Letní tábor samostatně realizovaný Vedoucí DPP, DPČ 5021 Ostatní osobní výdaje Školení vedoucích 5167 zaměstnancem, DPČ,DPP organizace jinak 5169 Pojištění.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
POPIS AREÁLU Ubytování představuje 12 rodinných dvojdomků vždy se sedmi 2 až 3 lůžkovými byty přístupnými vchodem situovaným do středu areálu. Každý byt.
Advertisements

Finanční řízení projektu Seminář pro žadatele k oblasti podpory 1.5 OP VK.
Projekt č. 4 Mediální a osvětové nástroje kultivace lidských zdrojů
AZYLOVÉHO CENTRA A STARTOVACÍCH BYTŮ PETROVICE, PRAHA 10 ul. JAKOBIHO
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Finanční aspekty projektů šablon.
E-Česko 2006 Státní informační a komunikační politika Praha Vladimír Mlynář.
Daňová evidence příjmů a výdajů
FINANCOVÁNÍ ŠKOLSTVÍ.
Personální informační systém
Prekérní pracovněprávní vztahy větší flexibilita na úkor zaměstnanců Jaromíra Kotíková VÚPSV.
Seminář o využití dobrovolníků v knihovnách Pořadatelé: Národní knihovna ČR, SKIP ČR, Knihovna Kroměřížska Místo konání: Knihovna Kroměřížska 7. – 8. 6.
BENEFITY PRAHA Lesy České republiky, s.p.
PRAHA PRO AFRIKU Projekt podpory rozvoje města a venkova v Etiopii.
Soustava veřejných rozpočtů II.
Dotace Robert Šedivec. obsah Co vám nabízíme = EUGA Aktuální příležitosti Konkrétní příklady.
Způsobilé výdaje poskytovatelů sociálních služeb pro Individuální projekt Pardubického kraje na sociální služby.
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
Zaměstnanecký benefit
(2) Doporučení odboru prevence kriminality Ministerstva vnitra k realizaci vybraných projektů prevence kriminality na místní úrovni.
ICT VE ŠKOLE LIDSKÉ ZDROJE listopad 2006 (c) Radek Maca.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Účetnictví Ročník: 2.
Řízení personální činnosti personálním útvarem
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_245.
TECHNICKÝ ÚSEK HOTELU Náplň vedoucích pracovníků
Spotřebitel a maloobchodní prodejna. Maloobchod  Poslední článek distribučního řetězce  Zahrnuje služby pro domácnosti.
1 Zaměstnavatelé a zaměstnanci I.. 2 Zaměstnanec – příjmy ze závislé činnosti příjmy ze současného nebo dřívějšího pracovněprávního, služebního nebo členského.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Pracovní jednání k problematice prevence kriminality.
3 díl FO a Daňová evidence
Naklady a jejich členění
RKC Regionální konzultační centra Vykazování nákladů Romana Žáková.
PODPORA SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ V RÁMCI OPZ – VÝZVA Č. 03_15_015 Veronika Pokorná, MPSV Praha,
PROVÁDĚNÉ KONTROLY PLNĚNÍ PODMÍNEK ROZHODNUTÍ Úřad vlády České republiky Odbor právní a kontrolní.
Specifická pravidla VÝZVA Č. 6 IROP – REŽIJNÍ VÝDAJE MAS Mgr. Helena Kosová , Jince.
DANĚ a jak na ně. daň odvody do veřejných rozpočtů (státu a obce) odvody do veřejných rozpočtů (státu a obce) daň: přímá z příjmů z příjmů z nemovitostí,
Odborný seminář o označování majetku pomocí tzv. syntetické DNA BRNO 2015 Forenzní identifikační označování předmětů proti krádeži Projekt MVČR a obecních.
Marketingová komunikace prostřednictvím umění Korporátní image.
Materiál je určen pro 4. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Doprava a přeprava, inovuje výuku použitím multimediálních pomůcek.
Co je program Mládež v akci? Největší evropský grantový program na podporu NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ.
Základní předpoklady úspěšného projektu do OP VK Aleš Vlk MŠMT,
Informativní schůzka – dotace v oblasti dobrovolnické služby Ministerstvo vnitra.
Alfa Human Service Alfa Human Service, I INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Přátelská školka CZ.1.07/1.2.00/ Výměna.
Anotace Materiál je určen pro 1. a 2. ročník studijního oboru PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu EKONOMIKA DOPRAVY, inovuje výuku použitím multimediálních.
Kritéria pro zvyšování nenárokových složek platu pedagogů v roce 2009 Nenárokové složky platu - osobní příplatek (§ 131 ZP) - osobní příplatek (§ 131 ZP)
Informativní schůzka – dotace v oblasti dobrovolnické služby Ministerstvo vnitra.
Zásady MA21 a Zdraví 21 Jana Böhmová Zásady MA21 a Zdraví 21 Zásady Zastupitelstva Kraje Vysočina pro poskytování dotací na podporu naplňování.
Podpora dětí a mladých dospělých v Dětském domově Radost a jejich příprava na vstup do samostatného života Daniel Walbröl mezinárodní konferencE v rámci.
Forenzní identifikační označování předmětů proti krádeži
Finanční část. Seminář pro žadatele, výzvy Předaplikační výzkum a Předaplikační výzkum pro ITI.
Instruktážní porada OBPPK k neinvestičním dotacím PRAHA
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Zdravý kraj Vysočina Zdravý Kraj Vysočina.
Zaměstnanecký benefit
Rozpočet obce.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
PROJEKTOVÝ MANAGEMENT VE SPORTU
Opakování – pracovní list
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Kalkulace ceny zájezdu
Způsob vedení a evidence v podnikatelské činnosti
DAŇOVÁ EVIDENCE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marie Hovorková. Dostupné z Metodického portálu ISSN
ZAHRANIČNÍ EXKURZE Jaro 2012.
Způsob vedení a evidence v podnikatelské činnosti
Spolupráce průvodce cestovního ruchu s cestovní kanceláří
RP04-18 Podpora ekologických aktivit v kraji Zlín,
Vykazování dat v rámci poskytování sociálních služeb
Benefity.
FINANCOVÁNÍ INOVACÍ Odpočet na podporu výzkumu a vývoje
mise EGYPT KDY: – KDE: PENZION U ŠPIČÁKU
PROVÁDĚNÉ KONTROLY PLNĚNÍ PODMÍNEK ROZHODNUTÍ
Transkript prezentace:

Letní tábor samostatně realizovaný Vedoucí DPP, DPČ 5021 Ostatní osobní výdaje Školení vedoucích 5167 zaměstnancem, DPČ,DPP organizace jinak 5169 Pojištění 5163 Služby peněžních ústavů Doprava, vstupy, ubytování 5169 Nákup ostatních služeb Fixy, skládačky, desinfekce 5139 Materiál jinde nezařazený Odměny v soutěžích 5194 Věcné dary Lékárnička 5133 Zdravotnický materiál Mobil, stůl, židle 5137 DHDM co je ≤40 tis. a užití víc jak 1 rok Telefonní karta 5162 Telekomunikační služby

Vzdělávání veřejnosti realizované samostatně Tužky, reklamní materiál, letáky 5139 Materiál jinde nezařazený Smlouvy s přednášejícími DPP, DPČ 5021 Ostatní osobní výdaje Návrh + tisk letáků Reportáže v rozhlase 5169 Nákup ostatních služeb Pronájem místnosti 5164 Nájemné bez služeb 5173 Cestovné pro osoby vykonávající pro organizaci závislou činnost Informační tabule 5137 DHDM co je ≤40 tis. a užití víc jak 1 rok

Domovník Mentor: DPP, DPČ 5021 Ostatní osobní výdaje Zaměstnanci v pracovním poměru 5011, 5031, 5032, 5424 Školení domovníků, SUPERVIZE 5167 Služby školení a vzdělávání pro potřeby organizace Pojištění odpovědnosti 5163 Služby peněžních ústavů Monterky, rukavice 5134 Prádlo, oděv, obuv Zázemí: stůl, židle, nářadí DHDM co je ≤40 tis. a užití víc jak 1 rok Telefonní karta 5162 Telekomunikační služby Dezinfekce 5139 Nákup materiálu

Forenzní značení kol Forenzní značící sada, samolepky, UV sprej Nákup metodiky (ne vytváření) 5139 Nákup materiálu jinde nezařazený Návrh + tisk letáků, samolepek, evidenčních lístků Evidence v místním registru 5169 Nákup ostatních služeb Identifikační set, UV lampa, fotoaparát 5137 DHDM co je ≤40 tis. a užití víc jak 1 rok

Asistent prevence kriminality Mentor: DPP, DPČ 5021 Ostatní osobní výdaje APK 5011, 5031, 5032, 5424 Zaměstnanci v pracovním poměru Vstupní školení, příprava pro APK 5167 Služby školení a vzdělávání pro potřeby organizace Vstupní školení, příprava pro mentora 5167 mentor zaměstnancem, DPČ,DPP organizace jinak 5169 Supervize + příprava 5169 Nákup ostatních služeb Bunda, obuv 5134 Prádlo, oděv, obuv Telefonní karta 5162 Telekomunikační služby Pojištění odpovědnosti 5163 Služby peněžních ústavů