Digitální technická mapa Plzeňského kraje Stav uzavíraných partnerských smluv a vyhlášek obcí Setkání partnerských obcí DTM DMVS Plzeň 9. 12. 2015 Krajský.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Podpora technického vzdělávání v Plzeňském kraji
Advertisements

Zdravotnická záchranná služba Plzeňského kraje
Regionální datová síť Plzeňského kraje CamelNET
Kontrola stavu zakázky - Správce technické infrastruktury
Účelová katastrální mapa GeoData června 2012.
Digitální mapa veřejné správy Plzeňského kraje (DMVS PK) + ortofoto Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor.
Úvodní stránka - partner v digitálním světě Externí mapová služba - E.ON ČR.
Digitální technická mapa města Velké Meziříčí
Jednotná technická mapa města Krnova Představení systému
CamelNET Výstavba MAN pro Plzeňský kraj Martin Benda
Projekt Plzeňského kraje "Šance pro budoucnost" Realizátor projektu: Plzeňský kraj Škroupova 18, Plzeň tel
Setkání s poskytovateli sociálních služeb –
1 Evidence územně plánovací činnosti, ukládání a poskytování písemností Evidence územně plánovací činnosti, ukládání a poskytování písemností Krajský úřad.
Mgr. Ing. Drago Sukalovský, starosta města Kuřimi
Plzeňského a Karlovarského kraje
Digitální mapa veřejné správy Plzeňského kraje (DMVS PK) Seznámení s projektem Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Krajský úřad Plzeňského.
Sítě 2000 Okresní úřad Hodonín geografický informační systém.
DIGITÁLNÍ POVODŇOVÉ PLÁNY (dPP) ZÁVĚREČNÝ KD PROJEKTU Plzeň strana 1 Digitální povodňový plán Plzeňského kraje a obcí s rozšířenou působností.
DMVS Zpracoval: Ing. Ivan Ivanov 1 Typové projekty DMVS -Účelová katastrální mapa realizace 2011, investice cca 9 mil. -Nástroje pro tvorbu a údržbu ÚAP.
Informační schůzka k připravovanému projektu „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji – 3. etapa“ Dne: Kde: Budova Krajského úřadu Plzeňského.
DIGITÁLNÍ POVODŇOVÉ PLÁNY (dPP) ÚVODNÍ INFORMACE Plzeň strana 1 Digitální povodňové plány Plzeňského kraje Krajský úřad Plzeňského kraje – 14.
Zvýšení kvality řízení KÚPK aktivita A3 Informační strategie Analýza Workshop
Regionální komunikační infrastruktura CamelNET. Co to je ? Krajem provozovaná optická datová síť Optické kabely jsou uložené v zemi Současně zahajovaná.
Jednotná digitální technická mapa studie proveditelnosti
MISYS ČVUT v Praze Geografické informační systémy Zpracoval: J.Marák.
EGovernment Zpracoval: Ing. Ivan Ivanov 1 Typové projekty DMVS.
GIS Plzeňského kraje a projekty v rámci Digitální mapy veřejné správy Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor.
Portál Jednotné digitální technické mapy
Digitální mapa veřejné správy Plzeňského kraje aktuální stav 01/2012 Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor.
Registr územní identifikace, adres a nemovitostí Jeden ze základních registrů – zákon 111/2009 Sb., o základních registrech V RÚIAN jsou pro celou veřejnou.
SROP 2.2 Internetizace knihoven Krajský úřad Plzeňského kraje Václav Koudele - Odbor informatiky Krajský úřad Plzeňského kraje Václav Koudele - Odbor informatiky.
Digitální mapa veřejné správy Plzeňského kraje Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky.
Povodně 2002 Internetový portál Plzeňského kraje a Geografický informační systém kraje Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky.
Lázně Bohdaneč Integrovaná doprava Plzeňska současný stav a možnosti rozvoje Ing. Zdeňka Kmochová.
ISSS 2003 ePUSA – Elektronický portál územních samospráv – stav projektu ISSS 2003 Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Václav Koudele.
Digitální mapa veřejné správy - DMVS.  Memorandum  o spolupráci, přípravě a realizaci projektu DMVS podepsáno na ČÚZK  Ministerstvo vnitra,
Portál územního plánování v praxi
Zhodnocení nového stavebního zákona po roce účinnosti Bakalářská práce.
Spisová služba e-spis LITE máme řešení pro každého Pavel Machánek, ICZ a.s , Ostrava 1.
GeoData územního plánování JMK Mapový portál odboru územního plánování a stavebního řádu Krajského úřadu Jihomoravského kraje Od roku 2006 je v provozu.
Ing. Karel Vondráček, Ing. Martin Šourek Správce datového skladu DTM DMVS DTM DMVS krajů.
Digitální technická mapa Plzeňského kraje Služby DTM DMVS PK Setkání partnerských obcí DTM DMVS Plzeň Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky.
Rada kraje pro rozvoj lidských zdrojů Plzeňského kraje a Komise pro technické vzdělávání v Plzeňském kraji
Krajský úřad Jihomoravsk ého kraj e odbor územního plánování a stavebního řádu 20. března 2012 Výzva č. 08 k předkládání žádosti o finanční podporu v rámci.
Vítejte na setkání partnerů digitálních technických map krajů Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky.
E-UtilityReport WEBOVÉ ŘEŠENÍ PRO VYJADŘOVÁNÍ K EXISTENCI SÍTÍ.
JDTM ZK – Využití ve Vodovodech a kanalizacích Vsetín, a.s. Vodovody a Kanalizace Vsetín, a.s. Ing. Vít Petřvalský.
MĚSTSKÝ ÚŘAD VALAŠSKÉ KLOBOUKY STAVEBNÍ ODBOR DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ 13. A 20. BŘEZNA 2013.
1. Základní informace 2. Navštěvované oblasti 3. Zdroje.
24 let DTM Plzně Techmania SC Ing. Stanislav Štangl.
Územní studie Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor regionálního rozvoje
Strategické řízení a plánování
Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Kraje Vysočina
Zkušenosti s vyhláškou o obsahu technické mapy obce
Ing. Antonín Procházka; Ing. Tomáš Nováček; Ing. Pavel Matějka
Společný pohled správců technické infrastruktury na projekty DTM – ČEZ Distribuce, CETIN, innogy Konference DTM Plzeň 14. –
Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky
Projekt Plzeňský kraj - bezpečný kraj
PLZEŇSKÝ KRAJ VY_32_INOVACE_06-30 Ročník: 5. Vzdělávací oblast:
mapový aplikační server
Představení Technické mapy města Dobřany
Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Václav Koudele
Setkání se starosty obcí Karlovarského kraje Téma: Novela stavebního zákona v oblasti územního plánování s účinností od VÝBĚR.
Krajské ředitelství policie Plzeňské kraje
DTM PK - město Plzeň Stanislav Štangl Prezentace SITMP.
Od MAP I k MAP II v Plzeňském kraji
Evidence územně plánovací činnosti
Digitální technická mapa
Odbor sociálních věcí KUPK leden 2019
DTM Kraje Vysočina.
Transkript prezentace:

Digitální technická mapa Plzeňského kraje Stav uzavíraných partnerských smluv a vyhlášek obcí Setkání partnerských obcí DTM DMVS Plzeň Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky

Partnerské smlouvy o spolupráci DTM V současné době máme smluvní vztah s 49 městy a obcemi Z toho je 10 měst ORP tyto města jsou zároveň města se stavebním úřadem Plzeň Klatovy Domažlice Tachov Nýřany Stod Přeštice Horšovský Týn Nepomuk Kralovice Jednáme s 5 městy ORP Rokycany Horažďovice Sušice Blovice Stříbro

Partnerské smlouvy s POÚ a dalšími obcemi Město Dobřany Město Bezdružice Město Starý Plzenec Město Planá Město Bor Město Manětín Město Plasy + XX dalších obcí a měst

Obecně závazné vyhlášky obcí Možnost pro Obce jak se dostat ke geodetickým zaměřením Jediné zákonné opatření k tomu aby obce mohly obdržet aktualizační data pro vedení technické mapy Přehled vydaných vyhlášek Znění vyhlášky:

Jednoduché Procesy 1. Stavební úřad sdělí stavebníkovi, že obec vede Technickou mapu (TM) 2. Stavebník informuje Geodeta, že obec vede TM 3. Geodet si vyžádá data, provede zaměření a předá správci TM (PK) 4. Správce převezme a vydá akceptační protokol 5. SÚ vydá kolaudační souhlas Stavební Úřad StavebníkGeodet Správce TM určený PK Akceptační protokol

Mapa KN a skutečnost - Tachov

Mapa KN a TM a ortofoto - Tachov

Problematika vyhlášek a spolupráce s PK Přínosy umožňuje aktualizaci TM a tudíž vznik TM poskytuje podklady pro projekty - investice metodiku a provoz spolufinancuje z větší části PK PK zapracovává aktualizace a poskytuje je pro sdílení mezi všemi partnery Mapové dílo je konzistentní a je na jednom místě v rámci kraje Sjednocuje metodiku zaměřování a standardizuje formáty Jednou vzniklé zaměření je plně k dispozici pro dalšího investora, nedochází k neustálému zaměřování stejného místa, měří se jen změny zobrazuje zaměřené inženýrské sítě Omezení Stavebník - investor má navíc menší povinnost Stavební úřad má jeden úkon navíc

S čím se setkáváme při vydávání těchto OZV? SÚ potom nevyžaduje od stavebníků příslušné potvrzení (Akceptační protokol) Obce neinformují příslušný SÚ Dochází k tomu, že když toto nevíme neuvedeme to do přehledu platných vyhlášek na MZ Obce neinformují nás (PK), že už platí vyhláška

Děkuji za pozornost Ing. Antonín Procházka oddělení geografických informačních systémů Odbor informatiky Plzeňsky kraj, Krajský úřad Škroupova 18, Plzeň