Liberecký kraj. Geografie -Počet obyvatel: Rozloha: km 2 Liberecký kraj leží na samém severu Čech. Po Praze je druhým nejmenším krajem.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ALLPACK s.r.o. Volgogradská 17/ Liberec 9
Advertisements

PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI
Kompletní sortiment injektážních zařízení, příslušenství, výrobků a materiálů pro technologie tlakových injektáží.
Záznam o praxi vykonávané od do Vypracovala : Monika Veselská.
Znojemská revitalizační společnost
Přehled KONKURENCE.
Záložní zdroje napájení pro ISP (Jak zálohujeme v RPSnet)
Projekční a architektonická kancelář Stavební a obchodní společnost
2 Palomino  Sociální podnik Palomino je nová služba zřízená Diakonií ČCE – střediskem ve Valašském Meziříčí.  Cílem sociálního podniku je, kromě poskytování.
Radiofrekvenční řízení budov
Stavebniny Dobrý den jmenuji se Tomáš Bejbl a vítám Vás na prezentaci naší nové firmy. Naše firma se jmenuje STAVTOBE.
Solární Střešní solární elektrárna Informace pro investory.
Vypracoval: David Polcar
Daniela Tutaková, Liliana Kuželková
Liberecký kraj.
Liberecký kraj. Liberecký kraj Mapa ČR Mapa kraje.
Společnost E-metro s.r.o. prezentuje. Čím se zabýváme? Vytvořeni Wi-Fi síti v pražském metru Proč? 1.Velmi slabé pokryti mobilního internetu 2.Není žádný.
Vypracovala:Eliška Hlínová 8.t ř ída Dne: Pokra č uj na další stránku Konec prezentace.
Středočeský kraj.
Miroslav Smyčka Portfolio činností.
DOPRAVA Nenahraditelná složka hospodářství každé země – brzdí nebo urychluje ekonomický rozvoj. Poloha uprostřed Evropy – ČR je křižovatkou transevropských.
rozloha:106,1 km 2 počet obyvatel: krajské město(počet obyvatel):Liberec( obyvatel) nejvyšší bod:Vrchol Ještědu (1012 m. n m.) nejnižší.
SEMINÁŘ Možnosti podpory podnikatelského sektoru a jeho dalšího rozvoje v Libereckém kraji Příprava projektu vědecko technického parku v Liberci Mgr. Tomáš.
Doprava a spoje Skončíme také tak? také tak? Pro automobilovou dopravu je důležité dobře zaparkovat.
Požadavky KOMA-Servis na absolventy pro obor hydrauliky Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH OBORŮ“ Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH.
LIBERECKÝ KRAJ.
Mgr. Jakub Karásek ZŠ Liberec, Na Výběžku 118, p. o. Vytvořeno: prosinec 2012 EU peníze školám CZ 1.07./1.4.00/ PRŮMYSL ČESKÉ REPUBLIKY 9. třída.
Česká republika Hlavní město Praha
CATE 2001 – Brno, 9. května 2001 Bezpečnost a ochrana informací Pavel Věchet, IBM Česká republika, spol. s r.o.
Josef Vondruška - truhlářství §Firma byla založena v roce Naše výroba není sériová, ale specializuje se na zakázkovou výrobu dveří, oken, schodišť.
Společnost Eurotel pro státní správu. 2 Silný partner pro veřejnou správu ›Společnost Eurotel poskytuje dlouhodobě všem zákazníkům profesionální servis.
Liberecký kraj - procvičování
Zkušenosti KOMA-Servis s absolventy pro obor hydrauliky Seminá ř „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAM Ů STROJNÍCH OBOR Ů “ Seminá ř „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAM.
Eurotel Internet. Vyberte si připojení k internetu přesně podle svých potřeb! Získáte: Neomezený přístup za paušál Připojení vhodné i pro bezpečný přístup.
Wifi, LAN a internet v elekt. drátech Počítačové sítě naší školy.
Domov (bydlení).
DTZ Liberec VÁŠ DODAVATEL TECHNOLOGICKÝCH ZAŘÍZENÍ
 Společnost EuroJaP Slovakia s.r.o. je exkluzivním partnerem belgické výrobní společnosti BOPLAN bvba pro prodej, instalace, návrhy řešení a komplexní.
Prezentace společnosti PROFI REGAL s.r.o. Pro XXII. Valné shromáždění Sdružení tajemníků městských a obecních úřadů ČR 23. – 25. října 2011.
Logistický proces ve firmě Petr Hobža – Strážnické brambůrky SAP Business One Pavel Rumplík Obchodní ředitel.
POKART spol. s r.o. provozovna: POKART spol. s r.o. Holešovská Holešov.
Mezinárodní přeprava a spedice Transport Międzynarodowy i Spedycja.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu LOGISTIKA A OBSLUŽNÉ SYSTÉMY. Inovuje výuku použitím multimediálních.
PENAX – Petr Sýba s.r.o. Pavel Kopecký
A PLIKACE OZE NA SPŠ A VOŠ, P ÍSEK, K ARLA Č APKA 402 Ing. Jiří Uhlík Ing. Miroslav Paul.
Výrobky chráněny užitným vzorem v CZ, AT a DE.
Materiály pro účastníky pilotních kurzů konaných v rámci realizace projektu SOVA SYSTEMS Č.R., spol. s r.o. Brno „Vyšší úroveň dalšího vzdělávání v klíčových.
MM – system s.r.o. MM - system s.r.o Prezentace společnosti.
Stredocesky kraj. Pivovar Rakovník Pivovar vyrábí klasickou českou technologií od roku 1454 pivo značky Bakalář. Nabízíme druhy piva: Bakalář světlý ležák,
OLOMOUC. Geografie Rozloha:10 337ha Počet obyvatel (k ): Poloha zeměpisné souřadnice středu města: 49°45´ severní zeměpisné šířky 17°15´
NÁZEV ŠKOLY: Speciální základní škola, Chlumec nad Cidlinou, Smetanova 123 AUTOR: Šárka Doležalová NÁZEV: VY_32_INOVACE_36_Liberecký kraj TEMA: Zeměpis.
Název školy: ZŠ NETVOŘICE, OKRES BENEŠOV Autor: Mgr. Pavla Zrzavecká Datum: Název: VY_32_INOVACE_06_ZEMĚPIS Téma: Hlavní město Praha Ročník:
Olomoucký kraj. ELZACO spol s.r.o. Naše společnost byla založena počátkem roku 1991 s cílem podnikat v elektrotechnických oborech. Sídlem společnosti.
Úspěšnou firmu tvoří kvalifikovaní zaměstnanci Hradec Králové EA Hotel Tereziánský dvůr
Název školy: ZŠ NETVOŘICE, OKRES BENEŠOV Autor: Mgr. Pavla Zrzavecká Datum: Název: VY_32_INOVACE_20_ZEMĚPIS Téma: Moravskoslezský kraj Ročník:
KOMPLEXNÍ ENERGETICKÁ ŘEŠENÍ PRO VŠECHNY
kcnlacjkAaklvnmxdlkvm vlkmcl mk,.
Radiofrekvenční řízení budov
Chytrý Jihomoravský kraj ?
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Mgr. Michal Oblouk.
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Vlastějovice, okres Kutná Hora AUTOR: Mgr. Olga Sýsová NÁZEV: VY 32 INOVACE 09 ČLOVĚK A JEHO SVĚT-Vlastivěda.
POKART spol. s r.o. provozovna: POKART spol. s r.o. Holešovská 1677
Název školy: ZŠ Pardubice - Spořilov
Název školy: ZŠ NETVOŘICE, OKRES BENEŠOV Autor: Mgr. Pavla Zrzavecká
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov
KNAUF INSULATION spol. s r. o
Autorizovaný servis pro:
4D přístup k integraci ve veřejné dopravě
Transkript prezentace:

Liberecký kraj

Geografie -Počet obyvatel: Rozloha: km 2 Liberecký kraj leží na samém severu Čech. Po Praze je druhým nejmenším krajem Česka. Liberecký kraj jako vyšší územní samosprávný celek byl vytvořen v roce Sídlem a zároveň největším městem kraje je Liberec.

Hospodářství Silniční doprava je zastoupena rychlostmí komunikací R35 Liberec – Turnov. Zajímavostí je někdejší vojenské letiště v Hradčanech u Mimoně. Od roku 2009 je v kraji zaveden dopravní systém IDOL.

ZOO LIBEREC Liberecká ZOO je nejstarší v ČR, byla založena již v roce Raritou jsou bílí tygři, kteří jsou v České republice k vidění pouze v liberecké ZOO. Pouze v ZOO Liberec můžete spatřit největší chovnou skupinu šimpanzů v České republice. Kromě šimpanzů chová zoologická zahrada v Liberci největší chovnou skupinu nahura modrého.

Průmysl LAIRD TECHNOLOGIES s.r.o -výroba komponentů pro elektrotechnický průmysl (počítače, mobilní telefony...). LVZ GEA a.s. -vzduchotechnika a klimatizace KATYS spol. s r. o. -truhlářství a výroba nábytku BIPO, společnost s. r. o. -ochranné povlaky sedadel automobilů TechnoBank, s.r.o. -vývoj a výroba technologického, kovového nábytku a průmyslového vybavení

BWS Liberec, spol. s r.o. Plastová okna a hliníková okna. BWS Liberec, spol. s r.o. Projekce, výroba a montáž zimních zahrad. Dále dodáváme venkovní a vnitřní parapety. Síťky proti hmyzu, vnitřní žaluzie a venkovní rolety.

ČSAD Liberec, a.s. Provozujeme autobusovou, nepravidelnou, zájezdovou dopravu, reklamu na autobusech, jízdní řády. Nabízíme nákladní dopravu, celní deklaraci, transport, přepravu zásilek, spedice, skladování, logistiku, servis, pneuservis.

a-net Liberec, s.r.o. Poskytujeme rychlé a levné bezdrátové připojení k internetu pro domácnosti i firmy na Liberecku s rychlostí až 10 Mbit. Koplexní servis od přeměření signálu až po instalaci. Nově i ve Frýdlantsku a Jablonecku. Provozujeme free wifi hospoty v Liberci.

AUTOGARANT LIBEREC Náš autobazar nabízí denně více jak 200 vozů. Každý den nové vozy na prodej. Financování dle Vašich možností až na 72 měs., GE MONEY, CCB leasing, sporoservis, výkup, komisní prodej, protiúčet, profesionální přístup k prodeji.

Avex Liberec, s.r.o. Velkoobchodní a maloobchodní prodej barev, laků, sanačních hmot, potřeb pro malíře, ochranných pracovních oděvů a pomůcek. Provozujeme kolorovací centrum. Nabízíme široký sortiment. Specializace na Primalex a Caparol.

EVROPA realitní kancelář LIBEREC P rodej a pronájem bytů, domů, chat, pozemků a nebyt. prostor a veškerý servis s tímto spojený.

Media Liberec, s.r.o. Projekty a realizace kompletních systémů GRACO nanášení a stříkání barev, laků, lepidel, tmelů. Zastoupení GRACO pro ČR, prodej a servis na stříkací zařízení, čerpadla a pistole GRACO pro strojírenství, truhláře a stavebníky.

A-SaP Liberec Poskytujeme kompletní služby při realizaci a rekonstrukci vaší střechy, tesařství, pokrývačství a klempířství. Dále montujeme střešní okna a solární panely. Provádíme výškové práce za pomocí horolezecké techniky.