Projekt „Podpora odborného vzdělávání zaměstnanců“ Královéhradecký kraj CZ.1.04/1.1.00/C

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Rejstřík škol a školských zařízení Seminář pro ředitele škol zřizovaných LK.
Advertisements

Konference Transformace a deinstitucionalizace sociálních služeb a Hradec Králové Národní centrum podpory transformace sociálních služeb.
Rozvojové programy pro VVŠ 8. února Rozvojové programy VVŠ Rozvojové programy 2012 Požadavky vysokých škol v centralizovaných projektech → finanční.
ZDROJE FINANCOVÁNÍ MAJETKU Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marie Hovorková. Dostupné z Metodického portálu
„ MNOHO LIDÍ SE DOSTALO D Á L, NEŽ MOHLI, PROTOŽE SI O NICH NĚKDO JINÝ MYSLEL, ŽE MOHOU.“ Centrum pro sluchově postižené Hodonínsko, o.p.s.
DOTACE PROJEKTY STUDIE SEMINÁŘE Podpora odborného vzdělávání zaměstnanců II – POVEZ II „Praktické příklady pro jednotlivé typy žadatelů“
Obecně prospěšná společnost pro Český ráj působí v Českém ráji od roku 2003, a to na území zahrnující centrální část Českého ráje a od roku 2006 působí.
Předpoklady poskytnutí dotace Společný technický sekretariát Drážďany.
Obsah prezentace 1. Zhodnocení roku 2015: - příjmy, - výdaje, - celkem. 2. Srovnání s minulými lety: - celkem 2008 – ukazatele, rozpočtový výsledek,
Střednědobé plány krajů, sítě sociálních služeb a přechod financování sociálních služeb na kraje Konference Financování sociálních služeb pro města a obce.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování RVPPK Praha Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Ing. Eva Zmeškalová Název šablonyVY_32_INOVACE UCE Název DUMuUCE S Stupeň a typ.
Seminář pro žadatele o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor regionálního rozvoje.
Zdravotnictví v KHK PharmDr. Jana Třešňáková členka rady s gescí za oblast zdravotnictví.
Česká společnost pro rozvoj lidských zdrojů Lublaňská 57/5 | Praha 2 | | T | F | |
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_ INOVACE _ 18 Jméno autora: Mgr. Marcela Chalúpková Datum: listopad 2012 Ročník: 8. Vzdělávací.
PRVNÍ KARIÉRA Stipendijní programy ČUS Ing. Pavel Benda Generální ředitel ekonomických agend ČUS.
Téma 1. Charakteristika finančního řízení 1. Cíle finančního řízení 2. Hlavní oblasti finančního managementu 3. Finanční rozhodování podniku 4. Finanční.
Zajištění závazků 1 Hradec Králové Datum CZECH SALES ACADEMY Hradec Králové – VOŠ a SOŠ s.r.o. Hradecká 1151, Hradec Králové.
Odd ě lení ekonomiky a kontroly, OSV, KÚ JMK.  Rozhodnutí Evropské komise ze dne č. 2012/21/EU  Zákon č. 108/2006 Sb., o sociálních slu ž.
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ MĚSTEC KRÁLOVÉ, T. G. MASARYKA 4 Pracovní právo.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY CENTRUM PRIMÁRNÍ PREVENCE SEMIRAMIS o.s. Mgr. Simona Krajíčková.
CzechInvest. Investice Finanční podpora investic % 25 % 2015.
Rozpočet přímých NIV na rok 2014 Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 3. dubna 2014 KÚ Liberec.
Financování služeb sociální prevence z ESF Brno, 20. března 2012.
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ MĚSTEC KRÁLOVÉ T.G. MASARYKA 4 Ekonomika podniku.
Přeshraniční spolupráce ČR – Bavorsko v rámci Cíle 3 v letech Tento projekt je spolufinancován z prostředků EU.
Dotační příležitosti obcí AUTOR: Bc. Zdeněk Tarant.
DUM - Digitální Učební Materiál Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
VÝKON REGIONÁLNÍCH FUNKCÍ V ROCE 2016
Úvod do projektového řízení
Služby I. Z á k l a d n í š k o l a Z r u č n a d S á z a v o u
VÝKON REGIONÁLNÍCH FUNKCÍ V ROCE 2016
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu Škola pro 21. století
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Návrhy opatření na podporu slaďování rodinného a pracovního života
Rozpočet přímých NIV na rok 2013
Název školy ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Finanční část Praha, 25. července 2017.
Vznik pracovního poměru
Financování přímých NIV
22 / 9 / 2010.
Digitální učební materiál
Průběh čerpání - Šablony pro SŠ/VOŠ I..
Odměňování zaměstnanců
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ MĚSTEC KRÁLOVÉ, T. G
Vzdělávání.
Informace o změnách metodiky dotačního řízení Konference primární prevence rizikového chování Praha, Matouš Korbel.
Jak na strategické plánování v MŠ a ZŠ Přehled o dotací
Vzdělávací projekt v prostředí příspěvkové organizace kraje
Zdroje financování majetku - PASIVA
DOTAČNÍ PŘÍLEŽITOSTI PRO ŠKOLY
Název projektu: Moderní škola
Rozpočet přímých NIV Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 13. prosince 2017 Liberec.
Setkání kariérových poradců
Řízení podnikových procesů od A do Z
Role sociální práce ve vztahu k výkonu veřejného opatrovnictví Hradec Králové Workshop je pořádán v rámci projektu Systémová podpora sociální.
Institucionální program pro veřejné vysoké školy pro rok 2017
Ing. Stanislava Správková
Výroční zpráva o stavu podnikání v Ústeckém kraji za rok 2017
ÚVODEM… PORADA ŘEDITELŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ ZŘIZOVANÝCH LIBERECKÝM KRAJEM 12. prosince 2018 I Liberec.
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Implementace Krajského akčního plánu rozvoje vzdělávání v Královéhradeckém kraji I –
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ 2. května 2018 Tato akce je.
Kontrola a hodnocení předložených žádostí o NFP
Josef Bernard, Renata Mikešová
Družstvo CZECH SALES ACADEMY Hradec Králové – VOŠ a SOŠ s.r.o.
ROZPOČET PŘÍMÝCH NEINVESTIČNÍCH VÝDAJŮ NA ROK 2019
HOSPODAŘENÍ , Rada ÚŽFG AV ČR, v.v.i.
Transkript prezentace:

Projekt „Podpora odborného vzdělávání zaměstnanců“ Královéhradecký kraj CZ.1.04/1.1.00/C

Rozpočet pro Královéhradecký kraj Okres Kč (v tis.) Hradec Králové Jičín Náchod Rychnov nad Kněžnou Trutnov Celkem kraj celkem za kraj projekt administruje 12 pracovníků 2

Stav čerpání k k z přiděleného rozpočtu zazávazkováno v podepsaných dohodách 94% finančních prostředků - srovnání procentního podílu finančních prostředků požadovaných ve schválených žádostech na kurzovné a mzdy 59% kurzovné, 41% mzdy 3

Stav žádostí (aktivit) k Procentní podíl schválených a zamítnutých žádostí 4

Oblast vzdělávání Požadované prostředky ve schválených žádostech na kurzovné – procentní podíl Počet aktivit – procentní podíl - Procentní podíl výše požadovaných prostředků a počtu aktivit ve schválených žádostech z hlediska oblasti vzdělávání je srovnatelný. 5

Oblast vzdělávání Počet školených – procentní podílPrůměr kurzovného na osobu - Na oblast IT, kde je požadováno nejvíc finančních prostředků (31%), připadá pouze 20% z celkového počtu školených - Z hlediska průměrné ceny kurzovného patří k nejdražším školení v oblasti lean managementu a IT. - Oblast „Ostatní“ zahrnuje aktivity z oborů sociální služby, právo a legislativa, finance,…. Zejména školení v prvních dvou jmenovaných oborech patří k nejlevnějším. 6

Podpořené firmy a osoby -celkem za kraj k podpořeno v uzavřených dohodách 217 firem - podpořeno osob (bez opakování) Počty podpořených firem v okresech Počty podpořených osob v okresech 7

Podpořené firmy – KH kraj TOP 10 zaměstnavatelů dle výše schválených finančních prostředků: 8 ASSA ABLOY Czech & Slovakia s.r.o.Tyco Electronics EC Trutnov, s.r.o.ŠKODA AUTO a. s.Ammann Czech Republic a.s.Bühler Motor s.r.o.Magna Exteriors & Interiors (Bohemia) s.r.o.Kasper KOVO, s.r.o.Mesa Parts s.r.o.TSS, spol. s r.o.JUTA a.s.