Muž Hloupý

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Stroj času Sojková Aneta.
Advertisements

Svůj vs. jeho, její, jejich Fill in the blanks with the correct form of svůj or jeho/její/jejich, depending on whether the subject of the clause is the.
Kdo mě z pout mých 1. Kdo mě z pout mých ven vyvodí,
Vysvětlení … problematiky života.
ROZVÍJEJÍCÍ VĚTNÉ ČLENY
Počty v lásce chytrý muž + chytrá žena = románek
Zpracovala Jitka Ciprová
S e t k á n í To je on našeho srdce champion,ten který nás vždy svolá.
S e t k á n í To je on našeho srdce champion,ten který nás vždy svolá.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Chci abys přišla na oslavu,která se bude konat příští týden.Jsi zvána ke mne domů,mrkni se na snímky,kde se dozvíš podrobnosti. Už se na Tebe těším –Eva.
Zní, zní, zní Ref.: Zní, zní, zní hlas temný, tichý, zní, zní, zní, v poušti volání. Zní, zní, zní: „Zvažte své hříchy, ještě pozdě není, je čas pokání.“
VY_32_INOVACE_Čj-Ml 6.,7.19 Anotace: Prezentace obsahuje stručnou definici věty hlavní a vedlejší, kterou vždy dokládá na příkladech. V závěru je cvičení,
Život vždycky stál a stojí a bude stát za to,aby byl dožit
Přírodní katastrofy.
ŽIVOTODÁRNÁ KAPALINA CHEMIE TÉMA: Koloběh vody v přírodě,
ŽIVOT PO ČTYŘICÍTCE A DÁL … VĚTŠINA LIDÍ OBYČEJNĚ VŮBEC NEVÍ, CO S TÍM, KDYŽ JE JIM PŘES 40 A NAJEDNOU MAJÍ NEČEKANOU SVOBODU A VŠE STÁLE FUNGUJE AMERICKÉ.
3.června 2012 Na náměstí je nás deset, osm pionýrů a dva turisté z Nepomuku.
Malá srandička pro “3. věk” …, *** když se blížime k šedesátce anebo jsme se přes ni již přehoupli!
Bůh rozdával, a takhle to dopadlo.
... jednotné evropské číslo tísňového volaní 112
1. Přišel na zem konat dílo spásy a lidem bídným s láskou pomáhal,
Přišel na zem 1. Přišel na zem konat dílo spásy a lidem bídným s láskou pomáhal ke svobodě zval zotročené hříchem, můj Pán. Světem šel a lidskou nesl.
Minulá noc noc Minulá noc noc Ležím, začínám na Tebe myslet a čekám na Tebe. Jak se náhle přiblížíš k mojí posteli, toužím, abych Tě co nejdřív mohla.
Ne že by se mi líbily rozhovory v takovýchto momentech
JAN WERICH CITÁTY S KAPKOU HUMORU A S PÍSNIČKOU.
Judo Judo je styl japonského bojového umění a velmi rozšířený úponový sport. Judo, celý název Kodokan Judo, vzniklo z několika škol džiu-džitsu které vyučovaly.
Verše a rýmy.
Zní, zní, zní Ref. Zní, zní, zní hlas temný, tichý, zní, zní, zní, v poušti volání. Zní, zní, zní: „Zvažte své hříchy, ještě pozdě není, je čas pokání.“
Láska na první pohled? Zní to sice romanticky, ale to se pouze setkají dva nadržení a nepříliš vybíraví lidé.
MILUJI TĚ MILUJI TĚ PANE, MILUJI TĚ MNOHEM VÍC,
1. Své víry základ založím na samém Kristu Ježíši. Jen s ním se mohu odvážit před Boží právo postavit. Ve skále, Kristu, zakládám a jiný základ podobá.
1. Noc v širý už padá kraj a slunce v mraků dál zapadlo zvečera, A hvězdný padá třpyt, že šťastni můžem být, vypráví důvěra, a hvězdný padá třpyt, že šťastni.
ČÍNSKÉ PŘÍSLOVÍ.
Dračáci uvádí, prezentaci se jménem, Rozdíly! Více srandovních věcí na
CIRKUS PŘEČTĚTE SI POZORNĚ POVÍDKU. Ráno na zelené louce za městem ještě nic nebylo. Rostla tam jen tráva, kterou nikdo nesekal. Když ale šel Jirka.
Kdo mě z pout mých ven vyvodí, kdo ta pouta odstraní
Byl jednou jeden pán a ten měl jenom jednu dceru. Byli moc chudí.
ZVĚTRÁVÁNÍ Vítek Urban listopad 2004 prima.
Prvouka 3. ročník ZŠ „Neživá příroda“
Tento program je vytvořen nezávislými spolupracovníky projektu OpenEconomy za účelem maximalizace příjmů jednotlivých uživatelů, kteří se rozhodli k účasti.
OB 21-VVP-HUM-CJL- PAV-M-022. VYPRAVOVÁNÍ Vypravování - zachycuje děj, příběh, o kterém jsme četli, slyšeli, kterého jsme byli svědky nebo jej sami prožili.
Zemský povrch dotváří vnější činitelé
Vyjádření příčiny a důsledku. Příčina (spojka PROTOŽE) Petr byl sám doma, protože jeho rodiče šli do divadla. Proč byl Petr sám doma? Protože jeho rodiče.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Eva Bartošová Název DUM: VY_32_Inovace_6.3.4 příslovce Název sady: Český jazyk 7. ročník Číslo projektu:
OB 21-VVP-HUM-CJL- PAV-L VYPRAVOVÁNÍ Vypravování - zachycuje děj, příběh, o kterém jsme četli, slyšeli, kterého jsme byli svědky nebo jej sami.
Muž Hloupý 1.Muž hloupý stavěl dům svůj na písku, muž hloupý stavěl dům svůj na písku, muž hloupý stavěl dům svůj na písku, když náhle přišel déšť R:
Ptáci.
VY_32_Inovace_ Věty jednočlenné a dvojčlenné
Název školy Téma Název DUM Popis Ročník třída Autor
presents: Human and his wonder
-Jistě velmi oblíbený prostředek ke sdělování informací kamarádům BEZPLATNĚ. -Většina mladých lidí již viber v telefonu stažený mají, ale pro ty co ne…..:D.
Betty Bojovnice Anna Binderová Třída:5.B Škola:Hluchák.
Autoři: Fojtík David Sobotka David
Vy_32_Inovace_43_Synonyma a slova protikladná
EKOLOGICKÝ PŘÍRODOPIS Tématický celek: NEŽIVÁ PŘÍRODA
Minulý týden jsem v televizi viděla pořad,
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
Příchod Slovanů, praotec Čech.
A je to pravda Pravda o mužích. A je to pravda Pravda o mužích.
Vypracovala Daniela Kubů ZŠ a MŠ Malý Újezd
Název školy: Dětský domov, Základní škola praktická, Praktická škola a Školní jídelna, Dlažkovice 1, příspěvková organizace Třebívlice Autor:
Život vždycky stál a stojí a bude stát za to,aby byl dožit
Základní škola a Mateřská škola Mlečice, příspěvková organizace Autor:
Moudra střední generace.
Bůh rozdával, a takhle to dopadlo.
ANTONYMA 7.třída ZŠ Polešovice Eva Andrýsková.
Český jazyk a literatura 3. ročník
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/
Transkript prezentace:

Muž Hloupý 1.Muž hloupý stavěl dům svůj na písku, muž hloupý stavěl dům svůj na písku, muž hloupý stavěl dům svůj na písku, když náhle přišel déšť R: Déšť padal a voda stoupala, déšť padal a voda stoupala, déšť padal a voda stoupala a dům se rozsypal. 2. Muž chytrý stavěl dům svůj na skále, muž chytrý stavěl dům svůj na skále, muž chytrý stavěl dům svůj na skále až náhle přišel déšť. R: Déšť padala a voda stoupala, déšť padal a voda stoupala, déšť padal a voda stoupala a dům stál pevně dál.