VENKOVSKÁ TRŽNICE III. Projekt pro 13. kolo výzvy Programu rozvoje venkova Opatření IV.2.1. Realizace projektů spolupráce.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VENKOVSKÁ TRŽNICE Informační systém pro zvýšení akceschopnosti venkovanů - 12 partnerských MAS - 2 projekty spolupráce (Opatření IV.2.1., PRV ČR)
Advertisements

Teorie regionálního rozvoje 2: Rozvojové faktory, indikátory a jejich měření Teorie regionálního rozvoje 2: Rozvojové faktory, indikátory a jejich měření.
Podpora plánování rozvoje sociálních služeb formou založení odborných partnerství CZ.1.04/3.1.03/
Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi D.R.A.K., o.s.
Závěrečná konference: „ INDIVIDUÁLNÍHO PROJEKTU MĚSTA CHEBU NA ZMĚNU SITUACE SOCIÁLNĚ VYLOUČENÝCH OBYVATEL MĚSTA, ZEJMÉNA OBYVATEL SÍDLIŠTĚ ZLATÝ VRCH“
OČIMA ŽEN Projekt OČIMA ŽEN je podpořen z programu „Fondu pro nestátní neziskové organizace“. Program „Fond pro nestátní neziskové organizace“, jež je.
Spolu si pomáháme, společně se vzděláváme aneb místně zakotvené učení v praxi Závěrečné setkání škol -ŠUŽ - Praha dne Projekt - Úprava okolí.
Obecně prospěšná společnost pro Český ráj působí v Českém ráji od roku 2003, a to na území zahrnující centrální část Českého ráje a od roku 2006 působí.
PROJEKT „ AGENT“ Registrační číslo projektu: CZ.1.07./2.4.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
. Partnerství na venkově v Libereckém kraji 2004 – 06:  Leader + (1 MAS),  Leader ČR (5 MAS) 2007 – 13:  PRV – osa IV (6 MAS)  – op. III.4.1 (2.
Program rozvoje Ústeckého kraje Obsah prezentace Představení PRÚK účel zpracování struktura PRÚK struktura priorit a opatření indikátory.
Projekt Informační a vzdělávací portál Libereckého kraje I CZ.1.07/1.1.00/ I Školení pro uživatele portálu.
Střednědobé plány krajů, sítě sociálních služeb a přechod financování sociálních služeb na kraje Konference Financování sociálních služeb pro města a obce.
Kulatý stůl II. Nový Šaldorf-Sedlešovice MAS jako nástroj spolupráce obcí pro efektivní chod úřadů.
Představení projektu „Zvyšování kvality základního vzdělávání na území ORP Otrokovice“ Reg. č. CZ.1.07/1.1.00/
STRATEGIE SPOLUPRÁCE OBCÍ MAS BYSTŘIČKA PROJEKT SDRUŽENÍ MÍSTNÍCH SAMOSPRÁV „MAS JAKO NÁSTROJ SPOLUPRÁCE PRO EFEKTIVNÍ CHOD ÚŘADŮ“
- vše pro úspěšný nábor nových řidičů 1 REGIONÁLNÍ SEKTOROVÁ DOHODA ÚSTECKÝ KRAJ v oblasti autodopravy, výchovy a vzdělávání.
Pomozme lidem učit se a uplatnit se PLUUS RNDr. Vladimír Krajčík, Ph.D. Vysoká škola podnikání, a.s. Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a.
PORADENSKÉ CENTRUM PRO VENKOV PRACOVIŠTĚ DUBÁ. NOSITEL PROJEKTU: Společnost pro Jizerské hory o.p.s. PARTNEŘI PROJEKTU: - Liberecký kraj - Správa ochrany.
Strategické dokumenty, řízení, plánování a směřování Jihočeského kraje Ing. Luboš Průcha vedoucí oddělení regionálního rozvoje KÚ JčK.
INTERREG V-A AT-CZ Listopad 2015 Informace pro Pracovní skupinu/regionální kolegium pro cestovní ruch při RSK JMK.
Role dobrovolných svazků obcí (DSO) v ČR při centrálním zadávání 1 Ing. Lukáš Vlček starosta města Pacova předseda Regionální komise Svazu měst a obcí.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Motivační seminář projektu Motivační seminář projektu „Motivace žáků ke studiu technických předmětů“
SCLLD LAG Podralsko Zpracování SCLLD bylo podpořeno z Operačního programu Technická pomoc Registrační číslo projektu: CZ.1.08/3.2.00/ Strategie.
Ustavující zasedání Řídícího výboru MAP Tanvaldsko Tvorba Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání na území ORP Tanvald.
Název školy : Základní škola Nový Kostel, okres Cheb Autor : Pavla Smrčková Název materiálu : VY _32_INOVACE_ČESKÝ JAZYK PRO 2.ROČNÍK_07_MĚSÍCE,ROČNÍ OBDOBÍ.
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ PLZEŇSKÉHO KRAJE Aktuální informace.
Příprava Libereckého kraje na období Odbor regionálního rozvoje a evropských projektů KÚ LK
Národní koordinační mechanismus pátrání po pohřešovaných dětech …..rychlé a úspěšné nalezení pohřešovaných dětí.
Zdravé město J I L E M N I C E Fórum, 11. dubna 2013.
MÍSTNÍ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ ORP Náměšť nad Oslavou
Program meziregionální spolupráce INTERREG EUROPE
Plánování rozvoje sociálních služeb Ústecký kraj
Postup aktualizace Regionálního akčního plánu Zlínského kraje Ing
Venkovská tržnice III - mezinárodní projekt spolupráce: MAS Region Pošembeří, Krajina Srdce, Lužnice, Nepomucko, Sokolovsko, Nad Orlicí a MAS.
Sada 1 MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
Vytvoření jednotného systému v oblasti finanční gramotnosti a prevence předlužení na úrovni územních samosprávných celků F I N G R A M.
Úřad práce České republiky
Regionální politika Mgr. Oldřich Hájek.
Členská schůze MAS Nepomuk,
Opatření k jednodušší a rychlejší administraci projektů
SEMINÁŘ AKTIVNĚ S BESIPEM
MAP Trutnovsko , Havlovice
Od analýz ke koordinaci sociálních služeb v Děčíně
METODIKA ZAVÁDĚNÍ UIS NA JINÝCH UNIVERZITÁCH
Hlavní město praha a integrace cizinců
Od analýz ke koordinaci sociálních služeb v Děčíně
Projekt „Vazby národní politiky ČR a EU se zaměřením na politiku HSÚS“
Univerzitní město Olomouc
TÉMA: Počítačové systémy
NÁZORY, POTŘEBY A OČEKÁVÁNÍ MAS PRO OBDOBÍ
IKI jako prostředek pro komunikaci mezi VS a občany Pavel Parma
Národní Technická Knihovna
AKTUALIZACE REGIONÁLNÍ INOVAČNÍ STRATEGIE ZLÍNSKÉHO KRAJE
ČINNOST UNO OK V OBDOBÍ 2014+
MODERNIZACE ODBORNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ
Úvod do regionu Ing. Vlastimil Veselý.
Základní informace o programu
Regionální informace jako přidaná hodnota katalogu krajské knihovny
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Ustavující setkání Řídícího výboru MAP,
Zdravý kraj Vysočina Marta Vencovská
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola Trhové Sviny
MAP rozvoje vzdělávání v SO ORP Neratovice
Tento projekt je spolufinancován EU: CZ /0.0/0.0/17_047/
Projekt „Plánování sociálních služeb v Plzeňském kraji“
v kontextu změn a potřeb moderního trhu práce
(Zasedací místnost MAS Království – Jestřebí hory, o.p.s., Úpice)
Výměna dobré praxe v rámci projektu „Domovník-preventista“
Transkript prezentace:

VENKOVSKÁ TRŽNICE III. Projekt pro 13. kolo výzvy Programu rozvoje venkova Opatření IV.2.1. Realizace projektů spolupráce

1.MAS svatého Jana z Nepomuku, o.s. 2.OS MAS Krajina srdce 3.NAD ORLICÍ, o.p.s. 4.Podchlumí o.s. 5.Region Pošembeří o.p.s. 6.MAS Lužnice, o.s. 7.MAS VLTAVA, o.s. VENKOVSKÁ TRŽNICE III. Partneři projektu

VENKOVSKÁ TRŽNICE III. Cíl projektu Posilování vlastní akceschopnosti zapojených venkovských území. Inovace a rozšíření informačního systému Venkovská tržnice II. informačního systému(IS) Venkovské tržnice Akceschopnost vnímáme jako lepší využívání místního potenciálu – zdrojů.Toho bude dosaženo prostřednictvím informačního systému (IS) Venkovské tržnice, který umožní: - zlepšit využití internetu pro řešení místních problémů a potřeb, - zintensivnit zapojování obyvatel do akcí zaměřených na lepší zhodnocování místních zdrojů a podporovat jejich vzájemnou spolupráci, - zlepšit informovanost obyvatel a prezentovat příklady dobré praxe využití internetu pro rozvoj území.

VENKOVSKÁ TRŽNICE III. Popis projektu Informační systém Venkovská tržnice se sestává z: Softwarové podoby informačního systému obsahující katalog ziskových a neziskových subjektů Informačních míst Sítě informačních vitrín Tištěných letáků s návodem jak obsluhovat IS Tištěných katalogů ziskových a neziskových subjektů Sítě regionálních koordinátorů a místních administrátorů

VENKOVSKÁ TRŽNICE III. Časový harmonogram Předpokládaná doba realizace projektu: únor 2012 – prosinec 2012 Nábor a vyškolení tazatelů (sběračů) v terénu: únor - březen 2012 Oslovení podnikatelských subjektů a NNO pro zpracování do databáze IS: březen – květen 2012 Zpracování a tvorba databází: březen – červenec 2012 Instalace vitrín: červenec – listopad 2012 Příprava, tisk a distribuce katalogů: červenec – listopad 2012 Tisk a distribuce letáků s návodem jak obsluhovat IS: září – listopad 2012 Zajištění kontaktního místa: září – listopad 2012 Spuštění softwarové podoby IS: září - listopad 2012

VENKOVSKÁ TRŽNICE III. Výstupy projektu pro Region Pošembeří, o.p.s. Informační systém – softwarové vybavení Venkovská tržnice III. Informační místo v kanceláři sloužící jako konzultační místo pro uživatele Venkovská tržnice III. a k podpoře regionálních administrátorů 37 ks informačních vitrín instalovaných v obcích ks tištěných katalogů podnikatelských a neziskových subjektů Databáze zahrnujících 500 podnikatelských subjektů a 130 neziskových subjektů ks tištěných letáků s návodem na používání IS

Vitrína pro obce Katalog

Děkujeme za pozornost Region Pošembeří o.p.s. Hradešín Český Brod Petra Ištvániková Regionální koordinátor MAS Pošembeří