Nelíčený půvab nové linie přípravků péče o pleť obličeje okouzluje…

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pracovní setkání zástupců mikroregionů Olomouckého kraje 10. setkání středa 8.října 2008 Radniční sál BOUZOV.
Advertisements

Č ÍSLO PROJEKTUCZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU VYS_32_INOVACE_495_Fixační přípravky NÁZEV ŠKOLY Vyšší odborná škola, Střední průmyslová škola a.
Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný…
Kosmetika z Toskánska Přírodní výtažky 1 v Itálii.
Název školy: Základní škola speciální Litvínov, Šafaříkova 991 Autor: Mgr. Jaroslava Stejskalová Název materiálu: VY_32_INOVACE_46_Člověk a společnost.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lydie Klementová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
- Šťáva aloe vera - 98,5% - Olivový olej - 0,42% - Želírovací činidlo carbomer - 1% - Potravinářský konzervant - kyselina sorbová (z lat. „ sorbus “- jeřáb)
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lydie Klementová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Technologie Teorie obrábění I. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
Rodinná společnost AMOENÉ s.r.o. Vás zve k prezentaci produktu Lavosept® Alkoholového dezinfekčního přípravku ve formě čirého gelu nebo roztoku.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad druhů nátěrových hmot, ředidel a jejich.
9. Mateřská škola, Písek, Alšova Identifikační údaje o škole Právní subjekt:Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391.
Tento výukový materiál byl vytvořen v rámci projektu EU peníze školám. Základní škola a Mateřská škola Veřovice, příspěvková organizace Kód materiálu:
Název školy Střední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Eva Drlíková, Mgr. Jana Vašinová Název šablony VY_32_INOVACE.
ČISTÉ BOTY NA KAŽDÉM KROKU HEUTE CZ, s.r.o.. O nás Co nabízíme Program SHINE & GO Naše zařízení.
Komplexní systém očisty organizmu. Původci a zdroje znečištění organizmu Životní pochody v buňkách Baktérie a viry Vzduch a voda Potrava Tabákový kouř.
Energetická hodnota potravin (EH)
ENVIROMENTÁLNÍ VÝCHOVA EKOSYSTÉMy - biodiverzita
LABORATOŘ PŘÍRODNÍ KRÁSY NOVÝ STUPEŇ
VYS_32_INOVACE_491_Mytí, smáčivost, emulgace NÁZEV ŠKOLY
Jak se UČIT K MATURITĚ? Motivace, koncentrace, paměť.
Má smysl procvičovat kognitivní funkce?
Pojem přeměna obchodní společnosti
Den vody Prchalová Zdeňka 2. stupeň Základní školy speciální
Projekt odboru personálního Ministerstva vnitra Akceptace specifických potřeb zaměstnanců a zaměstnankyň MV: nástroj ke zvýšení efektivity práce MV ČR.
SLABIKÁŘ DĚTSKÝCH PRÁV VY_32_INOVACE_01_10
Všechna neocitovaná díla jsou dílem autora.
ZÁZRAČNÝ ROZMARÝN.
Negativní vliv mycích prostředků II.
Šťáva aloe vera - 98,5% Olivový olej - 0,42%
Krajina, krajinné složky, krajinotvorné procesy
Regenerační přípravky I.
Základní kapitál Základní kapitál je peněžní vyjádření souhrnu
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Rozvíjení systémů a aternativní systémy Ing. Pavel Jirman.
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov
ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Martin Havlena
Složení potravin Ing. Petra Pechová, 2012.
TIENS KANGLI.
VY_32_INOVACE_ , upravené tuky Ing. Blanka Kožíšková
G&H ŘADA PÉČE O TĚLO.
Cukrářské technologie – pálená hmota a listové těsto
Člověk-kostra Autor: Mgr. Iveta Váňová VY_32_INOVACE_12_Člověk-kostra
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
EU_32_sada 2_08_PV_Podnebí, podnebné pásy_Duch
ENVIROMENTÁLNÍ VÝCHOVA EKOSYSTÉM – les a pole
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Současná společnost a životní styl, generační problémy
Živá příroda – vývoj Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
Autor: Mgr. Vladimíra Dvořáková
Autorem materiálu, není-li uvedeno jinak, je Jitka Dvořáková
Jarmila Kašparová nutriční terapeutka
Kolagen – architekt kůže
Digitální gramotnost Informatické myšlení
Léčivé rostliny Michaela Housková 3.A.
Text zápatí (edituje se v menu Vložení / Záhlaví a zápatí)
Agropuzzle 3 MSŠZe a VOŠ opava PORTUGALSKO 2018.
Přírodní mycí houba «KONNYAKU»
Kde najdu informaci o teplotě tání a varu různých látek?
Drogerie – Osobní hygiena III.
ELEKTROTECHNICKÉ MATERIÁLY
Základní škola a mateřská škola Lázně Kynžvart Autor: Mgr
Umím si umýt ruce Samostatně používám ručník Nepoužívám v průběhu dne nebo odpoledního odpočinku pleny Umím používat WC (nepoužívám nočník!) Umím se vysmrkat,
V lékárnách od BŘEZNA V lékárnách od BŘEZNA 2018.
MATEŘSKÁ ŠKOLA Pardubice - Dubina, Erno Košťála 991
Tečné a normálové zrychlení
Kód materiálu: VY_32_INOVACE_09_DEN_ZEME Název materiálu: Den Země
TORK AIR-FRESH.
Transkript prezentace:

Nelíčený půvab nové linie přípravků péče o pleť obličeje okouzluje…

Siberian Rose Čistota jitřní rosy.. Něžné aroma právě se rozvíjejícího růžového poupěte… Je téměř nemožné odepřít si potěšení z pocitu lehkosti a beztíže… Dokonalost přírody samé se spolu se svěžestí jarního jitra vtělily v linii přípravků Siberian Rose, darujíce ostrůvek klidu a hřejivě prosluněné tišiny.

Siberian Rose Základem linie přípravků pro péči o pleť obličeje Siberian Rose je nejtajemnější z květů, tajuplná a zázračná růže. Růže se vyznačuje harmonizačními účinky: zlepšuje kondici, koncentruje pozornost, potlačuje nervozitu, při únavě tonizuje a dodává sil, při nadměrném rozrušení zklidňuje. Růžové extrakty a olej mají regenerační účinky, zpevňují pleť a dodávají jí pružnost, normalizují funkci mazových žlázek. Růže podporuje potlačení šupinkatění a podráždění pokožky, zklidňuje záněty, dodává pleti nádherný rovnoměrný odstín.

Siberian Rose Série přípravků obsahuje: – Sametovou pěnu pro umývání – Tonizační a vyživující růžovou vodu – Aroma-mousse pro hloubkovou hydrataci – Harmonizační krém – Obohacený olej plané růže Jedinečné složení přípravků: – Saturovány a obohaceny vysoce účinnými extrakty a éterickými oleji bylin; – Bezpečné při používání, vhodné i pro extrémně citlivou pleť; – Neobsahují syntetická barviva a aromatické přídavky; – Neobsahují syntetické konzervanty, parabeny a laurylsulfáty.

Siberian Rose Pro koho? Spojení extraktů a éterických olejů plané sibiřské růže s extrakty ženšenu, rozchodnice růžové a rozmarýny umožnilo vznik svými účinky podivuhodné série přípravků. Linie přípravků pro péči o pleť obličeje Siberian Rose je stvořena s ohledem na zvláštnosti všech typů pleti a je vhodná pro péči o pleť od věku 25 let. Souhrn harmonicky se doplňujících přírodních komponent podporuje řešení potíží jakéhokoliv typu pleti.

Siberian Rose Sametová pěna na umývání: Soulad extraktů a éterických olejů růže s extrakty ibišku a bílé lilie umožňuje šetrnou a jemnou, a zároveň důkladnou očistu pleti jakéhokoliv typu. Aktivní komponenty tonizují a regenerují pleť, darujíce jí svěží a zářivý vzhled.

Siberian Rose Tonizační a vyživující růžová voda: Růžová voda, obsahující 14 účinných bylinných extraktů a éterických olejů, je ideálně vhodná pro zpevnění, šetrnou tonizaci a výživu jakéhokoliv typu pleti. Komplex růžových extraktů a olejů Extrakt aloe vera Komplex mořských řas Extrakt bazalky Extrakt kurkumy Dopřejte si potěšení z pocitu intenzívní hydratace a zpevnění své pleti. Neobsahuje alkohol!

Siberian Rose Aroma-mousse pro hloubkovou hydrataci: Receptura, obohacená o antioxidanty rostlinného původu, hloubkově hydratuje a vyživuje pleť. Přírodní extrakty chrání pleť před vlivem negativních faktorů vnějšího prostředí, urychlují obnovu buněk a zpomalují procesy stárnutí. Extrakty růží Éterický olej růže Extrakt zimolezu Extrakt chaluh Extrakt aloe Stvořen speciálně pro jemnou každodenní péči o pleť obličeje.

Siberian Rose Harmonizační krém pro pleť obličeje: Krém šetrně ošetřuje pleť obličeje a krku, vyživuje, sytí a regeneruje. Olej šípku Extrakt ženšenu Extrakty růží Šípkový olej, obsahující vysoké množství flavonoidů, stimuluje regenerační procesy pleti. Extrakty růží spolu s éterickým olejem zpevňují jemné kapiláry v pokožce, dodávají pleti přirozený jas. Speciální komplex na bázi erytriolu a homarinu sytí pleť vláhou.

Siberian Rose Obohacený olej plané růže: Je ideálně vhodný pro intenzívní péči o pleť, zvyšuje její pevnost a pružnost. Kompozice přírodních olejů spolu s vitamínem F zklidňují a vyživují pleť. Vznešené aroma plané růže prohlubuje emoce, daruje zklidnění a uvolnění.

Siberian Rose Jak používat? Pro normální a smíšenou pleť: Sametová pěna + Tonizační a vyživující růžová voda + Aroma-mousse (denní péče) + Harmonizační krém (péče na noc). Pro řešení místních problémů – Obohacený olej plané růže (přidat do krému nebo aplikovat přímo na pleť). Pro suchou a podrážděnou pleť: Sametová pěna + Tonizační a vyživující růžová voda + Harmonizační krém (péče pro den i pro noc). Pro péči na noc – Obohacený olej plané růže do krému nebo aplikovat přímo na pleť obličeje. Pro mastnou pleť: Sametová pěna + Tonizační a vyživující růžová voda + Aroma-mousse (péče pro den i pro noc).

A okouzlení již má jméno. Lehounké. Beztížné. Přitažlivé… Siberian Rose