Jak to všechno začalo?. Začalo to v roce 2011 s původní myšlenkou: „Budou to jen takové odlehčené lekce malování, nic složitého, jen prázdninová zábava“

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Čas Karel Kovář.
Advertisements

Ježíšův dar lidstvu (Z pohledu vědy) Ježišová smrť Z pohľadu vedy.
Trojčlenka Ing. Kamila Kočová
Spotřeba vody v naší škole za rok 2005
Kamarádi :o) :o).
RODINA Rodina je někdo komu se můžete se vším svěřit, věřit mu a který nám vždy pomůže.
ČLOVĚK A JEHO SVĚT ORIENTACE V ČASE Jana Štadlerová ZŠ Věšín.
Věděli jste, že je nemožné si olíznout jazykem vlastní loket ?
Den Země Dvaadvacátého dubna lidé na celém světě opět oslaví Den Země - svátek naší modré planety. Svátek to není příliš starý, daly mu vzniknout studentské.
Vytvořil: Robert Kunesch
VY_32_INOVACE_02 - RYCHLOST
Využití znalostí ze zkoušek ECDL v projektovém dnu.
Kolik atomů 238U obsahuje 1 mg čistého uranu?
IV. Řešení úloh v testech Scio z matematiky
Slovní úlohy řešené TROJČLENKOU
Trojčlenka Prezentace je zaměřená na procvičování slovních úloh řešených trojčlenkou. Obsahuje 6 řešených příkladů i s obrázky. © Eva Černá Autor © Mgr.
VY_32_INOVACE_ 02_ Lidé a čas
5. Přednáška funkce BRVKA Johann P.G.L. Dirichlet (1805 – 1859)
III. Řešení úloh v testech Scio z matematiky
Use mouse or space bar to advance slides Možná se k Vám také dostala po internetu prezentace, jejímž obsahem je sdělení, že 27. srpna krátce po půlnoci.
Zatmění slunce Sluneční zatmění může vzniknout jen jestliže je Měsíc v novu.Proč ale nevzniká při každém novu?Je to tím,že rovina dráhy Měsíce není totožná.
Výukový program: Obchodní akademie Název programu: Dlouhodobý majetek - kapacita Vypracoval : Ing. Jana Šustrová Projekt Anglicky v odborných předmětech,
Jakou máme spotřebu elektrické energie? (zadání projektu)
Přímá a nepřímá úměrnost
MÝMA OČIMA Summer Camp / jazykový tábor Pavel Dvořák student tercie.
Základy finanční matematiky
Itálie 2010 Lyžařský výcvikový kurz se Standou a Milanem (ck Atlantika)
Gymnázium a obchodní akademie Chodov Smetanova 738, Chodov Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Euroškola Strakonice SOŠ s.r.o. 1 Zahraniční stáže pravidelné 8-týdenní odborné stáže v *****hotelu Maximilian v bavorském Bad Griesbach.
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Aritmetický průměr v úlohách. V rodině Novákových se spotřebovalo v lednu 15 m 3 vody, v únoru 14 m 3 vody a v březnu 19 m 3 vody. Naměřené hodnoty zapiš.
Darek Matwikow Jan Jelínek
Slova se slabikou ny, ný Mgr. Vladimíra Mikulášková ZŠ Jenišovice VY_32_INOVACE_189.
Auta na elektriku  2011.
Připravily: Aneta Brabencová Kristýna Nachtigalová
Bláznivá fakta Kdyby jsi křičel 8 roků, 7 měsíců a 6 dnů, vyprodukoval bys tolik energie, že bys s ní mohl ohřát šálek kávy.
Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa Tyršova VY_52_INOVACE_173_rychlost-příklady Vytvořil: Jana Slaboňová Základní škola Dr. Miroslava Tyrše, Česká Lípa,
Troj č lenka Ing. Kamila Kočová Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
Přechod snímků automaticky Zapni zvuk hudba Billyho Vaughna Wonderland by night vytvořeno v PowerPoint 2007.
Elektrárna Dětmarovice Elektrárna Dětmarovice Elektrárna Dětmarovice postavena v r a svým výkonem 800 MW je nejvýkonnější elektrárnou spalující.
M. Danihlíková E. Martinková. 1. třída Do první třídy jsme přišli jako malé, roztomilé a hlavně natěšené dětičky. Jenže jsme ještě netušili co nás čeká.
VÝZNAM VODY PRO ČLOVĚKA…
Ž ivot v č el Zdroje: O v č eli č kách V č ely musí opoušt ě t své komfortní a bezpe č né hnízdo v dob ě rojení, mnohem č ast ě ji ale.
Slovní úlohy – procvičování 1. 6) Z odlitku byly zhotoveny tři součástky. Na první byla spotřebována polovina odlitku, na druhou dvě třetiny zbytku a.
Trocha historie na úvod začalo to v 90. letech zálibou několika nadšenců pro hlavolamy, kvízy a matematické hádanky 2004 vznik Muzea zábavného poznávání.
U příkladů, kde se vyskytují procenta, rozlišujeme tři základní veličiny: - základ (100%)... z - procentovou část... č - počet procent... p První dvě.
Název školyZŠ Elementária s.r.o Adresa školyJesenická 11, Plzeň Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/ Číslo DUMu VY_32_INOVACE_ Předmět 8.ROČNÍK.
Výpočet potřeby zaměstnanců Pracovní list Zpracoval Ing. Jan Weiser.
Číslo projektu MŠMT: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_0 2 _05_úvod do fyziky Název školy: ZŠ, PŠ a MŠ Česká Lípa, Moskevská 679,
Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Jihlava Šablona 32 VY_32_INOVACE_072.MAT.01 Hospodářské výpočty 2 – Trojčlenka.
Změny, které přináší vyhláška č.269/2015 Ing. Stanislav Adamík Ostrava
VZDĚLÁVACÍ MATERIÁL kód:
ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Martin Havlena
Autor: Andrea Kolářová
Trojčlenka Ing. Kamila Kočová
Trojčlenka Ing. Kamila Kočová
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Prezentace Alexandra Průšová
Projekt Karmelka: Školní kiosek
CO VŠECHNO VÍM O HODINÁCH
VY_32_INOVACE_F7-001 FYZIKA 7.ROČNÍK RYCHLOST Název školy
Výpočet potřeby zaměstnanců
Číslo π (pí) Archimedes (cca 250 př. Kr.)
Obvody a obsahy – prověření 2
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, příspěvková organizace
Moje prázdniny Markéta Školová.
Populační růst.
Otáčení Země kolem své osy
Výstavba „Multisportovního centra“ březen – duben 2019
Číslo π (pí) Archimedes (cca 250 př. Kr.)
Transkript prezentace:

Jak to všechno začalo?

Začalo to v roce 2011 s původní myšlenkou: „Budou to jen takové odlehčené lekce malování, nic složitého, jen prázdninová zábava“ První prázdninové kurzy olejomalby 10 dnů, celkem 20 lekcí po 4 malířích, tj 80 osob, 70 pláten A4 Aby bylo vidět, co má vzniknout po lekci, poprvé jsem přinesla i vlastní obrázky, teď už je nenosím, namalovaných je tu dost

Zájem byl veliký, a tak začaly pravidelné kurzy olejomalby Všední dny + víkendy, 4 měsíce v roce 2011 a 4 v roce 2012, 5 lekcí za měsíc, tj. Celkem 40 lekcí po 5 malířích, tj 200 osob, 180 pláten A4

… a tak by mohly výpočty pokračovat až do dneška, jen s tím, že přibyla pondělní „Škola s Bárou“

Trochu statistických dat, co jste všechno vytvořili, spotřebovali…

Celkem jsme již odmalovali 308 lekcí, tj 770 hodin, tj 32 celých dní, tj 96 pracovních dní

Pomalovali jste 1572 pláten ve formátu 30 x 21cm, 15 pláten se vejde do 1m2, tj. 105 m2. Pro srovnání - Sixtinská kaple – strop má 520 m2 – máme 1/5 Sixtinské kaple hotovou Když je postavíme na sebe, vytvoříme věž 7x vyšší než je Petřínská rozhledna.

Terpentýn, na lekci cca 5 dcl, tj. při počtu 308 lekci je 154 l. Tj. průměrná spotřeba piva v Čechách na 1 osobu/rok. Stejné množství vody je schopen vypít velbloud za 15minut

1 lekce 2,5hod stání, tj 375 spálených kcal/jedinec/lekci, tj. jako kdybyste ujeli 17km na kole

Celkem 9450 spotřebovaných kJ/lekce, tj. energie potřebná k vytápění centra InGarden na celé 2 hod.

Také hodinka smíchu vám pomůže od 200 kalorií…smějete-li se s námi celou lekci spálíte 500 kalorií Lekce olejomalby s Bárou jsou prokazatelně doporučovány 11 z 10 dietology

Jak bude všechno pokračovat, uvidíme při další vernisáži. Teď je ale jisté, že všichni, kdo chodí na lekce Olejomalby s Bárou vědí, že tráva roste od spodu nahoru, když má být světlo musí být stín, a že nejlepší pohled na svět je okem malíře. Vaše Bára