GILDA - software pro zadavatele veřejných zakázek Veřejné zakázky měst a obcí Květen 2011, Ostrava.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Národní elektronický nástroj (NEN)
Advertisements

Spisová služba pro organizace zřízené Olomouckým krajem
NEJČASTĚJŠÍ POCHYBENÍ ZADAVATELE při zadávání veřejných zakázek
Koordinační porada informatiků obcí III. typu Spálené Poříčí 14. –
Komplexní řešení metropolitních sítí
Veřejné zakázky Antonín Polický. Úvod • Máme dvě možnosti, jak systém veřejných zakázek (VZ) koncipovat: 1.Jako systém proti „gaunerům“ 2.Jako systém.
Elektronické zadávání veřejných zakázek
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Mgr. David Mlíčko odbor veřejného investování
Facility management ČSN EN
Elektronické učebnice Ing. Zdeněk Pavlík. Hlavním cílem tvorby elektronických učebnic je zlepšení podmínek pro výuku technických oborů, včetně zvyšování.
Benchmarking Benchmarking je metoda řízení kvality, která zapojené
3. Životní cyklus a procesy projektu
Analýza dopadu zákona č. 300/2008 Sb. do území JUDr. Kateřina Černá Ing. Václav Koudele.
Realizace projektu - ČR Centrum pro regionální rozvoj.
Případová studie – práce ve skupinách Ing. Jan Škurek, PhDr. Michaela Kubištová Seminář PPP projekty v praxi, Uherské Hradiště 2009.
Informační strategie. řešíte otázku kde získat konkurenční výhodu hledáte jistotu při realizaci projektů ICT Nejste si jisti ekonomickou efektivností.
4. Lekce Dílčí procesy funkčního testování
Vaše jistota na trhu IT INTEROPERABILITA V PRAXI Josef Sedláček, ICZ a.s. 08/03/2007, Praha.
Zvýšení kvality řízení KÚPK aktivita A3 Informační strategie Analýza Workshop
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Projekt A6 Rozpočet a plánování tvorby projektů a jejich následná realizace.
PREZENTUJÍCÍ IT služby měst Hodnocení stavu rozvoje informatiky obcí 2. a 3. stupně V období květen až červenec 2014 byly na webech obcí dvojek.
Vaše jistota na trhu IT Vybudování a provozování e-spisovny Josef Sedláček ICZ a.s.
Elektronické zpracování požadavků – evidence v databázi akcí Město Studénka – Městský úřad Studénka Cena Ministerstva vnitra za inovaci ve veřejné správě.
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Aktuální informace k zavádění eGovernmentu Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Dne:
Veřejné zakázky. Právní základ 3 Právní základ - Smlouva o založení Evropského společenství - Zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách - Zákon č.
Podmínky pro zadávání VŘ/ZŘ ve vztahu k elektronickým učebnicím Mgr. Monika Málková.
1 Moderní učitel CZ.1.07/1.3.00/ Vdělávání v oblasti veřejných zakázek dle postupu uvedeného v Příručce pro příjemce Ing. Jan Weigel, lektor VŘ.
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Jednání implementátorů ORP Moravskoslezského kraje Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica.
Posuzování vlivů na životní prostředí v územním plánování (SEA proces) Zákon č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí, ve znění zákona.
1 14.Postakviziční integrace-jaké kroky se mají učinit po podpisu kupní smlouvy Kateřina Čepeláková, E-72 Šk.rok:2009/2010.
2. Životní cyklus a procesy projektu
YOUR SYSTEM, spol. s r. o. Ing
VYSOKÁ ŠKOLA FINANČNÍ A SPRÁVNÍ o.p.s. CONTROLLING Ing. Jan Cedl AŘ KONTAKT s.r.o.
ESF 3/EQUAL Rob Straver Koordinátor správy dotací Odbor práce, aktivace a dotací Úřad sociálních záležitostí a veřejného blaha Workshop A Administrativa.
Strategie regionu, obce. Strategický plán rozvoje Má úzký vztah k územnímu plánu Měl by být flexibilní, slaďuje představy subjektů Vymezeny perspektivní.
Helios Orange - Implementace systému
Administrace veřejných zakázek elektronicky.
Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č Dne od 17:00hod.
MěÚ Tišnov nám. Míru 346, Tišnov Sál Městského kulturního střediska, Tišnov Technologické centrum ORP Tišnov Jiří Dospíšil, vedoucí OSVV Ing. Dušan.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Mgr. Jan Sixta Veřejné zakázky od 1.dubna 2012 zásadní změna k lepšímu?
Pravidla pro zadávání veřejných zakázek pro přímo řízené organizace na MZ ČR Ing. Mgr. Zdeňka Zatloukalová.
Zastoupení zadavatele – ano - ne Konference: Elektronizace veřejných zakázek Pořadatel QCM s.r.o. Hotel Barcelo, Praha, Ing. Miroslav Jeništa.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Sdružení E-TENDERS el. tržiště veřejné správy.
Fórum pro žadatele Diskusní fórum určené žadatelům o dotace z ROP MS o dobré praxi a obtížích při přípravě projektů.
Postup při zadávání VZ - Příspěvkové organizace Kompetence k rozhodování o nákupu věcí, služeb a stavebních prací Rozsah Číslo usnesení Rady ÚK z
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ zvláštní část Zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Metodický pokyn pro zadávání veřejných zakázek (Příloha.
Posouzení vlivů Národního rozvojového plánu pro programové období 2007 – 2013 na životní prostředí Regionální environmentální centrum ČR Praha,
Město Třebíč - Elektronizace veřejných zakázek. Zadávání veřejných zakázek Zadávání veřejných zakázek je upraveno: –Zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Veřejné zakázky.
Analýza možností využití institutu centrálního zadavatele v rámci jednotlivých resortů Přednášející: Ing. Pavel Brož.
Národní infrastruktura pro elektronické zadávání veřejných zakázek NIPEZ ISSS Hradec Králové 2012 RNDr. Jiří Svoboda MMR ČR Odbor veřejného investování.
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Ohlédnutí za deseti lety řízení kvality na Městském úřadě Kopřivnice
Zadávání veřejných zakázek dle zákona č. 137/2006 Sb.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Věcná část
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ zvláštní část
Systém elektronické podpory obchodování (SEPO)
Seminář pro žadatele IROP
Pochybení při zadávání veřejných zakázek
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Změny v oblasti dohledu nad zadáváním veřejných zakázek a koncesí
Seminář pro žadatele k 72. výzvě IROP „Cyklodoprava II"
Role sektorových rad jako reprezentantů zaměstnavatelů v procesech NSK
Městská část Praha 6 Postup příprav GDPR Ing. Jan Holický, MBA
Setkání se starosty obcí Karlovarského kraje Téma: Novela stavebního zákona v oblasti územního plánování s účinností od VÝBĚR.
Elektronická komunikace při zadávání veřejných zakázek Mgr. Jakub Váňa
Stavební přípravy a zásady Rekodifikace veřejného stavebního práva
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
PROCES INVESTIC NĚKTERÉ ASPEKTY U VEŘEJNÉ SPRÁVY.
Transkript prezentace:

GILDA - software pro zadavatele veřejných zakázek Veřejné zakázky měst a obcí Květen 2011, Ostrava

GILDA - software pro zadavatele veřejných zakázek Veřejné zakázky měst a obcí Projekt S výstupy do směrnice zadavatele Aplikační řešení Standard nebo nadstandard Cloud přístup zadavatele k internetové aplikaci

GILDA - software pro zadavatele veřejných zakázek Projekt „Procesní řízení veřejných zakázek“ je: Elektronický dokument(doc, pdf, 60 stran) Určený zadavatelům veřejných zakázek Vhodným podkladem pro: - implementaci transparentního řízení veřejných zakázek na úřadě - vypracování studie - zpracování žádosti o dotaci

GILDA - software pro zadavatele veřejných zakázek Dokument „Procesní řízení veřejných zakázek“ specifikuje: Kodex transparentnosti Cíle zadavatele Otázky na zadavatele z oblasti procesování VZ Možné a použitelné VZ dle zákona Procesní strukturu VZ malého rozsahu Kompetenční model procesování VZ v rámci organizace zadavatele

GILDA - software pro zadavatele veřejných zakázek Dokument „Procesní řízení veřejných zakázek“ detailně popisuje: Potřebné evidence zadavatele Strategie hodnocení nabídek Obecný popis vlastností SW nástroje na podporu procesů při zadávání VZ Obvyklé požadavky zadavatele Obsahovou komplexnost pro implementaci Optimalizaci procesní a dokumentační

GILDA - software pro zadavatele veřejných zakázek Dokument „Procesní řízení veřejných zakázek“ vám poskytne možnost: Začlenění textu nebo jeho části do studie proveditelnosti pro popis oblasti procesního řízení při zadávání VZ Zmapování současného stavu vašich postupů a dokumentace Stanovení cílů, úkolů a priorit v oblasti procesního řízení VZ v organizaci zadavatele

GILDA - software pro zadavatele veřejných zakázek Výstupy z projektu do směrnice dle typu VZ kdo plánuje, schvaluje, administruje stanovuje lhůty, počet oslovených, způsob zveřejnění kritéria a metoda hodnocení, počet členů komise, rozhoduje o přidělení zveřejňování informací o VZ

GILDA - software pro zadavatele veřejných zakázek Zveřejnění informací o VZ

GILDA - software pro zadavatele veřejných zakázek Aplikace Gilda VZ Standard Typy řízení - 3x ZMR, ZPR, OŘ, Poptávka Nadstandard – individualizované řešení Individualizace typů VZ, Procesního zpracování, dokumentace Cloud – způsob poskytnutí licence, internetový přístup k aplikaci

GILDA - software pro zadavatele veřejných zakázek Funkčnosti aplikace Procesní zpracování dle nastaveného workflow - od plánu, přípravy po vyhodnocení a přidělení VZ zhotoviteli Zveřejňování - automatizovaně všech fází životního cyklu VZ, propojeno s portálem zadavatele Publikace dat a dokumentů - pro interní potřebu zadavatele Dodatečné informace - pro zájemce Příjem nabídek - elektronické podání, obálková metoda, integrace s eAukcí Integrace - outlook, datschranky, spis, OpenData Životopis VZ včetně evidence smluv se zhotoviteli

GILDA - software pro zadavatele veřejných zakázek Cloud - výhody pro zadavatele Přehledná evidence zakázek pro operativní interní potřebu Úplná dokumentace každé evidované zakázky v elektronické podobě pro interní potřebu zadavatele Automatizované zveřejňování Ochrana investic zadavatele Minimální provozní náklady

GILDA - software pro zadavatele veřejných zakázek Kontakt: MCo consulting s.r.o., Seifertova 36, Praha 3 Bc. Stanislav Chalupník gsm: Mgr. Pavel Boháč gsm: Ing. Jiří Andras gsm: