Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Josef Vondruška - truhlářství §Firma byla založena v roce 1990. Naše výroba není sériová, ale specializuje se na zakázkovou výrobu dveří, oken, schodišť.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Josef Vondruška - truhlářství §Firma byla založena v roce 1990. Naše výroba není sériová, ale specializuje se na zakázkovou výrobu dveří, oken, schodišť."— Transkript prezentace:

1 Josef Vondruška - truhlářství §Firma byla založena v roce 1990. Naše výroba není sériová, ale specializuje se na zakázkovou výrobu dveří, oken, schodišť a nábytku dle požadavku zákazníka.

2

3

4

5 Josef Vondruška - truhlářství §Reference: §- dodávky oken a dveří do rodinných domů v Rakousku §- dveře do zámku Chotoviny §- kompletní dodávky dveří a samonosných schodišť do rodinných domů v Praze,Táboře §-výkladce a vnitřní vybavení prodejny Kosmetiky v Písku §- dubová vrata do Jízdárny na Pražském hradě §Pokud máte zájem,můžeme Vám zaslat prospekt. §Kontakt: §tel.+fax:381 591 078 §e-mail: §j.vondruska@centrum.cz


Stáhnout ppt "Josef Vondruška - truhlářství §Firma byla založena v roce 1990. Naše výroba není sériová, ale specializuje se na zakázkovou výrobu dveří, oken, schodišť."

Podobné prezentace


Reklamy Google