Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Název školy : Základní škola Nový Kostel, okres Cheb Autor : Pavla Smrčková Název materiálu : VY _32_INOVACE_ČESKÝ JAZYK PRO 2.ROČNÍK_07_MĚSÍCE,ROČNÍ OBDOBÍ.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Název školy : Základní škola Nový Kostel, okres Cheb Autor : Pavla Smrčková Název materiálu : VY _32_INOVACE_ČESKÝ JAZYK PRO 2.ROČNÍK_07_MĚSÍCE,ROČNÍ OBDOBÍ."— Transkript prezentace:

1 Název školy : Základní škola Nový Kostel, okres Cheb Autor : Pavla Smrčková Název materiálu : VY _32_INOVACE_ČESKÝ JAZYK PRO 2.ROČNÍK_07_MĚSÍCE,ROČNÍ OBDOBÍ Téma : NÁZVY MĚSÍCŮ,ROČNÍ OBDOBÍ Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/21.2737 Anotace : Prezentace slouží k procvičování názvu měsíců v roce

2 Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec

3 JARO - Březen Duben Květen LÉTO - Červen Červenec Srpen PODZIM - Září Říjen Listopad ZIMA - Prosinec Leden Únor

4 První měsíc v roce je ……………………. Poslední měsíc v roce je …………………………….. Školní rok začíná v měsíci ………………………….. Školní rok končí v měsíci ……………………………. Prázdninové měsíce jsou …………………………... Čtyři roční období jsou ………………………………….

5 První měsíc v roce je leden. Poslední měsíc v roce je prosinec. Školní rok začíná v měsíci září. Školní rok končí v měsíci červnu. Prázdninové měsíce jsou červenec a srpen. Čtyři roční období jsou jaro, léto,podzim, zima.


Stáhnout ppt "Název školy : Základní škola Nový Kostel, okres Cheb Autor : Pavla Smrčková Název materiálu : VY _32_INOVACE_ČESKÝ JAZYK PRO 2.ROČNÍK_07_MĚSÍCE,ROČNÍ OBDOBÍ."

Podobné prezentace


Reklamy Google