročné použití, upínací prvky pro svářecí stoly a v neposlední řady široký sortiment nůžek na plech v různých kvalitách. Společnost HAWERA sídlící v Německu je předním evropským výrobcem vrtáků, mimo jiné i vrtáků do kovu v různých kvalitách provedení. V sortimentu společnosti HAWERA jsou vrtáky do kovu válcované, vybrušované, s povrchovou úpravou TiN či Co. V neposlední řadě jsou zde i děrovky HSS-BiMetal do kovu a plastů v široké škále průměrů. Profesionální ruční stroje firmy KEYANG patří mezi celosvětově uznávané produkty v oblasti ručního nářadí. Moderní výroba a vlastní vývojové středisko zaručují implementaci nejnovějších poznatků přímo do výroby. Za zmínku jistě stojí použití bezuhlíkových motorů, vývoj vlastních moderních převodovek strojů či použití nejmodernějších baterií u akku strojů. V sortimentu naleznete akku šroubováky, rázové utahováky, elektrické úhlové brusky či vrtačky. Pokud Vás sortiment některého z našich dodavatelů zaujal, rádi Vám poskytneme bližší informace včetně podrobných katalogů.