Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Představení Technické mapy města Dobřany

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Představení Technické mapy města Dobřany"— Transkript prezentace:

1 Představení Technické mapy města Dobřany
Ing. Jiřina Beranová (tajemnice)

2 Úvod a historie Již v roce 1992 město Dobřany zakoupilo GIS řešení na bázi MicroStation. Město mělo k dispozici zdigitalizovanou katastrální mapu Evidence nemovitostí ve vlastnictví města V dalších letech přistoupilo k pořizování Technické mapy 1995 pořízení LMS jako podklad pro vyhodnocení TM Tip: Sem přidejte vlastní poznámky k prezentaci.

3 Technická mapa Vyhodnocování LMS 12,5 cm
Zvolil se hybridní postup – vnitrobloky převzaty z KN a ulice vyhodnocení z LMS. Vyhodnocovaly se i povrchové znaky IS Před náletem byly označkovány vlícovací body a nabíleny znaky IS (šoupata, guly apod.) Vznikl problém jak mapu udržovat Byl zvolen postup údržby přes shromažďování GP a DSPS a jednou za určitý čas to bylo předáno k dopracování Dobřany přešly na GIS MISYS

4 Spolupráce s PK na DTM Výsledkem spolupráce s PK bylo uzavření smlouvy o spolupráci na projektu DTM DMVS PK Dalším důležitým krokem bylo vydání OZV o vedení technické mapy města obecne-povahy/ Vyhláška platí od října 2015 SÚ informuje stavebníky o vedení TM měla by tím být zajištěna aktualizace TM Tip: Sem přidejte vlastní poznámky k prezentaci.

5 Současná podoba TM Dobřany

6 Další rozvoj Doplnění dalších IS ČeVak, Veřejné osvětlení,... Dotazy ?

7 Závěr Děkujeme za pozornost


Stáhnout ppt "Představení Technické mapy města Dobřany"

Podobné prezentace


Reklamy Google