Téma: DOTAČNÍ FOND LIBERECKÉHO KRAJE Dotační fond Libereckého kraje OBLAST PODPORY 4B - TĚLOVÝCHOVA A SPORT.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PF02-14 Podprogram na podporu obnovy venkova pro rok 2014
Advertisements

Ing. Karel Havlíček – ředitel odboru příspěvkových programů
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Občanské vybavení a služby Program rozvoje venkova ČR OSA III.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Finanční aspekty projektů šablon.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2012.
Postup při podání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2012.
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Obnova a rozvoj vesnic Přerov, Hotel Fit Program rozvoje.
Systém podpory sportu ve městě OTROKOVICE SETKÁNÍ SE ZÁSTUPCI SPORTOVNÍCH ORGANIZACÍ Citius – Altius – Fortius rychle – výše - silněji.
GRANTOVÝ SYSTÉM MČ Praha 21 ZMĚNY ŽÁDOST VYÚČTOVÁNÍ ÚJEZD NAD LESY 7. LEDNA 2012.
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
1 Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST října 2008 Mgr. Kateřina Bučková.
Investiční projekty. Vymezení žadatele-příjemce podpory Podnikatelské subjekty Podnikatelské subjekty  právnické osoby se sídlem nebo působností ve schváleném.
Postup pro podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011.
Praktický postup přípravy projektů Internetizace knihoven na krajích Michal Šperling Euredis, a. s. Dne:
SROP Vyplňování formuláře ISPROFIN Liberec, Helena Kubíčková Sekretariát Regionální rady NUTS II Severovýchod.
1 Povinné přílohy přikládané k žádosti 1.Čestné prohlášení o bezdlužnosti 1.Čestné prohlášení o bezdlužnosti 2. Rozpočet akce 2. Rozpočet akce 3. Podklady.
1 Formální náležitosti žádosti. 2 Podání žádosti konec příjmu žádostí: , 17:00 hod. konec příjmu žádostí: , 17:00 hod. osobně žadatel.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2015.
Program Iniciativy Společenství INTERREG IIIA Česká republika – Svobodný stát Bavorsko 2004 – 2006 ŽÁDOST O PODPORU Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2015.
Povinné přílohy žádosti pro 4. výzvu k předkládání projektů v JPD 2 Mgr. Jakub Benda Magistrát hl. m. Prahy Odbor zahraničních vztahů a fondů EU Oddělení.
Grantové programy Odboru školství, mládeže a sportu KrÚ pro rok 2008: Sportoviště 2008 Jednorázové akce 2008.
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
 ELEKTRONICKÁ ŽÁDOST ELZA Speciální verze pro 2. kolo výzvy → ke stažení na webových stránkách Plzeňského kraje.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011.
Zásady kraje Vysočina pro poskytování dotací na podporu naplňování a propagace principů místní Agendy 21 a ZDRAVÍ 21 v kraji Vysočina.
1 Národní rozvojový program mobility pro všechny 7. dubna 2016 Oddělení investic MŠMT Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7,
OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Obecné informace Projektová část Ústí nad Labem, 11. února 2009.
Dotační program Podpora veřejně účelných aktivit seniorských a proseniorských organizací s celostátní působností Workshop Realizace politiky přípravy na.
Téma: DOTACE LIBERECKÉHO KRAJE OBLAST SPORTU A TĚLOVÝCHOVY 2015 – 57 mil. Kč, 2016 – 55 mil. Kč Dotační programy PŘÍMÉ PODPORY z rozpočtu LK (2015 – 12.
Téma: GRANTOVÝ FOND LIBERECKÉHO KRAJE KURZ FINANČNÍ ŘÍZENÍ ŠKOLY v rámci projektu ZVYŠOVÁNÍ KOMPETENCÍ VEDOUCÍCH PRACOVNÍKŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Podpora oprav domovních olověných rozvodů.
Postup pro podání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011 Oblast školství.
Téma: DOTAČNÍ FOND LIBERECKÉHO KRAJE Seminář k podprogramům Dotačního fondu Libereckého kraje – PROGRAM Č. 3 – Program resortu zdravotnictví, tělovýchovy.
12. listopadu 2008Ing. Petra Zlámalová I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Oblast podpory 2.3 Lidské zdroje ve výzkumu a vývoji Výzva.
DOTAČNÍ FOND LIBERECKÉHO KRAJE Program č PRAVIDELNÁ ČINNOST SPORTOVNÍCH A TĚLOVÝCHOVNÝCH ORGANIZACÍ.
Metodická porada – Program prevence kriminality na rok Krajský úřad Libereckého kraje.
Září 2008Ing. Luboš Dobiáš INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Oblast podpory 1.1 Oblast podpory 1.2 Oblast podpory 1.3 Výzvy k předkládání žádostí Individuálních.
Postup pro podání žádosti o poskytnutí peněžních prostředků z rozpočtu SMO na rok 2017.
Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí
Rozpočet přímých NIV Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 9. prosince 2014 Liberec.
Postup při podání žádosti o poskytnutí peněžních prostředků z rozpočtu SMO „Program na podporu vzdělávání a talentmanagementu v oblasti technických.
Program rozvoje venkova 2014 – 2020 LEADER
Vyúčtování projektů nestátních neziskových organizací za rok 2016
■■ ■■ Zlínský kraj Program RP18-17 na úpravu lyžařských běžeckých tras ve Zlínském kraji Katarína KOŇAŘÍKOVÁ Odbor strategického rozvoje kraje.
Výzva OP VVV 02_16_032 Budování kapacit pro rozvoj škol II.
Dotační program Podpora včelařství 2016 Krok za krokem
maximální spoluúčast kraje 70 % příjem žádostí –
Program MŠMT VIII v roce 2017
Informace o výzvě pro školy
Dotační program Podpora včelařství 2015 Krok za krokem
7. Přednáška do předmětu Projektový management ve sportu FSpS MU
Workshop Realizace politiky přípravy na stárnutí, Brno, 15. října 2015
Program RP04-17 Podpora ekologických aktivit v kraji Zlín, leden 2017
Webová prezentace Libereckého kraje
Setkání regionálních výrobců
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Mezinárodní mobilita výzkumných pracovníků – MSCA -IF Praha, 25. července 2017.
Besip Zlínského kraje Zlín,
PROGRAMY PŘÍMÉ PODPORY V ROCE 2017
Dotace Olomouckého kraje v roce 2017
RESORT ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A ZAMĚSTNANOSTI
Odkaz na webové stránky města : ostrava
Podání žádosti o dotaci na rok 2017
SMĚRNICE RADY KRAJE Č. 2/2008 K SYSTÉMU PŘÍPRAVY A REALIZACE PROJEKTŮ KRAJE A ORGANIZACÍ ZŘIZOVANÝCH ČI ZAKLÁDANÝCH KRAJEM SPOLUFINANCOVANÝCH Z FONDŮ EU.
Úvod: Pro rok 2018 vyčleněno ,- Kč
RP04-18 Podpora ekologických aktivit v kraji Zlín,
Besip Zlínského kraje Zlín,
V rámci Operačního programu Zaměstnanost
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Transkript prezentace:

Téma: DOTAČNÍ FOND LIBERECKÉHO KRAJE Dotační fond Libereckého kraje OBLAST PODPORY 4B - TĚLOVÝCHOVA A SPORT

4.20 Údržba, provoz a nájem sportovních zařízení Magdalena Unčovská - Lavická 4.21 Pravidelná činnost sportovních a tělovýchovných organizací Lucie Matoušková 4.22 Sport handicapovaných Magdalena Unčovská - Lavická 4.23 Sportovní akce Magdalena Unčovská - Lavická

4.23 – Sportovní akce  celkový objem ,- Kč  minimální dotace ,- Kč  maximální dotace ,- Kč  maximální spoluúčast kraje 70 %  příjem žádostí – (14:00 hod.)  žadatel právnické osoby (NNO, obce, PO) a podnikající fyzické osoby (OSVČ)  způsobilé výdaje neinvestiční  podpora realizace sportovních akcí na území Libereckého kraje

4.23 – Sportovní akce  počet žádostí2 žádosti Neziskové subjekty působící v oblasti sportu a tělovýchovy, které sdružují oddíly, odbory či svazy bez právní subjektivity -počet sdružených oddílů, odborů, svazů do počtu 1 – 8 vč. 2 ž. -počet sdružených oddílů, odborů, svazů do počtu 9 – 12vč. 3 ž. -počet sdružených oddílů, odborů, svazů do počtu 13-výše 4 ž.  povinné přílohy -vytištěné potvrzení o elektronickém odeslání žádosti -čestné prohlášení o počtu sdružených oddílů bez vlastní právní subjektivity (předkládají pouze subjekty, které sdružují 9 a více oddílů s různým sportovním zaměřením)

4.23 – Sportovní akce  Účel projektu vždy musí být: REALIZACE……….., přičemž místo teček bude doplněn název akce, na kterou je žádost o poskytnutí dotace předkládána. v případě vyplnění jiného účelu bude žádost vyřazena z dalšího hodnocení. (Bude doslovně uvedeno ve smlouvě)  Výstupy parametrů projektu -Počet aktivních účastníků akce -Osoba (měrná jednotka) -Číslo (hodnota parametru) dokládá se při vyúčtování dotace!

4.20 – Údržba, provoz a nájem sportovních zařízení  celkový objem ,- Kč  minimální dotace ,- Kč  maximální dotace ,- Kč  maximální spoluúčast kraje 70 %  příjem žádostí – (14:00 hod.)  žadatel spolky (pobočné spolky), ústavy a OPS se sídlem v LK, jejichž hlavní činností je sportovní a tělovýchovná činnost  způsobilé výdaje neinvestiční a investiční  podpora údržba sportovní infrastruktury a území LK

4.20 – Údržba, provoz a nájem sportovních zařízení  počet žádostí1 žádost  povinné přílohy -výpis z evidence členů příslušné organizace k podepsaný statutárním zástupcem -vytištěné potvrzení o elektronickém odeslání žádosti  Účel projektu Jednoznačná definice žadatele na co žádá. Bude doslovně uvedeno ve smlouvě.  Výstupy parametrů projektu Žadatel uvede vlastní název parametru, měrnou jednotku i hodnotu parametru - splnitelné!

4.21 – Pravidelná činnost sportovních a tělovýchovných organizací  celkový objem ,- Kč  minimální dotace ,- Kč  maximální dotace ,- Kč  maximální spoluúčast kraje 70 %  příjem žádostí – (14:00 hod.)  žadatel spolky jejichž hlavní činností je sport a tělovýchova (dle zakládacích dokumentů) a mají sídlo v Libereckém kraji  způsobilé výdaje neinvestiční  podpora pravidelná činnost sportovních a tělovýchovných organizací v roce 2016

4.21 – Pravidelná činnost sportovních a tělovýchovných organizací  počet žádostí1 žádost  povinné přílohy -výpis z evidence členů příslušné organizace k podepsaný statutárním zástupcem -vytištěné potvrzení o elektronickém odeslání žádosti  účel projektu Pravidelná činnost sportovních a tělovýchovných organizací v roce v případě vyplnění jiného účelu bude žádost vyřazena z dalšího hodnocení. (Bude doslovně uvedeno ve smlouvě)  výstupy parametrů projektu -Počet evidovaných členů předkladatele žádosti ke dni Osoba (měrná jednotka) -Číslo (hodnota parametru) Počet členů na výpisu = počet evidovaných členů v žádosti

4.22 – Sport handicapovaných  celkový objem ,- Kč  minimální dotace ,- Kč  maximální dotace ,- Kč  maximální spoluúčast kraje 70 %  příjem žádostí – (14:00 hod.)  žadatel právnické osoby (NNO, obce, PO) a podnikající fyzické osoby (OSVČ)  způsobilé výdaje neinvestiční  podpora organizování sportovních akcí pro handicapované sportovce podpora účasti zdravotně handicapovaných z LK

4.22 – Sport handicapovaných  počet žádostí1 žádost  povinné přílohy -vytištěné potvrzení o elektronickém odeslání žádosti  účel projektu Jednoznačná definice žadatele na co žádá. Bude doslovně uvedeno ve smlouvě.  výstupy parametrů projektu Žadatel uvede vlastní název parametru, měrnou jednotku i hodnotu parametru - splnitelné!

KROK 1 - ZÁMĚR 1)Pročtu si důkladně všechny podmínky vyhlášených programů! 2)Ujasním si, do jakého programu chci předložit žádost. 3)Připravím si základní rozpočet projektu. 4)Z webu si stáhnu potřebné dokumenty – formulář žádosti o poskytnutí dotacewww.kraj-lbc.cz Jak začít a na co se zaměřit?

KROK 2 - ŽÁDOST  elektronická x tištěná  předepsaný formulář  aplikace 602Form Filler – webové stránky kraje  pak už jen SPRÁVNĚ VYPLNIT A POSLAT (ZBYTEK PRÁCE UŽ UDĚLÁME MY) MANUÁL

KROK 3 - ROZPOČET  V žádosti se vyplňuje odhad. Tento odhad by však měl být kvalifikovaný. Celkové náklady na projekt, dotace z rozpočtu LK a ostatní zdroje – uvedeny ve smlouvě.  Nesmí se objevit neuznatelné výdaje (vyřazení žádosti)  Součty tabulek Zdroje na zajištění projektu a Finanční rozvaha projektu musí být SHODNÉ.  V kolonce Dotace z rozpočtu Libereckého kraje se vyplňuje pouze rok  Nikde se nevyplňuje rok  Nesmí být použity jiné prostředky z rozpočtu Libereckého kraje.

KROK Č. 4: Kde naleznu formulář žádosti k vyhlášeným programům? lbc.cz Krajský úřad Odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Dotace sport a tělovýchova Příslušný program (Žádost)

DOTAČNÍ FOND LIBERECKÉHO KRAJE: ODESLÁNÍ ŽÁDOSTI!

KONTAKTY Petr Hloušek , Lucie Matoušková , Magdaléna Unčovská Lavická Nebojte se nás kontaktovat, rádi Vaše dotazy zodpovíme