NÁVRH 2. ÚPLNÉ AKTUALIZACE ÚAPo Nové Město na Moravě KrÚ Kraje Vysočina Příloha č. 3.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Územně analytické podklady obce s rozšířenou působností Děčín
Advertisements

Územně analytické podklady
Přednáška na téma Rozbor udržitelného rozvoje území a vyhodnocení vlivů vyhodnocení vlivů zásad územního rozvoje a územního plánu na udržitelný rozvoj.
ÚZEMNÍ PLÁN OBCE A ÚZEMNĚ ANALYTICKÉ PODKLADY OBCÍ
KONCEPT ÚZEMNÍHO PLÁNU ODOLENA VODA pro veřejné projednání –
Energetika a stavebnictví Územní energetická koncepce Mezinárodní konference ABF P r a h a Josef Fiřt Ministerstvo průmyslu a obchodu.
Působnosti obcí na úseku územního plánování od setkání tajemníků obcí Karlovarského kraje KÚKK, ORR, odd. územního plánování, Jana.
1 Územně analytické podklady Územně analytické podklady Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor regionálního rozvoje Oddělení územního plánování Plzeň,
Zhodnocení potřeby vymezení nových zastavitelných ploch Bc. Josef Velíšek Odbor regionálního rozvoje KÚPK.
NÁSTROJE PRO AUTOMATICKOU IDENTIFIKACI PROSTOROVÝCH KONFLIKTŮ V ÚZEMNÍM PLÁNOVÁNÍ Autor: Josef KOLÁČEK vedoucí práce: RNDr. Jaroslav BURIAN konzultant:
1 Zpráva o uplatňování územního plánu Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor regionálního rozvoje Oddělení územního plánování Porada s ÚÚP, Krajský.
ÚSES v Zásadách územního rozvoje JMK
Veřejné projednávání PÚR ČR září  Byl zpracován na základě § 32 zákona č.183/2006 Sb. V souladu s tímto ustanovením: ◦ stanoví republikové.
1 Zadání územního plánu Zadání územního plánu Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor regionálního rozvoje Oddělení územního plánování Plzeň, Krajský.
KONFERENCE PROTIPOVODŇOVÁ OCHRANA – PREZENTACE VÝSLEDKŮ PILOTNÍHO PROJEKTU „ATLAS LABE NA ÚZEMÍ KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE“ Projekt je spolufinancován Evropskou.
? Územní (prostorové) plánování ÚP
Projekt: UČÍME SE V PROSTORU Oblast: Stavebnictví Název předmětu:Pozemní stavby Název a ID tématu:Vhodné a méně vhodné staveniště (STA20) Zpracoval: Ing.
VYHODNOCENÍ VYVÁŽENOSTI PILÍŘŮ ROZBORU UDRŽITELNÉHO ROZVOJE ÚZEMÍ Ostrava Ing. Jiří Hon.
Správa stavební 2 Filip Dienstbier, 2010 Nástroje územního plánování Územně plánovací podklady Politika územního rozvoje.
Portál ÚAP MSK (Nástroje pro tvorbu a údržbu ÚAP) Zpracoval: Mgr. Tomáš Kupča Datum:
RNDr. Jiří Kocián, RNDr. Josef Glos AGERIS s. r. o. Jeřábkova 5, Brno
ÚAP – datový model Jihomoravského kraje RNDr. Josef Glos AGERIS. s.r.o. Jeřábkova 5, Brno Tel., fax.: ,
Územně analytické podklady správních obvodů obcí s rozšířenou působností v území Jihomoravského kraje třetí / čtvrtá úplná aktualizace Územně analytické.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Ing. Klára Dostálová, náměstkyně pro řízení sekce regionálního rozvoje Ing. Tomáš Sklenář, ředitel odboru územního plánování.
Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Dopravní inženýrství a ÚPD a doprava Podklady ke cvičení Převzato a upraveno dle Zákonů.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM (IROP) - možnost získání FINANČNÍ PODPORY pro pořízení územně plánovacích dokumentů - alokace 46 mil. EUR 1.
Územní studie silnice II/380 Sokolnice - Čejč Vstupní jednání s obcemi, ORP, úřady územního plánování a stavebními úřady Krajský úřad Jihomoravsk ého kraj.
Územně analytické podklady Seminář pro pracovníky stavebních úřadů a úřadů územního plánování Jihomoravského kraje Brno, Ing. arch. Zita Řehůřková.
RNDr. Josef Glos AGERIS s. r. o. Jeřábkova 5, Brno Ochrana přírody a krajiny, krajinotvorná opatření v rámci pozemkových.
PROJEKT REGENERACE SÍDLIŠŤ Regenerace panelových sídlišť je dlouhodobý proces zaměřený na sociální, ekonomické, urbanistické, architektonické a technické.
ÚSTAV ÚZEMNÍHO ROZVOJE Jana Hurníková Metodická porada k 2. úplné aktualizaci ÚAP Praha, 8. března 2012 Analýza určení a zobrazení problémů k řešení v.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Ing. Tomáš Sklenář Územně plánovací dokumentace a její aktualizace.
Návrh 2. úplné aktualizace Pořizovatel a zhotovitel : Městský úřad Moravské Budějovice, oddělení výstavby a územního plánování Prezentace - Krajský úřad.
1 Možnosti omezení vlastnických práv v ÚPD Možnosti omezení vlastnických práv v ÚPD Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor regionálního rozvoje Oddělení územního.
NÁVRH 2. ÚPLNÉ AKTUALIZACE ÚAPo ORP Pelhřimov Jihlava.
Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Olomouckého kraje (PRVKOK)
PÚR – aktualizace č. 1 SOB6 – Krušné hory Důvody vymezení Rozvíjet rekreační potenciál pro ČR (Sasko) Omezit zvýšenou míru znečištění životního prostředí.
NÁVRH 2. ÚPLNÉ AKTUALIZACE ÚAP ORP HUMPOLEC Krajský úřad Vysočina.
NÁVRH 2. ÚPLNÉ AKTUALIZACE ÚAPo ORP Náměšť nad Oslavou Krajský úřad kraje Vysočina Příloha č. 3.
OÚPSŘ NÁVRH 2. ÚPLNÉ AKTUALIZACE ÚAPo NÁVRH 2. ÚPLNÉ AKTUALIZACE ÚAPo (na příkladu 1. úplné aktualizace ÚAPo) ORP Chotěboř Krajský úřad Kraje.
ÚZEMNĚ ANALYTICKÉ PODKLADY 3. ÚPLNÁ AKTUALIZACE ODBOR ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ A STAVEBNÍHO ŘÁDU KÚ ÚK.
NÁVRH 2. ÚPLNÉ AKTUALIZACE ÚAPo ORP JIHLAVA Jihlava.
NÁVRH 2. ÚPLNÉ AKTUALIZACE ÚAPo SO ORP Bystřice nad Pernštejnem Jihlava Příloha č. 3.
NÁVRH 2. ÚPLNÉ AKTUALIZACE ÚAPo pro správní obvod ORP Třebíč Jihlava Příloha č. 3.
Porada OÚPSŘ KrÚ JMK s úřady územního plánování Územně analytické podklady obcí AKTUALITY Jana Hurníková, Milan Pachta.
Vysoká škola technická a ekonomická Ústav technicko-technologický
Lhůta pro pořízení územní studie
Další výzvy ve Specifickém cíli 3.3 IROP Regulační plány
Územní studie silnice II/416 Žatčany – Slavkov u Brna
NÁVRH 2. ÚPLNÉ AKTUALIZACE ÚAPo
mapový aplikační server
Zásady územního rozvoje Jihomoravského kraje
ZÚR JMK zásady pro aplikaci Krajský úřad Jihomoravského kraje seminář
ZÚR JMK a ÚP seminář pro projektanty a pořizovatele
4. úplná aktualizace územně analytických podkladů ORP
Rozdělení obcí do kategorií
NÁVRH 2. ÚPLNÉ AKTUALIZACE ÚAPo
NÁVRH 2. ÚPLNÉ AKTUALIZACE ÚAPo
Územně analytické podklady Informace z metodické porady MMR s krajskými úřady ke 2. aktualizaci ÚAP obcí porada KrÚ JMK s ÚÚP JMK
ÚSK zadání – specifikum SO ORP Veselí nad Moravou
Podnikání na venkově.
Rozdíly v zadáních územní studie krajiny z pohledu zpracovatele
územního plánování na obcích v roce 2007
Územní systém ekologické stability (ÚSES) krajina v územním plánování Informace z metodické porady MŽP s krajskými úřady porada KrÚ JMK s ÚÚP JMK
Vybrané aktuální metodiky MMR a ÚÚR
Pracovní setkání s ORP Program: Úvod
ZÁSADY ÚZEMNÍHO ROZVOJE PLZEŇSKÉHO KRAJE
Územně analytické podklady
Aktualizace ZÚR PK Krajský úřad Plzeňského kraje
Transkript prezentace:

NÁVRH 2. ÚPLNÉ AKTUALIZACE ÚAPo Nové Město na Moravě KrÚ Kraje Vysočina Příloha č. 3

ROZPRACOVANÝ NÁVRH PROBLÉMOVÉHO VÝKRESU návrh 2. úplné aktualizace ÚAPo Nové Město na Moravě 1

NÁVRH LEGENDY PROBLÉMOVÉHO VÝKRESU 2 návrh 2. úplné aktualizace ÚAPo Nové Město na Moravě

ROZPRACOVANÝ NÁVRH RURÚ – OBEC A ZDŮVODNĚNÍ PROBLÉMŮ K ŘEŠENÍ VLOŽIT OBRÁZEK: VÝŘEZ PROBLÉMOVÉHO VÝKRESU (S VYBRANOU OBCÍ A) VLOŽIT TEXT: PŘÍKLAD ZDŮVODNĚNÍ PROBLÉMŮ K ŘEŠENÍ STEJNÉ OBCE A 3 návrh 2. úplné aktualizace ÚAPo Nové Město na Moravě

ROZPRACOVANÝ NÁVRH RURÚ – OBEC A 4 návrh 2. úplné aktualizace ÚAPo Nové Město na Moravě

ROZPRACOVANÝ NÁVRH RURÚ – OBEC B VÝŘEZ PROBLÉMOVÉHO VÝKRESU VLOŽIT OBRÁZEK: VÝŘEZ PROBLÉMOVÉHO VÝKRESU (S VYBRANOU OBCÍ B) 5 návrh 2. úplné aktualizace ÚAPo Nové Město na Moravě

ROZPRACOVANÝ NÁVRH RURÚ – OBEC B 6 návrh 2. úplné aktualizace ÚAPo Nové Město na Moravě

KOMENTÁŘ K VYBRANÝM PROBLÉMŮM 7 návrh 2. úplné aktualizace ÚAPo Nové Město na Moravě Problémy k řešení v ÚPD (ZÚR) – dle jednotlivých obcí Bobrová - záplavové území toku Bobrůvka - problematické vymezení regionálního biokoridoru na zemědělských půdách (ZÚR) - zatížení obytného území dopravou na sil. II/360 a II/388 Bobrůvka - chybějící ČOV /likvidace splaškových vod/ Borovnice - výhledová vodní nádrž Problémy k řešení v ÚPD (ZÚR) – dle jednotlivých obcí Kuklík - chybějící ČOV /likvidace splaškových vod/ - zatížení obytného území dopravou na sil. II/354 Líšná - poddolovaná území Mirošov - chybějící ČOV /likvidace splaškových vod/ - silnice III/36042 je zatěžována kamenolomem, skládkování materiálu probíhá i v její těsné blízkosti

POŽADAVKY NA ZADÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU 8 návrh 2. úplné aktualizace ÚAPo Nové Město na Moravě Nové Město na Moravě - chybějící ČOV /likvidace splaškových vod/ v částech Rokytno, Studnice, Jiříkovice, Olešná, Petrovice, Slavkovice, Hlinné - zatížení obytného území dopravou na sil. II/360, II/354 a I/19 v sídlech Rokytno, Nové Město na Moravě, Maršovice, Pohledec, Olešná, Petrovice, Hlinné - chybějící chodník podél silnice I/19 v části Olešná - záplavové území na vodoteči Bobrůvka - kumulace rekreačních objektů ve volné krajině s chybějící technickou infrastrukturou - poddolovaná území – část Slavkovice a Studnice - střet návrhu sjezdové dráhy s územím CHKO Žďárské vrchy

DOTAZY 9 návrh 2. úplné aktualizace ÚAPo Nové Město na Moravě

DĚKUJI ZA POZORNOST ORP Nové Město na Moravě Josef Cacek Číslo tel.: , KrÚ Kraje Vysočina