Ministerstvo průmyslu a obchodu

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Podpora meziobecní spolupráce
Advertisements

Podpora meziobecní spolupráce Aktuální stav realizace projektu Jaromír Jech Ředitel supervizor projektu.
Předsednictví ČR v Radě EU Gita Vašíčková Úřad vlády ČR Odbor koordinace evropských politik.
Veřejné projednání P olitiky územního rozvoje ČR 2008 a Vyhodnocení vlivů PÚR ČR 2008 na udržitelný rozvoj území (včetně Zprávy o uplatňování PÚR ČR 2006)
Obsahová stránka předsednictví ČR v Radě EU Ing. Marek Mora, náměstek místopředsedy vlády pro evropské záležitosti, Sekce pro evropské záležitosti Prezentace.
Vzdělávací a tréninkový program pro kariérové poradce.
DRMS Forum září 2009 DRMS FORUM 2009 Brno 7. září 2009.
14. jednání Monitorovacího výboru pro Operační program Průmysl a podnikání hotel Yasmin Praha 20. listopadu 2009 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
30. září 2014 Vodňany EVROPSKÁ ÚZEMNÍ SPOLUPRÁCE
Kontrola zboží dvojího použití - nové aspekty Ing. Svatopluk Leitgeb 10. listopadu 2009 © 2009 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
Setkání členů SPIS 13. června 2007 Sahara Café.
DOTACE PROJEKTY STUDIE SEMINÁŘE Komunitární programy Ústí nad Labem Ing. František Jochman Datum:
„Budování rozvojového partnerství za účelem posílení kapacity při plánování a realizaci programů v kraji Vysočina“
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR MONITOROVACÍ VÝBOR Praha 21. ledna 2015 Milada Hroňková.
CZEch Liaison Office CZELO MŠMT Národní informační centrum pro evropský výzkum (NICER) Správní rada CZELO reprezentanti zastoupených organizací České výzkumné.
11. setkání interních auditorů průmyslu 7. listopad 2014 Tomáš Pivoňka, Daniel Häusler.
Projekt sociálně-ekonomický rozvoj Hradce Kralové VNG-GST-projekt ve spolupráci měst Hradec Kralové (CZ) aArnhem (NL) Mezinárodní konference Praha, 16.
REFERENČNÍ RÁMEC PRO UDRŽITELNÁ EVROPSKÁ MĚSTA Bc. Iveta Baťalová Odbor rozvoje a strategie regionální politiky Ministerstvo pro místní rozvoj 4. srpna.
Valná hromada CACE Česká asociace konzultačních inženýrů Možnosti účasti členů CACE na projektech EBRD (založeno na oficiální návštěvě EBRD v.
RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
ČESKÉ INOVAČNÍ PARTNERSTVÍ Jaromír Volf.  sdružuje 68 zájmových společností a 5 regionálních Domů techniky, které pokrývají většinu oborů dle číselníku.
PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU. Co Vás dnes čeká? Představení realizátora a partnera projektu Představení projektu a jeho aktivit Možnosti mobilních technologií.
RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
Konsorcium eIFL v České republice Setkání účastníků konsorcia Prosinec 2002 Brno, Praha.
2 Regionální inovační strategie Jihomoravského kraje III. JUDr. Vladimír Gašpar, ředitel RRA JM, P ředseda představenstva ČARA INOVACE A.
Ing. Martin Kocourek ministr průmyslu a obchodu ZPĚT NA VRCHOL – INSTITUCE, INOVACE A INFRASTRUKTURA 20. listopadu 2012, Praha Pohled hospodářských a sociálních.
EUROPEAN REGIONAL DEVELOPMENT FUND Interreg IVC/ Interreg Europe – 6 May 2015, Prague INTERREG IVC Od INTERREG IVC k INTERREG EUROPE Alice Štollová| Národní.
Prezentace oboru Regionální rozvoj Katedra regionální a environmentální ekonomiky Ekonomická fakulta, VŠB - TU Ostrava.
Program EU pro zaměstnanost a sociální inovace (EaSI) Registrace 10:00 – 10:15 I. blok 10:15 – 11:00 Jitka Zukalová, MPSV, poradce EURES ČR Obsah: srovnání.
PaedDr. Pavla Břusková generální ředitelka a předsedkyně představenstva Agentura pro regionální rozvoj,a.s., Ostrava Inovační rozvoj regionů 2010 Žilina,
Aktuální výzvy z operačních programů. Integrovaný regionální operační program Srpen –silnice II. a III. tříd (průběžná výzva) –Provozní a animační náklady.
Konkurenceschopnost chemického průmyslu ČR Praha, 6. května 2010 © 2010 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
Zasedání uspořádané k oficiálnímu zahájení činnosti Českého centra pro mobilitu Datum konání: Místo konání: budova AV ČR, Národní 3, Praha.
Workshop na téma „Realizace politiky přípravy na stárnutí” Pořádaný v rámci projektu „Podpora sociálního začleňování na místní a regionální úrovni“ (reg.
1 Setkání těžařů TU – Frymburk Petr Rambousek, Česká geologická služba Mezinárodní akce a projekty na podporu Evropské surovinové iniciativy.
Představení podnikatelských aktivit v regionu. Kdo jsme: RHK Brno je samostatným právním subjektem v rámci sítě HK ČR. Byla zřízena na základě Zákona.
© NSZM ČR Národní síť Zdravých měst ČR Setkání Zdravých měst a realizátorů MA21 v Kraji Vysočina Jihlava, 12. ledna 2015.
Těžební unie Česká republika Setkání těžařů Brno, Hotel Myslivna, Novinky z evropské legislativy v roce 2014 David Póč.
Tvorba Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání pro ORP Veselí nad Moravou Ustavující setkání Řídícího výboru MAP,
Veřejné projednání P olitiky územního rozvoje ČR 2008 a Vyhodnocení vlivů PÚR ČR 2008 na udržitelný rozvoj území (včetně Zprávy o uplatňování PÚR ČR 2006)
SYSTÉM psychosociální intervenční služby „SPIS“ k zajištění úkolů ochrany obyvatelstva a krizové připravenosti zdravotnictví v České republice. Porada.
Akce: Workshop "Evropská podpora výzkumu v oblasti dopravy a možnosti zapojení subjektů České republiky v období 2016–2017" Datum: Místo: Kongresové.
Integrovaná strategie rozvoje území , Vrbátky.
Těžební unie Česká republika Setkání těžařů Tábor, 9. – Novinky z evropské legislativy (2. kvartál 2011) David Póč.
vynaloženou práci drobnou odměnu.
LETNÍ ŠKOLA MATERIÁLOVÉHO INŽENÝRSTVÍ
4. zasedání Výboru České republiky pro programy nadnárodní a meziregionální spolupráce března 2017Praha.
Sdružený seminář SPN Talentcentrum NIDV
Tvorba Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav
LABEL LABE – ELBE Adaptation to flood risk 2008 – 2012 V letech 2003 – 2006 byl v rámci OP INTERREG III B realizován projekt ELLA, který se na základě.
MPO – projekt REMIX Ing. Martin Vlastník, CSc., vedoucí oddělení politiky nerostných surovin 1. zasedání skupiny českých stakeholderů, Praha,
Interreg DANUBE Program nadnárodní spolupráce
Praha, 23. června 2016 Pavel Lukeš
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR, z.s.
WS s obchodníky Termíny spuštění nových služeb
Aktuální informace z Odboru regionální politiky MMR
vynaloženou práci drobnou odměnu.
1.1 a Urban – Rural Relations
Informace k plánovanému workshopu s řediteli/zástupci škol
Podpora žadatelů Alice Kovandová Ministerstvo pro místní rozvoj
Ustavující setkání Řídícího výboru MAP,
SEKCE OBRANNÉ POLITIKY A STRATEGIE MINISTERSTVA OBRANY
Revize BREF NAKLÁDÁNÍ S TĚŽEBNÍM ODPADEM – shrnutí procesu
Martin VLASTNÍK, vedoucí oddělení politiky nerostných surovin
Enterprise Europe Network: Výsledky a příprava období 2022+
MEZINÁRODNÍ OBCHOD Žádná země nevyrábí vše, zboží si země mezi sebou směňují, vzniká zahraniční (mezinárodní) obchod.
Workshop na téma „Realizace politiky přípravy na stárnutí”
Příprava BREF NAKLÁDÁNÍ S TĚŽEBNÍMI ODPADY – aktuální informace
Příprava BREF NAKLÁDÁNÍ S TĚŽEBNÍMI ODPADY – aktuální informace
Transkript prezentace:

Ministerstvo průmyslu a obchodu jako Project Partner evropského projektu Smart and Green Mining Regions of EU (REMIX) pořádá dne 30. května 2017 od 10 hod v budově Na Františku 32, Praha Pracovní setkání českých účastníků projektu (stakeholderů) 10:00 P. Lukeš (Ministerstvo pro místní rozvoj): Úvodní slovo koordinátora evropských projektů INTERREG v ČR 10:10 M. Vlastník (Ministerstvo průmyslu a obchodu): Představení projektu a informace ze zahajovacího pracovního setkání. 11:00 P. Kavina (Ministerstvo průmyslu a obchodu): Surovinová politika ČR v oblasti nerostných surovin a jejich zdrojů 11:30 D. Póč (Těžební unie): Mezinárodní spolupráce těžebních firem 11:50 přestávka na oběd 13:00 M. Vlastník (Ministerstvo průmyslu a obchodu): Příprava pracovního setkání projektu REMIX v Praze na začátku září a možnosti zapojení jednotlivých českých stakeholderů 13:20 Diskuze 14:30 Závěr pracovního setkání