Oddělení služební kynologie Martina Kučerová referent majetkové správy ppor.Oldřich Cach vedoucí skupiny SSKČ HK nprap. Rudolf Tomáš vrchní inspektor SZKČ.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_OdP_S1_05.
Advertisements

Závěrečná konference: „ INDIVIDUÁLNÍHO PROJEKTU MĚSTA CHEBU NA ZMĚNU SITUACE SOCIÁLNĚ VYLOUČENÝCH OBYVATEL MĚSTA, ZEJMÉNA OBYVATEL SÍDLIŠTĚ ZLATÝ VRCH“
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, LOUNY PODĚBRADOVA 640, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE AUTOR: MGR. JANA ZELINKOVÁ NÁZEV MATERIÁLU : VY_32_INOVACE_01_VEŘEJNÝ.
Operační řízení útvarů Policie ČR s celostátní působností CZ.1.06/1.1.00/ Operační řízení útvarů Policie ČR s celostátní působností CZ.1.06/1.1.00/
Projekt Informační a vzdělávací portál Libereckého kraje I CZ.1.07/1.1.00/ I Školení pro uživatele portálu.
Informace z ČŠI Jiří Machačný školní inspektor Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných LK ( )
Trh, tržní vztahy Trh Představuje určitý prostor, kde se setkávají kupující a prodávající. Na trhu se uskutečňuje akt koupě a prodeje – dochází ke směně.
Právní subjektivita – s.r.o. Výhoda spočívá v omezeném ručení za závazky společnosti. Relativně nízké hodnotě min. základního jmění. Malé administrativní.
Zdravotnická záchranná služba je zdravotní službou dle zákona č. 372/2011 Sb. o zdravotních službách, v jejímž rámci je na základě tísňové výzvy, není-li.
ŠkolaSOU a ZŠ Planá Číslo projektuCZ.1.07/ / Název školySOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá PředmětPotraviny a výživa Tematický okruhÚvod.
BEZPEČNOST JEŘÁBOVÉ DOPRAVY Při konstrukci a provozu jeřábů musí být přísně dbáno na zásady bezpečnosti, aby nebyl ohrožen život a zdraví osob a zabránilo.
Oddělení služební kynologie Oddělení služební kynologie bylo založeno 1. ledna 2010 a to vznikem Krajského ředitelství policie Libereckého kraje.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_256_TÉMA_ Rozdělení nákladů Název školy Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší odborná.
Zahájení tvorby Komunitního plánu sociálních služeb pro město Žatec Mgr. Petr Antoni Dne
Praktické využití psů v zoorehabilitaci... se jmenuje předmět, který vznikl díky grantu z fondu OPPA a zdárně byl uveden do řádného studijního harmonogramu.
Prodej sexuálních služeb na ulici v interakci s prací policie a strážníků PhDr. Jiří Frýbert.
Odbor služby pořádkové policie. Za rok 2013 bylo zrealizováno uniformovanou policií Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje celkem 328 akcí a opatření.
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta, Jírovcova 24/1347, České Budějovice 1 Vzdělávání poskytovatelů sociálních.
Odbor služby pořádkové policie Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje Odbor služby pořádkové policie.
Seminář na MZ Bezpečnost zdravotních služeb - současná priorita MZ MUDr. Markéta Hellerová Ministerstvo zdravotnictví.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_OdP_S2_07.
Horská služba ČR NONSTOP SOS
Anotace: Materiál je určen pro 1. ročník učebního oboru zedník – vyučovací předmět “technologie“. Je použitelný i pro výuku dané problematiky u jiných.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ J. E. Purkyně Libochovice AUTOR: RNDr. Adéla Lipšová NÁZEV: VY_52_INOVACE_23_BEZPEČNOST PRÁCE TÉMA: BEZPEČNOST PRÁCE ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/
Podnik ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: Střední odborná.
vedoucí studijního odd.: Bc. Veronika Přichystalová.
Předmět:Ekonomika Ročník: 3.ročník učebního oboru Autor: Mgr. Libuše Suchánková Anotace: Formou prezentace se žáci seznámí se základním rozdělením mzdy.
Sociální práce na obcích v rámci ORP - Zákon o sociálních službách.
Oddělení lidských zdrojů, podpory průmyslu a podnikání 1.
Činnost služby dopravní policie v roce 2011 v dohledu nad silničním provozem plk. Ing. Leoš Tržil ŘSDP PP ČR Praha 12. ledna 2012.
STS/S 09 Taktické a bezpečnostní zásady pro umísťování MPT na místě zásahu Zpracováno: Zpracoval: por.Bc. Martin Hrabina Hasičský záchranný.
Veřejná služba od
Situace na trhu práce v JmK a veřejná služba
41 Číslo materiálu: VY 32 INOVACE 4/06 Název materiálu: Hudební forma
Výukový materiál Zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
Zástupce ředitele pro TeV Ing. Jarmila Tyšerová
Stávající systém kontroly při těžbě dřeva
Bezpečí – pro někoho pocit, pro nás realita
Kriminalistická charakteristika trestného činu
Protokol o ohledání místa činu. ZPPP 100/2001, čl. 26
Společné a koordinované politiky EU
Evaluace předmětů studenty (Anketky)
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Číslo projektu MŠMT: Číslo materiálu: Název školy: Ročník:
ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Martin Havlena
Nízkoprahová denní centra
Zánik trestnosti nedovoleného ozbrojování v roce 2009 (zbraňová amnestie)
Hotelová škola, Obchodní akademie a Střední průmyslová škola Teplice,
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola Trhové Sviny
Přehled o činnosti a výsledcích útvarů služby pořádkové policie za rok 2010 a porovnání s rokem plk. Mgr. Petr SEHNOUTKA ředitel.
Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: Sandra Tichá
Gymnasium Jižní Město Praha
ORIENTACE V ČASE VY_32_INOVACE_1C_08 Číslo projektu: CZ /1. 5
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Aktuální právní úprava činnosti školy a nové úkoly zástupce ředitele
Obec Pstruží pro občany
Tresty a ochranná opatření ( trestní sankce)
A jako ASISTENT PhDr. Jitka Kendíková
Zákon o sociálních službách č. 108/2006 Sb.
Národní rozvojový program mobility pro všechny (NRPM)
Ražba důlních děl pomocí trhací práce
ministr práce a sociálních věcí
Služba pořádkové policie Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje.
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_35_ČJ4
Dostupné vzdělání pro všechny kdo chtějí znát a umět víc…
Podpora sociální práce na území Statutárního města Kladna
Úvodní přednáška pro 1. ročník
Integrované operační středisko – „srdce policie“
VÝROČNÍ ČLENSKÁ SCHŮZE
Transkript prezentace:

Oddělení služební kynologie Martina Kučerová referent majetkové správy ppor.Oldřich Cach vedoucí skupiny SSKČ HK nprap. Rudolf Tomáš vrchní inspektor SZKČ HK nprap. Milan Kozák vrchní inspektor SZKČ JC nprap. Františk Bárta vrchní inspektor SZKČ RK nprap. Milan Dytrt vrchní inspektor SZKČ TU nparp. Jiří Vítek vrchní inspektor SZKČ NA nprap. Pavel Hošek vrchní inspektor SZKČ PA nprap. Vladimír Příhoda vrchní inspektor SZKČ CR nprap. Petr Zika vrchní inspektor SZKČ SY nprap. Oldřich Záliš vrchní inspektor SZKČ UO mjr. Bc. Radek LAUŠMAN vedoucí OSK

Oddělení služební kynologie Nově vzniklé od Zajištující speciální kynologické činnosti. Zajištující základní kynologické činnosti. Spolupráce s koordinátorem služební kynologie kpt.Ing.Vladimír Makeš.

SSKČ SSKČ- skupina speciálních kynologických činností. Zajišťující problematiky. MPI(metody pachové identifikace). Vyhledávání výbušnin a NVS. Vyhledávání drog a psychotropních látek. Vyhledávání akcelerantů. Dva služební psi připraveni ke složení kategorie na vyhledávání zbraní,vyhledávání lidských ostatků.

SZKČ SZKČ – skupina základních kynologických činností. K dispozici 9 skupin vždy vrchní inspektor výjezdových psovodů.

Připravenost psovoda se psem k zajištění výjezdu na místo činu Pachová stopa v terénu Pachová stopa ve frekvenci Vyhledání osob v objektu Vyhledání osob v terénu Vyhledání pachových předmětů Obrana psovoda Zadržení prchající osoby

Připravenost psovoda se psem k zajištění hlídkové činnosti Vyhledání osob v objektu Vyhledání osob v terénu Obrana psovoda Zadržení prchající osoby

Příprava psovodů - pachová stopa v terénu Účel cviku: Vyhledat a vypracovat pachovou stopu, najít na ní všechny odložené předměty Popis: Pachová stopa praktického charakteru s vyhledáním Stáří stopy v rozmezí 2 – 4 hodin dle klimatických podmínek Délka stopy 800 až 2000 m Předměty praktického charakteru

Pachová stopa ve frekvenci Účel : Vyhledat a vypracovat pachovou stopu, najít na ní všechny odložené předměty

Vyhledání osob v objektu Účel : Postupně vyhledat označit všechny osoby v objektu za dodržení zásad bezpečnosti práce a taktiky zákroku

Vyhledání osob v terénu Účel : Postupně vyhledat a označit všechny osoby v daném prostoru za dodržení zásad bezpečnosti práce a taktiky zákroku

Připravenost služebních psů všestranná kynologie obranné práce Obrana policejní hlídky (v náhubku i bez) Zadržení pronásledované osoby Zabránění vstupu do uzavřených míst

Připravenost služebních psů - všestranná kynologie pachové práce Sledování pachové stopy v terénu Sledování pachové stopy ve frekvenci Vyhledání osob v terénu Vyhledání osob v objektu Vyhledání pachových předmětů Vyhledání nábojnic