Chris Brown. Celým jménem Christopher Maurice Brown Věk: 23 Narození:5. 5. 1989, Tappahannock Znamení: býk Výška: 183 cm.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Johnny Cash.
Advertisements

Cvičení 3: Přítomný čas prostý a přítomný čas průběhový
Jana Páclová 8.A. INFO o GCH Vznik v roce 1996 Pochází z Kalifornie Jejich název je převzatý z dětské knížky the Girls of Good day Orpanage V češtině.
ASHLEY TISDALE. Údaje  Povolání: Herečka, zpěvačka, producentka, textařka, dabérka  Věk: 24  Datum narození:  Místo narození: West Deal,
Skupina Blue členové: Antony Daniel Costa narozen v Edgware, Middlesex Duncan Mathew James narozen v Salisbury, Wilts Lee Ryan.
Historie       AC/DC je australská hardrocková skupina, která zaznamenala první vystoupení na Silvestra roku 1973 v Sydney. V červnu 1974 vyšel skupině.
Tereza Látalová.
Rodné jméno: Beyoncé Giselle Knowles
Král Rock 'n' Rollu Elvis Presley.
LOL.
Daniel Landa se narodil v Praze. V roce 1990 se oženil s Mirjam Müller, která je původem z Německa. Spolu vychovávají dcery Anastázii (1998)
Zajímavost: Narozen v Tupelu 8.ledna 1935 v 3.30 jako dvojče o půl hodiny dříve narozeného Jesse Garona, který se ovšem narodil již mrtvý. Rodiče Gladys.
Urči správně pád u podtrženého podstatného jména a vepiš ho na připravenou linku, vyjde ti datum. Víš, co se v tento den stalo?
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUM Businessland / Giving a Presentation 06B15 AutorLadislava Pechová Období.
VY_32_INOVACE_05_PRESENT SIMPLE Anotace Prezentace sloužící k výkladu a procvičení přítomného času prostého, tvoření otázek, záporu a překlad jednoduchého.
Spice girls Nicolé Adamová.
Keane. Členové kapely: Zpěv:Tom Chaplin Zpěv:Tom Chaplin Piano:Tim Rice-Oxley Piano:Tim Rice-Oxley Bicí:Richard Hughes Bicí:Richard Hughes Keane je britská.
Nejznámější písně: Pánu Bohu do oken, Cesta
Shakira.
Where does Sam live? FTFFFTFTFFFT.
JIMI HENDRIX Americký kytarista, zpěvák a skladatel
Obsah O Simple Plan Členové Ukázka. Obsah O Simple Plan Členové Ukázka.
Jméno a příjmení: Jesse Arthur McCartney Narozen : 9. duben 1987 v New York City Věk: 21 let Sourozenci: bratr Timmy (1996), sestra Lea (1991) Povolání:
Základní informace  Je to australská pop punková a pop rocková skupina  Pochází ze Sydney  Aktivní jsou od roku 2011  Členové: Luke Hemmings, Michael.
By FedeX. Brad Delson a Mike Shinoda se znají už asi deset let, spolu chodili už na školu v Californii. Tam Delson taky potkal Roba Bourdona, budoucího.
Pražská hiphopová skupina Indy&Wich svůj první koncert odehrála v prosinci Kde jinde, než v klubu 007 na Strahově. O rok později se do.
ANOTACE Prezentace s výkladem a úkoly na použití některých způsobových sloves v anglickém jazyce. Druh učebního materiálu DUM Očekávané výstupy písemně,
EGO Michal Straka.
The Beatles Vypracoval: Bořivoj Kašparovský.
 Povolání: Herečka, zpěvačka, textařka Věk: 19 Datum narození: Místo narození: Los Angeles, Kalifornie, USA Znamení: Ryby Výška: 159 cm.
Příprava na hodinu ICT Téma: práce s MS PowerPoint
THE BEATLES. The Beatles Brouci=Anglická rokenrolová kapela z Liverpoolu Brouci=Anglická rokenrolová kapela z LiverpooluAnglickárokenrolováLiverpooluAnglickárokenrolováLiverpoolu.
Tenses Gymnázium a SOŠ, Lužická 423, Jaroměř Ing. Daniela Řípová VY_32_INOVACE_3C14.
8.A. Nikola Horská Ciara Harris Zpěvačka Datum narození: Místo narození: Texas Znamení: Štír Ciara Harris Zpěvačka Datum narození:
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
MADONNA GPJP Klára Šturmová 2.C.
 American Idol‘s runner up: Adam Lambert.  Kdo je Adam Lambert?  29-letý americký zpěvák (a herec), narozený v Indianapolis (v Indianě), nyní žije.
Vytvořila: Anna Veselá
Pitbull.
Mikuláš Francán.
Michael Jackson Od Andrea Crkvová.
Country Taylor Swift. country Taylor Swift Narozená: Povolání:zpěvačka, herečka, textařka, kytaristka Znamení: střelec Místo narození:
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
EU peníze středním školám Název vzdělávacího materiálu: Verbs about clothes I Číslo vzdělávacího materiálu: AJ2-4 Šablona: II/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Tento materi á l byl vytvořen r á mci projektu EU pen í ze š kol á m Operačn í ho programu Vzděl á v á n í pro konkurenceschopnost Název školy: Základní.
Rok : 2013/2014 Třída : 9.B.  Třídní učitelka:  Milena Walterová  Žáci:  Farkaš Patrik  Kica Nikolas  Kökeny Miroslav  Nistorová Iveta  Semerák.
Jméno autora:Mgr. Jiří Kala Škola:ZŠ Náklo Datum vytvoření (období): Listopad 2013 Ročník:9. Tematická oblast: Témata do hodin angličtiny na 2. stupeň.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuModerní škola Název školyStřední hotelová škola, s.r.o., Floriánské nám. 350, Kladno PředmětAnglický.
VY_22_INOVACE_45.AJ.8 ČASOVÉ PŘEDLOŽKY (Time prepositions) Ročník:8. Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací obor: Cizí jazyk (Anglický.
BIG BANG.  Jihokorejská mužská skupina  Žánry: K-Pop, hip hop, rock, taneční, elektronické  Vznikla v roce 2006  Jsou známí pro svou originální hudbu.
Celým jménem jako Onika Tanya Maraj. Narodila se 8
P!nk.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Žáci 6. A Zájmové profily.
Justin Bieber.
Poznávej zlomky.
LINKIN PARK SLIPKNOT STRÁNKY O LINKIN PARK STRÁNKY O SLIPKNOT VIDEO:
Carly Rae Jepsen.
Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
Aník a Maky 5.A Ed Sheeran.
Elvis Presley AUTOR: Mgr. Aleš Skála
Základní škola a Mateřská škola Choustník, okres Tábor
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
Katy Perry.
Fatboy Slim    /     
Translation 03/06 Co Samuelovi spolužáci dělají What do Samuel‘s school friends do ve svém volném čase? in their free time? Oni teď hrají počítačové.
ZPŮSOBOVÁ SLOVESA II. (Modal verbs II.)
AUTOR: Mgr. Alena Bartoňková
Translation 03/01 Máte rád fotbal? Do you like football?
Transkript prezentace:

Chris Brown

Celým jménem Christopher Maurice Brown Věk: 23 Narození: , Tappahannock Znamení: býk Výška: 183 cm

Je tanečník, zpěvák, rapper a herec Své první debutové album s názvem "Chris Brown" vydal v šestnácti letech Tato deska dosáhla dvou milionů prodaných kopií ve Spojených státech a následně dostala certifikát multiplatinové desky

OBLÍBENÝ SPORT: basketball, fotbal OBLÍBENÁ VIDEOHRA: GTA San Andreas OBLÍBENÝ ŠKOLNÍ PŘEMĚT: matika, fyzika Roku 2011 vydal své čtvrté studiové album pojmenováno F.A.M.E., z něhož pochází velmi úspěšné singly "Yeah 3x" a "Look At Me Now" Dalšími úspěšnými singly jsou písně a "Next 2 You“

Písničky: Don‘t wake me up Back 2 Back Golden Girl Cry No More I Love You Atd…

zAvzo zAvzo Zdroj: Osobnosti.cz Google.cz