NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ AUTOR: Mgr. Hana Kletečková NÁZEV:VY_32_INOVACE_3.2.8.1. K 20 4. kontrolní práce pro 6. třídu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PODMĚT Mgr. Michal Oblouk.
Advertisements

III/2 III C
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:5. ročník – Jazyk a jazyková komunikace – Český jazyk a literatura – Rozvíjející.
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_RUBMO_CESKYJAZYK_08
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_593_5TR_CJ Autor: Mgr. Leona Szabó 1.
Základní škola a Mateřská škola Slapy, okres Praha-západ
Hrátky s češtinou.
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_739_9TR_CJ Autor: Mgr. Alena Pavelková.
Podstatná jména Přídavná jména Zájmena Číslovky Slovesa
Skladba – základní skladební dvojice Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je.
Jméno autora: Mgr. Veronika Macků Škola: ZŠ a MŠ Náklo Datum vytvoření (období): květen 2013 Ročník: 6.,7. Tematická oblast: Skladba a tvarosloví pro 2.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ AUTOR: Mgr. Hana Kletečková NÁZEV:VY_32_INOVACE_ K 05 Přivlastňovací zájmena – 5. tř.
Rozbor věty jednoduché. Sestav z pomíchaných slov dvě věty a urči jejich druh. Malé děti mají velmi rády klasické pohádky Boženy Němcové. Dospělí čtou.
Řešíme logický problém (všeobecný jazykový rozbor) Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jarmila Karlovcová. Dostupné z Metodického.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola, Uherský Ostroh, okres Uherské Hradiště, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Linda Tůmová NÁZEV: VY_32_INOVACE_03_ČJ_18 TÉMA:
Název školy: Základní škola Dobříč, okres Plzeň - sever, příspěvková organizace Autor: Mgr. Anna Dyková Název : VY_12_INOVACE_36_Pravopisná cvičení Téma:
NÁZEV ŠKOLY: 2. základní škola, Rakovník, Husovo náměstí 3 AUTOR: Mgr. Iveta Vostrá DATUM VYTVOŘENÍ: březen 2013 NÁZEV: VY_32_INOVACE_20_Český jazyk a.
OB 21 – CJL VĚTNÉ ČLENY - PODMĚT A PŘÍSUDEK. PODMĚT ● Je základním větným členem ● Ptáme se na něj kdo? Co? ● Nejčastěji bývá vyjádřen podstatným jménem,
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ AUTOR: NÁZEV:VY_32_INOVACE_ K 07 Jazyk. rozbory pro 6.třídu - prověrka TEMA: Český.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ AUTOR: Markéta Hanzalová Náprstková NÁZEV:VY_32_INOVACE_ N13_Přívlastek TEMA: Český.
Jméno autora: Mgr. Veronika Macků Škola: ZŠ a MŠ Náklo Datum vytvoření (období): duben 2013 Ročník: 6.,7. Tematická oblast: Skladba a tvarosloví pro 2.
NÁZEV ŠKOLY: ZAKLADNÍ ŠKOLA KOLÍN V., MNICHOVICKÁ 62 AUTOR: Mgr. Iva Zatřepálková, OBDOBÍ: březen 2012 NÁZEV: VY_32_INOVACE_17_CJ4_Shoda přísudku s podmětem.
Větný rozbor věty jednoduché krok za krokem. Na úvod Zopakujeme si postup při rozboru věty jednoduché.
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/ Základní a rozvíjející větné členy Grafický rozbor věty jednoduché.
Rozbor věty jednoduché Mgr. Jablečníková J. – ZŠ Horní Slavkov číslo šablony III/2 VY_32_INOVACE_84_ROZBOR VĚTY JEDNODUCHÉ.
Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
Příprava na pololetní prověrku z ČJ - mluvnice
Téma: Český jazyk 5. ročník
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_274_ČJ8
PODMĚT.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ ŠTĚTÍ, OSTROVNÍ 300 AUTOR: MGR
Autor: PaedDr. Jana Čechová
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Věta se skládá ze slov Název školy
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_297_ČJ9
KOMPLEXNÍ VĚTNÝ ROZBOR
PŘEDMĚT - SHRNUTÍ.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
AUTOR: Kateřina Křížová
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
VY_32_INOVACE_1/20A-ICT/PE/ON
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
Název školy: Základní škola Pardubice - Spořilov Autor: Mgr
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
Autor: Mgr. Eva Kotounová
Název školy: Základní škola Pardubice - Spořilov Autor: Mgr
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hostouň, okres Domažlice,
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Základní škola a Mateřská škola Choustník, okres Tábor
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
Autor: Mgr. Hana Novotná Název : VY_32_INOVACE_02_3A02Čj9_Větné členy
Název: VY_12_INOVACE_ČJ_12   Škola: ZŠ a MŠ Chraštice, Chraštice 44
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Skladba 7. ročník
PŘÍSLOVEČNÉ URČENÍ Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
Autor: Mgr. Hana Novotná
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková organizace
VY_32_Inovace_ Základní skladební dvojice
Mgr. Lenka Vrzáňová Větná stavba října 2011
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
VEDLEJŠÍ VĚTA PODMĚTNÁ
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
Základní škola a Mateřská škola Choustník, okres Tábor
Transkript prezentace:

NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ AUTOR: Mgr. Hana Kletečková NÁZEV:VY_32_INOVACE_ K kontrolní práce pro 6. třídu TEMA: Český jazyk 6. třída ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/

Písemná práce za 4. čtvrtletí z českého jazyka - náhradní Hana Kletečková

Anotace Náhradní prověrka z českého jazyka je určena pro 6. ročník a jedná se o 4. čtvrtletí. Na tabuli se společně po rozdání už oklasifikované práce provede rozbor a oprava. Žáci chodí doplňovat text na tabuli, učitel jejich práci kontroluje.

Doplň pravopis Borov- les roste desítky let. Starostliv- lesní hospodáři o něj rozum-ě pečoval-. Hub- škodliv- hm-z. Podél trati v-hloubil- příkop-, aby se nero-šířil zl- a nebezpečný požár. Ohlás- se mlhav- l-stopad. Otužil- dřevaři spěchají do v-sokého lesa. Ostrá p-la zanechává za sebou dílo -kázy. Staré strom- udělal- m-sto pro nov- život. Dřevařov- ruce v-konal- velký kus práce. Na prostran-é m-tině vyroste brz- nov- les.

Jazykový a větný rozbor 1.Urči druhy slov (nadepiš číslicí nebo slovem) Přivítal mne srdečně. My tam nepůjdeme. Nikdo se s malým Petrem rozumně nedomluvil. 2. Vypiš z úkolu 1 zájmena a urči jejich druh 3. Urči mluvnické kategorie u slov z úkolu 1 přivítal - malým -

4. Vypiš číslovky a urči jejich druh mladý, druhý, pět, lípa, dvacet, několik, dvoje 5. Vypiš základní skladební dvojici a urči druh přísudku Vlevo se vynořila zídka. Chytrost nejsou žádné čáry. Vlasy byly bílé jako sníh. 6. Proveď graf věty a nadepiš větné členy Někteří havíři se na mě včera přátelsky usmívali.

Citace Text: Z archivu autorky