Jízda na koni v tobě podporuje to nejlepší Jezdci jsou:  Cílevědomí  Vyrovnaní  Mají schopnost se nadchnout  Asertivní  Veselí s bohatou fantazií.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Cíl této brožury je podat ve stručné formě a z praktického pohledu základní informace o sledování růstu dítěte, zjištění jeho odchylky, určení příčiny.
Advertisements

Univerzita Karlova v Praze Fakulta tělesné výchovy a sportu Katedra gymnastiky Gymnastika II. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem,
2. část Zařízení zajišťuje praní prádla, úklid společných i bytových prostor. Zejména uživatelé pobočky jsou podporováni v nácviku péče o domácnost.
Pronájem nebo prodej objektu bývalé základní školy č.p Kamenný vrch v Chomutově.
MY JSME MŠ VYHLÍDKA J.K.Tyla
Spolupráce OSPOD se školami a školskými zařízeními TENTO PROJEKT JE FINANCOVÁN Z EVROPSKÉHO SOCIÁLNÍHO FONDU PROSTŘEDNICTVÍM OPERAČNÍHO PROGRAMU LIDSKÉ.
N á zev S Š : SOU Uherský Brod Autor: Mgr. Věra Dudová N á zev prezentace (DUMu): Právní řád ČR a právní ochrana občanů N á zev sady: Výuka občanské nauky.
Název DUM: VY_32_INOVACE_XVI_1_20_Péče a ochrana ŽP Šablona číslo : XVISada číslo: 1Pořadové číslo DUM: 20 Autor: Mgr.Lenka Dědečková.
Seznámit žáky s vývojovými fázemi člověka. Vysvětlit změny ve vývojových fázích mladšího školního věku a především změny v dospívání. Výukový materiál.
Kamarádství, přátelství. ZPRACOVAL Mgr. Alena Jakubcová ŠKOLA ZŠ Bor, Školní 440, , příspěvková organizace TÉMA Umění, kultura, sport, zdraví, svět.
Formy a druhy sociálních služeb. Sociální služby Činnost zajišťující pomoc a podporu osobám za účelem sociálního začlenění nebo v rámci prevence před.
Projekt: Cesta rozvoje středních škol v JmK CZ.1.07/1.3.10/ název operačního programu: OP VK číslo prioritní osy: 7.1 název prioritní osy: Počáteční.
NÁZEV ŠKOLY: Speciální základní škola, Chlumec nad Cidlinou, Smetanova 123 AUTOR: Mgr. Danuše Lebdušková NÁZEV: VY_32_INOVACE_119_ Ryby mořské TEMA: Živá.
Senioři a sociální sítě. Kolik je ale na sociální síti vlastně českých seniorů? Je to asi 5% z 3,5 mil.
Název školy: Základní škola speciální Litvínov, Šafaříkova 991 Autor: Mgr. Jaroslava Stejskalová Název materiálu: VY_32_INOVACE_46_Člověk a společnost.
Studentské aktivity ZSF JU 2010/2011 Anna Staníková místopředsedkyně AS ZSF JU místopředsedkyně SR JU studentka 3 RPBP.
Canisterapie Když pes uzdravuje lidskou duši Motto našeho týmu: „Polož na mě svoji ruku a já ti ji prohřeju, obejmi mě a rozjasním tvoje srdce.“
Naučit svoji mysl spolupracovat, nikoli bránit výkonu Pochopit hluboké příčiny svých úspěchů a neúspěchů a čerpat z nich Najít efektivní řešení šité na.
Univerzita Karlova v Praze Fakulta tělesné výchovy a sportu Katedra gymnastiky Gymnastika II. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem,
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc. Lucie Chojnová NÁZEV: VY_32_INOVACE_07_Význam a funkce rodiny TÉMA SADY: Občanská výchova.
Základy duševní hygieny. ZPRACOVAL Mgr. Alena Jakubcová ŠKOLA ZŠ Bor, Školní 440, , příspěvková organizace TÉMA Umění, kultura, sport, zdraví, svět.
Vzdělávací program v oboru dětské lékařství MUDr. Jana Mathonová, prim. dětského oddělení Kroměřížské nemocnice a.s.
9. Mateřská škola, Písek, Alšova Identifikační údaje o škole Právní subjekt:Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391.
Kateřina Janovská.  Prodlužující se věk odchodu do důchodu = nutnost podávat plný pracovní výkon v seniorském věku  + zatížení v domácnosti + častá.
O SOBNOST ČLOVĚKA. Člověk se všemi jeho psychickými, biologickými a sociálními znaky společensky významná osoba Individuální jednota biologických, psychologických.
Centrum Kašpar Liberec školám. Natoč vlastní film a dej (si) příležitost 1.Centrum Kašpar pracuje s nadhledem a prostřednictvím neotřelých formátů 2.Centrum.
ASEBS, 4. sem..  Široké chápání profesní sebeobrany a jejího projektování  Samostatná práce  Schopnost integrovat znalosti  Pochopení problému v širších.
Představení výzvy Podpora škol formou projektů zjednodušeného vykazování – Šablony pro MŠ.
Autor: Mgr.Lenka Preisová
Co se přihodí … než se fotka narodí?
PODPORA NADÁNÍ *VZDĚLÁVÁNÍ* VOLNOČASOVÁ PEDAGOGIKA
SLABIKÁŘ DĚTSKÝCH PRÁV VY_32_INOVACE_01_10
Střední pedagogická škola J.H.Pestalozziho Litoměřice
Období života člověka. Období života člověka Etapy lidského života Člověk se během života mění – roste do výšky, tloustne, učí se chodit a mluvit,
Podpora implementace služby péče o děti od šesti měsíců do čtyř let v tzv. mikrojeslích a pilotní ověření služby Reg.č. projektu CZ /0.0/0.0/15_009/
DĚTI VĚZNĚNÝCH RODIČŮ Zkušenosti a plány Věznice Světlá nad Sázavou
Podpora implementace služby péče o děti od šesti měsíců do čtyř let v tzv. mikrojeslích a pilotní ověření služby Reg.č. projektu CZ /0.0/0.0/15_009/
Děti odsouzených rodičů z hlediska sociálně – právní ochrany dětí
LETNÍ ŠKOLY INSTRUKTORU
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Brandýs n. L. – Stará Boleslav, Školní 291
Didaktika sportovních činností
Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/
Dětský klub Malý drak.
Trestní zodpovědnost.
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 7_02
AUTOR: Mgr. Bc. Alena Machulková
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE
Tělesná výchova na ZŠ praktické
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
DIDAKTIKA LYŽOVÁNÍ.
České školství v mezinárodním srovnání Stručné seznámení s vybranými ukazateli publikace OECD Education at a Glance 2010 Tisková konference 7.
Tělesná výchova patří do vzdělávací oblasti Člověk a zdraví (stejně jako Výchova ke zdraví) učivo je členěno do samostatných a na sebe navazujících etap.
Autor: Mgr. Vladimíra Dvořáková
Podnikové dětské skupiny Kristina Zapletalová
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Karla Klíče Hostinné AUTOR: Mgr
Přijímací řízení pro školní rok 2018/2019.
Domy na půl cesty ve středočeském kraji
Metoda VTI Intenzivní forma pomoci v domácím prostředí rodiny, přímo tam, kde problém vzniká (80.léta 20. stol. v Holandsku) Rodiny, které mají obtíže.
Diferencované stravování
Odkrývání obrázků – poznej místa
Seznámení s Elrond z.ú..
Přijímací řízení pro školní rok 2019/2020.
PŘÍČINY VÝVOJOVÉ ÚSPĚŠNOSTI HMYZU
PRÁVA A POVINNOSTI RODIČŮ
Mezinárodní osvojení, osvojitelnost dítěte
Život bez střeva , Praha.
Autor: Mgr. Vladimíra Dvořáková
Rekreologie a věk Michaela ŘEPOVÁ
Pěstounská péče na přechodnou dobu (PPPD)
Diagnostika dítěte předškolního věku
Transkript prezentace:

Jízda na koni v tobě podporuje to nejlepší

Jezdci jsou:  Cílevědomí  Vyrovnaní  Mají schopnost se nadchnout  Asertivní  Veselí s bohatou fantazií

Jezdecký klub U Juráška v Mořkově  Školička – rodiče s dětmi od 3 do 6 let  Přípravka – děti 6 – 7 let  Dětský kroužek – děti 7 – 16 let  Individuální výcviky a vyjížďky pro děti a dospělé  Víkendové pobyty u koní, tábory

Školička – rodiče s dětmi od 3 do 6 let

Přípravka – děti 6 – 7 let

Dětský kroužek – děti 7 – 16 let

Individuální výcviky a vyjížďky pro děti a dospělé

Víkendové pobyty u koní, tábory

Zvláštní význam koní pro děti:  Zacházení s jinou živou bytostí  Praktická ochrana přírody a zvířat  Přináší kamarádství mezi koněm a dítětem  Učí zodpovědnosti a péči o koně  Odkrytí nových možností pohybu  Podporuje celkově zdraví a kondici  Rozvíjí smysly  Učí sociálnímu chování  Učí a podporuje sebeorganizaci  Zvyšuje sebevědomí

Studie, která srovnávala vybrané reprezentativní skupiny jezdců a nejezdců prokázala, že jezdci jsou cílevědomí, asertivní, soutěživí, schopni zátěže, umějí se prosadit a vést. Proti jiným sportům mají citlivější vztah k přírodě. Díky tomuto koníčku se stávají vyrovnanějšími a spokojenějšími.

Kontakt:  V případě zájmu nás kontaktujte na našich webových stránkách: Nebo na telefonní číslo: