Souběžně probíhají: 23. – 27. 4. 2013 Brno - Výstaviště Veletrh DSB - Dřevo a stavby Brno.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
23. – Představení 2. ročníku veletrhu Chytré bydlení Šetrné budovy Smart technologie Poradenské centrum Odborný seminář Šetrné budovy Odborný.
Advertisements

Petr Ulrych výtvarná fotografie
PRAGOALARM/PRAGOSEC zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy Koncept veletrhu pro rok 2012.
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
Koncept veletrhu pro rok VELETRH PRAGOALARM/PRAGOSEC 2012 zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy.
Pivní a vinné slavnosti 2014
Nové VÍTKOVICE Ing. Jan Světlík Předseda představenstva a generální ředitel VÍTKOVICE, a.s. MACHINERY GROUP Seminář Ostrava,
Český klastr přípojných vozidel a nástaveb, družstvo.
Úvod do předmětu Technologie
VIII. ročník Veletrhu Gaudeamus Praha 27. – 28. ledna 2015.
Prezentace veletrhu FOR GARDEN 2008 Prezentace veletrhu FOR GARDEN 2008 Vypracovala: Jana Dlouhá Praha, dne
PARTNER VAŠEHO ÚSPĚCHU 19.MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY 23. –
PARTNER VAŠEHO ÚSPĚCHU PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY 23. –
– ročník výstavy pro lidi, kteří nezůstávají sedět doma 16. ročník výstavy ze soutěže „ pro radost a potěšení“ POD ZÁŠTITOU: MINISTERSTVA.
Partnerství a spolupráce v oblasti bydlení PCRBF.
Ludmila Claussová Czech Film Commission
ZÁKLADNÍ ROZDĚLENÍ STROJŮ A STROJNÍCH ZAŘÍZENÍ.
GfK GroupINCOMA ConsultFórum českého stavebnictví April , Hotel President Fórum českého stavebnictví 2007.
Stavební veletrhy Brno 2014
Územní a hmotné podmínky rozvoje cestovního ruchu ČR - DSO Tato distanční studijní opora vznikla v roce 2005 z velké většiny jako praktický dílčí výstup.
Jaký byl Březen měsíc internetu 2005? 20. dubna 2005 Vít Richter Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Národní knihovna ČR Tel: ,
81. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Automobilové a motocyklové výstavy “ ve složení: Ing. Šípek Antonín,
Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí. TERMÍN A MÍSTO KONÁNÍ 15. – 17. října 2009 TIPSPORT ARENA Jeronýmova 570/22, Liberec 7.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Závěrečná konference 19. dubna 2012 Zhodnocení a výstupy realizace projektu: „Rozvoj činností dřevařského klastru a zkvalitnění vazeb mezi VŠ a podnikatelskou.
AutoSAP v období AutoSAP v období Co se nám podařilo 2.Kde je nutné pokračovat, zintenzivnit aktivity 3.Priority AutoSAP předpokládané.
79. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Automobilové a motocyklové výstavy “ ve složení: Ing. Šípek Antonín,
Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání GAUDEAMUS 2015/2016 Zasedání přípravného výboru veletrhu 31. března 2015 FIT VUT, Brno Zasedání.
TIC ČKD Praha PROJEKT ICPI Prezentace pro Asociaci energetických manažerů Praha, Ing. Pavel HABARTA, ředitel Technologické Inovační.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v JMK Integrovaná střední škola Sokolnice Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.00/
Ing. Petr Horský, Předseda Rady České parkovací asociace z.s.p.o.
U Č E Ň I N S T A L A T É R ročník finále ČR soutěže odborných dovedností.
Czech Business Center Regensburg- Místo pro česko- německou spolupráci
Na dětské veletrhy s ODMAMINKY.CZ…. Podzimní dětské veletrhy 2015: 8. – 11. října PRAHA Letňany 8. – 11. října PRAHA Letňany 13. – 15. listopadu PRAHA.
Koncept projektu Packaging Live Packaging Live je doprovodný program v rámci MSV Po úspěchu Packaging Live na EMBAX /SALIMA 2010, 2012, 2014 a.
Logistika v mezinárodním obchodu a finanční služby
OSOBNOSTI AUTOGRAMIÁDY KOSMETIKA ZÁBAVA KULTURA OSOBNÍ ROZVOJ PŘEDNÁŠKY MÉDIA.
1 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Transformace sociálních služeb: zkušenosti a výsledky Ing. Daniela Lusková Role obcí v transformaci sociálních služeb 25. – , Praha.
NOVÁ TVÁŘ ÚSTECKÉHO KRAJE TISKOVÁ KONFERENCE Krajský úřad Ústeckého kraje.
OSTRAVSKÉ VÝSTAVY, a. s. Veletrh DOVOLENÁ a REGION 7. –
Výstava CERN Mgr. Jiří Gruntorád Vedoucí oddělení marketingu a cestovního ruchu Jihočeského kraje. 10 let praxe v médiích – rozhlas (Hitrádio Faktor),
Národní síť Zdravých měst ČR Zdravotní plán města.
Turistické informační centrum Poděbrady Nám. Jiřího 19, Poděbrady Tel.: V TURISTICKÉ SEZONĚ duben -
INTERVENČNÍ CENTRUM Přínos Individuálního projektu „Zajištění vybraných sociálních služeb na území JmK“ pro službu INTERVENČNÍ CENTRUM Jana Levová Intervenční.
HLAVNÍ CÍL PROJEKTU Zlepšit podmínky pro výuku strojírenských oborů.
MUZEUM SKLA A BIŽUTERIE V JABLONCI NAD NISOU státní příspěvková organizace zřizovaná Ministerstvem kultury ČR od 60. let 20. století celostátní působnost.
VELETRH MSV & IMT 2016 Termín: až mezinárodní strojírenský veletrh 10. mezinárodní veletrh obráběcích a tvářecích strojů.
Cíl  Rozvoj pěstitelských výstav Floria a jejich přestěhování z Věžek do Kroměříže  Navázat na tradici zemědělských výstav v Kroměříži  Rozšířit výstavnické.
Asociace dodavatelů montovaných domů Dokument národní kvality pro dřevostavby Zasedání odborné sekce Rady kvality ČR "Kvalita v průmyslu a stavebnictví",
EJPOVICE Výstavba obytné zóny. Umístění Ejpovic: Plzeňský kraj, okres Rokycany.
Regionální hospodářská komora Zlínského kraje Projekty přeshraniční spolupráce Kroměříž
Aktivity na podporu středního odborného školství v JMK
24. ročník mezinárodní výstavy koní a všeho, co k nim patří
59. mezinárodní strojírenský veletrh
Nabídka partnerství na konferenci NEUROVĚDA VE VZDĚLÁVÁNÍ 2018 V
Novinky z IROP.
PROJEKT "START" - speciální nabídka pro podnikatele
ALD Automotive Fleet Awards 2017 Firemní auto roku 2017
Městské lesy Valašské Klobouky s. r. o.
Časopis pro profesionály ve stavebnictví
Zhodnocení projektu plk. Mgr. Pavla KOPECKÁ Vedoucí
ALD Automotive Fleet Awards 2017 Hankook Firemní auto roku 2017
10. ročník Veletrhu odborného vzdělávání
2018 JARNÍ TRHY vystavistepraha.eu.
Krajský metodický kabinet NÁBYTKÁŘSTVÍ A DŘEVAŘSTVÍ
„Sportovní areál U Cementárny“ - II. etapa
IROP SC VZDĚLÁVÁNÍ Centrum pro regionální rozvoj České republiky
GO a REGIONTOUR 2019 Veletrhy cestovního ruchu
OPRAVA PLAVECKÉHO STADIONU
Transkript prezentace:

Souběžně probíhají: 23. – Brno - Výstaviště Veletrh DSB - Dřevo a stavby Brno

Souběžně probíhají: Veletrh DSB – Dřevo a stavby Brno je samostatným veletrhem v rámci Stavebních veletrhů Brno Veletrh DSB - Dřevo a stavby Brno Souběžně probíhají: EDEN stálá výstava rodinných domů, bazénů a venkovní architektury

Souběžně probíhají:  Představuje jedinou a jedinečnou možnost prezentace oboru dřevostaveb odborné i široké veřejnosti na Moravě.  Koná se za podpory Asociace dodavatelů montovaných domů  Přímé propojení se Stavebními veletrhy Brno  Cílená kampaň na B2C návštěvnost  Systémy, konstrukce, materiály, technologie, stroje a nástroje  Cenové a další podmínky na Nový veletrh DSB

Souběžně probíhají:  Souběžné konání se Stavebními veletrhy Brno - využití tradiční a prestižní platformy  Vysokou návštěvnost odborné i laické veřejnosti se zájmem o obor  Výhodnou geografickou polohu a výbornou dopravní dostupnost  Výraznou mediální podporu a PR  Nejmodernější veletržní výstavní haly a zázemí v ČR  Atraktivní doprovodný program  Synergii se stálou výstavou centra vzorových domů EDEN 3000  Atraktivní cenové podmínky Veletrh DSB přináší

Souběžně probíhají: 1. Dřevěné stavby 2. Dřevěné konstrukce 3. Materiály pro dřevostavby a konstrukce 4. Základy a opláštění pro dřevostavby 5. Speciální technika pro dřevěné stavby 6. Stroje a zařízení ke zpracování dřeva 7. Nářadí a nástroje 8. Software pro dřevěné stavby a konstrukce 9. Služby 10. Odborné školy, asociace a svazy 11. Odborná média a webové portály 12. Doprovodný program Veletrh DSB - oborové členění

Souběžně probíhají: Cenové podmínky – výstavní plocha Termínová sleva -10 % do Základní cena Členové a partneři ADMD990 Kč/m Kč/m 2 Obor dřevostaveb (nečlenové ADMD), dřevěné sruby apod. – nomenklatury 1. a Kč/m Kč/m 2 Obory dle schválené nomenklatury dřevostaveb – nomenklatury 3. a více Kč/m Kč/m 2 Registrační poplatek3.000 Kč Příplatky: rohový stánek+ 10 % k objednané ploše U-stánek+ 15 % k objednané ploše ostrovní stánek+ 20 % k objednané ploše

Souběžně probíhají: Národní stavební centrum - jednatel  Ing. Petr Obst  Tel.:  Stavební centrum EDEN 3000 – kontakt:

Souběžně probíhají: Ředitel veletrhu:Asistentka: Radim TichýLenka DykováT Manažer veletrhu: Kamila Stroinová T Odborná gesce: Veletrh DSB - kontakty Hlavní mediální partner veletrhu: