Czechspecials aneb Ochutnejte Českou republiku!. Ochutnejte Českou republiku! Projekt agentury CzechTourism, Asociace Hotelů a restaurací a Asociace kuchařů.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
NORTH BOHEMIA CONVENTION BUREAU, o.p.s. (NBCB) obecně prospěšná společnost, založena na podporu zařazení Libereckého kraje a města Liberce mezi prestižní.
Advertisements

Destinační společnost Východní Čechy
Analýza návštěvnosti moravských krajů, S DŮRAZEM na kraj ZLÍNSKÝ RNDr. Ivan Marek m-ARK Marketing a reklama s.r.o. → Statistiky máme rádi…
Turistický region Český ráj a jeho nabídka 18 Turistický region Český ráj a jeho nabídka Setkání podnikatelů cestovního ruchu Libereckého kraje.
, Seminář pro odbornou veřejnost, Praha PhDr. Jan.
Valné shromáždění SMOJK Vodňany, 11. červen /11 JIHOČESKÁ CENTRÁLA CESTOVNÍHO RUCHU INFORMACE O ČINNOSTI.
Český systém kvality služeb v kontextu státní politiky CR v ČR Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Výroční konference 20 let od založení A.T.I.C. ČR Ostrava,
© ABB Group September 27, 2016 | Slide 1 Spolupráce NNO a firmy Pohled dárce Magdaléna Boušková, ABB s.r.o., Workshop,
Regionální značka – regionální produkt Českosaské Švýcarsko Ing. Eva Hamplová MAS Šluknovsko 17. dubna 2013.
Právní subjektivita – s.r.o. Výhoda spočívá v omezeném ručení za závazky společnosti. Relativně nízké hodnotě min. základního jmění. Malé administrativní.
Jednání s pracovníky TIC a cestovního ruchu měst a obcí Brno, listopad 2008.
ŠkolaSOU a ZŠ Planá Číslo projektuCZ.1.07/ / Název školySOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá PředmětPotraviny a výživa Tematický okruhÚvod.
PŮJČOVNA KOL A KOLOBĚŽEK Informační centrum města Kyjova Ing. Dita Hojačová Tel.:
_ Institut turismu České republiky - oddělení pro regionální a mezinárodní vztahy Ing. Monika Palatková generální ředitelka CzT
Hodnocení kvality vzdělávání škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem Zvyšování kompetencí vedoucích pracovníků Liberec 20. srpna 2012 Hodnocení.
Soukromá hotelová škola Bukaschool s. r. o. Most Kmochova 1823, Most DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL.
Nástroje a prostředky CCR VM k podpoře cestovního ruchu Ing. Zdeněk Urbanovský Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, o. p. s. Výroční konference cestovního.
INTERREG V-A AT-CZ Listopad 2015 Informace pro Pracovní skupinu/regionální kolegium pro cestovní ruch při RSK JMK.
Česká společnost pro rozvoj lidských zdrojů Lublaňská 57/5 | Praha 2 | | T | F | |
ŽIVNOSTI Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Alena Hůrková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Kongresová turistika v ČR, podpora jejího rozvoje.
EuroAgentur Hotels & Travel, a.s., Václavské nám. 820/41, Praha 1 EuroAgentur Hotels & Travel, a.s. dynamický růst společnosti provozovaná.
Publicita v projektech financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
ASOCIACE HOTELŮ A RESTAURACÍ ČESKÉ REPUBLIKY Ing. Miroslav Procházka Předseda KS AHR ČR Zlínský kraj ASOCIACE HOTELŮ A RESTAURACÍ ČESKÉ REPUBLIKY Ing.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ISSN Provozuje.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_05.
Shrnutí analýzy pro pracovní skupinu
Horská služba ČR NONSTOP SOS
Projekt práce s nadanými studenty Drahomíra Pavelková, Alena Kolčavová Zlín,
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Publicita projektu
Využití ovoce v kuchyni
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Hana Hašková Místo konání stáže DRUMEL a Co. s. r. o. Obor stáže
Jak získat stážisty s finanční podporou EU?
Venkovská tržnice III - mezinárodní projekt spolupráce: MAS Region Pošembeří, Krajina Srdce, Lužnice, Nepomucko, Sokolovsko, Nad Orlicí a MAS.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Členská schůze MAS Nepomuk,
Filozofická fakulta Univerzity Karlovy Ústav románských studií
Odborná praxe v Německu
ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE DIPLOMOVÁ PRÁCE
TRENÉRSKO METODICKÝ ÚSEK GRASSROOTS LEADER CERTIFIKÁT
Zpětná vazba od zákazníků ve vybrané společnosti
Analýza řízení privátní značky v maloobchodní jednotce
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Zábava na internetu
Cíle Pardubického kraje v oblasti cestovního ruchu
Podmínky výchovně vzdělávacího procesu ve školní TV
Název školy: Speciální základní škola, Louny, Poděbradova 640, příspěvková organizace autor: Mgr. Věra Elbelová Název materiálu: VY_32_INOVACE_03_NASE_HORY.
Jankůjová Natálie Vedoucí: Ing. Roman Švec, Ph.D.
Orgány a organizace cestovního ruchu ve světě
RKC.
FÓRUM CESTOVNÍHO RUCHU
Kvalita služeb ve venkovské turistice a agroturistice
Maturity 2017/2018 listopad 2017 L. Jíša.
Turistická informační centra na Vysočině
GrünRaum-Zhodnocení zelených prostor, ATCZ71
Sdružení historických sídel Čech, Moravy a Slezska - druhé největší sdružení v ČR ( ) členů - založeno 1990 Základní poslání a cíle Sdružení:
Možnosti studia techniky a technických projektů na fakultách ZČU
Propagace FZS TUL a jejich stávajících i nově akreditovaných oborů
Hodnocení informačního střediska
I. ročník prodejní přehlídky koní
Česká společnost pro jakost
Cestovní ruch České republiky
JARNÍ TRHY 2019.
Úvodní přednáška pro 1. ročník
Váš spolehlivý dodavatel pohonných hmot!
Destinační management TO Těšínské Slezsko
Dobrovolnická činnost ADRA se seniory a pro seniory
Regionální karty a vstup do Základní sítě pro rok 2020
Život bez střeva , Praha.
Transkript prezentace:

Czechspecials aneb Ochutnejte Českou republiku!

Ochutnejte Českou republiku! Projekt agentury CzechTourism, Asociace Hotelů a restaurací a Asociace kuchařů a cukrářů České republiky Navázání na tradici kvalitní české gastronomie (rozšíření o moderní pojetí) Propagace České republiky jako zajímavé turistické destinace pro zahraniční a domácí turisty. Systém zavedení regionálních specialit a jednoho typického představitele české kuchyně a šíření známky Czech Specials gastronomickými zařízeními, které se do projektu zapojily Samostatný internetový portál a propagační letáky a brožury Veletržní činnost Spolupráce s kulinářskými studii Televizní prezentace, tiskové prezentace

Národní speciality Knedlo – vepřo – zelo Svíčková na smetaně Pečená kachna se zelím Ovocné kynuté knedlíky Koprová omáčka

Regionální pokrmy Krkonošské kyselo Škvarkové placky Lomnická roštěná Couračka Lívanečky z myslivny Bažant na víně

Podmínky pro získání certifikátu splnění kvalitativních kriterií restaurace zajištění nabídky minimálně jedné národní speciality! zajištění nabídky minimálně jedné regionální speciality! souhlas s provedením nezávislé kontroly, která bude mít možnost zkontrolovat kvalitativní kritéria a ochutnat nabízené tradiční české speciality

Postup získání certifikátu Vyplnit jednoduchý formulář Odeslat na AHR Nezávislá kontrola kvality Členský poplatek na tříleté období (pro členy AHR ČR nebo AKC ČR poplatek činí 1500,- Kč, pro nečleny těchto asociací 3000,- Kč)

Výhody certifikace Český rozhlas a Toulavá kamera Propagační materiály Webová prezentace Portály a Sociální sítě

Ochutnejte Českou republiku Česká centrála cestovního ruchu - CzechTourism Vinohradská 46, Praha 2 Pavel Klicpera Vedoucí marketingového oddělení