,, Srdce na talíři“.  Datum konání: 18.3. 2015  Garant soutěže: Asociace kuchařů a cukrářů ČR  Téma soutěže:,, Z pohádky do pohádky “

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Předpokládaný počet účastníků:  1050 sportovců  238 trenérů  28 vedoucích výprav  cca 250 VIP hostů.  celkem cca Krajské výpravy:  všech 14.
Advertisements

1 Soutěž NÁŠ KRAJ UMĚLECKÁ SOUTĚŽ PRO ŽÁKY A STUDENTY pod záštitou hejtmana Středočeského kraje MUDr. Davida Ratha Téma soutěže: Život v našem kraji.
Ocenění práce ředitele Plavecké školy Uherské Hradiště, Plavecké školy Uherské Hradiště a ocenění plaveckých škol Zlínského kraje.
Podpora meziobecní spolupráce Aktuální stav realizace projektu Jaromír Jech Ředitel supervizor projektu.
Podmínky účasti Zaslat alespoň dvě čísla časopisu Časpis musí tvořit především děti a studenti Zvláštní kategorie „Článek měsíce”
FLL je největší robotická soutěž na světě, které se zúčastňují statisíce dětí po celém světě. Nejlepší týmy postupují do regionálních kol a potom do mezinárodního.
We speak English in the Bohemia Region
Autoevaluace škol v Moravskoslezském kraji
Milan Němeček Bc. Pavel Hečko
PORADA ŘEDITELŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO KRAJE 17. prosince 2008.
XVIII. Reprezentační ples Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, o.s. probíhá pod záštitou PaedDr. Josefa Novotného, hejtmana Karlovarského kraje.
DALŠÍ VZDĚLÁVÁNÍ NA ŠKOLE. ANO, NE?
Autor: Bc. Anna Hana Kučeráková zpracováno: ročník (obor) 3. KP E/01 Stravovací a ubytovací služby tematická oblast Organizace obsluhy.
„Gourmet Team Challenge“ a "Cukrář České republiky 2012" DOPROVODNÝ PROGRAM VELETRHU TOP GASTRO 2012 a GASTRO TOUR 2012 ASOCIACE KUCHAŘŮ A CUKRÁŘŮ ČESKÉ.
NOVÁ ZÁVĚREČNÁ ZKOUŠKA PRO VŠECHNY ŽÁKY UČEBNÍCH OBORŮ Závěrečná konference,
Konference UNIV 2 KRAJE 18. – 19. října Odborné učiliště v Hradci Králové má třiceti tříletou historii. Patří do sítě speciálních škol a je jednou.
Šíření povědomí o Evropské strategii zaměstnanosti Národní vzdělávací fond PhDr. Miroslava Kopicová.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Ekonomika Ročník: 1.
Členění území naší vlasti
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: ZŠ Komenského Slavkov u Brna 495 Číslo a název operačního programu:
Sportovní zařízení a akce
Nejznámější písně: Pánu Bohu do oken, Cesta
4x4 LAND ROVER. O soutěži... -soutěží členné týmy studentů ve věku let -úkolem týmu je navrhnout.
Střední škola potravinářská a služeb, Brno, Charbulova 106  Autorizace MMR pro dílčí kvalifikace vztahující se k povoláním: Kuchař (6 – ÚK 3) Číšník (2.
PREZENTACE PRO ITP Ing. Miloslav ILEČEK, ITP pracoviště Jihlava , Velké Karlovice Institut Trhu Práce.
Rekordní počet přihlášených obcí v Královéhradeckém kraji - 50 Hodnotitelská komise10 členů Termín návštěv obcí – Čas na jednu obec90.
Zpráva o činnosti SK RVŠ 16. zasedání předsednictva RVŠ Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání Miroslav Jašurek.
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných krajem Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných.
III.1.1. Diverzifikace činností nezemědělské povahy opatření je zaměřeno na realizaci jednotlivých aktivit ve venkovských oblastech v rámci diverzifikace.
XX. ročník národní soutěže kuchařského a cukrářského umění s mezinárodní účastí X. ročník mistrovství republiky kuchařů a cukrářů GASTROHRADEC Vitana Cup.
Název krajePodíl kraje v %Podíl obce v % Praha14,39,0 Jihočeský2,85,6 Jihomoravský5,713,5 Karlovarský4,25,1 Královéhradecký10,37,6 Liberecký11,59,3.
Hotelový provoz VY_INOVACE_Kaluzova_ Organizace hájící zájmy hotelů. Tento výukový materiál byl zpracován v rámci projektu EU peníze středním školám.
Role koordinačních skupin komunitního plánování v prorodinné politice Konference k zahájení projektu „Od analýz ke koordinaci sociálních služeb v Děčíně“
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
Kraje pro bezpečný internet Republikový výbor pro prevenci kriminality MUDr. Jiří Běhounek, hejtman Kraje Vysočina, předseda Komise Rady AKČR.
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
3. ročník gastronomické soutěže pro žáky učebních oborů vzdělání kategorie,,E“,, Srdce na talíři“
 kolektivní halový sport, který se hraje na hřišti o rozměrech 40x20 metrů a lehkým dutým míčkem z plastu. V jednu chvíli je z každého.
Vybrané sportovní soutěže organizované v rámci Hasičského záchranného sboru České republiky 2011.
Luhačovice, Libor Lukáš Statutární náměstek hejtmana Zlínského kraje Řídící výbor KOMUNIKAČNÍ INFRASTRUKTURY Zlínského kraje.
Ocenění práce ředitele Plavecké školy Uherské Hradiště, Plavecké školy Uherské Hradiště a ocenění plaveckých škol Zlínského kraje.
2. ro č ník gastronomické sout ěž e pro ž áky u č ebních obor ů vzd ě lání kategorie „E“ „ SRDCE NA TALÍ Ř I“
Soutěže talentované mládeže KURZ - FINANČNÍ ŘÍZENÍ ŠKOLY v rámci projektu ZVYŠOVÁNÍ KOMPETENCÍ VEDOUCÍCH PRACOVNÍKŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO.
Název školy: Střední škola dopravy, obchodu a služeb Klášterní nám. 127 Moravský Krumlov Bc. Luisa Milková Název projektu: Zlepšení podmínek výuky Číslo.
Region spokojeného života pro všechny
Prahy a Středočeského kraje
1. KRAJSKÁ GRASSROOTS KONFERENCE
Den mezinárodní kuchyně v českých školních jídelnách
OSTATNÍ HOSTINY Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Přihlášky Zápisový lístek
OSTATNÍ HOSTINY I. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
ODM Olympiáda dětí a mládeže.
90.
VTM 2005 – U12 pořadatel: Královéhradecký kraj
VTM 2005 – U13 pořadatel: Královéhradecký kraj
RESORT ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A ZAMĚSTNANOSTI
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR, z.s.
Pohár vědy (Science cup)
PRÁVNÍ ZÁLEŽITOSTI Porada s řediteli škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem Liberec 13. prosince 2012.
Krajský metodický kabinet POTRAVINÁŘSTVÍ A GASTRONOMIE
Mabistrát hlavního města Prahy
ÚLOHA STÁTU V TRŽNÍ EKONOMICE
Členění území naší vlasti
Porada ředitelů škol a školských zařízení
Podpora technického vzdělávání v Kraji Vysočina
26. května 2017, ZŠ a ZUŠ Líbeznice
PORADA S PRACOVNÍKY OBCÍ S ROZŠÍŘENOU PŮSOBNOSTÍ ZA OBLAST ŠKOLSTVÍ
ZOORISKUJ 2017.
Soutěže mládeže organizované Olomouckým KFS
BUDOUCNOST středního vzdělávání V LIBERECKÉM KRAJI
Transkript prezentace:

,, Srdce na talíři“

 Datum konání:  Garant soutěže: Asociace kuchařů a cukrářů ČR  Téma soutěže:,, Z pohádky do pohádky “

Čestnými hosty byl náměstek hejtmana Středočeského kraje pro školství, mládež a sport PaedDr. Milan Němec a dále zástupci Asociace kuchařů a cukrářů ČR. Soutěž se konala v Kulturním domě v Městci Králové. Zúčastnilo se jí celkem 14 dvoučlenných týmů z celé České republiky, z toho 10 družstev oboru Stravovací a ubytovací služby.

Jejich soutěžní zadání sestávalo ze tří částí. Prvním úkolem bylo připravit moderní kanapky, druhý úkol obnášel přípravu obložených chlebíčků.

 V oboru Stravovací a ubytovací služby naši školu reprezentovali žáci poprvé. Se všemi úkoly si poradili velmi dobře a přesto, že se vzhledem k vysoké konkurenci neumístili na žádném z oceněných míst, můžeme jejich účast na soutěži pokládat za úspěšnou.