SOCIÁLNÍ SÍTĚ.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Sociální média pro eshopy: Hračka, nebo nové zisky?
Advertisements

HRAVĚ S INTERNETEM Jaroslav Sochora. ON-LINE HRY Poslední dobou stále stoupá trend online hraní, virtuální prostředí je stále více propracovanější a interaktivnější.
Sociální sítě Ondřej Herman.
Sociální sítě.
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_12_INOVACE_32_6TR_INF Autor: Mgr. David Ryška.
Instagram jako budoucí prodloužená ruka Facebooku? Filip Huněk Co očekávat od sociální sítě, kterou loni Facebook koupil za miliardu dolarů a lze ji vůbec.
Google spouští Vyhledávání v reálném čase globálně.
Název: Co nám hrozí na internetu
Regionální knihovna Karviná na Facebooku Praha listopad 2010.
!NÁSTRAHY INTERNETU! Kyberšikana sociální sítě
K čemu slouží facebook? Díky Facebooku můžete navázat kontakty s lidmi a sdílet s nimi své zážitky.
Maturitní předmět: ICT Jiří Láznička 6.A. Facebook sociální síť sloužící k propojení komunikace, sdílení dat mezi lidmi a zábavě největší sociální síť.
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
Využití internetu a sociálních sítí v lesní pedagogice Jiří Dolejší
Markéta Wolfová.  efektivní organizace záložek  sdílení zajímavých odkazů, dokumentů, obrázků, videí  označování a komentování materiálů.
Sociální sítě II Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_130_IT7 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika.
Sociální síť Sociální síť, zvaná též společenská síť, komunitní síť či komunita, anglicky social network, je propojená skupina lidí, kteří se navzájem.
Marek Vohradský.  komunitní server  profil – nový, Facebook, Twitter  zaměření na média(fotky, skladby, videa …)  a trendy(informace o celebritách)
Sociální sítě.
Sociální sítě I Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Facebook je rozsáhlý společenský webový systém sloužící hlavně k tvorbě sociálních sítí, komunikaci mezi uživateli, sdílení multimediálních dat, udržování.
 Facebook. Facebook vlétl na č eský internet doslova jako uragán. B ě hem velice krátké doby si tato komunitní sí ť vytvo ř ila statisíce fanoušk ů,
Název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ šablona III/2 autor výukového materiálu: Mgr. Jana Jiroušová, VM vytvořen: říjen.
 Sociální síť, komunita, mobilní aplikace  Sdílení, vytváření, čtení článků.
Helena Vorlová Kamasová silvie.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
 Podle řady nezávislých zdrojů se sociální sítě staly nejčastější aktivitou na internetu, čímž sesadily pornografii. A to je pravděpodobně jen začátek.
Vypracovala: Mgr. Hana Toflová Dne: ICT2/1/3/18.
SPORT & SOCIAL MEDIA Tomáš Hodboď
Sociální sítě Štěpán Hýža.
Zálohování fotografií
CO O FACEBOOKU (FB) NEVÍTE
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
Sociální sítě Sociální síť, je propojená skupina lidí, kteří se navzájem ovlivňují. Sociální síť není tvořena na základě zájmů, vazeb nebo z podobných.
Juščáková Anastázie 9.A. Co to je „Facebook“ ? je rozsáhlý společenský webový systém sloužící hlavně k tvorbě sociálních sítí, komunikaci mezi uživateli,
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Zábava na internetu Číslo DUM: III/2/VT/2/2/28 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
V YUŽÍVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SÍTÍ Loučková, Hrabinová, Jurášková.
TWITTER Sociální sít ě. Co to je TWITTER? Sociální síť Funguje na principu tzv.mikroblogu Vedle Facebooku patří k nejpopulárnějším sítím na světě Uživatelé.
 -největší server pro sdílení videí  -vznik 14.února 2005  -založil Chad Hurley,Steve Chen a Jawed Karim zaměstnanci PayPalu  -listopad 2006 koupil.
-umožňuje sílení fotografií a videí. -volně dostupná aplikace pro platformu: iOS (Apple), Android a Windows Phone 8 - Vytvořili ho Kevin Systrom a Mike.
Moderní nástroje komunikace a jejich využití Jiří Vanke Ondřej Čermák.
Přátelství a internet Lenka Hlavatá. Skype Skype je konečně opravdu dokonalý nástroj pro telefonování po internetu. Umožňuje bezplatně telefonovat z jednoho.
FACEBOOK. CO JE FACEBOOK? - společenský webový systém - komunikace mezi uživateli - přeložen do 68 jazyků -V roce 2010 vznikl americký film The Social.
KDYŽ SLOVA NESTAČÍ... DOPIS x Natálie Fialová Anna Hrdinová Gabriela Jordánová Lenka Phamová Anna Přítulová.
Číslo projektuOP VK Název projektuModerní škola Název školySoukromá střední škola podnikání a managementu, o.p.s. PředmětObčanská nauka (klíčová.
JAK LZE VYUŽÍVAT INTERNET - SABINA JANDÁČKOVÁ -. -KOMUNIKACE, SDÍLENÍ MULTIMEDIÁLNÍCH DAT, ZÁBAVA (HRY, APLIKACE) -ZAKLADATEL: MARK ZUCKERBERG -PŮVODNĚ.
Název školyZákladní škola praktická Rožnov pod Radhoštěm Číslo projektuCZ / / Číslo materiáluVY_32_INOVACE_235 AutorMgr. Romana Rybiařová.
EU peníze školám Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu Inovace školství Šablona - název Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Anotace Materiál je určen pro 1. ročník studijního oboru M/01 PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu Informační a komunikační technologie, inovuje.
Co je to Facebook? Facebook je rozsáhlý společenský webový systém sloužící hlavně: k tvorbě sociálních sítí komunikaci mezi uživateli sdílení multimediálních.
Formy komunikace na internetu. 1. Elektronická pošta -  Jeden z nejstarších způsobů komunikace na internetu  - odděluje v ové adrese.
VYTVOŘIL Jáchym Čihák.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
Internet,Historie,možnosti připojení,služby
Český Instagram Jaro května
Sociální sítě a jejich rizika Adéla Kotrlová
Facebook.
Sociální Sítě Plhák Šumperk 5.B.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
Musical.ly Sophinka, Betynka a Bíbinka
Youtube (Marek Haškovec)
Jak využít sociální média v komunikaci sportovních organizací
PROČ JSEM SI VYBRAL … Za týden to bude jeden rok od doby, kdy jsem se zaregistroval na facebook.Důvod proč jsem se na něj zaregristroval je takový: používám.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy
Informatika INTERNET ISŠ SEMILY Zpracoval: Vít Rutkovský
Jak lze využívat internet
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_21-09
Využití sociálních sítí v komunikaci organizace
Reklama na sociálních sítích
Transkript prezentace:

SOCIÁLNÍ SÍTĚ

Napsaly Háňa Evelína

YOUTUBE Je největší internetový server pro sdílení videí Založili ho: Chad Churley, Jawed Karim a Steve Chen Za určený počet odběratel můžete získat play button Nejodebíranější youtuber je dvaceti osmiletý Švéd Felix Arvid Ulf Kjellberg který má přezdívku PewDiePie, má 55 milionů Nejodebíranější slovenský youtuber je Daniel Sebastian Štrauch ten točí videa pod přezdívkou GogoManTV neboli Gogo, má asi 1,5 milionů odběratel

Play button YouTubeři dostávají za jejich počet odběratelů tvz. Play Button. Seznam play buttonů: Silver Play Button (Stříbrný Play Button) – dostávají ho za získání 100 000 odběratelů Golden Play Button (Zlatý Play Button) – dostávají ho za 1 000 000 odběratelů Diamond Play Button (Diamantový Play Button) – dostávají ho za 10 000 000 odběratelů Ruby Play Button (Rubínový Play Button) – dostávají ho za 50 000 000 odběratelů Emerald Play Button (Smaragdový Play Button) – dostávají ho za 100 000 000 odběratelů Copper Play Button (měďový Play Button) – dostávají ho za 500 000 000 odběratelů

Play buttony

Instagram Je největší internetový server pro sdílení fotek Založili ho Kevin Systrom a Mike Krieger Nejvíce sledujících/followerů má samotný instagram, má přibližně 15 milionů Za pouhých 11 měsíců dosáhl instagram 9 milionů uživatel, nyní instagram stále roste a aktivních uživatelů každou sekundu přibývají noví uživatelé

Instagram

Facebook Je rozsáhlý společenský systém sloužící hlavně k tvorbě sociálních sítí, komunikaci mezi uživateli, udržování vztahů a zábavy Založili ho: Dustin Moskovitz, Mark Zuckerberg, Eduardo Saverin, Andrew McCollum, Chris Hughes Facebook má přes 10 000 zaměstnanců Jeho cena je 500 miliard dolarů

Facebook

pinterest Je stránka pro sdílení obrázků Založil ho Zoltán Pinter Můžete se inspirovat sdílenými obrázky jiných uživatelů

Pinterest

Musical.ly Je aplikace pro sdílení hudebních videí Za určitý počet sledujících z cizí země můžete získat korunku Za získaná včerejší srdíčka můžete být v žebříčku 150 nejlepších „muserů“ ve vaší zemi nebo na celém světě, to ale jen s korunkou Nejvíc followerů mají dvojčata z Německa s přezdívkou Lisa and Lena které mají skoro 20 milionů followerů

Musical.ly

SNAPCHAT Snapchat slouží ke sdílení fotek či videí (s filtrami nebo bez) které za 24 hodin zmizí Založili ho Evan Spiegel, Bobby Murphy a Reggie Brown Snapchat se dřív jmenoval Picaboo

Snapchat

Wattpad Slouží ke čtení či psaní příběhů Založili ho Allen Lau a Ivan Yuen Z příběhů můžete vybrat úryvek textu, které můžete dát na barevné pozadí a následně sdílet jako citát

Wattpad

Twitter Slouží ke psaní tweetů které mají vyjadřovat co se vám honí hlavou nebo co cítíte Založili ho Jack Dorsey, Noah Glass, Biz Stone, Evan Williams Nejvíce followerů má Katy Perry která má 95 565 187 zato Twitter je až 9

Twitter

DĚKUJEME ZA POZORNOST - Háňa a Evelína