Spokojenost občanů Kladna s bezpečností 2015. Sonda veřejného mínění Statutárního města Kladna – stručný souhrn Již sedmým rokem je realizována sonda.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Statutární město Brno Městská policie Brno
Advertisements

Vyhodnocení dotazníku – Barcamp Brno 2013 Magdaléna Katolická magdalena [at] marketingovevyzkumy.cz
S UBJEKTIVNÍ VNÍMÁNÍ KVALITY ŽIVOTA OBYVATEL H ORŠOVSKÝ T ÝN JáRobin.
Výstavba větrné elektrárny v lokalitě Varnsdorf-Špičák RCA Research.
Městský kamerový dohlížecí systém Bílovec. Město Bílovec  Založeno mezi lety 1316 – 1324  Severní část okresu Nový Jičín  6 místních částí 
Systém včasné intervence ve Svitavách
Dotazníkové šetření veřejného mínění občanů Frýdku-Místku
Odborná diskuze o prevenci konzumace alkoholu mladistvými v Plzni Ing.Aleš Průša.
Zastupitelé v obcích Moravskoslezského kraje. Analýza postojů, názorů a cílů zastupitelů v obcích do tří tisíc obyvatel Michal Kuděla Radomír Sztwiertnia.
Bezpečná hřiště Tisková konference prvního náměstka primátora hl. m. Prahy JUDr. Rudolfa Blažka a ředitele Městské policie hl. m. Prahy Mgr. Vladimíra.
Tvorba integrované strategie území MAS Ekoregion Úhlava.
Dopady CR na rezidenty, případová studie Lipno nad Vltavou Pavlína Kubů 1.
Moderní způsob zjišťování postojů veřejnosti k veřejné hromadné dopravě osob Ing. Zdeněk Strádal.
„Metodická činnost“ Krajského úřadu Královéhradeckého kraje Oddělení legislativní a právní.
KRÁSNÁ LÍPA – NÁŠ BEZPEČNÝ DOMOV KRÁSNÁ LÍPA - NÁŠ BEZPEČNÝ DOMOV Město KrásnáMěsto Krásná Lípa se v roce 2007 zapojilo do projektu Ústecko – živý.
Názor veřejnosti na téma DALŠÍ VZDĚLÁVÁNÍ (vyhodnocení dotazníkového šetření) Pardubický kraj Ing. Jarmila Halouzková
Občané Velkého Meziříčí se ve městě cítí bezpečně Velké Meziříčí – Téměř všichni občané našeho města ví o tom, že některá místa jsou monitorována kamerami.
Městská (Obecní) policie je orgán obce, který zřizuje a ruší zastupitelstvo města obecně závaznou vyhláškou (OZV č. Městská policie a č. Městská policie,
Výsledky výzkumu mezi obyvateli MČ Praha 2 a návštěvníky Riegrových sadů „Soužití pejskařů a nepejskařů v parcích na území Prahy 2“ 28. června 2011 / Prezentace.
1 Tento projekt je spolufinancován Evropským Sociálním fondem a státním rozpočtem ČR Představení výzkumného projektu CZ / /0203 POSTAVENÍ.
Projektový zám ě r na rok  Zvýšení bezpečnosti obyvatelů domů.  Snížení anonymity v domech.  Snížení rizika pohybu neoprávněných osob v prostorách.
Tazatelská síť.
Vnímání nebezpečných oblastí obyvateli Ostravy
Situační prevence -MKDS- Cíl ● preventivní funkce, tj. vytváření bezpečných zón v exponovaných lokalitách, ● snížení trestné činnosti /i přestupků/ a její.
Životní úroveň obyvatel v České republice
Názor veřejnosti na téma DALŠÍ VZDĚLÁVÁNÍ (vyhodnocení dotazníkového šetření) Královéhradecký kraj Ing. Jarmila Halouzková
VY_20_INOVACE_SVF33760DUD Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
Březen – měsíc internetu podeváté aneb Na úřad přes internet Jaroslav Winter BMI sdružení ISSS, Hradec Králové
Koordinovaný přístup a ESIF Jan Mochťák.
Typy výzkumu  Kvantitativní  Kvalitativní  Smíšený  První zkoumá kolik lidí si co myslí atd …  Druhý co přesně si lidé myslí  Třetí je kombinací.
1 DÍLČÍ ANALÝZY SOCIÁLNÍCH SLUŽEB NA ÚZEMÍ STATUTÁRNÍHO MĚSTA LIBEREC LB plán s.r.o., Liberec JEDNÁNÍ ŘPS A KOMISE ZDRAVOTNÍ A SOCIÁLNÍ 19. května 2015.
KAMEROVÝ SYSTÉM V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. ÚVOD Statutární město České Budějovice má obyvatel MKDS provozuje prostřednictvím městské policie od roku.
Spokojenost občanů Kladna s místním společenstvím a bezpečností 2011.
Univerzita Palackého v Olomouci Centrum prevence rizikové virtuální komunikace PdF UP v Olomouci Mgr. Kamil Kopecký, Ph.D. & Mgr. Veronika Krejčí
Spokojenost občanů Kladna s místním společenstvím a bezpečností 2010.
Městské kamerové dohlížecí systémy a ochrana osobních údajů, pravidla a standardy JUDr. Tomáš Koníček mezinárodní Konference 18. února 2011 Praha.
Aktivním přístupem ke změně v SVL města Litvínova CZ /0.0/0.0/15_042/
Dotazníkové šetření. Cílem ankety je zjistit potřeby obyvatel města Toužim, zlepšit přehled městských zastupitelů o vnímání jejich potřeb z hlediska poskytování.
© 2008 AUGUR Consulting s.r.o., Vinařská 5/A1, Brno, tel.: , ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA SOCIOLOGICKÝ PRŮZKUM.
MA-G 21 Konference pro podnikatelský sektor Náměšť nad Oslavou 15. října 2012 Petr Holý.
Vyhodnocení akce ALKOHOL. Prevence v rámci akce proběhlo na území celé ČR více jak 140 besed ve školách a školských zařízeních na téma užívání.
PROJEKT REGENERACE SÍDLIŠŤ Regenerace panelových sídlišť je dlouhodobý proces zaměřený na sociální, ekonomické, urbanistické, architektonické a technické.
Spokojenost občanů Kladna s místním společenstvím a bezpečností 2013.
Spokojenost občanů Kladna s místním společenstvím a bezpečností 2012.
JUDr. Milan Fára. Výchozí podmínky Stav MKDS (počet kamer, stáří ……) Analýza kriminality ve městě Vlastní finanční možnosti na rozšiřování Možnosti splnit.
Ing. Aleš Průša. Co bylo na počátku ? Primárně je nutné předcházet protiprávním jednáním ve městě, obci Společná odpovědnost samosprávy a PČR za oblast.
Projekt: „Aktualizace Střednědobého plánu rozvoje sociálních služeb na území ORP Veselí nad Moravou “ Bc. Gabriela Fellingerová 1. Veřejné setkání 1. října.
Metodická porada – Program prevence kriminality na rok Krajský úřad Libereckého kraje.
Vítejte. Ke škole bezpečněji Projekt:Cíle projektu  Vize projektu vznikla od samotných žáků školy ZŠ Krátká v Klášterci nad Ohří, s cílem zvýšit bezpečnost.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Analýza marketingu města Bechyně Autor práce: Kateřina Maťhová Vedoucí práce: Ing. Marie Slabá,
Místní demokracie a participace na veřejném životě
PROGRAM ROZVOJE OBCE TUPESY NA OBDOBÍ 2017–2024 Úvodní informace
Problematika dlouhodobé nezaměstnanosti v ČR
Analýza postavení migrantek a migrantů na území hl. m
Akční plán Strategie boje proti sociálnímu vyloučení na období
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Motivace a stimulace pracovníků ve vybraném podniku Autorka bakalářské práce: Martina Jakubcová.
Spokojenost občanů Kladna s místním společenstvím a bezpečností
Autor: Mgr. Irena Rutarová
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Analýza motivačního a stimulačního systému ve vybraném podniku.
„Váš kraj, Váš rozpočet“
Projekt Plzeňský kraj - bezpečný kraj
PROGRAM PREVENCE KRIMINALITY FRÝDLANT 2007
Spokojenost občanů Kladna s místním společenstvím a bezpečností
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Vztah řízení výkonu a pracovního hodnocení zaměstnanců ve vybraném.
Výzkum veřejného mínění
Naplňování indikátorů udržitelného rozvoje Kladno 10/2008
ŽIVOTNÍ SPOKOJENOST U VYBRANÝCH POMÁHAJÍCÍCH PROFESÍ
Krajská zpráva – královehradecKÝ kraj
Dotazník a výzkumná šetření
Aktuality P-KAP. Aktuality P-KAP Dotazníkové šetření 2018 Ukončení šetření dotazník navazuje na dotazníkové šetření, které bylo realizováno.
Transkript prezentace:

Spokojenost občanů Kladna s bezpečností 2015

Sonda veřejného mínění Statutárního města Kladna – stručný souhrn Již sedmým rokem je realizována sonda veřejného mínění s cílem zjištění názoru obyvatel na problematiku bezpečnosti ve městě Kladně. Dotazníkové šetření bylo realizováno v období měsíce listopadu 2015 a vyhodnocení proběhlo v prosinci Odevzdáno bylo 246 dotazníků, jejichž distribuce byla realizována prostřednictvím elektronické pošty a sociální sítě Facebook. Respondenty lze rozdělit v poměru 85 % ku 15 % mezi ženy a muže. Jedna z úvodních otázek byla zaměřena na zjištění pocitu bezpečí ve městě - jako místa, kde žijeme a pracujeme, na kterou odpovědělo 32 % dotazovaných, že se cítí bezpečně a 54 % se cítí částečně bezpečně. Oproti tomu se 13 % obyvatel cítí částečně ohroženo a v ohrožení se cítí 1 % dotazovaných. Na otázku, zda jsou obyvatelé města Kladna dostatečně informováni o plošném pokrytí městského kamerového systému (dále jen MKDS), který provozuje Městská policie Kladno, kladně odpovědělo 17 % a 35 % obyvatel je informováno jen částečně. Nedostatečně informovaných obyvatel se cítí 17 % a 31 % není informováno. Podporu rozšíření MKDS vyjádřilo 84 % dotazovaných a 16 % dotazovaných nepovažuje rozšíření za nezbytně nutné. Rozšíření MKDS v okolí bydliště si přeje 79 % tázaných. MKDS jako nástroj pro posílení bezpečnosti hodnotí kladně 85 % dotazovaných a 71 % pociťuje vyšší pocit bezpečí, pokud se pohybuje na území monitorovaném MKDS. Prevence kriminality

Zastoupení pohlaví respondentů bylo v poměru 85% žen ku 15% mužů MužiŽeny 36210

Věková struktura respondentů

Sociální postavení respondentů

Dosažené vzdělání respondentů

Rozdělení respondentů dle městských částí Kladno – městoKročehlavyRozdělovDubíŠvermov

Vyjádřete pocit bezpečí v místě vašeho bydliště: bezpečíčástečné bezpečíčástečné ohroženíohrožení

Jste dostatečně informován(a) o plošném pokrytí městského kamerového dohlížecího systému, který provozuje Městská policie Kladno? anočástečně anonedostatečněnejsem informován(a)

Podporujete záměr rozšíření městského kamerového dohlížecího systému (dále jen MKDS)? anone 20739

Hodnotíte MKDS jako nástroj pro posílení bezpečnosti ve městě? anone 21036

Přejete si rozšířit MKDS do okolí Vašeho bydliště? anone 19551

Pokud se pohybujete v území monitorovaném MKDS, pociťujete vyšší pocit bezpečí? anone 19551