VTIPY. O BLONDÝNKÁCH  Na ulici jsem oslovil slečnu: "Dobrý den, prosím vás, jak se dostanu na náměstí. "Nevím," odvětila pohledná blondýnka,"mně zeměpis.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Špatný den ? Klikni si, dej nohy na stolec, a jaký byl. Den blbec.
Advertisements

Malí andělé.
Practice with moci Insert the appropriate present tense form of moci into the following sentences. Vzor: Neznáte tady nikoho? ___ vám pomoct já? Neznáte.
KRÁTKÉ Allez les Filles… ALE DOBRÉ.
Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?. L5 ex 3: my a já 1. Včera nám představil tu dívku.
Poslední letošní vtípkování. jarno.webovastranka.cz.
Vy nejste děti, vy jste rošťáci.
20 Nej vtipů.
V kině manželka manželovi: „ten pán vedle si ho honí.“
NĚCO PRO ZASMÁNÍ použij myš.
Z pitevní zprávy: Pacient zemřel na následky pitvy.
Co je štěstí ….
….konečně dobrý vtip o blondýně..... Blondýna nastoupí do letadla, které letí do Melbourne. Usadí se v první třídě, ačkoliv má letenku do ekonomické.
Pár vtípků pro radost klikej.
Co je štěští…..
„A nebudeš mě už nikdy zkoušet, viď?!“ „Teda, tak to tedy nechápu,proč mě ty ženské v mém věku ještě zajímají!“
Tydenní věštec 2.číslo Redaktor: Vitus Brzakus. HEJNO BĚHENIC  Jak je vám jistě známo, běhenice jsou malá stvořeníčka. Ovšem, když je jich celé hejno.
,,Marcelko,jak ti dnes dařilo v autoškole?“ ptá se jedna přítelkyně druhé.,,Skvěle! Zítra to zkusím s otevřenýma očima.“
Trochu legrace neuškodí :-)
Co je to smíšený pocit? Když se vám tchýně zabije ve vašem úplně novém autě.
Pár jde do lesa. Ona: Mám takový blbý pocit, že mě chceš přefiknout
Smích léčí Uzdravme se dnes Smích léčí Uzdravme se dnes.
Nedočkavý šéf sleduje hodinky... Už nevěří, že jeho nejlepší pracovník dorazí včas, aby dokončil jednu důležitou zprávu nutnou pro schůzi, která za chvíli.
Jeníček a Mařenka Třídění Odpadu. Žili, byli Jeníček a Mařenka v jednom činžovním domě, kdesi za sedmero horami a sedmero řekami.
Jessica COX.
VTIPY MegaPrdel-CZ.
Alenka odešla do školy, ačkoli se necítila moc dobře
Přečti pořádně hlavně konec !!! a nepodváděj !! A hlavně si přečti konec, to nemá chybu, jsi na správném místě! Učitel filozofie jednoho dne přisel, do.
Proč mají spermie ocásek?
ULI STEIN NEJLEPŠÍ Z PRO PROTI
vtip1 Na politických letácích došlo k tiskové chybě. Píše se, že v případě jejich vítězství:"Každý důchodce dostane 13. důchod". Správné znění je:"Každý.
Tři Skoti sedí u baru. „Až umřu,“ říká starý Skot, „polejte můj hrob nejlepší skotskou whiskou.“ „To pro tebe uděláme,“ řekl jeden z mladších mužů,
Vtipy.
Jde zajíc za hadem a říká: "Hade promiň, že jsem se ti včera posmíval, že nemáš nohy... ", Had odpoví: "To je v pohodě... " a zajíc na to: "Jo? Tak ruku.
Vtipy bez hranic.
Jaký je rozdíl mezi tchýní a miminem
Pár vtípků.
Dej dvojku červeného měj hezký večer a.
VTIPY 3 "Jak můžeme rozdělit šest jablek mezi sedm trpaslíků?" ptá se paní učitelka žáků. Přihlásí se Pepíček: "Upečeme štrůdl!"
Jezevčí vrch 2.díl.
Příběh o štěstí. Jakou cenu má jeden rok ptá se student, který propadl u závěrečné zkoušky. Jakou cenu má jeden měsíc ptá se matka, která předčasně porodila.
DANI :-) Víte, jak zabavit blondýnu? Nakreslete na zem křídou čáru a řekněte, ať ji podleze.
Karle, vy jste sourozenci? Ne, bratři.
VÍTE, KDE BYLO NEJVÍCE ALKOHOLIKŮ. NA TITANIKU
"Pepíčku, jak zní rozkazovací způsob od slovesa mlčet
Příběh pro všechny tvrdě pracující
P. uč. Zelinková a P. uč. Solnařová MATEMATIKA X MATEMATIKA.
Prevence. Osnova Jak to u nás vypadá Mé hodnoty Práce s žákem Práce se třídou Celoškolní akce Práce s učiteli Práce s rodiči.
„A teď mi děti řekněte, čím jsou vaši tatínkové a kde pracují. Tak třeba ty Pepíčku.“ „Prosím, můj tatínek je úředník a pracuje jako prostitut.“ „Prosím.
Časopis Lentilky Díl 1.
PřIjímací řízení na GJŠ
Ne! Jsou to cigánský frky, to zní líp.
Malí andělé.
ULI STEIN NEJLEPŠÍ Z PRO PROTI
Máš rád humor pro dospělé ?.
Nedočkavý šéf sleduje hodinky...
Malí andělé.
Příběh o štěstí.
Trochu legrace neuškodí :-)
Proč mají spermie ocásek?
Co je štěští…..
Vtipy na téma SKLERÓZA
Malí andělé.
SLOVNÍ DRUHY číslo projektu : CZ.1.07/1.4.00/
Smích léčí Uzdravme se dnes.
KRÁTKÉ Allez les Filles… ALE DOBRÉ.
Nedočkavý šéf sleduje hodinky...
Transkript prezentace:

VTIPY

O BLONDÝNKÁCH  Na ulici jsem oslovil slečnu: "Dobrý den, prosím vás, jak se dostanu na náměstí. "Nevím," odvětila pohledná blondýnka,"mně zeměpis nikdy moc nešel.„  Pohledný mladík se v jedné pouliční kavárničce seznámil s ještě hezčí blondýnkou a na první pohled se do sebe zamilovali. Když už bylo hodně pozdě a on musel odejít, ptá se jí: "Máš mobila?""Nemám," odvětila poněkud zklamaně, avšak náhle se rozzářila, protože si vzpomněla: "Ale mám kontaktní čočky - kontaktuju tě s nima!„  Kolem blondýnky profičí kulka."Proboha," zděsí se ženská, "snad se mi nerozcuchaly vlasy?!"

 Sedí blondýna ve škole a otravuje. Učitel jí dá poznámku. Druhej den přinese ŽK učiteli a učitel čte:"To má po matce, zmlátil jsem je obě.„  Jede blondýna autem, zastaví jí policajt a říká jí: "Překročila jste stovku."A blondýnka říká: "Tak staře vypadám jenom v tom klobouku.„  Jak láká blondýnka chlapy?"Já jsem tak opilá...„  Blondýnka na křižovatce lehce drcne do jiného auta. Z něho vyběhne chlap a křičí na blondýnku: "Ty blondýno, dělala jsi si vůbec někdy řidičák?!""Určitě víckrát než ty, frajere!„  Co dělá blondýnka, když je jí zima? Zaleze do rohu. A proč? Protože je tam 90 stupňů.

O ŠKOLE  Tati, přeložili mě do zvláštní školy. Výborně synku, když na to máš, tak studuj.  Učitelka v zeměpise: "Kde je Česká republika, Fero?"Snědý žák se domnívá: "Někde za Prahou?„  Student skládá zkoušky. Profesor se ptá: "Co nejvíc způsobuje pocení u člověka?„ "Vaše otázky" - odpovídá student.  "Děti, ví někdo z vás, z čeho vzniknul člověk?" "Prosím, z člověkosaura."

 Jirkovi se v žákovské knížce objeví poznámka : Váš syn nemá žádné znalosti. Otec odepíše: Proto chodí do školy.  Učitelka: "Tak si někoho vyvoláme!" Z třídy se ozve: "Například Satana!„  Jeden profesor byl velmi důsledný při dodržování podmínek u testů a když řekl, že test skončil, tak kdokoliv ještě něco psal, dostal nedostatečnou. Jednou takhle jeden student v pohodě po skončení testu, když ostatní odevzdávali, ještě dvě minuty psal, pak se zvednul a nesl papír ke katedře. Profesor na něj: "Mladíku, ani se neobtěžujte. Máte to za pět." "Pane proferose, vy nevíte, kdo jsem!" "Ne, to nevím, a vůbec mne to nezajímá. I kdybyste byl mladej Klaus, z tohohle tesu máte za pět!" "Vy fakt nevíte, kdo jsem?" ptá se student s téměř hysterickým výrazem ve tváři. "Vůbec netuším, kdo si myslíte, že jste." "Tak to je dobře!" řekl student, vrazil svoji písemku doprostřed hromádky s ostatními a kvapně opustil učebnu.

O PEPÍČKOVI o Paní učitelka vysvětluje třídě: "Říkáme, že kráva se otelila, kočka okotila. Řekne někdo další příklad?"Pepík se hlásí: "Prosím, žralok se ožral!„ o Pepík sáhne Mařence pod sukni a udiveně se ptá: "Ty jsi také chlapeček?""Ne," odpoví Mařenka, "já kakám.„ o Pepík se ptá maminky: "Táta mi říkal, že pocházíme z opice, je to pravda?""Nevím Pepíku, já všechny příbuzné z tátovi strany neznám!„ o Maminka jde s malým Pepíkem poprvé do ZOO. Od první chvíle, kdy tam vejdou Pepík nadšeně výská:"Jéé opičká! Mamí koukéj opička!""Ticho Pepíku, to je teprve paní pokladní!"

o "Pepíku, řekni nám, kdy se píše čárka?""Prosím, čárka se píše, když vrchní donese nové pivo.„ o Paní učitelka se ptá malého Pepíka: "Co nám můžeš povědět o vlaštovkách?""Jsou to velice moudří ptáci - jak začne škola, odletí do jižních krajin!„ o "Mami, dáš mi dvě koruny na lízátko?""Ale Pepíku, vždyť už jsi velký kluk!""Tak mi dej dvacku na pivo!„ o Malý Pepík: "Tati, je inkoust drahý?""Ne, levný.""Tak nevím, proč maminka tak nadává, když se mi vylil na tu novou sedací soupravu!"

ZDROJ: