V této prezentaci se můžete informovat o možnostech našeho zavěšeného míče při nácviku techniky smečování ve volejbalu. Jedná se o profesionálně vyrobený.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Stručný návod na prodej florbalových hokejek UNIHOC
Advertisements

Elektromagnetická indukce

Výukový materiál vytvořený v rámci projektu „EU peníze školám“
Integrace a podpora studentů se specifickými vzdělávacími potřebami na Vysoké škole technické a ekonomické v Českých Budějovicích Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/
Výukový matriál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
ZAČÍNÁME PRACOVAT S WORDEM 2007
Řízení jakosti Číslo předmětu: Na cvičení je nutno nosit: - vlastní přezůvky, -kalkulačku se základní statistikou Cvičení budou v laboratoři.
Řemenový dopravník Prezentace pro Den strojařů
PowerPoint. Rozložení stránky 1.Na kartě Domů klikněte na tlačítko Rozložení a vyberte profil „Dva obsahy“ 2.Totéž můžete udělat tak, že kliknete pravým.
Maturitní DLOUHODOBÁ PRÁCE
Strojírenství Strojírenská technologie Upínací přípravky (ST52)
Kovy Mgr. Helena Roubalová
Spojuje tři generace a pomáhá. Program 3G Vznik Praha 2011 Je určen především pro občany ve věku 50+, kteří nemají vlastní vnoučata anebo s nimi nejsou.
Synchronní stroje I. Konstrukce a princip.
3D modelář – užitý design VY_32_INOVACE_Design1r0120Mgr. Jiří Mlnařík.
Postup pro podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011.
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 6.4 (Videosekvence)
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Kovy Fe, Al, Cu, Pb, Zn, Ag, Au.
SOMATICKÝ PROFIL A SOMATOTYP CHLAPCŮ
Značky Manuály Mají hned v základu docela slušný dostřel cena poměrně malá od1000 Kč do 3000Kč Vhodné pro začátečníky,ale však velmi pomalá pro.
Tenisová škola na ZŠ Květnového vítězství
Fotbalová přípravka SOKOL JESTŘABÍ LHOTA. Úvod Fotbalová přípravka má již v klubu Sokol Jestřabí Lhota dlouholetou tradici a je neméně důležitou kategorií.
postup výroby dřevěných schodů
Magnetizace látky.
Králíci Info o nás Opice Tukan Had. Velmi nebezpečný had odchycený z Indonésie Jeho velikost běžně dosahuje až 5ti metrů. Krásný dárek pro tchýně Stálá.
Vítejte v systému SeverSoft Messenger 7.1 Po klepnutí budete navedeni na návod k registraci DALŠÍ >
Matematika a její aplikace Slovní úlohy na 2. stupni základní školy Slovní úloha – soustava rovnic 1 VY_42_INOVACE_31 Sada 4 Základní škola T. G. Masaryka,
Matematika a její aplikace Slovní úlohy na 2. stupni základní školy Slovní úloha – soustava rovnic 2 VY_42_INOVACE_32 Sada 4 Základní škola T. G. Masaryka,
Registrace uživatele na pro užívání webhostingu.
ŘETĚZY VAMBERK.
Aktuální formy a metody sportovních her np105, nk105 Mgr. Tomáš Pětivlas PhDÚnor 2007.
Číslo projektu MŠMT: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_20_02_předporodní příprava Název školy: ZŠ, PŠ a MŠ Česká Lípa, Moskevská 679,
Vytvořil: Miroslav Tobyška. Skříne počítačů Skříně počítačů (case) slouží pro uchycení komponent počítače a dále k ochraně těchto komponent proti vnějším.
Dívčí složka volejbalu v Příbrami TJ BANÍK PŘÍBRAM VOLEJBALOVÝ KLUB POD SVATOU HOROU.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola, Uherský Ostroh, okres Uherské Hradiště, příspěvková organizace AUTOR:Mgr. Hana Hrachovská NÁZEV: VY_32_INOVACE_15_TV_12 TÉMA:
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Manipulace s materiálem, inovuje výuku použitím multimediálních.
Opatření EGAP ke zlepšení podmínek pojištění 3 EGAP založen v roce 1992 specializovaná státní úvěrová pojišťovna pojišťování teritoriálních a tržně nepojistitelných.
OKAPOVÉ DEŠŤOVÉ ŘETĚZY Vyrobeno z čisté mědi. Druhy Druhy řetězů Dešťový řetěz s kroužky Dešťový řetěz s okénky Dešťový řetěz zvoneček Dešťový.
Uvedení autoři, není-li uvedeno jinak, jsou autory tohoto výukového materiálu a všech jeho částí. Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem.
Základní škola a mateřská škola Lázně Kynžvart Autor: Mgr. Petra Šandová Název: VY_32_INOVACE_5B_INF3_17_Obsah ové zprávy Téma: Obsah ové zprávy.
SEM VLOŽTE RAZÍTKO. Poznámka: Tato brožura je určená k tisku. Pokud chcete mít jistotu, že je umístění pro tisk správně nastavené, zkuste si ji nejdřív.
Vítejte v klubu HC Bobři Valašské Meziříčí
kurzy tenisu pro děti z mateřských a základních škol
Büroprofi s.r.o. – České Budějovice
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Projekt „Létající trenéři“
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Ročník:  1. Vzdělávací obor:  Tělesná výchova Tematický okruh:
SUCHÝ TRILAMINÁTOVÝ OBLEK AGAMA EXTRA
Tematická setkávání a práce v minitýmech
JFK Velké Přílepy pořádá NÁBOR FOTBALISTŮ do kategorie STARŠÍCH ŽÁKU r
Sportovní klub Strupčice
VOLEJBALOVÝ ODDÍL TJ ŽĎÁR NAD SÁZAVOU
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Jan Chlápek Milan Tichý
Chyby u sítě, překážení.
Meeting komunální technika
Návod k aplikaci pro vedoucí DoFE Instalace aplikace a kontrola aktivity systém Android Verze aktuální k
Tematická setkávání a práce v minitýmech
TVORBA VIDEA Pinnacle Studio Michal Přidálek 3ma
Office 365 & Office 2016 Jak na powerpoint.
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
NORTHWIND TRADERS Kdo jsme [Podtitulek brožury nebo motto společnosti]
" ACHENBACH" - bezpečnost obsluhy na 1.místě
Rychlé počítání v časovém limitu 15 nebo 30 vteřin
Výhody stolního tenisu v areálu dětského hřiště
Práce s powerpoint. Lekce 1 - více výukových souborů najdete zde: emagister.eu
Transkript prezentace:

V této prezentaci se můžete informovat o možnostech našeho zavěšeného míče při nácviku techniky smečování ve volejbalu. Jedná se o profesionálně vyrobený registrovaný výrobek, určený především pro nejmladší kategorie volejbalistů, popř. pro začátečníky všech věkových kategorií. Pomůcku, oceněnou dokonce samotným Zdeňkem Haníkem na kempu Volejbalové Akademie v Luhačovicích, pro nás vyrábí firma ZK Design s použitím jen těch nejlepších odlehčených materiálů.

Tyč pro zavěšení míče je vyrobena z hliníku, v horní část u uchycení míče je opatřena ochraným krytem proti nechtěnému úderu při nácviku, součástky pro magnetické uchycení jsou pozinkované proti korozi a celou konstrukci lze v řádu vteřin složit do přiloženého pouzdra. Klikněte pro spuštění několika instruktážních snímků>>>

Tato metoda má několik hlavních pozitiv: - není potřeba nahrávače - možnost umístění míče do libovolné (a vždy stejné) pozice - smečař vidí míč již při rozběhu v místě, ve kterém bude i v okamžiku úderu - ideální pro mladší kategorie, které ještě nemají zažitý rozběh a navíc často ještě nedisponují dobrým nahrávačem - jednoduchost a variabilita použití - možnost nácviku s rozběhem ve výskoku i ze stoje na místě - vyzkoušená obliba cvičení, obzvášte mezi dětmi kategorií přípravky a mladších žáků

Na pružném konci teleskopické tyče, kterou trenér drží, je magnetickým spojením uchycen míč, který se při úderu odpojí a letí po standardní trajektorii. Magnet na míči může být uchycen dvěma způsoby: a)permanentně – pomocí upevňovacích kroužků; vhodnější pro starší míče, k nimž se pomocí lepidla přilepí upevňovací kroužek nastálo b)dočasně – pomocí gumového popruhu; vhodné zejména nemáte-li k dispozici míče, jež už nevyužijete na běžný trénink či zápas, pomocí tohoto typu uchycení se pouze kolem míče pomocí suchého zipu obepne gumový popruh s vestavěným magnetickým upevňovacím kroužkem; při odsmečování zůstává popruh na míči a letí s ním

V případě Vašeho zájmu nebo jakýchkoli dotazů nás, prosím, kontaktujte na následující ové adrese: Dvojím klepnutím ukončíte prezentaci, nebo kliknutím SEM spustíte instruktážní video (je-li přiloženo)SEM - Závěsná hliníková tyč s registrovaným magnetickým úchytem s pouzdrem a manuálem – 1200 Kč -Permanentní uchycení – 5 magnetických kroužků včetně -lepidla, které na míčích zaručeně drží – 100 Kč - Dočasné uchycení – gumový popruh s vestavěným magnetickým kroužkem – 150 Kč /míč není součástí balení/